Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ChMar
#1176 Re: Sead Kolašinac
Majstore ne obaziri se na agresivne maloumnike zeljne paznje, mi smo tu zbog tebe i ti si tu zbog nas, svi smo skupa tu za Sea.
- Charuga
- Globalni moderator
#1177 Re: Sead Kolašinac
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, vrijedjanje”ChMar wrote:Majstore ne obaziri se na agresivne maloumnike zeljne paznje, mi smo tu zbog tebe i ti si tu zbog nas, svi smo skupa tu za Sea.
» ChMar
14 dana
- majstor10
#1178 Re: Sead Kolašinac
Ovaj momak ce rusit danas

- majstor10
#1179 Re: Sead Kolašinac
dosad momak rusi
jos 45 minuta ostaje.. schalke mora dat gol da ide dalje
jos 45 minuta ostaje.. schalke mora dat gol da ide dalje
- MOSALJOZE
#1180 Re: Sead Kolašinac
Kolašinac: "Da nisam zaigrao za BiH, babo bi me se odrekao!"
Ljubi ga BABO

Ljubi ga BABO
- majstor10
#1181 Re: Sead Kolašinac
Sea je strah samo od baba i od Allaha, pravi sandzaklija.MOSALJOZE wrote:Kolašinac: "Da nisam zaigrao za BiH, babo bi me se odrekao!"
Ljubi ga BABO![]()
- majstor10
#1183 Re: Sead Kolašinac
po mene je agilniji i brzi.. ali vrijeme ce pokazat ko je kompletnijiCousins wrote:Seo je nas Bane Ivanovic.
danas je momak rusio.. nista mu nisu mogli.. pobjedio sve duele
- szlava
#1184 Re: Sead Kolašinac
Veceras link odigrao predobro ovaj sa arene ga hvali cijelu utakmicu 
- majstor10
#1186 Re: Sead Kolašinac
reko sam vammajstor10 wrote:Ovaj momak ce rusit danas
- szlava
#1188 Re: Sead Kolašinac
KvaziExpert wrote:baš liNkszlava wrote:Veceras link odigrao predobro ovaj sa arene ga hvali cijelu utakmicu
- Logovan
#1189 Re: Sead Kolašinac
Da nisam zaigrao za Bosnu i Hercegovinu babo bi me se odrekao
http://zmajevibih7.blogspot.com/2013/12 ... qj0ZifrK_I
Bravo za babu.
Bravo za babu.
- majstor10
#1190 Re: Sead Kolašinac
e to je baboLogovan wrote:Da nisam zaigrao za Bosnu i Hercegovinu babo bi me se odrekao
Bravo za babu.
eh moj sejad halilovic
- DonVitoN
#1191 Re: Sead Kolašinac
Jeste zapazili..
Skoro gledam situaciju kad je srusen napadac S04 tj. kad je igrac Basela dobio crveni dotrcao i Seo gore pa ga onaj jedan gurnu sa ledja a Seo cim se okrenu i krenu na njega ovaj pruza ruku
Skoro gledam situaciju kad je srusen napadac S04 tj. kad je igrac Basela dobio crveni dotrcao i Seo gore pa ga onaj jedan gurnu sa ledja a Seo cim se okrenu i krenu na njega ovaj pruza ruku
-
costacurta
#1192 Re: Sead Kolašinac
House wrote:Seo beton
GIGANT!
SInoć odgledah cijelu utakmicu muxuz zbog SE'E.
Malo je reći da sam oduševljen. Momak ima kondicije i snage za trčati 180 minuta bez problema.
- Brkooo
#1193 Re: Sead Kolašinac
costacurta wrote:House wrote:Seo beton![]()
GIGANT!
SInoć odgledah cijelu utakmicu muxuz zbog SE'E.![]()
![]()
Malo je reći da sam oduševljen. Momak ima kondicije i snage za trčati 180 minuta bez problema.
- limeni
#1194 Re: Sead Kolašinac
sejad je ozenio hrvaticu, tako da me to ne cudimajstor10 wrote:e to je baboLogovan wrote:Da nisam zaigrao za Bosnu i Hercegovinu babo bi me se odrekao
Bravo za babu.
eh moj sejad halilovic
- SmokingMan
#1195 Re: Sead Kolašinac
Ma naše su žene najbolje,rađaju kršnu djecu,sve preko granice je lahotno...limeni wrote:sejad je ozenio hrvaticu, tako da me to ne cudimajstor10 wrote:e to je baboLogovan wrote:Da nisam zaigrao za Bosnu i Hercegovinu babo bi me se odrekao
Bravo za babu.
eh moj sejad halilovic
Sigurno je sejo naletio na kakav sihr...
- majstor10
#1196 Re: Sead Kolašinac
upravu si.. samo pogledaj razliku seada i alena.. alen sa njegovom frizuricom egoista.. gleda samo za svoj interes.. na drugoj strani seo, skroman momak.. jede sve sto mu majka pravi, slusa baba. Jedino sto voli da rusi, ali oprosteno mu je jer je legenda.z1xter wrote:
Ma naše su žene najbolje,rađaju kršnu djecu,sve preko granice je lahotno...![]()
- Logovan
#1197 Re: Sead Kolašinac
I žena mu određuje za koga će im sin igrati...limeni wrote:sejad je ozenio hrvaticu, tako da me to ne cudimajstor10 wrote:e to je baboLogovan wrote:Da nisam zaigrao za Bosnu i Hercegovinu babo bi me se odrekao
Bravo za babu.
eh moj sejad halilovic
- limeni
#1198 Re: Sead Kolašinac
pa logicno da zena ima utjecaj na muza, neke manje a neke do te mjere da se muzevi boje izaci iz kuce ako mu to ona ne dozvoli..nije ovo nikakva kritika na racun sejada nek svako ozeni ono sto hoce ali logikom postoji mogucnost da ce mali igrati za hrvatsku ako mu je majka iz te zemlje i on rodjen u zagrebu. ali neka ga, puno srece i njemu u karijeri.
- jeza u ledja
#1199 Re: Sead Kolašinac
Bas odgledah utakmicu sa Baselom sinoc (kradja nevidjena no dobro).
Prvi put da odgledam 90 minuta sa njim u igri.
U odbrani je maestralan, brz, jak, dobro se postavlja, ima kondicije ko konj.
U napadu takodje nije los. Imao je par dobrih prodora, par lopti sto je ubacio su bile odlicne, i imao je jedan prodor po strani haman u petercu.
Medjutim, stekao sam utisak da je dosta nesiguran s loptom. Cak sta vise, imao je par momenata koji su bili kriticni, na nivou Avdije. U jednom trenutku stoji sam sa loptom negdje oko polovine terena haman pa na liniji. Ispred njega protivnicki igrac stoji. Ono , razmislja gdje ce sta ce s loptom....i u tom trenutku nekako uspije oktotrljati loptu van terena.
Ja ne znam kako , nije bio znaci pod nikakvim pritiskom. Podsjetilo me na ono kad je Avdiji mislim protiv Lihtenstajna lopta pobjegla u gol-aut dok je on, neometan, gledao kome ce ubaciti.
Drugi momenat, pred sam kraj, kontranapad, mescini Farfan mu prebacuje na drugu stranu, on sam samcat pred golmanom na 10 metara od njega salje loptu nebu pod oblake, desnom mescini. Mislim desava se svakome, ali ocigledno nije bas na ti sa loptom.
Treci momenat mislim na pocetku, kad salje jedan pas naprijed nevjerovatno jak i visok da ga ni tri Draxlera nisu mogla stici.
Takodje mi je palo na pamet i to da je malo drukcije igrati iza Draxlera nego iza obicnog krila.
Sto se tice ovako obicnog oslobadjanja lopte i udvajanja tu nemam nikavih zamjerki.
Uglavnom, izrazito odbrambeni igrac po meni. Kao defanzivni vezni mogao bi igrati jedino u tandemu sa nekim poput Medunjanina. Susta je suprotnost po meni Mujdzi. Mislim, zna ubaciti i istrcati naprijed-nazad, ali nije siguran s loptom, nije dribler. U tandemu sa Lulicem bio bi odlican.
Prvi put da odgledam 90 minuta sa njim u igri.
U odbrani je maestralan, brz, jak, dobro se postavlja, ima kondicije ko konj.
U napadu takodje nije los. Imao je par dobrih prodora, par lopti sto je ubacio su bile odlicne, i imao je jedan prodor po strani haman u petercu.
Medjutim, stekao sam utisak da je dosta nesiguran s loptom. Cak sta vise, imao je par momenata koji su bili kriticni, na nivou Avdije. U jednom trenutku stoji sam sa loptom negdje oko polovine terena haman pa na liniji. Ispred njega protivnicki igrac stoji. Ono , razmislja gdje ce sta ce s loptom....i u tom trenutku nekako uspije oktotrljati loptu van terena.
Drugi momenat, pred sam kraj, kontranapad, mescini Farfan mu prebacuje na drugu stranu, on sam samcat pred golmanom na 10 metara od njega salje loptu nebu pod oblake, desnom mescini. Mislim desava se svakome, ali ocigledno nije bas na ti sa loptom.
Treci momenat mislim na pocetku, kad salje jedan pas naprijed nevjerovatno jak i visok da ga ni tri Draxlera nisu mogla stici.
Takodje mi je palo na pamet i to da je malo drukcije igrati iza Draxlera nego iza obicnog krila.
Sto se tice ovako obicnog oslobadjanja lopte i udvajanja tu nemam nikavih zamjerki.
Uglavnom, izrazito odbrambeni igrac po meni. Kao defanzivni vezni mogao bi igrati jedino u tandemu sa nekim poput Medunjanina. Susta je suprotnost po meni Mujdzi. Mislim, zna ubaciti i istrcati naprijed-nazad, ali nije siguran s loptom, nije dribler. U tandemu sa Lulicem bio bi odlican.
- Zmijuga loma
#1200 Re: Sead Kolašinac
Da je jednako dobar u oba pravca bio bi među najkompletnijim bekovim na svijetu. Suvišno je i spominjati da nije dribler (Captain Obvious konstatacija), nije ni Papac bio, nije ni bubam Ivanović. Za naše reprezentacije se baš takav i ubio, da balansira zadnju liniju i ultra ofanzivnog Mujdžu.
Mada je njegova sudbina po meni na zadnjem veznom, Zukan može solidno iznijeti ulogu lijevog defanzivnog beka.
Mada je njegova sudbina po meni na zadnjem veznom, Zukan može solidno iznijeti ulogu lijevog defanzivnog beka.