Tako je Arbene...sa tobom iz Švice na sledećim izborima nagurati 26% i eto pobjede.
Desavanja u Crnoj Gori
- fosna2014
#11727 Re: Desavanja u Crnoj Gori
To je sve do visokih planina.Capljina74 wrote: ↑02/01/2021 18:25Ma kod njih je još na Vučjem dolu!
-
Bossona
#11728 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ovo su bili tvoji guslarski branioci devedesetih koji su branili ugorežong srpstavo u Bosni od poturica kamama i jamama, uz guslanje brata Dabića i ostalih eroja sa Pala, danas ga brane u najsvetijoj sprskoj državi od kako svetosavski popo reče pocrnjelih Srba, dok mu ushićana masa kliče i predlaže da ih peru bličem i bičem,...
- fosna2014
-
Capljina74
#11730 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Lijepa ti je ona gore slika. Đe ste se to slikali?
- fosna2014
-
Bossona
#11732 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Skandalozna prijeteća poruka Bećkovića: Posljednji je čas da se promijeni vlast u Crnoj Gori bez krvi
27/08/2020 06:59Izvor: Pobjeda

Šta veli sljedbenik oca hoće li biti ćeranja još, do ujedinjenja svEta, pošto je vlast pruzeta bez krvi kako je najavljivao,....
27/08/2020 06:59Izvor: Pobjeda
Kontroverzni srpski akademik i pjesnik Matija Bećković, koji je u javnosti poznat po negiranju crnogorske nacije i države, napisao je u autorskom tekstu za tabloid Kurir da je posljednji čas da se promijeni vlast u Crnoj Gori ili će u suprotnom biti krvi, piše Pobjeda.
“Posljednji čas je da se i u Crnoj Gori desi ono što se još nije desilo jedino u njoj. A to znači da se promijeni vlast koja nije promijenjena od 1945. godine. I to na izborima, što se nije desilo nikad. I da se sve obavi bez krvi. Najgore bi bilo da se podijele i pobiju i tako utvrde ko je bolji. Sadašnji duhovni aparthejd i mir takođe ne rješavaju ništa”, napisao je Bećković u autorskom tekstu koji je objavio tabloid Kurir, poznat po propagandističkom izvještavanju protiv Crne Gore.

Šta veli sljedbenik oca hoće li biti ćeranja još, do ujedinjenja svEta, pošto je vlast pruzeta bez krvi kako je najavljivao,....
-
Bossona
-
golman
#11734 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Vrati se Runeru, sve ti je oprosteno
Cuj "drzavnicki"
a fraer u gov*ima dozavrat
Cuj "drzavnicki"
a fraer u gov*ima dozavrat
-
radostan dan
#11735 Re: Desavanja u Crnoj Gori
odbio milo zakon?
baš sam iznenadjen...
ništa, ide sledeća faza:
na kafi kod abaza

baš sam iznenadjen...
ništa, ide sledeća faza:
na kafi kod abaza

-
Capljina74
-
zilog
#11737 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
Ovi sto po forumu sanjaju mokre snove o Dritanovoj kafi sa Milom...
-
Capljina74
#11738 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Tako je i Milo onomad mislio:
Vidi mu glave!
Pa mu Dritan razlupa DPS!
Moj Žile.
Vidi mu glave!
Moj Žile.
- zarko.filip
#11739 Re: Desavanja u Crnoj Gori
zilog wrote: ↑02/01/2021 21:17 Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
Žile Žile,
ja sam apsolutni ateista.Ali Milo je dirnuo tamo gde nije smijo ni da pomisli a ne da dirne.Pokojni Djedo(o kome mislim sve najgore)ga je razvalio na izborima.Ako si pametan naucices se nekim stvarima.Lijep pozdrav.
-
trocadero
#11740 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Djes ba Zile.zilog wrote: ↑02/01/2021 21:17 Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
Ovi sto po forumu sanjaju mokre snove o Dritanovoj kafi sa Milom...![]()
Normalna Bečićeva reakcija od 5.00 do 7.00
O-smijeh mu je zlata vrijedan.
-
zilog
#11741 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Sto jes jest, ima osmijeh. Osim toga, jedini od ove klike, koji ima kapaciteta za ozbiljnog politicara.trocadero wrote: ↑02/01/2021 21:52Djes ba Zile.zilog wrote: ↑02/01/2021 21:17 Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
![]()
Normalna Bečićeva reakcija od 5.00 do 7.00
O-smijeh mu je zlata vrijedan.
Sta god pricali i koliko god se naizvrat izvrcali, Ustavni sud je taj koji ce imati zavrsnu rijec...
Je li "nestObilnost" (14:05) crnogorska, ili srpska rijec?
-
zilog
#11742 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Mislim da apsolutni ateisti imaju drugaciji stav o odnosu sa vjerskim zajednicama, pogotovo sa kriminalcima poput SPC. Sta mislis o pokojniku, najbolje pokazuje kako mu tepas.zarko.filip wrote: ↑02/01/2021 21:38Žile Žile,zilog wrote: ↑02/01/2021 21:17 Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
ja sam apsolutni ateista.Ali Milo je dirnuo tamo gde nije smijo ni da pomisli a ne da dirne.Pokojni Djedo(o kome mislim sve najgore)ga je razvalio na izborima.Ako si pametan naucices se nekim stvarima.Lijep pozdrav.
Moze li se "razvaljivanjem" nazvati promjena iz jedne tijesne skupstinske vecine, u drugu jos tjesnju (41:40), koja se raspadne cim neko od njih kihne? I to u vrijeme pandemije, propale sezone i generalne zelje ljudi da se nesto promjeni. Vlast cine koalicija-koalicija, a DPS je i dalje najbrojnija parlamentarna stranka. Da je Milo planirao kako ce DPS jednog dana izgubiti izbore, a morao bi nekad, ne bi bolje napravio.
- Blek Stena
#11743 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ponovno izglasavanje je sledeci korak nakon sto mafiozo nije potpisao zakon i nema veze sa kvorumom.zilog wrote: ↑02/01/2021 21:17 Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
Jel ti bas sve vjerujes sto izgovore Milo i DPS?
Jel im branio neko da ucestvuju u raspravi o zakonu?
Ne sanja niko kafu sa Milom ali bogami njegovi satrapi jedan po jedan srcu gorku kahvu a tebe to plaho sekira jer vidis da ovi drugi znaju sta rade. Dzaba lupas te smajlije.
- ultima_palabra
#11744 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Zar ga niste trebali uhapsiti do sada? Prva demokratska vlada spala na to da proziva preko Twittera... to ste mogli i iz opozicije.
-
zilog
#11745 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Itekako ima veze sa kvorumom, jer bi, u suprotnom, cetnici (opravdaniji naziv od mafioza) odmah otrcali na ustavni sud. Ionako su poceli prijetiti krivicnim prijavama.Blek Stena wrote: ↑03/01/2021 00:00Ponovno izglasavanje je sledeci korak nakon sto mafiozo nije potpisao zakon i nema veze sa kvorumom.zilog wrote: ↑02/01/2021 21:17 Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
Ne sanja niko kafu sa Milom ali bogami njegovi satrapi jedan po jedan srcu gorku kahvu a tebe to plaho sekira jer vidis da ovi drugi znaju sta rade. Dzaba lupas te smajlije.
Je li TI bas sve vjerujes sto kazu ovi negatori Genocida?
Je li opstrukcija nedolaskom nezakonita? Niko se nije zalio sto je Skupstina zasjedala bez pripadnika opozicije. Problem je sto je zasjedala i donosila odluke bez kvoruma. To je nezakonito.
Sve sto su ovi tvoji do sada uradili je smjena, ili iznudjena ostavka nekoliko sluzbenika. Nista vise od toga.
Nije proslo 100 dana od izglasavanja nove vlade, tako da ne zelim kritikovati njihov (ne)rad. Medjutim i kada prodje ne ocekujem nista posebno.
Hajde ti reci, kada mislis da ce Skaljarci i Kavcani biti pohapseni i osudjeni?
Evo, necu biti nerealan, ali ovima tvojima i vama na forumu su bili stavka po kojoj ste napadali Milu i DPS do izbora. Je li realno ocekivati da se CG rijesi ova dva kartela do kraja ove godine?
- spreca
#11746 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Sad ce dobiti jos jedan klan,sotoninzilog wrote: ↑03/01/2021 03:02Itekako ima veze sa kvorumom, jer bi, u suprotnom, cetnici (opravdaniji naziv od mafioza) odmah otrcali na ustavni sud. Ionako su poceli prijetiti krivicnim prijavama.Blek Stena wrote: ↑03/01/2021 00:00Ponovno izglasavanje je sledeci korak nakon sto mafiozo nije potpisao zakon i nema veze sa kvorumom.zilog wrote: ↑02/01/2021 21:17 Jedina relativno normalna reakcija ovih iz vladajuce vecine je Beciceva. Dobro zna da nisu imali kvorum i najavljuje ponovno glasanje. Jedino sto se zeznuo je da misli da nece trebati rasprava, jer se kao ona vodila. Nazalost, mislim da kompletno zasjedanje nije imalo kvorum, kao da se nije desilo, tako da ni rasprave nije bilo.
Je li TI bas sve vjerujes sto kazu ovi negatori Genocida?
Je li opstrukcija nedolaskom nezakonita? Niko se nije zalio sto je Skupstina zasjedala bez pripadnika opozicije. Problem je sto je zasjedala i donosila odluke bez kvoruma. To je nezakonito.
Sve sto su ovi tvoji do sada uradili je smjena, ili iznudjena ostavka nekoliko sluzbenika. Nista vise od toga.
Nije proslo 100 dana od izglasavanja nove vlade, tako da ne zelim kritikovati njihov (ne)rad. Medjutim i kada prodje ne ocekujem nista posebno.
Evo, necu biti nerealan, ali ovima tvojima i vama na forumu su bili stavka po kojoj ste napadali Milu i DPS do izbora. Je li realno ocekivati da se CG rijesi ova dva kartela do kraja ove godine?
-
zilog
#11747 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Jesi li ti ozdravio?Capljina74 wrote: ↑02/01/2021 21:33 Tako je i Milo onomad mislio:
Vidi mu glave!
Moj Žile.
- spreca
#11748 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Vidis da nije 
-
Duka Dizel II
#11749 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Što bi trčali pred Ustavni sud, kad predsjednik CG ima zakonsko pravo da vrati jednom zakon u skupštinu, čak i bez nekog posebnog obrazloženja.
Ovo nikakve veze nema sa kvorumom, nego je čist pokušaj opstrukcije.
Kvorum je postojao u skladu sa aktom o radu skupštine u vreme covida, koji je donela još DPS-ova većina.
Nije opstrukcija nezakonita. Ni skupštinska, ni ova predsjednikova. Ali ona je sama sebi svrha.Je li opstrukcija nedolaskom nezakonita? Niko se nije zalio sto je Skupstina zasjedala bez pripadnika opozicije. Problem je sto je zasjedala i donosila odluke bez kvoruma. To je nezakonito.
Uzaludna je i samo će bolnije biti ono što sledi.
To je samo odlaganje neodložnog.
Mene interesuje koji su bili motivi Bošnjačke stranke da napuste skupštinu.
Oni podneli predlog rezolucije o Srebrenici i onda pobegli iz skupštine zajedno sa svojim partnerima.
Pa kako su mislili da bude usvojen bez njihovih glasova?
Znači, opet se pokazalo da je bošnjačkim predsstavnicima u CG važnije služiti DPS-u, nego opštim bošnjačkim interesima u CG.
Od ovih što su ostali u skupštini, dvoje je glasalo za rezoluciju o Srebrenici.
Što znači, uz ovih 40 što su napustili, predlog je mogao da prodje.
Ali ne...važnije je bilo zbog DPS-a opstruirati Zakon o vjeroispovjesti (koji je dobar i za muslimane), pa makar time opstruirao i rezoluciju koju si sam predložio.
E daleko će sa takvom politikom.
Da bi se ozbiljnije ušlo u borbu protiv organizovanog kriminala, neophodno je razmontirati onaj deo državnih službi, na koje se taj kriminal oslanja.
Jer organizovanog kriminala nema bez države.
Dakle, neophodne su pre svega korenite i duboke promene u policiji, državnoj bezbednosti, tužilaštvu, sudstvu...
I tu naravno možemo očekivati opstrukcije DPS-a, SD-a, BS-a...
-
Capljina74
#11750 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Na poluintezivnoj sam.zilog wrote: ↑03/01/2021 08:18Jesi li ti ozdravio?Capljina74 wrote: ↑02/01/2021 21:33 Tako je i Milo onomad mislio:
Vidi mu glave!
Moj Žile.
Sada sam na normala terapiji koju koriste svi.
Čuvajte se ljudi.
Neko prođe bez problema, neko ne može ni na aparatima da se smiri.