Kakvih sam se kockastih glava nagledao na potezu Busovaca-Kiseljak-Vitez, to je cudo jedno. Jos sa onim malim, uskim usnicama malo nakrivljenje. Ko iz Picassovih crteza.Hafis wrote:Koliko sam ja obavješten, istraga naslućuju da se radi o klasičnom podmetanju šovinizma nedužnim stanovnicima Neuma.
Naime, nekoliko nepristranih svjedoka je uz zaklinjanje na Bibliju navelo da su uočili jednog paradaj-turista koji je došao s kantom temeljne zelene boje i napisao inkriminirajući tekst na navedenoj lokaciji nedaleko od hotela Zenit. Po njihovoj pretpostavci, budući da je počinitelj imao kockastu glavu, radilo se o osobi podrijetlom iz unutrašnje Bosne, to jest famoznog trokuta Sa-Tz- Ze.
Ja sam krenuo u raščlambu ovog događaja analitičko - deduktivno - eliminacijskom metodom i došao do zaključka da se, prvenstveno shodno nazivu avatara, u ovom slučaju možda radi i o tebi
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Point.
#11701 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Streptokok
#11702 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ova generalizacija da nositelji evropskih vrijednosti iz 1941., sa podrucja bavarije, imaju kriva usta komotno moze ici pod majorizaciju.Point. wrote:Kakvih sam se kockastih glava nagledao na potezu Busovaca-Kiseljak-Vitez, to je cudo jedno. Jos sa onim malim, uskim usnicama malo nakrivljenje. Ko iz Picassovih crteza.Hafis wrote:Koliko sam ja obavješten, istraga naslućuju da se radi o klasičnom podmetanju šovinizma nedužnim stanovnicima Neuma.
Naime, nekoliko nepristranih svjedoka je uz zaklinjanje na Bibliju navelo da su uočili jednog paradaj-turista koji je došao s kantom temeljne zelene boje i napisao inkriminirajući tekst na navedenoj lokaciji nedaleko od hotela Zenit. Po njihovoj pretpostavci, budući da je počinitelj imao kockastu glavu, radilo se o osobi podrijetlom iz unutrašnje Bosne, to jest famoznog trokuta Sa-Tz- Ze.
Ja sam krenuo u raščlambu ovog događaja analitičko - deduktivno - eliminacijskom metodom i došao do zaključka da se, prvenstveno shodno nazivu avatara, u ovom slučaju možda radi i o tebi
- GeeTnT
#11703 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ivo Miro Jovic....lego sensei
- mO k3
#11704 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gospa ti se ukazalaStreptokok wrote:Alfons Kauders wrote:Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.![]()
jesul to ispušćali doktora iz banovica ili je u pitanju ukazanje?
- Alfons Kauders
#11705 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemam pojma, ali sam ga opet stavio na listu radi ponasanja na maticnom forumu (ne ovom).Streptokok wrote:Alfons Kauders wrote:Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.![]()
- spreca
#11706 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nije valjda da ko strasljivo kerce laje i na sjeneAlfons Kauders wrote:Nemam pojma, ali sam ga opet stavio na listu radi ponasanja na maticnom forumu (ne ovom).Streptokok wrote:Alfons Kauders wrote:Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.![]()
- Alfons Kauders
#11707 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Rekao da sam "stoka tihogenocidna"spreca wrote: nije valjda da ko strasljivo kerce laje i na sjene.....e sad me je razocaro i kO bojovnik u peMziji i kO glsnogovornik ADZ-a za podrucje trokutistana
....imali iko tamo u njiHa da se shnjime moze pricati ko sa insanom
- spreca
#11708 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma ovo je za shtoca ...direkNo u kanister........ma znao sam ja da je hrabar medju svojima i laje na mjesecAlfons Kauders wrote:Rekao da sam "stoka tihogenocidna"spreca wrote: nije valjda da ko strasljivo kerce laje i na sjene.....e sad me je razocaro i kO bojovnik u peMziji i kO glsnogovornik ADZ-a za podrucje trokutistana
....imali iko tamo u njiHa da se shnjime moze pricati ko sa insanom
- Alfons Kauders
#11709 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Meni bas bila simpa konstrukcija, pa sam je stavio u potpisspreca wrote:ma ovo je za shtoca ...direkNo u kanister........ma znao sam ja da je hrabar medju svojima i laje na mjesecAlfons Kauders wrote:
Rekao da sam "stoka tihogenocidna"......kako stari... kazu tako svaka vashka radi......znas kako kazu...nek mu je bog na pomoci ali izgleda kad je on u pitanju tamo je i bog bespomocan
![]()
Stoka tihogenocidna
Kreativno, nema sta
-
Hafis
#11710 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
O čemE je riječ?
- SaraFina
#11711 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jaooo raspade se medjunacionalni forumski dijalog, virtualno jaranstvo, poštovanje i medjusobno uvažavanje.
Spuca ga Alfonsić na ignore.
Ode u filter
Ode u filter
-
Hafis
#11712 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stvarno nemam pojma o čemu priča.SaraFina wrote:Jaooo raspade se medjunacionalni forumski dijalog, virtualno jaranstvo, poštovanje i medjusobno uvažavanje.
Ode u filter
Tuzlak vjerojatno ima kognitivni sindrom. To je veoma učestala pojava u osoba koje imaju posla s mojom osebujnom ličnošću. Misle da virim iz svakog kuta.
Inače, nije to ništa što će se tebi dešavati
- GeeTnT
#11713 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
..podsjeti me sta to bjese dijalog....i bar na treeen biti uvazen.SaraFina wrote:Jaooo raspade se medjunacionalni forumski dijalog, virtualno jaranstvo, poštovanje i medjusobno uvažavanje.
Ode u filter
- Alfons Kauders
#11714 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ti si kriva.SaraFina wrote:Jaooo raspade se medjunacionalni forumski dijalog, virtualno jaranstvo, poštovanje i medjusobno uvažavanje.
Ode u filter
- SaraFina
#11715 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moram ti reći da niJesi trebao tu sliku u avatar. Već sam ti provalila identitet. I to ne virtualni i nickove po HR općilištima. Nego ime i prezimeHafis wrote:Stvarno nemam pojma o čemu priča.SaraFina wrote:Jaooo raspade se medjunacionalni forumski dijalog, virtualno jaranstvo, poštovanje i medjusobno uvažavanje.
Ode u filter
Tuzlak vjerojatno ima kognitivni sindrom. To je veoma učestala pojava u osoba koje imaju posla s mojom osebujnom ličnošću. Misle da virim iz svakog kuta.
- SaraFina
#11716 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Javi u centralu. Znam puni identitetAlfons Kauders wrote:Ti si kriva.SaraFina wrote:Jaooo raspade se medjunacionalni forumski dijalog, virtualno jaranstvo, poštovanje i medjusobno uvažavanje.
Ode u filter
- Alfons Kauders
#11717 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mene su Aid i ŠemsoSaraFina wrote: Javi u centralu. Znam puni identitetAID je mene obuĆavao
- SaraFina
#11718 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Naivčina. Kraj mu je. Poslaćemo mu Ševe još danas.Alfons Kauders wrote:Mene su Aid i ŠemsoSaraFina wrote: Javi u centralu. Znam puni identitetAID je mene obuĆavao
-
Hafis
#11719 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znači ti si ipak jedna od mojih brojnih obožavateljki.SaraFina wrote:Moram ti reći da niJesi trebao tu sliku u avatar. Već sam ti provalila identitet. I to ne virtualni i nickove po HR općilištima. Nego ime i prezimeHafis wrote:Stvarno nemam pojma o čemu priča.SaraFina wrote:Jaooo raspade se medjunacionalni forumski dijalog, virtualno jaranstvo, poštovanje i medjusobno uvažavanje.
Ode u filter
Inače, koliko vidiš ne radim ništa loše ovdje. Sve u svemu, kada se sve zbroji, možda sam jedan od solidnijih i korektnijih članova ovdje.
Mada to i nije baš teško, obzirom tko se sve ovdje skuplja.
- Alfons Kauders
#11720 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ili Ševe, ili Šajinog crnca.SaraFina wrote:Naivčina. Kraj mu je. Poslaćemo mu Ševe još danas.Alfons Kauders wrote:Mene su Aid i ŠemsoSaraFina wrote: Javi u centralu. Znam puni identitetAID je mene obuĆavao
Zapravo, Ševe tu zvuče kao bolja opcija.
- SaraFina
#11721 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slika je iz 86- 88' ali... identitet je neupitan. Tako da možeš odobriti "djelovanje"!Alfons Kauders wrote:Ili Ševe, ili Šajinog crnca.SaraFina wrote:
Naivčina. Kraj mu je. Poslaćemo mu Ševe još danas.
- Alfons Kauders
#11722 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije frkaSaraFina wrote: Slika je iz 86- 88' ali... identitet je neupitan. Tako da možeš odobriti "djelovanje"!
Dado Topic danas svakako izgleda isto kao '87
-
Hafis
#11723 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da da... svakako iz 86. I onda su se nosale LTB majice.SaraFina wrote:Slika je iz 86- 88' ali... identitet je neupitan. Tako da možeš odobriti "djelovanje"!Alfons Kauders wrote:Ili Ševe, ili Šajinog crnca.SaraFina wrote:
Naivčina. Kraj mu je. Poslaćemo mu Ševe još danas.
- SaraFina
#11724 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Moraš priznati da imam oko sokolovoAlfons Kauders wrote:Nije frkaSaraFina wrote: Slika je iz 86- 88' ali... identitet je neupitan. Tako da možeš odobriti "djelovanje"!
Poredjenje takodjer ne da stoji, nego potvrdjeno!
- Alfons Kauders
#11725 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Istina, primamo te u kontraobavjestajnu NVZSaraFina wrote:Moraš priznati da imam oko sokolovoAlfons Kauders wrote:Nije frkaSaraFina wrote: Slika je iz 86- 88' ali... identitet je neupitan. Tako da možeš odobriti "djelovanje"!
Poredjenje takodjer ne da stoji, nego potvrdjeno!