ove mogu makar izgovoritKemal Malovčić wrote:nisu to ovi grcisimonese wrote:Alkidamant
Anakars
Aristip
Aristotel
Demokrit
Demosten
Diogenes
Epiktet
Epikur
Heraklit
Izokrat
Parmenid
Periander
Pitagora
Platon
Plutarh
Sokrat
Solon
Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#1176 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
-
mikogoago
#1177 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ih ovi su beton.Svjetski prvaci,srecom ne igramo protiv njihKemal Malovčić wrote:nisu to ovi grcisimonese wrote:Alkidamant
Anakars
Aristip
Aristotel
Demokrit
Demosten
Diogenes
Epiktet
Epikur
Heraklit
Izokrat
Parmenid
Periander
Pitagora
Platon
Plutarh
Sokrat
Solon
- Kemal Malovčić
#1178 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
e sad nek neko ubaci onaj klip monti pajtona
filozofi fudbal i to
grčka vs bošnjačko-bosanski filozofi
za grčku nastupaju ovi gore nabrojani
za nas tunjo filipović ugo vlaisavljević samir arnautović abdulah šarčević rasim muminović itd
- Muhamed Đakmić
#1179 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ja bih ako ikako može da se ubaci tu i Latić, on je simbol bošnjaštva 
- bachje
#1180 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
ovako ce biti u grckoj u petak
- Kemal Malovčić
#1181 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
eto klipa 
s1946, on će uć s klupe
s1946, on će uć s klupe
-
cindrlimindrli
#1182 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Koliko se moze skontati iz tog google prevoda, jos jedan povrijedjen...pa ove grcke fore postaju smijesne.moa wrote:Povećanje probleme Fernando Santos, koji je vidio u srijedu (10/10) izgubiti još jedan obrambeni opciju, nakon gubitka Kyriakos Papadopoulos i Jose Cholempas... Razlog Luka Vyntra, koji je napustio s nemir od treninga i prošla testove. To je pokazalo da pretrpio ozljedu na svojoj lijevoj nozi bicepsa. Razlog Luka Vyntra, koji je napustio s nemir od treninga i prošla testove. To je pokazalo da pretrpio ozljedu na svojoj lijevoj nozi bicepsa...formacija grka 4 4 2..
Mozda oni stvarno misle da je Safet teski bolid? Sva ova njihova prica, laganje oko sastava, prizivanje punog
stadiona, plac Zeusu govori samo jedno, oni su se usrali!!! Dokrajciti ih bez ikakve milosti, natrpati ih k`o niko
i ubiti im volju da vise ikad igraju lopte.
- moa
#1183 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ne vjeruje njima niko kad su mogli skrsit tolike pare od EU a niko ne zna gdje onda znas o cemu se radi..
Nisam pametan evo citam medunjanin kaze idemo makar po pod, sto moze znacit da cemo igrati na pobjedu..
Volio bih da igramo napadacki pa sta bude. neka i izgubimo da barem jedno rizikujemo..
Nisam pametan evo citam medunjanin kaze idemo makar po pod, sto moze znacit da cemo igrati na pobjedu..
Volio bih da igramo napadacki pa sta bude. neka i izgubimo da barem jedno rizikujemo..
-
ja71
#1184 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Zar nismo tako isto govorili za Portugalce kada su ulagali zalbe na stadio i angazovali psiholosku pomoc pred utakmicu ?cindrlimindrli wrote: Sva ova njihova prica, laganje oko sastava, prizivanje punog
stadiona, plac Zeusu govori samo jedno, oni su se usrali!!! Dokrajciti ih bez ikakve milosti, natrpati ih k`o niko
i ubiti im volju da vise ikad igraju lopte.
Grci samo cekaju kontru, ne treba padati u tu zamku
-
Frankyee
#1185 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Mislim da se Susic ovde moze debelo zaletiti, ako krene otvoreno Grci mogu u prvih 15 minuta dati dva gola,....iz jedne sanse i jedne polusanse,,,,,moa wrote:Ne vjeruje njima niko kad su mogli skrsit tolike pare od EU a niko ne zna gdje onda znas o cemu se radi..
Jedino mjerodavno je da su oni ovakvi 10 na FIFA listi trenutno, ( a nekad bili i vise plasirani) a mi nikad nismo ni blizu stigli tih pozicija.
Drugo mjerilo je da su oni lako mlatnuli 'rvate i jos neke jake ekipe a mi nikad.
Trece mjerilo je da su kao sto ti kazes sposobni ukrasti ako vec nemogu posteno zaraditi.
Znaci tamo treba ici na pazljivu igru. Meni se sve cini neka kombinacija 4-2-3-1 sa isturenim Dzeksonom, dva zadnja vezna ili cak ona cirina 3-5-2 , ali da se nekako pokusa drzati ta sredina , a sa dva brza bocna kao Lulic i Stevanovic pokusati nabaciti na Dzeku. Zahirovic sam to ne moze drzati u sredini. ne zaboravite tu nema Pjanica da iznese lpotu p[a ce protok biti slab. Miske je spor,....
u zadnjoj utakmici Zahirovic je bio tanka karika u timu, upste nije mogao da izbaci upotrebljivu loptu narpijed, sve lopte salje nazad. Znaci ako tu nije neko ko to moze izvesi bice tesko nesto napraviti.
Begovic
Mujdza, Spahic, Vranjes, Zukanovic/Salihovic
Zahirovic, Salihovic/Medunjanin
Stevanovic , Misimovic, Lulic,
Dzeko
- moa
#1186 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
grci napadaju sa 8 igraca a kad je prekid njih 5 zgura u 16 a ovi okolo vrebaju..
Jedino sto nama odgovara ne prenose bas brzo loptu a ako budemo duplirali igrace kao dortmund protiv ctiya onda se mozemo nadati pobjedi... ma ne znam previse mi je kombinacija u glavi
aj lajk it
Jedino sto nama odgovara ne prenose bas brzo loptu a ako budemo duplirali igrace kao dortmund protiv ctiya onda se mozemo nadati pobjedi... ma ne znam previse mi je kombinacija u glavi
Last edited by moa on 11/10/2012 01:27, edited 1 time in total.
- poznanik
#1187 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ne misliš li da i Grci znaju za "isturenog Džeksona"Frankyee wrote:...Znaci tamo treba ici na pazljivu igru. Meni se sve cini neka kombinacija 4-2-3-1 sa isturenim Dzeksonom, dva zadnja vezna ili cak ona cirina 3-5-2 , ali da se nekako pokusa drzati ta sredina , a sa dva brza bocna kao Lulic i Stevanovic pokusati nabaciti na Dzeku. Zahirovic sam to ne moze drzati u sredini. ne zaboravite tu nema Pjanica da iznese lpotu p[a ce protok biti slab. Miske je spor,....
U Atini treba čuvati naš gol, a tek po izuzetno povoljnoj šansi pokušati ga zabiti Grcima, što znači i Džekin povratak na našu polovinu terena.
0:0 nam je u Atini - ne k'o kuća, već k'o neboder
-
Frankyee
#1188 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Zasto mi nemamo jos jednog napadaca u ekipi ? sta ako Dzeko ili Ibisevic nemaju srece i treba uvesti svjezeg igraca ?????
-
Frankyee
#1189 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Mislim da mi mozemo stvoriti sansu i preko sredine Miske , i krila Stevanovic ili Lulic/Salihovicpoznanik wrote:Ne misliš li da i Grci znaju za "isturenog Džeksona"Frankyee wrote:...Znaci tamo treba ici na pazljivu igru. Meni se sve cini neka kombinacija 4-2-3-1 sa isturenim Dzeksonom, dva zadnja vezna ili cak ona cirina 3-5-2 , ali da se nekako pokusa drzati ta sredina , a sa dva brza bocna kao Lulic i Stevanovic pokusati nabaciti na Dzeku. Zahirovic sam to ne moze drzati u sredini. ne zaboravite tu nema Pjanica da iznese lpotu p[a ce protok biti slab. Miske je spor,....Dovoljno je da ga dva Grka zalijepe i mi ćemo ostati bez napada, bez gola ili bar šansi za gol
![]()
U Atini treba čuvati naš gol, a tek po izuzetno povoljnoj šansi pokušati ga zabiti Grcima, što znači i Džekin povratak na našu polovinu terena.
0:0 nam je u Atini - ne k'o kuća, već k'o neboder
- Tkd
#1190 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Što razbijate glavu džabe ?
Sabura ljudi, znam da je i vas spucao adrenalin kao i mene. Možda pišemo sve ovo samo da nam vrijeme brže prođe do utakmice. Joj, lete ovi dani. Kako god igrali sa Grčkom operacija "Litvanija" se mora ako Bog da pozitivno riješiti. U ovom slučaju pozitivno je samo pobjeda i ništa više.
Sabura ljudi, znam da je i vas spucao adrenalin kao i mene. Možda pišemo sve ovo samo da nam vrijeme brže prođe do utakmice. Joj, lete ovi dani. Kako god igrali sa Grčkom operacija "Litvanija" se mora ako Bog da pozitivno riješiti. U ovom slučaju pozitivno je samo pobjeda i ništa više.
-
Rob_Atl
#1191 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
zabijamo im tricu u prvom
-
Dead Man Walking
#1192 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Jel to i Teletovic na spisku?Rob_Atl wrote:zabijamo im tricu u prvom
- p206
#1193 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ako Diamantidis bude čuvao Teletovića ništa od trice , može samo 2+1Rob_Atl wrote:zabijamo im tricu u prvom
-
Rob_Atl
#1194 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
-
zakonpera
#1195 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Da nije sva ova prica oko Pjanica neka varka i da nece majstor istrcati.. mnogi igraci nisu bili 100% spremni pa su igrali a pogotovo kada je u pitanju ovako vazna i jaka tekma.. pa bar negdje tamo od 70 te ili 60 te minute da unese pometnju
-
BConnect
#1196 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Vozdra... vidim svi se igramo menagera pa reko da i ja podjelim svoje misljenje 
.................Begovic..................
Mujdza....Vranjes...Spahic......Lulic
......Zahirovic...Salihovic.............
............Misimovic...................
Stevanovic.............Dzeko..........
..............Ibisevic....................
Dzeko je vec nekoliko puta igrao na ovoj poziciji u City-u... mislim da bi ovako privukao paznju odbrane, i to bi ostavilo prostora za Ibisevica. Dzeko je nas najbolji igrac, na njega ce obratit najvise paznje, to bi trebali iskoristiti i napraviti prostor za Ibisevica...
u slucaju da zabijemo gol onda napraviti izmjenu i ubaciti Medunjanina kao zadnjeg veznog, Dzeku vratiti u sredinu a Salihovic nek preuzme krilo...

.................Begovic..................
Mujdza....Vranjes...Spahic......Lulic
......Zahirovic...Salihovic.............
............Misimovic...................
Stevanovic.............Dzeko..........
..............Ibisevic....................
Dzeko je vec nekoliko puta igrao na ovoj poziciji u City-u... mislim da bi ovako privukao paznju odbrane, i to bi ostavilo prostora za Ibisevica. Dzeko je nas najbolji igrac, na njega ce obratit najvise paznje, to bi trebali iskoristiti i napraviti prostor za Ibisevica...
u slucaju da zabijemo gol onda napraviti izmjenu i ubaciti Medunjanina kao zadnjeg veznog, Dzeku vratiti u sredinu a Salihovic nek preuzme krilo...
- zalizani
#1197 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
______________Begovic__________
__Mujdza__Spahic___Zukanovic___Lulic
_____________Zahirovic____________
_______Miske___________Salihovic___
Stevanovic_________________________
_______________Ibisevic
__________________________Dzeko
Dzeko moze po lijevoj, protiv Letonaca je to izgledalo dobro.
__Mujdza__Spahic___Zukanovic___Lulic
_____________Zahirovic____________
_______Miske___________Salihovic___
Stevanovic_________________________
_______________Ibisevic
__________________________Dzeko
Dzeko moze po lijevoj, protiv Letonaca je to izgledalo dobro.
- GeneralBHF
#1198 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Nisam bio na forumu od proslih kvalifikacija pa sam zaboravio sve podatke al evo me opet....nervoza i adrenalin na maximum!
Pratim ove Grcke portale sa povredama ali ne vjerujem mnogo pa koliko ih ima povrijedjenih bar jedan bi bio u gipsu...cisti supljak da skinu pritisak sa sebe! Papadopoulos sigurno nece igrati jer Svabo nece slagati da je bolestan kako nije igrao za Shalke a za ostalo sumnjam...
Sto se tice formacije sve sam vise da Stevanovic igra a za ostale se zna...a Lulic igra beka u Laziju pa ce sigurno Salihovic biti ispred.
Pratim ove Grcke portale sa povredama ali ne vjerujem mnogo pa koliko ih ima povrijedjenih bar jedan bi bio u gipsu...cisti supljak da skinu pritisak sa sebe! Papadopoulos sigurno nece igrati jer Svabo nece slagati da je bolestan kako nije igrao za Shalke a za ostalo sumnjam...
Sto se tice formacije sve sam vise da Stevanovic igra a za ostale se zna...a Lulic igra beka u Laziju pa ce sigurno Salihovic biti ispred.
- phillie
#1199 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Ma sta ti je, poslati deset forumasa odavde, izdominirali bi ih!Kemal Malovčić wrote:![]()
e sad nek neko ubaci onaj klip monti pajtona
filozofi fudbal i to
grčka vs bošnjačko-bosanski filozofi
za grčku nastupaju ovi gore nabrojani
za nas tunjo filipović ugo vlaisavljević samir arnautović abdulah šarčević rasim muminović itd
-
zlajapravaraja
#1200 Re: Grčka - Bosna i Hercegovina 12.10.2012
Pape je rek'o da ce napast'
--------------Begovic----------------
Ibricic--Spahic--Medunjanin--Salihovic
Stevanovic---Misimovic---Pjanic---Lulic
-----------Dzeko-------Ibisevic-------
--------------Begovic----------------
Ibricic--Spahic--Medunjanin--Salihovic
Stevanovic---Misimovic---Pjanic---Lulic
-----------Dzeko-------Ibisevic-------