Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići

Post Reply
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1176 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

fatamorgana wrote:
plain vanilla wrote:
nemoj da lajem ovdje, otputovat cemo zajedno u Banovice :evil: :lol:
Ja, ti ono reče da već živiš u neboderu, tebi to nije više ni interesantno .... sentimental journey to Banovići, how romantic, :)

joj Fatko jesi romantican
ja bih s tobom i u Zavidovice :mrgreen:
fatamorgana

#1177 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fatamorgana »

Evo onda jedna romantiĆna za Zavidovića ....

Zlata_1

#1178 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Zlata_1 »

CVIKERASH wrote:@zlata

Hikmet joj bio razrednik.Cuuuuuj to :D

Znala sam! :lol:
Hazim izvlači Bingo, Mehmed glumi po reklamama, morala je i Dženka nekako na scenu....
E moj CVIKERASH, gdje smo ti i ja u svemu tome?!??! :?
adnana999

#1180 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by adnana999 »

Dolazi vrijeme poštenih i sposobnih
Autor SBBBIH Kategorija: IZBORI 2012., 07.09.2012

SKUP SBB BIH ZA OPĆINU VOGOŠĆA

Kandidati Saveza za bolju budućnost BiH za Općinu Vogošća predstavljeni su večeras na skupu u Kulturno-sportskom centru u toj općini pred velikim brojem prisutnih. Za Općinsko vijeće predstavilo se 27 kandidata, a podijeljene su članske karte za novih više od 300 članova. Kandidat SBB BiH za načelnika ove općine Tarik Curić, inače generalni sekretar Sportskog saveza Sarajevo, obećao je predan rad na spašavanju devastiranog budžeta Općine.

- Hoću da Vogošći vratim ono što je ona meni dala u djetinjstvu, a svi znamo da je bila među najjačim općinama u bivšoj državi. Bruka je što se za 17 godina ništa nije učinilo da se ova općina oporavi. Dolazi vrijeme poštenih i sposobnih - istakao je Curić.

Nosilac liste za Općinsko vijeće je magistar politologije Dženan Redžo, koji je okupljenim Vogošćanima poručio da u SBB-u imaju pobjednički tim. Među gostima su bili i Dževad Rađo, predsjednik Kantonalnog odbora SBB BiH Sarajevo, te Fehim Škaljić, predsjednik Glavnog odbora SBB BiH.

http://www.sbbbh.ba/vijesti/46-izbori20 ... -sposobnih
relevantan

#1181 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by relevantan »

adnana999 wrote:Dolazi vrijeme poštenih i sposobnih
Autor SBBBIH Kategorija: IZBORI 2012., 07.09.2012

SKUP SBB BIH ZA OPĆINU VOGOŠĆA

:roll: ne brabonjaj adnana999, ne brabonjaj dina ti.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#1182 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by prljavi Hare »

Djeny!!!
Jaaavi se!Jaaavi se!!!Jaaavi se!!!!

Djeny za preCednicu!!!! :thumbup:
plain vanilla

#1183 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

hoce i adnana da bude popularna :D
dezurni_ucenik

#1184 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dezurni_ucenik »

Dzenanu treba prijaviti CIK-u jer je pocela sa kampanjom mnogo prije oficijelnog pocetka :D
dezurni_ucenik

#1185 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dezurni_ucenik »

Zlata_1 wrote:

Hazim izvlači Bingo, Mehmed glumi po reklamama, morala je i Dženka nekako na scenu....

Ja i ti smo forum celebrityiji ... :-D
plain vanilla

#1186 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

CVIKERASH wrote:Dzenanu treba prijaviti CIK-u jer je pocela sa kampanjom mnogo prije oficijelnog pocetka :D
mensecini da je ona i zavrsila kampanju prije sluzbenog pocetka :D
dino84

#1187 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dino84 »

Fino sam rekao prije nekoliko dana da je ovo novi Rizzo Ruza topic. :lol:

Jebi ga Dzenana,sve ti je to dio slave.Nista licno. 8)
stochar

#1188 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by stochar »

relevantan wrote:

Koje ljepotice :shock: :thumbup:
Fahro najlepsi na slici!
dezurni_ucenik

#1189 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dezurni_ucenik »

plain vanilla wrote:
CVIKERASH wrote:Dzenanu treba prijaviti CIK-u jer je pocela sa kampanjom mnogo prije oficijelnog pocetka :D
mensecini da je ona i zavrsila kampanju prije sluzbenog pocetka :D

Ja mislim da se ona ukenjala jer je zapocela prijevremenu bitku.Zato se usutila ..Razmatra sljedece korake ... :-)
Zlata_1

#1190 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Zlata_1 »

CVIKERASH wrote:
Zlata_1 wrote:

Ja i ti smo forum celebrityiji ... :-D

Što bi Dženka rekla :thumbup:
fidoremilienko

#1191 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fidoremilienko »

ja sam

ljubomoran? zavidan?
plain vanilla

#1192 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by plain vanilla »

fidoremilienko wrote:ja sam

ljubomoran? zavidan?
nisi jedini
eno adnana hoce da crkne sto nije popularna k'o dzeni

eeee, jedna je dzeni :thumbup: :thumbup:
fidoremilienko

#1193 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by fidoremilienko »

plain vanilla wrote:
fidoremilienko wrote:ja sam

ljubomoran? zavidan?
nisi jedini
eno adnana hoce da crkne sto nije popularna k'o dzeni

eeee, jedna je dzeni :thumbup: :thumbup:
Nenadhebiva je :)
Dozer

#1194 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dozer »

Ovdje jos samo fali i Alma Ferovic, FahrOVA new love koja je i prije 15-16 godina, kao mladjahna curica (lijepa i zgodna, cinjenica :D) ljude gledala kroz novcanik, da nam pojasni kako to sve SBB planira uskociti u vozic koji se zove Vlast, a onda u expresnom roku prvo pocistiti svo FahrOVO smece i dokaze koji bi narodu otvorili oci...

SDA je imala odlicnu parolu za prosle izbore - "Narod zna!". Sto jes' - jes' :D. Narod je znao, a zna i sada, pa je na proslim kaznio SDA podobro, a na ovim ce jos vise.

E, sad Fahro jedva ceka da dodje u poziciju da pocisti sve sto ga veze za SDA, za pare od SDA koje su omogucile nastanak Avaza, izgradnju tornja, hotela (koji je, usput receno, trebalo da bude svojevrstan spomenik ratu), a sto mu je sve obezbijedio Izetbegovic junior, nerijetko detalje dogovarajuci po kafanama, a zatim i da amnestira sve pajdase koji su u sudskim procesima ili po zatvorima, ili u bijegu radi procesa ili zatvora, itd. itd.
Cim ovo zavrsi, a to ce trajati brat-bratu mjesec dana, onda ce se lavovski baciti na nove neimarske poduhvate, ali ovaj put preko nasih dzepova, tj. od drzavne love ;). Naravno, to ce prikazivati kao "otvaranje javnih radova", "otvaranje radnih mjesta", "ekonomski napredak", i sl. Jedino sto ce u svemu tome presucivati i kriti k'o zmija noge jeste da ce on biti vlasnik ili suvlasnik ili vecinski dionicar svega toga :D :D.
Handri ga samo sto za sve ovo mora sacekati opste ili ti opce izbore za dvije godine, ali njemu ce i ovi lokalni dobro doci da se malo uglavi u nize nivoe, po opstinama i kantonima. Zna Fahro da se kuca gradi od temelja :D
pirmin

#1195 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by pirmin »

Mene Dzeni podsjeca na onu iz Misery...

http://www.youtube.com/watch?v=ptpaEntid74

Ne toliko izgledom koliko nastupom.
zemo_online

#1196 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by zemo_online »

radje ne bi glaso nego da dam glas SBB.
samo jos oni treba da se pocnu namirivat jer nisu dosad ni bili na vlasti.
zemo_online

#1197 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by zemo_online »

otvoris avaz i kritika sda u svakom broju. preko medija se obracunava sa politickim rivalima.
to nije za 21. vijek vec za 19.vijek.

samo ne kontam sta je Vikic vidio u toj stranci?
Incub

#1198 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Incub »

Ovakvi kao Dzenana i zasluzuju da nas vode, predstavljaju.
Cim ste nakucali 53 stranice o totalnoj gluposti vidi se gdje smo, tj. zasluzujemo sve ovo sto nam se desava
dino84

#1199 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by dino84 »

Incub wrote:Ovakvi kao Dzenana i zasluzuju da nas vode, predstavljaju.
Cim ste nakucali 53 stranice o totalnoj gluposti vidi se gdje smo, tj. zasluzujemo sve ovo sto nam se desava
Apsolutno.
Zena otisla do granapa,uzela cipsa i kikirikija za 3 dana,zavalila se u fotelju i oplela.Zavrsila kampanju,razgulila,postigla cilj,prodala foru,culo se za nju i to je to.
Ako se upeca 300-400 ljudi ulazi u vijece a ako ne,zivit ce od slave jos najmanje 2 godine,imat ce besplatne kifle mozda u lokalnoj pekari.

Mi smo ba kao drzava poligon za isprobavaje gluposti,a ne zasluzujemo da nas udari asteroid kakav,nego zasluzujemo upravo ovo - agoniju bez kraja,dok se ne opametimo.
Dozer

#1200 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido

Post by Dozer »

Bez ikakve namjere promocije bilo koga ili bilo cega, zaista, ali mislim da ce SBB sada na lokalnim proci vrlo dobro. Nazalost. (razmisljam na glas...)
Kazem "nazalost" iz vise razloga, a najosnovniji je taj sto svi mi vrlo dobro znamo ko je Fahro, kako je stekao sve sto je stekao, kao i njegove stvarne ekonomske "kapacitete".

Da '93 nije bilo SDA i miliona od donacija iz islamskog svijeta, a onda i Sorosa koji je svim tim domacim medijima cak i u ratu donirao ogromne kolicine papira, danas ne bi bilo ni Fahre, ni Avaza. To je, valjda, jasno svakome sa imalo mozga u glavi. Sada je Fahro "narastao", pa se osilio, i na kraju sutnuo ruku koja ga je odgojila. Valjda je i to sada jasno.

Ono sto mnogima jos nije jasno jeste da i SBB, kroz svoje "obecavajuce" programe, i dalje ne nudi nikakvu sustinsku revoluciju, nego je samo prepakovao ono sto su drugi govorili i obecavali godinama unazad. Otvaranje radnih mjesta, ekonomski procvat, BiH u EU...to su sve, ukratko, poruke koje SBB nudi.
Ali (uvijek postoji to nesretno "ali"), SBB (a prvenstveno Fahro), sve to planira prvenstveno za Bosnjake. BiH, kao drzava, njemu bas i nije neki prioritet. Ovo u sebi nosi i odredjene opasnosti za buducnost, ali...
Dakle, i SBB nudi samo vec prezvakana obecanja, samo drugacije upakovana, ali istovremeno ne nudi jasne korake kojima ce sve to sto se obecava biti i ostvareno.

Kako je vec neko spomenuo, oni jos nisu bili na vlasti, pa ce njihovim dolaskom proteci bar dvije godine dok se ustele i uklope u postojece seme i talove, a onda jos toliko da se i oni namire. Naravno, Fahrin neimarluk ce tu doci do izrazaja vrlo brzo, ali ovaj put preko nasih ledja, kao i rekoh ranije. Doduse, i do sada je sve islo preko nasih ledja, kroz SDA, a od sada ce ici direktno i u vecem obimu.

Ja sam, licno, za promjene svake vrste, ali ako one bar koliko-toliko nesto zaista i nude. Iz tog razloga sam prvo bio za SDP, zatim za NS, pa onda opet zadnji put za SDP...a sada vise ni sam nisam siguran. Jos uvijek analiziram pluseve i minuse iz protekle 2 godine, ali vrlo sam sklon dati SDP-u tu sansu s jos jednim mandatom. Cinjenice jesu da je SDP napravio katastrofalnu gresku koalicijom sa SDA, jer svi SDP-ovi glasaci su i glasali za SDP najvise radi zelje da se SDA konacno skine sa trona. S druge strane, relanost je bila takva da se SDA nije mogla u potpunosti izbjeci i da je SDP na neki nacin bio prisiljen na takvu nesretnu varijantu. Onda je uslijedilo budalesanje sa budzetom, foteljama, itd., sto nam je svima oduzelo jos vise od godinu dana zivota i priustilo nam jos malo stagnacije. Ali, sada, kada su se stvari tu malo iskristalisale, izgleda da SDP ipak pokrece stvari s mrtve tacke, na kojoj nas je sve SDA drzala godinama.
Do opstih izbora je ostalo jos 3 godine, a mislim da je to sasvim dovoljno vremena da se ocijene i procijene, a zatim i uporede rezultati SDP-a i SDA. Ipak sam skloniji misljenju da ce tu biti rezultata puno vecih i za krace vrijeme od onih koje je SDA "ostvarivala" tokom 15 godina...
Post Reply