Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kamen spoticanja

#11701 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Dakle na ovom.podforumu cirkulise 10tak ljudi...i marisana...a pitate se zasto se opozicija ne ujedini...ne mere ba
ExNihilo

#11702 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Freamon Lester wrote:
ExNihilo wrote: Neke od ljudi na toj listi znam lično, iz svakodnevnog života. I znam da nisu sposobni nabrojati ko nam sjedi u predsjedništvu. Trebam li za takve dati glas?

Nego, jebo kampanju. Ne zanima me koliko su koncerata i teferiča održali, ili članaka na Klixu objavili. Jesu li predložili neko pismeno rješenje za ovaj grad? Bilo šta? Molim te da me, kao njihov glasač, prosvijetliš?
Ko je njihov glasac? :D :lol:
Glasač SC. Ti.
ExNihilo

#11703 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

kamen spoticanja wrote:Dakle na ovom.podforumu cirkulise 10tak ljudi...i marisana...a pitate se zasto se opozicija ne ujedini...ne mere ba
Jebiga, kameni. Lako je tebi. :D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#11704 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Ma ko se mariše...raspravljamo :mrgreen: , ko god bude izabran za*ebat ce nas :D.
ExNihilo

#11705 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Za iduće izbore predlažem konačno da se oformi Stranka forumaša, da poderemo. :D
Freamon Lester

#11706 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

ExNihilo wrote: Ko je njihov glasac? :D :lol:
Glasač SC. Ti.[/quote]

Pa ako vratis malo nazad imas obrazlozeno zasto cu dati glas njima. Oni su jedini relativno ozbiljan konkurent SDA. Ranije sam pisao da cu glasati za bilo koga ko ima bar malu sansu ugroziti Cosa nostru. Kao sto sam vec rekao, imaju mlade ljude i uglavnom koliko znam nisu preletaci. Vrace je bio u SDP-u ali koliko znam nije bio na listama. Ako i jest svako ko je izasao iz KP "Jot" taj je za mene heroj. :D :izet:
Freamon Lester

#11707 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

ExNihilo wrote:Za iduće izbore predlažem konačno da se oformi Stranka forumaša, da poderemo. :D
Na listi od 10 forumasa imali bi 9 glasova. Siguran sam da bi kamen zajeb'o. :lol:
Bobi
Forum administrator

#11708 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Kamen ce biti finansijer...privatnik ima para...sto bi napravili mi koncert...ajmeeee , belfy na mikseti a Kiki bi drzao govor :mrgreen:
Bobi
Forum administrator

#11709 Re: Zeničani

Post by Bobi »

Ok, sta je sa ostalim strankama...BPS, ZABiH, Prva stranka, Građanski savez,... ?
kamen spoticanja

#11710 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote:
ExNihilo wrote:Za iduće izbore predlažem konačno da se oformi Stranka forumaša, da poderemo. :D
Na listi od 10 forumasa imali bi 9 glasova. Siguran sam da bi kamen zajeb'o. :lol:
Ja sam siguran da bi vas.pobjedio :mrgreen:
kamen spoticanja

#11711 Re: Zeničani

Bobi wrote:Kamen ce biti finansijer...privatnik ima para...sto bi napravili mi koncert...ajmeeee , belfy na mikseti a Kiki bi drzao govor :mrgreen:
Ne moze kiki drzat govor...povukli bi turci svoje pare iz kampanje :mrgreen:
belfy

#11712 Re: Zeničani

Post by belfy »

Freamon Lester wrote:
ExNihilo wrote: Tvrdim da je ekstermno glupo tvrditi kako je dotična (citiram) "svjetski prevarant" i SDA poltron ubačen u Našu stranku zbog toga što je (ako je) radila u KTG. Dajte da se uozbiljimo, molim vas. :cry: Po toj logici, belfy je kriv za porast malignih oboljenja jer radi u Mittalu.
Naravno da je kriv.

A na ostatak, da ne kopiram, vrlo jednostavan odgovor. Imaju najjacu kampanju. Mladi ljudi, sarenih profila. Od strucnjaka do majstora. Koliko mi je poznato nisu ranije bili na listama. Meni dovoljno. Trebam dati glas nekome ko dobije po nosu od nekog seljacine u KS, a ovdje mu kandidat neko ko nastupa za SDA, DF i sl... :-)
evo, da ne bude da se marisem - i ja se slazem da sam kriv. :-) od kako sam poceo raditi u Mittalu, pa do danas - udebljao sam se, na granici sam da imam masnoce u krvi i imam vec dvije hronicne bolesti, a tu radim nesto sitno preko decenije... :sad:

eh, sad, posto sam vidio da je onaj lik u Americi tuzio sebe (zato sto se spuc'o bumerangom u glavu) i dobio odstetu od osiguranja, zanima me kakve su mi sanse da ja tuzim sebe (posto sam se iznad vec izjasnio krivim) i naplatim to od Mittala. :D
Last edited by belfy on 17/09/2016 18:11, edited 1 time in total.
kamberovica polje

#11713 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

Stranka Forumaša (SF), može može. Ja hoću u JP Grijanje. :evil:
belfy

#11714 Re: Zeničani

Post by belfy »

Bobi wrote:Kamen ce biti finansijer...privatnik ima para...sto bi napravili mi koncert...ajmeeee , belfy na mikseti a Kiki bi drzao govor :mrgreen:
sta ba ja na mikseti? ja nastupam samo i iskljucivo uzivo. na stranu sto zaista mogu svirati, samo me hebe sto ne mogu pjevati istovremeno, pa se na ulasku publike mora postaviti anketa: ili da slusate polutonove sa instrumenta ili nazovi-glas na mikrofon. dakle - instrumental ili a capella. :D
kamberovica polje wrote:Stranka Forumaša (SF), može može. Ja hoću u JP Grijanje. :evil:
cuj grijanje, a lik u ViK-u uze 150 milja... nisi valjda propustio taj cas? doduse, on veli da nije bilo cijelih 150k... :)
kamberovica polje

#11715 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

belfy wrote:
kamberovica polje wrote:Stranka Forumaša (SF), može može. Ja hoću u JP Grijanje. :evil:
cuj grijanje, a lik u ViK-u uze 150 milja... nisi valjda propustio taj cas? doduse, on veli da nije bilo cijelih 150k... :)
Ma može i ViK nije problem lako ćemo se dogovorit za pozicije. :D
Casual's

#11716 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Joj kamen, odgovorio bi ti nešto vezano za osobe sa posebnim potrebama i SDA, ali neću, iz dostojanstva. :kiss:

Elem, predizborni SDA, 29.09.. Serif Konjevic gostuje.
Not My Idea

#11717 Re: Zeničani

Post by Not My Idea »

Neciji glas vrijedi tops i po kile kafe a neciji koncert i vatromet. :mrgreen: Smijesan je rezon glasat za vraceta jer je mlad i urban. Fakat pitam, sta je lik postigao u zivotu? Ko je on, odakle je? Jbg, nikad cula za njega do snage centra. De mi recite neke argumente,mozda bih i ja glasala. I hu d fak iz dervo?
Casual's

#11718 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Not My Idea wrote:Neciji glas vrijedi tops i po kile kafe a neciji koncert i vatromet. :mrgreen: Smijesan je rezon glasat za vraceta jer je mlad i urban. Fakat pitam, sta je lik postigao u zivotu? Ko je on, odakle je? Jbg, nikad cula za njega do snage centra. De mi recite neke argumente,mozda bih i ja glasala. I hu d fak iz dervo?
Ima 2 semestra medicinskog..
ExNihilo

#11719 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Not My Idea wrote:Neciji glas vrijedi tops i po kile kafe a neciji koncert i vatromet. :mrgreen: Smijesan je rezon glasat za vraceta jer je mlad i urban. Fakat pitam, sta je lik postigao u zivotu? Ko je on, odakle je? Jbg, nikad cula za njega do snage centra. De mi recite neke argumente,mozda bih i ja glasala. I hu d fak iz dervo?

Seljacima tops, a kvaziurbanoj kvazieliti iz Carpe Diema koncert.
Bobi
Forum administrator

#11720 Re: Zeničani

Post by Bobi »

ja ni upaaljač nisam dobio :cry:
kamen spoticanja

#11721 Re: Zeničani

Casual's wrote:
I ta dva semestra su trajala 5 godina
mada jaca su ta dva na medicini nego cijela fudina ekonomija bez ona dva sto su mu progledali kroz prste :mrgreen:
avenija

#11722 Re: Zeničani

Post by avenija »

Ja bi glasao prije za nekog bez skole nego za SDA nabudjenog seljacinu sa fakultetom ..
Ako nas opet oko 14 000 seljacina nadglasa za Tops motaj kablove gasi mjesalicu .
Casual's

#11723 Re: Zeničani

Post by Casual's »

Nemila me jučer blokir'o nakon upita vezanog za plakatiranje po stanicama. :lol:
Kikibombona

#11724 Re: Zeničani

Post by Kikibombona »

Stvar je u tome da mi nemamo pametne ljude, ljude iza kojih stoje rezultati, a da pri tome nisu kompromitovani lopovlucima koji su doveli do rezultata. Ako ima poneki, ne pada mu na pamet da se uvlaci u politicku kanalizaciju. Vecina je razgulila vani.

Samo jednom sam glasao. Glas ode za NS. Ne mislim da imaju potencijal za velike stvari. Nema pametnih ljudi, kako ce!?? Kakav projekat mogu osmisliti, nekog investitora dovesti!?? Sve je to truba. Da imaju mozga pokrenuli bi vlastiti biznis umjesto da se valjaju u politickom blatu. Zasto onda NS? Zato sto nisu dziberi i zato sto zelim da lopovska SDA ode. Eto, to je sve.

E tako cu, ako budem glasao, ponovo zaokruziti NS ili SC, vidjet cu jos.

Ako budes trazila rezultate da bi nekome dala glas, bojim se da neces nikada izaci na izbore. :D :D

A to upravo zeli SDA. Njima super. Njihovi biraci svakako ne razmisljaju, zaokruzuju po inerciji. Alija, vjera i nas je. Intresdzije ne racunam, oni vec imaju svoju racunicu. Mnogi su od SDA profitirali, mnogima je ovo usrano vrijeme valjalo u zivotu. I to je zasluga kartela SDA.

Koji me vrag tjera na ovakve teme, samo se iznerviram bezveze... odoh razbit nesto da se smirim... :D :D
ExNihilo

#11725 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

kamen spoticanja wrote:
Casual's wrote:
I ta dva semestra su trajala 5 godina
mada jaca su ta dva na medicini nego cijela fudina ekonomija bez ona dva sto su mu progledali kroz prste :mrgreen:
Je li to važi i za Naidinovu ekonomiju?
Post Reply