Mislim da necete morati resetovati modeme za nove brzine. Razlog tome je taj sto je brzina vec pustena sa radiusa, a promjenom profila na DSLAM-u ce se modem svakako sam resetovati.munja.ba wrote:samo od sebe bez resetovanja modema, u pitanju je mojatv full i HD paketbananavelika wrote:Samo od sebe? Jesi restartovao ruter il nesto? MojaTV ili netflat?munja.ba wrote:
Stig'o cumur
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
iceman2010
#11726 Re: BHTelecom All About
-
GaRGa
#11727 Re: BHTelecom All About
ne mogu da vjeurjem, tek sam sad gledao cijene medju paketimamotorola01 wrote:Treca stavka se krece do 50 posto, a ne 50 posto. Midi paket od 30KM ima 25 posto i sto je veci paket, manji je postotak. Aparati su Vam preskupi jer vi fakticki prodajete aparate i ne nudite ih uz neki popust jer smo vasi korisnici. Telefon se moze kupiti bilo gdje i to sto vi nudite je prodaja na rate koja se moze dobiti bilo gdje.Mustafapasa wrote:..
Inace, ne znam da li ste primjetili, al eki dan sam gledao koje sve popuste imaju korisnici mobilne mreze BH Telecoma, evo da nabrojim:
- 2 najbroja za -50% jeftinije telefoniranje,
- 5% popusta na 2 - 5 brojeva mobilne mreze,
- 50% popusta na saobracaj na aneksiranje na 24mjeseca sa dodatnim besplatnim internet saobracajem,
- 24 rate za aparat + popust za aparat itd itd...
zato ja postujem da svako sam sebi odabere sto misli da je za njega najbolje
edit: imas li kakvu stimulaciju na ovu promociju firme
mini 15 normalno placa 19 feniga minutu prema bh mobile, sa 50% popusta na 2 god izadje 9,5 pf po minut
mini 30 placa bez popusta 18 feninga minutu prema bh mobile a sa 25% popusta na 2 god 13,5 pf po minuti
nidze veze hahahha
-
bananavelika
#11728 Re: BHTelecom All About
Sto niko nece da odgovori na ovo ?Ne mogu pogledati specifikacije modema sa user: admin pw: vr10vr10tajn1pa55
Ako resetujem router, ode sve u kurac
Moze pomoc ?
Telecom koriste samo oni koji moraju, odnosno oni koji zive u vukojebini gdje telecom drzi monopol
Nema tu price.. Da mogu koristiti telelmach ili pak logosoft, davno bi telecom pao u zaborav
- Jazzy.ba
#11729 Re: BHTelecom All About
A gdje to Telemach nudi usluge? Znači sve mimo 2 džade u Sarajevu u ovoj državi je vukojebina. Koji kapacitet jebote.bananavelika wrote:Telecom koriste samo oni koji moraju, odnosno oni koji zive u vukojebini gdje telecom drzi monopol
@iceman, može komentar linije iz posta http://www.klix.ba/forum/bhtelecom-all- ... l#p8326211
Last edited by Jazzy.ba on 04/03/2013 16:43, edited 1 time in total.
- jaco_sa
#11730 Re: BHTelecom All About
@iceman...
Drug posto si ti strucan, mozes li mi molim te prokomentarisati moju liniju
koliko se ja razumijem nije losa,mada ima i boljih..

tnx
Drug posto si ti strucan, mozes li mi molim te prokomentarisati moju liniju

tnx
Last edited by jaco_sa on 04/03/2013 16:52, edited 2 times in total.
-
Tutanj
#11731 Re: BHTelecom All About
@iceman
Imaš li ikakvu informaciju kad će Otes, Bare kod stupa, Doglodi.
Prošle godine sam čekao mjesec i po.
Hvala.
Hvala.
- jaco_sa
#11732 Re: BHTelecom All About
e drug vidi ovo..Tutanj wrote:@iceman
Hvala.
http://www.bhtelecom.ba/5353.html
-
Tutanj
#11733 Re: BHTelecom All About
Vidio sam to, ali nisam na listi.jaco_sa wrote:e drug vidi ovo..Tutanj wrote:@iceman
Hvala.
- jaco_sa
#11734 Re: BHTelecom All About
aha, nema ni mog naselja a u centru SarajevaTutanj wrote:Vidio sam to, ali nisam na listi.jaco_sa wrote:e drug vidi ovo..Tutanj wrote:@iceman
Hvala.
- Asiklar
#11735 Povećanje brzine netFlat i mojaTV
A JESTE DOSADNI VISE
Planirana povećanja brzine u periodu od 01.03.2013. do 10.03.2013. godine, po direkcijama:
Direkcija Sarajevo:
Bjelašnica, Bačići, Bostarići, Dub, Gazin Han, Hotonj, Gladno Polje, Ilijaš, Kasetići, Kasindolska, Kazina bara, Kobilja Glava, Osenik, Rakovica, Rakovica polje, Sokolje, Sokolović kolonija, Svi VDSL uređaji na Dobrinji, Briješće, Butmir, Gora, Lokve, Raštelica, Šip, Širokača, Osijek, Čengić vila, Dobrinja, svi korisnici koji gravitiraju glavnom razdjelniku Dolac Malta i Alipašino polje, Hrasnica-Kovači, Dobrinja C4, Kasindolska, Osjek, Unis Pretis, BH Bau, Grbavička 20, Domoinvest, Burevići, Industrijska zona Vogošća, Pofalići 1, Velešići 2, Nahorevo-Poljine, Binježevo, Nahorevo 3, Boljevići, Bojnik, Bosmal, Interinvest, Vrtovi Sunca, Dobrinja, Gradac, Importanne, Delijaš, Šabići, Sinanovići, Tibra Pacific Stup, Godinja, Bašci, Dejčići, Rajlovac, Alta, Karaula, Kremeš, Pofalići, Nišići, BBI, ASA-Šped, Tibra Buća Potok, Pendičići, Ljubina, Srednje
Direkcija Bihać:
Bihać, Cazin, Ćoralići, Ključ, Sanski Most, Velika Kladusa, Bosanska Krupa, Bužim, Cazin, Bosanski Petrovac
Direkcija Travnik:
Bugojno, Donji Vakuf, Fojnica, Gornji Vakuf, Jajce, Kaonik, Novi Travnik, Travnik, Turbe, Vitez
Direkcija Tuzla:
Babići, Malešići, Zahirovići, Brezovača, Višća, Lukavica rijeka, Donja Miričina, Malešići 2, Devetak, Rainci gornji, Vražići, Mosnik, Kiseljak 2, Kiseljak 1, Stjepan polje, Turija, Špionica donja, Repnik, Aljkovići, Šibošnica, Brijesnica, Lukavica, Ljepunice, Miladije, Gornja Tuzla, Ljubače, Dobrnja, Mramor, Dragunja, Pasci, Par selo, Kamberi, Klokotnica, Bukinje 1, Centar, Babice, Sjever 2, Nukići, Kovači, Šahići, Litve, Vida I, Kerep, Zelinja Donja, Biberovo polje, Vučkovci 1, Mionica III, Kula, Goli Brijeg, Vukovije, Rainci donji, Vučkovci, Gornji Lukavac, Bukinje 2, Kiseljak, Dokanj, Korzo, Džakule, Memići, Ratkovići, Prijeko brdo, Džanani, Lohinja donja, Miljanovci, Jelovče selo, Ši selo, Moluhe, Gračanica jug, Orahovica donja, Orahovica gornja, Orahovica rijeka, Soko, Škahovica, Piskavica, Rašljeva
Direkcija Zenica:
MZ Asim Čamdžić, Babino, Bajvati, Bakici, Bijela Ploča, Biljesevo, Bočinja, Breza, Brnjic, Broda, Bukva, Čatići, Dobrinje, Donje Moštre, Donji Kakanj, Dubravica, Jablanica, Jelah, Kakanj, Klek, Klopče, Kosova, Krivaja, Liješnica, Lokvine, Maglaj, Matuzići, Meokušnice, Misurići, Mošćanica, Moševac, Mulići, Nemila, Novi Šeher, Očevija, Olovo, Papratnica, Pepelari, Podkamensko, Podvinci, Pojske, Poljice, Puhovac, Raspotočje, Ribnica, Ričice, Rujnica, Slapna Gora, Slivno, Stari Grad, Starina, Stranjani, Striježevo, Šije, Šljivići, Trepče, Tršće, Tujnica, Ulišnjak, Vareš Majdan, Vareš, Visoko, Vjesolići, Zenica, Župča, Željezno Polje
Direkcija Goražde:
Cijelo područje
Direkcija Mostar:
Cijelo područje
Planirana povećanja brzine u periodu od 01.03.2013. do 10.03.2013. godine, po direkcijama:
Direkcija Sarajevo:
Bjelašnica, Bačići, Bostarići, Dub, Gazin Han, Hotonj, Gladno Polje, Ilijaš, Kasetići, Kasindolska, Kazina bara, Kobilja Glava, Osenik, Rakovica, Rakovica polje, Sokolje, Sokolović kolonija, Svi VDSL uređaji na Dobrinji, Briješće, Butmir, Gora, Lokve, Raštelica, Šip, Širokača, Osijek, Čengić vila, Dobrinja, svi korisnici koji gravitiraju glavnom razdjelniku Dolac Malta i Alipašino polje, Hrasnica-Kovači, Dobrinja C4, Kasindolska, Osjek, Unis Pretis, BH Bau, Grbavička 20, Domoinvest, Burevići, Industrijska zona Vogošća, Pofalići 1, Velešići 2, Nahorevo-Poljine, Binježevo, Nahorevo 3, Boljevići, Bojnik, Bosmal, Interinvest, Vrtovi Sunca, Dobrinja, Gradac, Importanne, Delijaš, Šabići, Sinanovići, Tibra Pacific Stup, Godinja, Bašci, Dejčići, Rajlovac, Alta, Karaula, Kremeš, Pofalići, Nišići, BBI, ASA-Šped, Tibra Buća Potok, Pendičići, Ljubina, Srednje
Direkcija Bihać:
Bihać, Cazin, Ćoralići, Ključ, Sanski Most, Velika Kladusa, Bosanska Krupa, Bužim, Cazin, Bosanski Petrovac
Direkcija Travnik:
Bugojno, Donji Vakuf, Fojnica, Gornji Vakuf, Jajce, Kaonik, Novi Travnik, Travnik, Turbe, Vitez
Direkcija Tuzla:
Babići, Malešići, Zahirovići, Brezovača, Višća, Lukavica rijeka, Donja Miričina, Malešići 2, Devetak, Rainci gornji, Vražići, Mosnik, Kiseljak 2, Kiseljak 1, Stjepan polje, Turija, Špionica donja, Repnik, Aljkovići, Šibošnica, Brijesnica, Lukavica, Ljepunice, Miladije, Gornja Tuzla, Ljubače, Dobrnja, Mramor, Dragunja, Pasci, Par selo, Kamberi, Klokotnica, Bukinje 1, Centar, Babice, Sjever 2, Nukići, Kovači, Šahići, Litve, Vida I, Kerep, Zelinja Donja, Biberovo polje, Vučkovci 1, Mionica III, Kula, Goli Brijeg, Vukovije, Rainci donji, Vučkovci, Gornji Lukavac, Bukinje 2, Kiseljak, Dokanj, Korzo, Džakule, Memići, Ratkovići, Prijeko brdo, Džanani, Lohinja donja, Miljanovci, Jelovče selo, Ši selo, Moluhe, Gračanica jug, Orahovica donja, Orahovica gornja, Orahovica rijeka, Soko, Škahovica, Piskavica, Rašljeva
Direkcija Zenica:
MZ Asim Čamdžić, Babino, Bajvati, Bakici, Bijela Ploča, Biljesevo, Bočinja, Breza, Brnjic, Broda, Bukva, Čatići, Dobrinje, Donje Moštre, Donji Kakanj, Dubravica, Jablanica, Jelah, Kakanj, Klek, Klopče, Kosova, Krivaja, Liješnica, Lokvine, Maglaj, Matuzići, Meokušnice, Misurići, Mošćanica, Moševac, Mulići, Nemila, Novi Šeher, Očevija, Olovo, Papratnica, Pepelari, Podkamensko, Podvinci, Pojske, Poljice, Puhovac, Raspotočje, Ribnica, Ričice, Rujnica, Slapna Gora, Slivno, Stari Grad, Starina, Stranjani, Striježevo, Šije, Šljivići, Trepče, Tršće, Tujnica, Ulišnjak, Vareš Majdan, Vareš, Visoko, Vjesolići, Zenica, Župča, Željezno Polje
Direkcija Goražde:
Cijelo područje
Direkcija Mostar:
Cijelo područje
Last edited by Asiklar on 04/03/2013 17:03, edited 1 time in total.
- Jazzy.ba
#11736 Re: BHTelecom All About
E Kolumbo nek si nas prosvijetlio, nismo znali to procitati na telekom portalu. Svaka cast.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
iceman2010
#11737 Re: BHTelecom All About
Ma odlicna. Sto bi u jednoj nasoj popularnoj prijeratnoj humoristickoj emisiji rekli: "ko macija guza"jaco_sa wrote:@iceman...
Drug posto si ti strucan, mozes li mi molim te prokomentarisati moju liniju![]()
tnx
- jaco_sa
#11738 Re: BHTelecom All About
Hvala buraz, a naravno da znam koja je to serija, gledam je svake godineiceman2010 wrote:Ma odlicna. Sto bi u jednoj nasoj popularnoj prijeratnoj humoristickoj emisiji rekli: "ko macija guza"jaco_sa wrote:@iceman...
Drug posto si ti strucan, mozes li mi molim te prokomentarisati moju liniju![]()
tnx
-
iceman2010
#11739 Re: BHTelecom All About
Bice ljudi sve ove sedmice. Ne znam sta drugo da vam kazem. Kome ne bude neka zove, ili neka pita ovde ili na PP. Ja ako stignem rado cu pomoci.
- Halcyon
#11740 Re: BHTelecom All About
De sad malo poguraj da srede BIHnet forum, sramota je ono. 
-
bananavelika
#11741 Re: BHTelecom All About
@ICEMAN
Ne mogu pogledati specifikacije modema sa user: admin pw: vr10vr10tajn1pa55
Moze pomoc ?
Ne mogu pogledati specifikacije modema sa user: admin pw: vr10vr10tajn1pa55
Moze pomoc ?
- jaco_sa
#11742 Re: BHTelecom All About
Avdija na bolovanju, propo forum ko Grcka....Halcyon wrote:De sad malo poguraj da srede BIHnet forum, sramota je ono.
-
Lain Coubert
#11743 Re: BHTelecom All About
Kako naštimati da dva računara ravnomjerno dijele brzinu, npr da ako na jednom pustim torrent a na drugom tekmu da ne smeta jedno drugom.
- jaco_sa
#11744 Re: BHTelecom All About
Nadji u modemu/ routeru opciju: QOS- Quality of serviceLain Coubert wrote:Kako naštimati da dva računara ravnomjerno dijele brzinu, npr da ako na jednom pustim torrent a na drugom tekmu da ne smeta jedno drugom.
i tu mozes nastimati
- guber90
#11745 Re: BHTelecom All About
Da li je neko na ovom Speedtouch 546 v6 ("ljepotan" sa slike
) nasao gdje vidjeti ove detalje oko linije
?

- Jazzy.ba
#11746 Re: BHTelecom All About
Jarane na tome ni dial up nije serbez
šala mala.
šala mala.
- madFlava
#11747 Re: BHTelecom All About
otvoris 192.168.1.254 , kliknes broadband connection, onda dsl connection i onda u gornjem desnom uglu details.guber90 wrote:Da li je neko na ovom Speedtouch 546 v6 ("ljepotan" sa slike) nasao gdje vidjeti ove detalje oko linije
?
Mene interesuje, hocu li ja dobit do 10tog svoju brzinu ili poslije 10tog
evo sad rezultata netflat4

Last edited by madFlava on 04/03/2013 18:23, edited 1 time in total.
-
ivan-tz
#11749 Re: BHTelecom All About
Zna li neko ako uzmes mobitel koji trazi onu mini sim card a ti koristio onu vecu, da li se moze nekako u bh telecomu izrezati ta kartica da ti je daju kao manju a da zadrzis isti broj mobitela?
Ili moras uzet potpuno novi bh telecom broj kada uzimas tu mini sim card?
Ili moras uzet potpuno novi bh telecom broj kada uzimas tu mini sim card?
-
pathyeshme
#11750 Re: BHTelecom All About
Sarajevo (netflat10)