Izgradnja saobraćajnica u Kantonu Sarajevo
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1176 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Malo impresije sa stupa.
Ono kino-potputnjak-podcestovni prolaz ili kako ga krste nije loše, a da se razumijemo nije ni idealno. Uglavnom u skladu sa svim u državi -SJAJNO.
Papci-pješaci i dalje prelaze ulicu preko i rizikuju i svoje i tuđe živote. Što neko reće trebalo bi postaviti bodljikavu žicu i baška pustti struju da disciplinuje pješake.
Št se tiće prolaza vozila - BAČENE PARE.
Glavno gužva nije na relaciji Rajlovac-Aerodrom nego glavninu gužve prave vozila koja idu iz pravca Rajlovca prema gradu.
Uključenje prema gradu za vozila koja idu iz Rajlovca je nefunkcionalno i praktično moraš molit nekog da te pusti. Upadni ugao je gorinego prije i uključenje je otežano za veća vozila, a posebno za šlepere koji nerijekto ovdje naprave cirkuz.
Ono kino-potputnjak-podcestovni prolaz ili kako ga krste nije loše, a da se razumijemo nije ni idealno. Uglavnom u skladu sa svim u državi -SJAJNO.
Papci-pješaci i dalje prelaze ulicu preko i rizikuju i svoje i tuđe živote. Što neko reće trebalo bi postaviti bodljikavu žicu i baška pustti struju da disciplinuje pješake.
Št se tiće prolaza vozila - BAČENE PARE.
Glavno gužva nije na relaciji Rajlovac-Aerodrom nego glavninu gužve prave vozila koja idu iz pravca Rajlovca prema gradu.
Uključenje prema gradu za vozila koja idu iz Rajlovca je nefunkcionalno i praktično moraš molit nekog da te pusti. Upadni ugao je gorinego prije i uključenje je otežano za veća vozila, a posebno za šlepere koji nerijekto ovdje naprave cirkuz.
- OldMayor
#1177 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Na Velesicima kod Pennija su izgleda poceli raditi privremeni kruzni tok - mada ce vjerovatno ostati stalni, jer boga pitaj kad ce biti I transferzala.
I mogli su taj privremeni izgradit vala prije 10 godina...ccc.
I mogli su taj privremeni izgradit vala prije 10 godina...ccc.
- sema911s
#1178 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
ja sinoc ne pokupi pjesaka na stupu, i zasutavi me drot malo dalje i promrmlja
"sta se pravis budala i trubis sviras , ti bi se jos i tuko sa nekim" a na pitanje sto pjesak pretrcava kaze"boli tebe gdje ce ko preci ulicu" i dobih kaznu za pojas(nesto tako) jer nenenadjose nista drugoo
"sta se pravis budala i trubis sviras , ti bi se jos i tuko sa nekim" a na pitanje sto pjesak pretrcava kaze"boli tebe gdje ce ko preci ulicu" i dobih kaznu za pojas(nesto tako) jer nenenadjose nista drugoo
- arman1
#1179 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Hočeš ti autom po cesti. Za to služi trotoar kao u centru.sema911s wrote:ja sinoc ne pokupi pjesaka na stupu, i zasutavi me drot malo dalje i promrmlja
-
RahatHurmašica
#1180 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
još malo pa nećeš morati auto iz garaže izvlačiti a kazne će uredno dolaziti.
Last edited by RahatHurmašica on 23/01/2015 21:29, edited 1 time in total.
-
The BEN10
#1181 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
sema911s wrote:ja sinoc ne pokupi pjesaka na stupu, i zasutavi me drot malo dalje i promrmlja
- O'zone
- Globalni moderator
#1182 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Pravna država
Kako za koga
Kako za koga
-
kakaljin
#1183 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
sema911s wrote:ja sinoc ne pokupi pjesaka na stupu, i zasutavi me drot malo dalje i promrmlja
Samo mu kazes da ces ici na sud da ga prijavis jer dozvoljava pjesacima da prelaze cestu gdje mogu poginuti.
- arman1
#1184 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Ja sam dobio opomenu za to što sam upozorio pozornika na "šprintere" od 70+ godina koji "pretrččavaju" na grbavici.kakaljin wrote:sema911s wrote:ja sinoc ne pokupi pjesaka na stupu, i zasutavi me drot malo dalje i promrmlja
Samo mu kazes da ces ici na sud da ga prijavis jer dozvoljava pjesacima da prelaze cestu gdje mogu poginuti.
-
kakaljin
#1185 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Cudi me, jer sam ja isto tako kod holidey inna prolazio autom pa covjek pretrcava kod tramvajskih sina sto presjecaju, a pored mene policija bila, ja fino legao na sirenu puno ranije kada sam vidio pjesaka, i masem policiji koja je bila u krajnjoj lijevoj traci i fino stadose i potrca jedan policajac za onim sto je pretravao ulicu, a ja fino dignemarman1 wrote:Ja sam dobio opomenu za to što sam upozorio pozornika na "šprintere" od 70+ godina koji "pretrččavaju" na grbavici.kakaljin wrote:sema911s wrote:ja sinoc ne pokupi pjesaka na stupu, i zasutavi me drot malo dalje i promrmlja
- Filter
#1186 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
njihovo je da pucaju kazne a ne da regulisu saobracaj... i lakse je od tebe izvuci kaznu nego se svadjati sa pjesakomsema911s wrote:ja sinoc ne pokupi pjesaka na stupu, i zasutavi me drot malo dalje i promrmlja
ha ja, sve naopako
- sema911s
#1187 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Cudi me, jer sam ja isto tako kod holidey inna prolazio autom pa covjek pretrcava kod tramvajskih sina sto presjecaju, a pored mene policija bila, ja fino legao na sirenu puno ranije kada sam vidio pjesaka, i masem policiji koja je bila u krajnjoj lijevoj traci i fino stadose i potrca jedan policajac za onim sto je pretravao ulicu, a ja fino dignem
prema policiji
[/quote]
soryy u kojme to filmu,., mislim da cu prije kod hazima bingo dobit nego vidjet policajca koji trci
soryy u kojme to filmu,., mislim da cu prije kod hazima bingo dobit nego vidjet policajca koji trci
-
kakaljin
#1188 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
sema911s wrote:Cudi me, jer sam ja isto tako kod holidey inna prolazio autom pa covjek pretrcava kod tramvajskih sina sto presjecaju, a pored mene policija bila, ja fino legao na sirenu puno ranije kada sam vidio pjesaka, i masem policiji koja je bila u krajnjoj lijevoj traci i fino stadose i potrca jedan policajac za onim sto je pretravao ulicu, a ja fino dignemprema policiji
soryy u kojme to filmu,., mislim da cu prije kod hazima bingo dobit nego vidjet policajca koji trci[/quote]
i ja sam se bio zacudio ali tako je kao sto sam rekao, jos je neki mladi policajac bio.
- sema911s
#1189 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
i ja sam se bio zacudio ali tako je kao sto sam rekao, jos je neki mladi policajac bio.[/quote]kakaljin wrote:sema911s wrote:Cudi me, jer sam ja isto tako kod holidey inna prolazio autom pa covjek pretrcava kod tramvajskih sina sto presjecaju, a pored mene policija bila, ja fino legao na sirenu puno ranije kada sam vidio pjesaka, i masem policiji koja je bila u krajnjoj lijevoj traci i fino stadose i potrca jedan policajac za onim sto je pretravao ulicu, a ja fino dignemprema policiji
garant je bilo od starijeg kolege " drz ga mali, pucc,., kako vecc,., i krelac se zaletio a ovaj stariji se upisao od smijehaaa
-
kakaljin
#1190 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
garant je bilo od starijeg kolege " drz ga mali, pucc,., kako vecc,., i krelac se zaletio a ovaj stariji se upisao od smijehaaa[/quote]sema911s wrote:i ja sam se bio zacudio ali tako je kao sto sam rekao, jos je neki mladi policajac bio.kakaljin wrote:sema911s wrote:Cudi me, jer sam ja isto tako kod holidey inna prolazio autom pa covjek pretrcava kod tramvajskih sina sto presjecaju, a pored mene policija bila, ja fino legao na sirenu puno ranije kada sam vidio pjesaka, i masem policiji koja je bila u krajnjoj lijevoj traci i fino stadose i potrca jedan policajac za onim sto je pretravao ulicu, a ja fino dignemprema policiji
Ali sam vidio da ovaj mali pise kaznu ovome trkacu, tako da makar je nesto uradjeno kako treba
-
maraton
-
maraton
-
kakaljin
#1193 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Jesu li bili sahtovi, pa ih neko ukrao ili ih jos nisu postavili 
-
maraton
#1194 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Ovo stanje je već petnaestak dana, cesta od mosta je puštena "nasilno" jer nisu postavljene diletacije na mostu ( navodno) ?
- bach
#1195 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Na renderima postoje bankine. U realnosti ih nema.OldMayor wrote:Ne mogu fkt da vjerujem da su ove stubove ovako samo ostavili na cesti.![]()
Kako je to moguće u državi za Jusufa Bubicu?

-
Wind
#1196 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
'vako je jeftinije... 
- O'zone
- Globalni moderator
#1197 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Bit će motanja oko ovih bandera samo tako
- Hajlac
#1198 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Da, ljudski život postao je jako jeftinWind wrote:'vako je jeftinije...
Vrijedniji je život uličnog divljanera...
- OldMayor
#1199 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Iskreno, vozim 10+ godina automobil, ali ova ukljucenja su veoma lose uradjena. Veoma lose.
Ok, neki ce reci, sta prdis, kad ne znas vozit i ukljucit se na saobracajnicu gdje se vozi 60km/h, ali je fazon sto ovom dionicom niko ne vozi tom brzinom!
Jutros se ukljucujem iz pravca aerodroma prema centru, katastrofa. Ispred mene lik jedva se ukljuci, kontam vidi levata, krenem kad qrac auta iz pravca ilidze furaju sigurno 70+, pravac, nema semafora, nema nista. I haj se ukljuci? Moras pogledati nekoliko puta fino, pa onda pogledati ima li pjesaka i hoces li zgaziti kakvog biciklistu pa se zafurati... Jer nema sanse da izadjes lagano na saobracajnicu pa da ubrzavas...
I sto je najsmjesnije tu su nacrtali ostrvo, koje dijeli izlaz sa petlje sa ulazom u Hifa pumpu... Na ovim izlazima sa rampi ce biti udesi 100% samo je pitanje vremena.
Ok, neki ce reci, sta prdis, kad ne znas vozit i ukljucit se na saobracajnicu gdje se vozi 60km/h, ali je fazon sto ovom dionicom niko ne vozi tom brzinom!
Jutros se ukljucujem iz pravca aerodroma prema centru, katastrofa. Ispred mene lik jedva se ukljuci, kontam vidi levata, krenem kad qrac auta iz pravca ilidze furaju sigurno 70+, pravac, nema semafora, nema nista. I haj se ukljuci? Moras pogledati nekoliko puta fino, pa onda pogledati ima li pjesaka i hoces li zgaziti kakvog biciklistu pa se zafurati... Jer nema sanse da izadjes lagano na saobracajnicu pa da ubrzavas...
I sto je najsmjesnije tu su nacrtali ostrvo, koje dijeli izlaz sa petlje sa ulazom u Hifa pumpu... Na ovim izlazima sa rampi ce biti udesi 100% samo je pitanje vremena.
- bach
#1200 Re: Izradnja saobraćajnica u KS ili Jusuf Bubica ponovo jaše
Nacrtali su ostrvo da se policija ima gdje parkirati i postaviti tronožac...OldMayor wrote:Iskreno, vozim 10+ godina automobil, ali ova ukljucenja su veoma lose uradjena. Veoma lose.