Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Efedrin
#1176 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
tokom seksa, tema koja nema veze s seksom, recimo akcija u Konzumu ili tako nesto 
- Efedrin
#1177 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ma znam ja sta to govori, al nekad se covjek umori pa nije ni do cega, pa ono samo da zavrsis sto prije, eh tad su teme o akcijama ili sta je bilo na farmi, a zato recimo vikendom je hardcore, tad suti i Otaj rad 
- dalalala
#1178 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Nemam muža, ali isto kao i da imam, pa da napišem 
Nervira me:
1. Što nije ni za šta zainteresovan i što nikad se ničeg prvi ne bi sjetio. Ja ako kažem ajmo u Pariz, on će reći super, može, ali da se on sam sjeti nema šanse.
2. Kad god nešto zajebe, pa ja puknem, on nije kriv nego sam ja u pms-u. Nisam znala da sam 30 dana mjesečno u pms-u. Hvala mu što me prosvijetlio
3. Kad odemo u shoping, nikad mu se ništa ne sviđa. Sve majice su ružne, džemperi k'o što u njeg djed nosi i tako to. A ako mu se nešto, nekim čudom, svidi, onda razmišlja jedno 2 sata da li to da kupi.
4. Ako ga neko probudi, smak svijeta! Ako ga neko subotom probudi u 8:30 h, a on ustaje inače u 9 h, cijeli dan će kukati, biti neraspoložen, zijevati i za sve će mu biti izgovor da se nije naspavao.
5. Ako igram neku igricu, on stane iznad mene i govori mi "Nemoj tako, nisi to trebala, loš potez" Tad bi ga razbila
6. Nikad se ne može opustiti i sve nešto računa, traži statističke podatke da vidi kolike su šanse da se nešto desi, kad igra bilijar računa pod kojim uglom mora kuglu udariti...Ne daj Bože da se opusti, sve se svodi na takmičenje!
Nervira me:
1. Što nije ni za šta zainteresovan i što nikad se ničeg prvi ne bi sjetio. Ja ako kažem ajmo u Pariz, on će reći super, može, ali da se on sam sjeti nema šanse.
2. Kad god nešto zajebe, pa ja puknem, on nije kriv nego sam ja u pms-u. Nisam znala da sam 30 dana mjesečno u pms-u. Hvala mu što me prosvijetlio
3. Kad odemo u shoping, nikad mu se ništa ne sviđa. Sve majice su ružne, džemperi k'o što u njeg djed nosi i tako to. A ako mu se nešto, nekim čudom, svidi, onda razmišlja jedno 2 sata da li to da kupi.
4. Ako ga neko probudi, smak svijeta! Ako ga neko subotom probudi u 8:30 h, a on ustaje inače u 9 h, cijeli dan će kukati, biti neraspoložen, zijevati i za sve će mu biti izgovor da se nije naspavao.
5. Ako igram neku igricu, on stane iznad mene i govori mi "Nemoj tako, nisi to trebala, loš potez" Tad bi ga razbila
6. Nikad se ne može opustiti i sve nešto računa, traži statističke podatke da vidi kolike su šanse da se nešto desi, kad igra bilijar računa pod kojim uglom mora kuglu udariti...Ne daj Bože da se opusti, sve se svodi na takmičenje!
- lemniskata
#1179 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Mene nervira kod mog dragog:
1. Ponekad ga uhvati neki prenos pa bi rado prepričavao doživljaje iz prošlosti kojima svaki put nešto novo doda, a ja zlobnica samo pamtim šta je rekao umjesto da ga odmah prekinem
2. Kad se svađamo ja sam ta koja mirno hoće da priča a on baca optužbe i pretjeruje sa stvarima
3. Ako ga pitam nešto što neće da mi odgovori sačeka nekoliko sekundi pa me pogleda i kaže "ham?!" kao da me nije čuo šta sam pitala
Bitno mi je da od svega što me nervira kod njega možemo napraviti zezanciju poslije
1. Ponekad ga uhvati neki prenos pa bi rado prepričavao doživljaje iz prošlosti kojima svaki put nešto novo doda, a ja zlobnica samo pamtim šta je rekao umjesto da ga odmah prekinem
2. Kad se svađamo ja sam ta koja mirno hoće da priča a on baca optužbe i pretjeruje sa stvarima
3. Ako ga pitam nešto što neće da mi odgovori sačeka nekoliko sekundi pa me pogleda i kaže "ham?!" kao da me nije čuo šta sam pitala
Bitno mi je da od svega što me nervira kod njega možemo napraviti zezanciju poslije
- Ramzess Veliki
#1180 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ne nervira me više ništa. 
-
sabanss
#1181 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Jedino ako si se razveoRamzess Veliki wrote:Ne nervira me više ništa.
-
kakavdanakneiskustvu
#1182 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
sluša turbo folk
- BadCopy
#1183 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
To je bolan dar a ne prokletstvo.
Veselica ziva
od zla oca od gore matere
Veselica ziva
od zla oca od gore matere
- dalalala
#1184 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
kakavdanakneiskustvu wrote:sluša turbo folk
-
kakavdanakneiskustvu
#1185 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
puno toga me zna nervirati ali sad mi pravo fali kad je u bolnici,i to tek par sati
- manekenka u penziji
#1186 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sto ne otvara prozor nakon kupanja pa nam napravi saunu od kuće i sto nikad ne zatvara ladicu sa čarapama.
Nervira me sto ce radije popiti litar kole nego času prirodnog soka, a voce jede samo kad ga ja napitam.
I sto kad setamo, moramo sve ljude da preteknemo.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
Nervira me sto ce radije popiti litar kole nego času prirodnog soka, a voce jede samo kad ga ja napitam.
-
kakavdanakneiskustvu
#1187 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
manekenka u penziji wrote:Sto ne otvara prozor nakon kupanja pa nam napravi saunu od kuće i sto nikad ne zatvara ladicu sa čarapama.
- JThomas
#1188 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
bolje litar kole nego litar žestine. ha ja.
- manekenka u penziji
#1189 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Isto je bolje je biti sto godina bogat, nego jedan dan siromašan 
-
kakavdanakneiskustvu
#1190 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
manekenka u penziji wrote:Isto je bolje je biti sto godina bogat, nego jedan dan siromašan
bob rock
- Država
#1191 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Znači, pao sam sa stolice...manekenka u penziji wrote:Sto ne otvara prozor nakon kupanja pa nam napravi saunu od kuće i sto nikad ne zatvara ladicu sa čarapama.
- Država
#1192 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ču' formula ocam...KatarinaKosaca wrote:Što kad gleda formulu grmi cijela kuća i ježim se od onog zvuka
Što misli da je Šumaher
Što mi pokazuje svako auto i predlaže kupnju
Što se voli rano ustajati i buditi lupkajući. Kad je ljeto to je 5h ujutro
Što voli zatvarati prozore i navlačiti zavjese, pa imam osjećaj da sam u kutiji
Ipak, formula je najgora
Što kaže da Džeko i nije nešto
Što svaku utakmicu BIH prepriča zašto ne igra Rahimić
Što se ne raduje kao ja, kad BIH pobjedi
Što kad zmajevi ne igraju dobro, ne navija za njih.. kao kad se oni ne trude neće ni on da navija
Ipak, forumula je najgora..
Mene je kod bivše žene ubijala ektremna subjektivnost. Ludio sam ocam... Sad više ne ludim. Uh...
- manekenka u penziji
#1193 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Samo se vi sprdajte, ja ovdje imam ozbiljnih problema

- lavorpunvode
#1194 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
budi sretna pa tvoj pristaje uopste na tu (po njihovom) straaasnu torturu zvanu setnjamanekenka u penziji wrote:Samo se vi sprdajte, ja ovdje imam ozbiljnih problema![]()
![]()
- JThomas
#1195 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ko je muža/ženu bolje utjerao u suru...Black swan wrote:čini se kako je ovo usprkos svemu postala tema ko ima boljeg bračnog druga između redova
-
tagomago
- manekenka u penziji
#1197 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
lavorpunvode wrote:budi sretna pa tvoj pristaje uopste na tu (po njihovom) straaasnu torturu zvanu setnjamanekenka u penziji wrote:Samo se vi sprdajte, ja ovdje imam ozbiljnih problema![]()
![]()
vjeruj da ne prolazi sve tako glat,uvijek bude prigovora na torturu... al' bar ja dobijem svoje
- sheilak
#1198 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
manekenka u penziji wrote:I sto kad setamo, moramo sve ljude da preteknemo.
- WildRedRose
#1199 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
manekenka u penziji wrote:Sto ne otvara prozor nakon kupanja pa nam napravi saunu od kuće i sto nikad ne zatvara ladicu sa čarapama.
- lemniskata
#1200 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Na trčanje izašlimanekenka u penziji wrote:I sto kad setamo, moramo sve ljude da preteknemo.
Sent from my LT26ii using Tapatalk