Inače hakeri se bave takvim stvarima.mali_milojica wrote:Bila je prica da je neko hakovao profiluglavnomja wrote:zar nije bilo price da je sarm milionera lazni profil?
Najretardiraniji izgovor.
Inače hakeri se bave takvim stvarima.mali_milojica wrote:Bila je prica da je neko hakovao profiluglavnomja wrote:zar nije bilo price da je sarm milionera lazni profil?
mali_milojica wrote:Bila je prica da je neko hakovao profiluglavnomja wrote:zar nije bilo price da je sarm milionera lazni profil?
Vec sam rekao,sestra nece dobiti dana.uglavnomja wrote:mali_milojica wrote:Bila je prica da je neko hakovao profiluglavnomja wrote:zar nije bilo price da je sarm milionera lazni profil?
idiot je zgazio dvije cure i treba biti drasticno kaznjen, maksimalno moguce.
i nevezano za njega:
hajka na bilo koga na osnovu socijalnih medija, gdje svako ziv moze otvoriti lazni profil, gdje ljudi izmisljaju imena, gdje se laje i oblajava anonimno ... to je vec nesto protiv cega se treba boriti, odnosno ukljuciti zdrav razum i sacekati da cinjenice izadju na vidjelo.
narod voli napadatipogotovo anonimno i coporativno.
bas me zanima koliko ce dobiti i on i ostali direktno ukljuceni u bijeg. narocito s obzirom na cinjenicu da je nedavno osudjen lik koji je bio organizator neke rally trke, sve zvanicno, lik stariji, decenije iskustva ... jer je neki trkac izletio i udario u gledaoce. valjda je dobio dvije godine.
Uvijek je izgovor "hakovan profil", ali baš uvijek. Šta god da se desi, šta god neko nešto napiše, izgovor je "hakovan profil".mali_milojica wrote:Bila je prica da je neko hakovao profiluglavnomja wrote:zar nije bilo price da je sarm milionera lazni profil?
Ako smeće dobije toliko za smrt dva nedužna bića, onda ovo sudstvo i tužilaštvo ne valja pet para...mali_milojica wrote: Vec sam rekao,sestra nece dobiti dana.
Jarani ce najvjerovatnije dobiti do godine,moguce i uslov.
Sanjin,vjerovatno 15ak godina. Zalbe,drzi ne daj. Maximalno ce odlezati 7-8 godina.
A volio bih da se varam.
A gdje i ko to brani ovoga idiota? Ako vec pises takve stvari, onda stavi citat?Hendrix wrote:Bas nesto kontam kako se do sada nije pojavio neko ko ce braniti ovog hajvana...kad evo, dosao i taj dan.
Sarm milionera, brata moj, jaran, rodjak...sve se svodi na to da one nesretne studentice nisu vrijedne hodanja ulicama grada koji drze familije sa sarmom milionera, koje ce ucinit sve da zastite svoje i od najgorih zlocina koje ucine, jer jbg ipak su to kao neke vidjenije familije, jel. Sta su dva nebitna studentska zivota (a tome dodano da i nisu Sarajke) naspram unistenog zivota ovog mladog i perspektivnog milionerskog sarmera, daleko bi dogurao a sada mora da se pegla sa nekakvim sudjenjem kao da je kriminalac. A seka pomagala bratu svom, krv nije voda, za tebe do kraja svijeta brate jer ubio si dvije cure ali si brat a one su niko i nista, jos neke se usudjuju protestovat protiv nas, milionera i sarmera.
Poremeceno drustvo, ali ono bas poremeceno...Alisa Mutap po fejsu se sprda sa ubistvom bivseg momka, ova kravetina Seficka se sprda sa mrtvim djevojkama i brani ubicu...i onda dodje i ovaj lik Orinoco na forum i pocinje pricu o relativnosti zlocina, familiji i ostalim nebulozama. Svi traze fer ponasanje prema ubicama, a je li fer sto su djevojke poginule ni krive ni duzne?
SIguran sam da ti, pa i ovaj sto pise da bi i njegove roditelje ogradio zicom, ocito nema djecu. Pa nije tek tako se lako odreci djeteta, ma kakav on izrod bio. Ne znam, mozda i jeste to lako uciniti, al ne bih volio doci u tu situaciju. Nikad.Thorgerson wrote:Pa jebiga druze, roditelji su mu i sestra mu je. Lik je kreten, to je jasno, ali isto tako meni uopste nije cudno da ga sestra i roditelji brane. To je njihova krv. I ti da si u gabuli nekoj sigurno ne bi volio da ostanes na cjedilu, bez ikoga.
Mislim, sta ja znam, kako bih se ponasao u toj situaciji, mozes ti pricati ovako, onako, ali to je tvoja krv, sta god da je uradio, pokusat ces naci trunku neke logike u svemu tome.
Generalno, ovdje je on usro stvar i ne vidim potrebu da se tu mijesa bilo ko osim njega. I sestre, eto kojoj se isto tako sudi za pomaganje. Ne vidim kakve veze imaju njegovi roditelji sa ovim? Kakvi god da su?
Jest isti rezon. Al malo sutra.Hendrix wrote:Pa ovo je sve isti rezon kao i kad je Pablo Escobar na kraju svoje karijere lafo samo stitio svoju familiju, a i ta familija njega a to sto je zbog toga poginulo na stotine nevinih ljudi nije vazno, familija je na prvom mjestu i iznad svega.
Paralelni univerzum u kojem ovi likovi zive ili misle da zive, pa kad ih ovako nesto sastavi odjednom se iznenade da su dodirljivi.
Thorgerson wrote:Jest isti rezon. Al malo sutra.Hendrix wrote:Pa ovo je sve isti rezon kao i kad je Pablo Escobar na kraju svoje karijere lafo samo stitio svoju familiju, a i ta familija njega a to sto je zbog toga poginulo na stotine nevinih ljudi nije vazno, familija je na prvom mjestu i iznad svega.
Paralelni univerzum u kojem ovi likovi zive ili misle da zive, pa kad ih ovako nesto sastavi odjednom se iznenade da su dodirljivi.
Jesu li njegovi roditelji ikoga ubili? Sta pricas bolan?
Ko da mu se i stari ne kaje sto ga nije izdrkao u peskir.
Ja samo kazem da je glupost prozivati roditelje, jer podrzavaju sina.I ne prozivati, nego pozivati da se i oni smaknu, ograde zicom i sl. A to ovdje procitah.
Nisam nikakav pacifista ili slicno. Samo kazem, glupo rezonovanje stvari.
To je toDr. Kuca wrote:Podrzavali bi i mene roditelji, vjerovatno, ali mi sigurno ne bi pomogli da pobjegnem nego bi me predali muriji, plus sto bi me stari namlatio a stara u medjuvremenu bi dobila mozdani. Prevelika je ovo hladnokrvnost u samobranjenju svog djeteta. Ne stidi mu se baba jer je on gori od njega i sestre mu. I ovog nisica treba zalit, ipak ima dijete valja ga odgajat,
putinovi hakeriMuhamed Đakmić wrote:Inače hakeri se bave takvim stvarima.mali_milojica wrote:Bila je prica da je neko hakovao profiluglavnomja wrote:zar nije bilo price da je sarm milionera lazni profil?
Najretardiraniji izgovor.
I meni je bio sumnjiv, ali me na kraju 'kupio'JThomas wrote:kako vas frajer istrola, nemilosrdno, pod jedno 21. nickom...
i ja sam k'o mlađi grizao na njegove udice i odgovarao na njegove kvazipravne zaključke i razmišljanja...
uglavnomja wrote:
idiot je zgazio dvije cure i treba biti drasticno kaznjen, maksimalno moguce.
i nevezano za njega:
hajka na bilo koga na osnovu socijalnih medija, gdje svako ziv moze otvoriti lazni profil, gdje ljudi izmisljaju imena, gdje se laje i oblajava anonimno ... to je vec nesto protiv cega se treba boriti, odnosno ukljuciti zdrav razum i sacekati da cinjenice izadju na vidjelo.
narod voli napadatipogotovo anonimno i coporativno.
.