Ako laže koza, ne laže rogjapin_mutapi wrote:isil je unisten od strane usa avijacije
nisu ih unistili rusi i ssa

Ako laže koza, ne laže rogjapin_mutapi wrote:isil je unisten od strane usa avijacije

Sta rogas i bubas , pa kada ti neko pomete komandne centre,onemoguci da se maknes a da ti bomba na glavu ne padne ,unistava logistiku i komunikacije svaki dan...Maystor wrote:Ako laže koza, ne laže rogjapin_mutapi wrote:isil je unisten od strane usa avijacije
samo za 2016
samo Raka .Normalno da ćeš ustat kad se spominje Iran, kakva su to pitanja...славянин wrote:Neprost i blistav moze biti samo jedan - da ustanem IRAN hell yea !!Challenger_ wrote:Hajde što si priprost i neblistav, ni prvi ni posljednji, ali što si toga nesvjestan, to je tragedija.![]()
Treba te iran zaposliti u kulturni centar alo vec nisu
Svi turski političari koji imaju kalibar da budu predjednički kandidati, su istog mišljenja: uspostaviti zdrave odnose sa Asadom. Naravno, osim erDOGana. Ali pseto će ciknuti, da li na izborima, da li biološki, to ostaje da se vidi; nijedan diktator nije vječno vladao.salik79 wrote:
S jucerasnjeg skupa![]()

Posjetio je Demirtasa u zatvoru i obecao da ce svi utamniceni pripadnici HDP biti oslobodjeni i da ce stranka slobodno djelovati. Obecao je vece ovlasti za pokrajinske vlasti za sto se HDP zalaze. Obecao je nastavni program na kurdskom jeziku. Obecao je kamaru stvari.Bobi wrote:Uh ti jarca, Kurde ne spominje?
Taman htjedoh napisati.sekerbay wrote:Joj jes mi neš poznato ovo savino...
Ah, da, tako je bilo i oko damaska tj u guti.
Hrabri branioci navlače asadove djecoubice, puštaju im da uđu u dubinu terena, pa onda munjevitim kontrama ubijaju hiljade, ako ne i tisuće asadovih monstruma.
I tako iz dana u dan
sarajevoxxxx wrote:Malo i o Jemenu:
Nakon pada aerodroma Al Hadide u ruke Koalicije pripadnici šijitskih milicija bježe prema gradu Al Hadide.
https://www.qasioun-news.com/ar/news/sh ... 9%8A%D8%A9
Da i meni je poznato to vaše “MALE su to grupe, sedam ili mjesec dana i rat je gotov”.sekerbay wrote:Joj jes mi neš poznato ovo savino...
Hrabri branioci navlače asadove djecoubice, puštaju im da uđu u dubinu terena, pa onda munjevitim kontrama ubijaju hiljade, ako ne i tisuće asadovih monstruma.
I tako iz dana u dan
sarajevoxxxx wrote:Da i meni je poznato to vaše “MALE su to grupe, sedam ili mjesec dana i rat je gotov”.sekerbay wrote:Joj jes mi neš poznato ovo savino...
I tako iz dana u dan