Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
It_is_a_Leclerc

#11701 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by It_is_a_Leclerc »

Mene šokira da jedan Bošnjak kaže da je ok, ako neko izvrši zločin nad tobom, ti imaš pravo da mu vratiš. Jer, kao, pogledaj šta je bilo u prošlosti. Živote jedini..
BHCluster

#11702 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

Gledaj ovih sto na temi "Izrael je opet pocinio zlocin!" raspravljaju o Genocidu nad Armenima,Turskoj, i ostalim stvarima samo ne o temi. De ba uozbiljite se.
5 0 5

#11703 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

It_is_a_Leclerc wrote:Mene šokira da jedan Bošnjak kaže da je ok, ako neko izvrši zločin nad tobom, ti imaš pravo da mu vratiš. Jer, kao, pogledaj šta je bilo u prošlosti. Živote jedini..
covjek je bio kaznjen na ovom forumu zbog toga sto je savjetovao ostale kako trovati i ubijati zivotinje. sta ti treba vise.
VCorp

#11704 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by VCorp »

It_is_a_Leclerc wrote:Mene šokira da jedan Bošnjak kaže da je ok, ako neko izvrši zločin nad tobom, ti imaš pravo da mu vratiš. Jer, kao, pogledaj šta je bilo u prošlosti. Živote jedini..
Pusti ti Bošnjake, na njima je kroz historiju počinjeno deset genocida, i opet će kad - tad. Ne treba vraćati, naoružavati se i držati do sebe i svog naroda već samo čekati kad će opet biti ovce za klanje. Uvijek se nešto nameće Bošnjacima kao ne treba osveta, treba neka tolerancija i suživot a na kraju ko leži zaklan nego Bošnjo ? Svako ima svoju filozofiju što se tiče toga, bio sam i ja u ratu i dan - danas iako nisam fašist da se opet dogodi rat pobio bih sve vojnike na drugoj strani bez obzira da li me napadaju Srbi, Tajlanđani, Japanci ili Marsovci. Jednom kad nekome pokažeš da nema zajebancije s tobom ostavit će te na miru. Ali opet s druge strane mi smo Bošnje, to je naviklo da ga jebe od zore do mraka ko god stigne.

Svako ima pravo da bira šta god hoće da napravi, poslije devedesetih i svega šta mi je bilo sa familijom nemam namjeru nikome više ništa opraštati jer niti sam htio koga napadati, niti sam htio rat niti ga danas hoću ali ko mi na kuću i familiju pripuca napadnut će biti sa svim što mi je na raspologanju jer nikad više ne mislim gledati kako moji voljeni umiru oko mene dok šupčine oko mene hodaju i prave se kao da ništa nije bilo. Lično ne mogu da se pravim da ništa nije bilo jer me i danas sve te rane bole i konstantno ih ova politička bagra otvara, svakog dana me podsjećaju na sve a ničeg sretnog iz rata se ne mogu sjetiti. Neka se voli i mrzi ko god hoće, jednom kad uzme pušku za mene taj više ne postoji na drugoj strani.
It_is_a_Leclerc

#11705 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Sve ok. No, i dalje nisam dobio odgovor - po čemu to Izrael čini genocid nad Palestincima, a Turci ga nisu poničili nad Armenima ?! Osim naravno što su nama Turci dragi jer su muslimani, a Izraelci nisu, jer imamo dominantno antisemitsko razmišljanje među Bošnjacima ?!
fosna2014

#11706 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by fosna2014 »

It_is_a_Leclerc wrote:Sve ok. No, i dalje nisam dobio odgovor - po čemu to Izrael čini genocid nad Palestincima, a Turci ga nisu poničili nad Armenima ?! Osim naravno što su nama Turci dragi jer su muslimani, a Izraelci nisu, jer imamo dominantno antisemitsko razmišljanje među Bošnjacima ?!
Zato sto je sve navijacki nastrojeno i prosjecni Bosnjo nema ni miligrama objektivnosti. Bukvaluk je nasa mana na ovim prostorima. Postali smo totalne budale.
mirsek

#11707 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

It_is_a_Leclerc wrote:Sve ok. No, i dalje nisam dobio odgovor - po čemu to Izrael čini genocid nad Palestincima, a Turci ga nisu poničili nad Armenima ?! Osim naravno što su nama Turci dragi jer su muslimani, a Izraelci nisu, jer imamo dominantno antisemitsko razmišljanje među Bošnjacima ?!
:roll:
Nisu cionisti napravili genocid ali etnicko ciscenje i gomilu ratnih i zlocina protiv covjecnosti sigurno jesu.
Hocemo li im uruciti kakvu nagradu sto nisu jos uvijek genocidni ?
Fantassin

#11708 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Fantassin »

mirsek wrote:
Nisu cionisti napravili genocid ali etnicko ciscenje i gomilu ratnih i zlocina protiv covjecnosti sigurno jesu.
Izrael u sadasnjim granicama je stvaran u vise ratova... neke je Izrael poceo kako bi ovladao teritorijama koje su smatrali vitalnim za opstanak drzave.. neke su Arapi poceli kako bi unistili Izrael ali su izgubili.. samo sto je generalno raspolozenje kod Bosanskih Muslimana i Muslimana inace Izraelci su krivi za sve..
BHCluster

#11709 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

mirsek wrote:
EU Delegation: Israel has committed genocide
gospodja profiterka

#11710 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by gospodja profiterka »

Turci su počinili genocid nad Armenima. Izraelci čine genocid nad Palestincima pred našim očima. Nijemci su počinili genocid nad Jevrejima. Srbi su počinili genocid nad Bošnjacima. Hrvati su počinili genocid nad Srbima. Amerikanci su počinili genocid nad Indijancima. Kuku nama, kuku nama od tuge i nemoći.
Stjui

#11711 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

pokušajte koristiti riječ "anticionisticko" umjesto "antisemitsko".tako biste bar malkice uspili sakriti koliko mrzite svoj narod.gluho bilo,po vama ispade da bošnjaci muslimani imaju nešto protiv etničke skupine kojoj je pripadao Muhamed a.s.
Last edited by Stjui on 18/04/2015 19:46, edited 1 time in total.
Hafis

#11712 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Ma jok, nigdje veze, to je vatikansko-cionistička podvala.
Ja mislim da su im sasvim podjednako dragi i Židovi i Palestinci.
Stjui

#11713 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

Hafis wrote: Ja mislim da su im sasvim podjednako dragi i Židovi i Palestinci.
naravno da nisu.kao što rekoh,problem je podmetnuti termin "antisemitizam".
gospodja profiterka

#11714 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Stjui wrote:
Hafis wrote: Ja mislim da su im sasvim podjednako dragi i Židovi i Palestinci.
naravno da nisu.kao što rekoh,problem je podmetnuti termin "antisemitizam".
Ispravno bi bilo antijevrejstvo. Da ne bude zabune.
Stjui

#11715 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

gospodja profiterka wrote: Ispravno bi bilo antijevrejstvo. Da ne bude zabune.
treba imati na umu činjenicu da kada se ona silna mašinerija digla da smetne trag jevrejima,bošnjaci su bili od onih koji su ih skrivali i štitili.zato,ipak mislim da termin "anticionizam" najviše odgovara.
mirsek

#11716 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by mirsek »

Stjui wrote:
treba imati na umu činjenicu da kada se ona silna mašinerija digla da smetne trag jevrejima,bošnjaci su bili od onih koji su ih skrivali i štitili.zato,ipak mislim da termin "anticionizam" najviše odgovara.
:thumbup:
gospodja profiterka

#11717 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Stjui wrote:
Jašta su, satrali se. Zato 45-e nije ostao Jevrej na Jevreju u Sarajevu. Neka vas ba... :roll:
Grover

#11718 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Grover »

Slika obišla svijet: Petogodišnji Palestinski dječak juriša na izraelske vojnike (Foto)

Image
Jedva da je izašao iz pelena, a krenuo je u napad na šest izraelskih vojnika! Slika na kojoj petogodišnji palestinski dječak juriša na izraelske vojnike obišla je u petak svijet.

Obučen u borbenu uniformu od glave do pete, dječak je kamenom pokušao pogoditi izraelske vojnike tokom protesta povodom palestinskog Dana zatvorenika na Zapadnoj obali.

Eeee, da je Avetinjo bio tamo video bi ovaj mali borac protiv civilizovanog i uljuđenog sveta..
It_is_a_Leclerc

#11719 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Stjui wrote:
pokušajte koristiti riječ "anticionisticko" umjesto "antisemitsko".tako biste bar malkice uspili sakriti koliko mrzite svoj narod.gluho bilo,po vama ispade da bošnjaci muslimani imaju nešto protiv etničke skupine kojoj je pripadao Muhamed a.s.
Cionizam je ono što mi u BiH zovemo patriotizmom. Ali polupismeni svijet, uglavnom lociran po istočnoj zemljinoj hemisferi, uvijek je bio sklon davanju neke mistične note tom pojmu :) Antisemitizam je, leksikografski i semantički pojam koji označava mržnju prema jevrejskom narodu. Ako ti se ne sviđa, kontaktiraj npr. Oxford i traži im da promijene rječnike ;)

A to da Bošnjaci ne mrze Jevreje je vrlo lako provjeriti. Pogledajte komentare na vijest o izraelskoj borilačkoj vještini u Sarajevu. Bukvalno se prijeti smrću onima koji odu da "treniraju čifutske borilačke vještine".
insomnia78

#11720 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

gospodja profiterka wrote:
Stjui wrote:
Jašta su, satrali se. Zato 45-e nije ostao Jevrej na Jevreju u Sarajevu. Neka vas ba... :roll:
Imas ti kakve dokaze za ovo?
Posto te sacuvana Hagada i bosnjaci na spisku "pravednika medju narodima" demantuju
Dok se recimo Bg u to vrijeme hvalio svojim "judenfrei" statusom i s ponosom o tome telegrafisao u Berlin
gospodja profiterka

#11721 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Zato 45-e nije ostao Jevrej na Jevreju u Sarajevu. Neka vas ba... :roll:
Imas ti kakve dokaze za ovo?
:thumbup:
insomnia78

#11722 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Ko sto rekoh
Sta cemo sa Hagadom i bosanskim muslimanima na spisku "pravednika medju narodima", valjda znas zbog cega se "zavrsavalo" na istom
Stjui

#11723 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

It_is_a_Leclerc wrote: Cionizam je
sinonim za ubijanje,zlostavljanje ili jednostavno rečeno-zlo.
gospodja profiterka

#11724 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

insomnia78 wrote:Ko sto rekoh
Sta cemo sa Hagadom i bosanskim muslimanima na spisku "pravednika medju narodima", valjda znas zbog cega se "zavrsavalo" na istom
Pa bolan, nema evropskog naroda čiji pojedini pripadnici nisu završili na tom spisku. Ima i Nijemaca. Šta ti je pobogu? To su izuzeci koji potvrđuju pavilo. Znaš koga nema na tom spisku? Amazonskih urođenika, Eskima, Pigmeja, Togoanaca...
insomnia78

#11725 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

gospodja profiterka wrote:
insomnia78 wrote:Ko sto rekoh
Pa bolan, nema evropskog naroda čiji pojedini pripadnici nisu završili na tom spisku. Ima i Nijemaca. Šta ti je pobogu? To su izuzeci koji potvrđuju pavilo. Znaš koga nema na tom spisku? Amazonskih urođenika, Eskima, Pigmeja, Togoanaca...
Tacno, nema
Ne zaboravi Hagadu
Kao ni to kako je Hagada uopste zavrsila u Sarajevu
Locked