Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11726 Re: FK Sarajevo
Ma naravno da nije 20m ...visocije jos..lapsuz 
- Obuca9
#11727 Re: FK Sarajevo
Za udbranu sa presporim Torlakom i Gutićem, nezainteresovanim Muharemovićem, ofanzivnim Arsenijevićem i totalno izgubljenim Beloševićem je čak i 20 metara od gola previsoko postavljanje...
- Reglan
#11728 Re: FK Sarajevo
Posto nisam upucen zanima me da li FKS ima kakvih dugova prema nogometnom savezu i da li bi ti dugovi bili "oprosteni" ako se suspenzuje savez ?
-
extraordinary
#11729 Re: FK Sarajevo
hz__semir wrote:Za udbranu sa presporim Torlakom i Gutićem, nezainteresovanim Muharemovićem, ofanzivnim Arsenijevićem i totalno izgubljenim Beloševićem je čak i 20 metara od gola previsoko postavljanje...
S visokom odbranom igraju samo ekipe koje drže posjed lopte cijelu utakmicu, i čim se lopta izgubi, cijeli napad i vezni red prave presing i pokušavaju uzeti loptu prije nego što protivnik i dođe do njihove odbrane. Aplauz Mirzi što misli da Sarajevo može tako igrati.
- astala_vistala
#11730 Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem da je to moguce,jer to ce biti SUSPENZIJA to jest zabrana,a ne STECAJ u tome je razlika jer iako budu pod suspenzijom oni ce i dalje biti operativni i logicno ova "premijer liga BiH" i dalje ce se igrati samo sto ce biti bukvalno mrtva mada je i sada blizu tome,posljedica toga jeste ako suspenzija bude dugotrajna npr 3 sezone,gubimo gledaoce kojih ionako nema i sve igrace te lige zajebavacemo na fazon hrenovke,struja,kasni plata i slicno a navijacke grupe koje odrazvaju na zivotu ovu kvazi ligu postojace samo fiktivno zbog ponosa i tradicije.arshavin wrote:Posto nisam upucen zanima me da li FKS ima kakvih dugova prema nogometnom savezu i da li bi ti dugovi bili "oprosteni" ako se suspenzuje savez ?
-
north
#11731 Re: FK Sarajevo
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110324157
Moj Mirza počeli su se sa tobom i obični novinari šprdati, povuci se bolan, vidiš da postaješ predmet ismijavanja, radi nešto drugo u životu, otvori kakvu buregdžinicu, ćevabdžinicu.... imaš dovoljno para, tu se možda pokažeš.....ovo što sad radiš nije za tebe....
Moj Mirza počeli su se sa tobom i obični novinari šprdati, povuci se bolan, vidiš da postaješ predmet ismijavanja, radi nešto drugo u životu, otvori kakvu buregdžinicu, ćevabdžinicu.... imaš dovoljno para, tu se možda pokažeš.....ovo što sad radiš nije za tebe....
- Impavidus
#11732 Re: FK Sarajevo
Kud li njega ne izgubiše, a ne torbu.
-
bordo_boy
#11733 Re: FK Sarajevo
Zar su ovakvi medijski pokušaji vrijedni bilo kakve pažnje? Mirza je trenutni trener FK Sarajevo, i ja kao navijač FKS imam poštovanja prema toj funkciji, i neprijatelj mi je svako ko ismijava bilo koga ko ima veze sa FKS, pa makar to bio i Mirza V... Dakle, da Mirza V. nije trener FKS, niko ovu vijest ne bi ni objavio, što meni govori da je ovo vijest protiv FKS a ne direktno protiv trenera.north wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110324157
Toliko o tome, mislim da se mi imamo baviti puno važnijim stvarima od Mirzinih kofera...
-
Robben
#11734 Re: FK Sarajevo
Vodi ga kući ako ti je dobar. Kratko i jasno.
-
north
#11735 Re: FK Sarajevo
Djeca nam se smiju moj Reufe.....ako imaš dovoljno godina pa se sjećaš te kultne izjave......bordo_boy wrote:Zar su ovakvi medijski pokušaji vrijedni bilo kakve pažnje? Mirza je trenutni trener FK Sarajevo, i ja kao navijač FKS imam poštovanja prema toj funkciji, i neprijatelj mi je svako ko ismijava bilo koga ko ima veze sa FKS, pa makar to bio i Mirza V... Dakle, da Mirza V. nije trener FKS, niko ovu vijest ne bi ni objavio, što meni govori da je ovo vijest protiv FKS a ne direktno protiv trenera.north wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110324157
Toliko o tome, mislim da se mi imamo baviti puno važnijim stvarima od Mirzinih kofera...
-
bordo_boy
#11736 Re: FK Sarajevo
Onda izgleda da ste vas dvojica jedini kojima ne smeta medijska šprdancija sa trenerom fudbalskog kluba Sarajevo. Meni to smeta. A nigdje nisam rekao da sam za Mirzu kao trenera. A mislim da nije loš momak inače...north wrote:Djeca nam se smiju moj Reufe.....ako imaš dovoljno godina pa se sjećaš te kultne izjave......bordo_boy wrote:Zar su ovakvi medijski pokušaji vrijedni bilo kakve pažnje? Mirza je trenutni trener FK Sarajevo, i ja kao navijač FKS imam poštovanja prema toj funkciji, i neprijatelj mi je svako ko ismijava bilo koga ko ima veze sa FKS, pa makar to bio i Mirza V... Dakle, da Mirza V. nije trener FKS, niko ovu vijest ne bi ni objavio, što meni govori da je ovo vijest protiv FKS a ne direktno protiv trenera.north wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110324157
-
pOZz
#11737 Re: FK Sarajevo
Probudi se, vrijeme je.
-
Cafe Camargue
#11738 Re: FK Sarajevo
zadnjom rečenicom si rekao zašto si se, ustvari, javio...bordo_boy wrote:Onda izgleda da ste vas dvojica jedini kojima ne smeta medijska šprdancija sa trenerom fudbalskog kluba Sarajevo. Meni to smeta. A nigdje nisam rekao da sam za Mirzu kao trenera. A mislim da nije loš momak inače...north wrote:Djeca nam se smiju moj Reufe.....ako imaš dovoljno godina pa se sjećaš te kultne izjave......bordo_boy wrote:Zar su ovakvi medijski pokušaji vrijedni bilo kakve pažnje? Mirza je trenutni trener FK Sarajevo, i ja kao navijač FKS imam poštovanja prema toj funkciji, i neprijatelj mi je svako ko ismijava bilo koga ko ima veze sa FKS, pa makar to bio i Mirza V... Dakle, da Mirza V. nije trener FKS, niko ovu vijest ne bi ni objavio, što meni govori da je ovo vijest protiv FKS a ne direktno protiv trenera.
-
bordo_boy
#11739 Re: FK Sarajevo
Pretpostavljao sam da će se javiti i jedan kao ti...

- Obuca9
#11740 Re: FK Sarajevo
Mirza volimo te.
Pusti p(l)aćenike, nek si nam ti živ i zdrav, a to što se zijanila torba haj jebo torbu, zijani se tako i utakmica, jedna, druga, treca, pa i titula, ali sve je to nebitno, samo se ti nama drži.
Ne daj se majstore

Pusti p(l)aćenike, nek si nam ti živ i zdrav, a to što se zijanila torba haj jebo torbu, zijani se tako i utakmica, jedna, druga, treca, pa i titula, ali sve je to nebitno, samo se ti nama drži.
Ne daj se majstore
-
Bordolini
#11741 Re: FK Sarajevo
poslije slijedeceg poraza reci ce kako mu je taktika ostala u torbi...e jbg, bas smo pehovi

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#11742 Re: FK Sarajevo
Bordolini wrote:poslije slijedeceg poraza reci ce kako mu je taktika ostala u torbi...e jbg, bas smo pehovi![]()
- cappy_tempo
#11743 Re: FK Sarajevo
hajmo na aedrom i protestovati da se nadju torbe. jadni mirza mogu misliti kako mu je tesko
. PRAVDA ZA MIRZU!
- madFlava
#11744 Re: FK Sarajevo
mirza je drag covjek nema sta
ali da bi mi dogurali gdje,npr.do titule,pa do evrope,nama treba kvalitetan trener a ne drag covjek 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11745 Re: FK Sarajevo
+1hz__semir wrote:Mirza volimo te.
Ne daj se majstore![]()
Svi smo mi Mirza. Svih nas 100 000 ,koje si u jednom intervjuu spomenuo. Pusti Mirza onih 3000 placenika koji prate klub gdje god on igrao.
Mirza uposli i svoju zenu u klubu,ima neko mjesto valjda,sto da ne kada si vec cijelu porodicu i kumove uvalio,sto ne i zenu...a eto i sin se priblizava dobu kada ce za prvi tim zaigrati ,nego kako
I odma mu kapitensku traku treba dati,naravno.
- van Basten
#11746 Re: FK Sarajevo
e vala mi je baš drago da konačno upoznam jednog iz te nepregledne mase od 100.000 mirzinih navijačabordo_boy wrote:Onda izgleda da ste vas dvojica jedini kojima ne smeta medijska šprdancija sa trenerom fudbalskog kluba Sarajevo. Meni to smeta. A nigdje nisam rekao da sam za Mirzu kao trenera. A mislim da nije loš momak inače...north wrote:Djeca nam se smiju moj Reufe.....ako imaš dovoljno godina pa se sjećaš te kultne izjave......bordo_boy wrote:
Zar su ovakvi medijski pokušaji vrijedni bilo kakve pažnje? Mirza je trenutni trener FK Sarajevo, i ja kao navijač FKS imam poštovanja prema toj funkciji, i neprijatelj mi je svako ko ismijava bilo koga ko ima veze sa FKS, pa makar to bio i Mirza V... Dakle, da Mirza V. nije trener FKS, niko ovu vijest ne bi ni objavio, što meni govori da je ovo vijest protiv FKS a ne direktno protiv trenera.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#11747 Re: FK Sarajevo
van Basten wrote:e vala mi je baš drago da konačno upoznam jednog iz te nepregledne mase od 100.000 mirzinih navijača
- Obuca9
#11748 Re: FK Sarajevo
@van Basten
Ima nas još, nije bordo boy jedini. A vi p(l)aćenici možete da crknete od muke, Sarajevo je naše još najmanje tri godine.
MIRZA VOLIMO TE !!!
Ima nas još, nije bordo boy jedini. A vi p(l)aćenici možete da crknete od muke, Sarajevo je naše još najmanje tri godine.
MIRZA VOLIMO TE !!!
-
extraordinary
#11749 Re: FK Sarajevo
I ja sam jedan od onih 100 000 Mirzinih, nisam nikad fulio utakmicu Sarajeva na TV-u i stalno se sa jaranima svađam oko Sarajeva i Želje. Ovih mi je plaćenika na vrh glave, njih se 3-4 hiljade našlo pametovati. Fol oni veći navijači od nas. Ne znam fakat po kojoj logici, zato što idu na svaku tekmu? Jebo to, pa ti ljudi nemaju život, ima nas kojima trebe ne vole fudbal.
- edin_kovachi
#11750 Re: FK Sarajevo
xaxaxaxaxaxa Ljudi sta vam je pa neka covjeka tek je dosaoextraordinary wrote:I ja sam jedan od onih 100 000 Mirzinih, nisam nikad fulio utakmicu Sarajeva na TV-u i stalno se sa jaranima svađam oko Sarajeva i Želje. Ovih mi je plaćenika na vrh glave, njih se 3-4 hiljade našlo pametovati. Fol oni veći navijači od nas. Ne znam fakat po kojoj logici, zato što idu na svaku tekmu? Jebo to, pa ti ljudi nemaju život, ima nas kojima trebe ne vole fudbal.