Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

Joker88

#1176 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Joker88 »

28 izdajnika

:bih:
MightyMatch

#1177 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MightyMatch »

KB24 wrote:Dolazim iz budućnosti, ovu utakmicu smo izgubili 2-0 a u baražu smo dobili Portugal od kojeg smo nažalost ispali.
Jedino bi mogao iz Banovic-ke Buducnosti doci.
zakonpera

#1178 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zakonpera »

Karnezis, Sifakis, Lontigkin, Torosidis, Vyntra, Sokratis, Papadopoulos, Manolas, Malezas, Tzavellas, Tziolis, Maniatis, Cholempas, Katsouranis, Karagounis, Kone, Tachtsidis, Fortunis, Christodoulopoulos, Salpingidis, Samaras, Gekas i Mitroglou.

Jel moguce da Ninisa nije pozvao ili se radi o greski na ovom spisku
Muhamed Đakmić

#1179 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

Ja sam danas gledao zašto nema Ninisa i nije mi jasno. Bio bi najopasniji za naš gol.
Rob_Atl

#1180 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Rob_Atl »

Ko da u grckoj nije euforija :D
Infaze Studio

#1181 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Infaze Studio »

zakonpera wrote:Karnezis, Sifakis, Lontigkin, Torosidis, Vyntra, Sokratis, Papadopoulos, Manolas, Malezas, Tzavellas, Tziolis, Maniatis, Cholempas, Katsouranis, Karagounis, Kone, Tachtsidis, Fortunis, Christodoulopoulos, Salpingidis, Samaras, Gekas i Mitroglou.

Nije pozvan Ninis, gledao sam press konf. na ss.ba. Ne razumijem grcki, ali cujem da ga novinari zapitkuju za Ninisa..
Uglavnom, bolje za nas, a sigurno se radi o nekim nesuglasicama izmedju njih dvojice.
DonVito

#1182 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Nije taj Ninis igrao ni u prvoj tekmi.
MOSALJOZE

#1183 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Image
još "samo" 6 dana
Logovan

#1184 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

solidsnake wrote:velika euforija je medju narodom tako da ocekujem kiks kao i uvijek kad se uzdizemo bez razloga
smijesno je slusat ljude ili citat komentare na internetu o nekom razvaljivanju grka i o podsmijavanju grckoj reprezentaciji ispod svake vijesti
nerijeseno ili pobjeda grcke ... nadam se najboljem naravno
Mi sebe ne smijemo ni potcijeniti a ni precijeniti, isto važi i za Grčku reprezentaciju. I ovako će uspjeh doći. :thumbup:
MOSALJOZE

#1185 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

_terminaš_ wrote:
solidsnake wrote:velika euforija je medju narodom tako da ocekujem kiks kao i uvijek kad se uzdizemo bez razloga
smijesno je slusat ljude ili citat komentare na internetu o nekom razvaljivanju grka i o podsmijavanju grckoj reprezentaciji ispod svake vijesti
nerijeseno ili pobjeda grcke ... nadam se najboljem naravno
Mi sebe ne smijemo ni potcijeniti a ni precijeniti, isto važi i za Grčku reprezentaciju. I ovako će uspjeh doći. :thumbup:
:faraon1:
Korisničkoime

#1186 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Korisničkoime »

@limeni
pa eto zamjeni blodiranu trojku nek se dokazu xavi,iniesta i fabregas zasluzili su sansu..
Da, da inače Zahirovića Mismimovića i Medunjanina samo trojica navedenih i mogu zamijeniti svako drugi bi bio daleko ispod njihovog kvaliteta i mogućnosti pogotovo Zahirovića je nezamislivo boljim zamijeniti - bosanski Pirlo. :)
@palermo
Ubi brate ti sa pesimizmom .

Pa neće ova gore postava igrati, Zukanović nema prednost ispred Vranješa sigurno, a ja sam vrlo skeptičan i prema mogućnosti da Salihović zaigra. A ovo što si ti boldirao, pretpostavljam da ti ovdje plediraš za Stevanovića ili Višću umjesto Medunjnanina.....ma meni nešto izgleda suviše rizično ostaviti samog Misketa u sredini. Teško da baš on može igrati centralnog veznog, zapravo nije nikad ni mogao. E sad, možda bi se moglo razmišljati o nekom drugom umejsto Medunjanina, recimo Sesaru, čovjek igra standardno u istoj ligi kao i Medunjanin, i plus mu je tim u ovom trenutku u boljoj formi, ili čak i Bešiću...(što se on uopšte zaboravlja kao opcija), ali ostaviti Misketa samog u sredini....ne znam.
Ma jest u pravu si znam ga pretjerati.
Iskreno mene najmanje brine Zukanović i Salihović. Salihović vjerovatno neće ni igrati kao što ti reče jer ne vjerujem da će se dovoljno oporaviti a takav igrač je rizik. Mene više brine trojac koji sam boldirao pogotovo ako budu sva trojica u postavi, jedan zna ali ne može drugi može ali ne zna treći ne može i ne zna na toj poziciji. Plediram za Stevanovića da se već jednom kanimo tog lažnog krila svakom je to do sada poznato i ko god iole može udarati će nas baš tu, pored toga što sve to izaziva konfuziju u našoj odbrani. Lulić na beka i Višća kao lijevo krilo. Ta ideja sa Sesarom uopšte nije loša ali umjesto Zahirovića. Zahirović se više ne može prepoznati, mislio sam svo vrijeme i nadao se pad forme jbg. desi se svakom fudbaleru na svijetu pa što se ne bi moglo desiti i njemu pogotovo jer je mlad igrač. Međutim on nikako da se oporavi od tog pada forme pa mi se nekad čini da sad tek u biti pokazuje stvarnu formu a da je prve tekme odigrao izvan svojih stvarnih mogućnosti neka vrsta blijeska. Da Salihović može bez dvojbe bi zagovarao njega i Sesara centralno Višću i Stevanovića na krilima a žrtvovao Ibiševića. Grcima paše kad neko drugi pravi igru, napada a oni samo trebaju da reaguju, brane se i čekaju grešku igraju polukontre i vrebaju slobodnjake i kornere u probleme dolaze kad su oni ti koji trebaju da preuzmu inicijativu da prave igru da je grade na sredini terena. Tada se uglavnom sve svodi na napucavanja na Samarasa ili Salpingidisa.
Ovako možda razmisliti o Zukanoviću i Sesaru, barem na mjestu def.veznog njegova sporost će doći najmanje do izražaja pogotovo jer nema problema da trči dugo samo mu brzine fali.
Znam da bi Džeko sam izvisio naprijed ali od neke pomoći bi mu mogli biti Stavnović i Višća po bokovima pa da se pokuša na taj način kroz brzinu navedenih poremetiti njihova odbrana. Samo jedan spaćan ubačaj ili nisko dodavanje po zemlji sa strane i Džeko će ga iskoristiti.
Bojim se samo prvih 30 minuta da ne krenemo ko muhe bez glave jer to Grčkoj odgovara, kasnije u drugom poluvremenu rizikovati i ubaciti Ibiševića.
Ma biće valjda.
missko

#1187 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by missko »

Image
Bosanski_kralj

#1188 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Bosanski_kralj »

DonVito wrote:Nije taj Ninis igrao ni u prvoj tekmi.
I zato je završilo 0:0.

Već vidim kako će utakmica teći. Igra nikava, mi pokušavamo dugim loptama, Grci ni ne pokušavaju. Ja čupam kosu pri svakom Grčkom prekidu i korneru.

Uglavnom moj mozak će radi prevencije izbrisati većinu detalja sa te utakmice i kada završi jedva ću i rezultat znati.
MOSALJOZE

#1189 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1190 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

Zahirovića je nezamislivo boljim zamijeniti - bosanski Pirlo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :run:

odo se napolje gologuz po snijegu valjati da dođem sebi
Logovan

#1191 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

JoseMujica wrote:
Zahirovića je nezamislivo boljim zamijeniti - bosanski Pirlo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :run:

odo se napolje gologuz po snijegu valjati da dođem sebi
Blijeda kopija Pirla. :D
MOSALJOZE

#1192 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Image
ne znam za vas ali se meni ove slike pravo svidjaju
Ambrozija

#1193 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Ambrozija »

MOSALJOZE wrote:http://www.bhfanaticos.com/index.php/ar ... M.facebook
svi koji ce ici neka pročitaju
Bravo! :thumbup:
Point.

#1194 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Point. »

zakonpera wrote:Karnezis, Sifakis, Lontigkin, Torosidis, Vyntra, Sokratis, Papadopoulos, Manolas, Malezas, Tzavellas, Tziolis, Maniatis, Cholempas, Katsouranis, Karagounis, Kone, Tachtsidis, Fortunis, Christodoulopoulos, Salpingidis, Samaras, Gekas i Mitroglou.

Hebo majku, dobih napad epilepsije od ovih prezimena. :-)
MOSALJOZE

#1195 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Point. wrote:

Hebo majku, dobih napad epilepsije od ovih prezimena. :-)
ma najlakše je ovako.Imaju kostolomosa,papakostolomosa,kostolomos2,papakostolomos3,koljenis,samarasbigfut,dzekas itd..
mistek

#1196 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by mistek »

Boga mi previše se ismijavaju Grci.
Oni su realno favoriti u ovoj utakmici, i tako se treba postaviti pred utakmicu. Ovako, samo sebi stvaramo pritisak, a to neće na dobro.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1197 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

ma kaine sekirli...treba fino grcima dati ulogu favorita i onda se naložit da oderemo ekipu iz prvog šešira
MOSALJOZE

#1198 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

mistek wrote:Boga mi previše se ismijavaju Grci.
Oni su realno favoriti u ovoj utakmici, i tako se treba postaviti pred utakmicu. Ovako, samo sebi stvaramo pritisak, a to neće na dobro.
realno 45%-55%
DonVito

#1199 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Bosanski_kralj wrote:
DonVito wrote:Nije taj Ninis igrao ni u prvoj tekmi.
I zato je završilo 0:0.

Već vidim kako će utakmica teći. Igra nikava, mi pokušavamo dugim loptama, Grci ni ne pokušavaju. Ja čupam kosu pri svakom Grčkom prekidu i korneru.

Uglavnom moj mozak će radi prevencije izbrisati većinu detalja sa te utakmice i kada završi jedva ću i rezultat znati.
Gekasa i Begovic i onog sto je Misimovicu glavom iz gola izvadio :mrgreen: Ninis je igrao u onoj prijateljskoj na Kosevu 0-0 i nije nista pokazao bas al et..

Treba samo sabiti redove gusto sve da bude, ne igrati se u odbrani i na sredini terena ok faul ali ne ciniti glupe faulove gdje imaju priliku da ubace sa strane tu su grci opasni.. tako i grci protiv nas rade.
Logovan

#1200 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

mistek wrote:Boga mi previše se ismijavaju Grci.
Jedan dio raje ismijava Grke, drugi dio raje ismijava našu reprezentaciju.
Locked