todd_smith wrote:
Sta uradise od ekipe koja je prosle sezone bila nevjerovatna...
Otiš'o Kanibal i doksorašnjem one man teamu a.k.a Liverpoolu sljeduju sezone pune frustracija i tuge na koje su i navkli.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
todd_smith wrote:

Ko se ba kladio?Mustang1 wrote:Oni iz QPR.a se kladili da Balo nece zabitiSreca pa smo igrali protiv budala vecih nego smo mi .. Nece ovo na dobro ali nikako
Sta onda reci za Arsenal, koji je ispod ovog Liverpoola punog tuge i frustracija??PravimHaos wrote:todd_smith wrote:
Otiš'o Kanibal i doksorašnjem one man teamu a.k.a Liverpoolu sljeduju sezone pune frustracija i tuge na koje su i navkli.
Ne fali samo Suarez, fali i Sturridge, oni su zajedno zabili 50+ golova prosle sezone. Onda Brandonovi experimenti jebu stvari, gura previse novih igraca u prvi tim, onda dosta drugih povreda... i kao takvi opet ne stoje lose na tabeli trenutno, samo sto moraju popraviti igru.todd_smith wrote:Suarez jeste bio glavni igrac, ali svi ostali su igrali bolje, jaci presing radili, trcali.
Sjeti se da je bila statistika da je Liverpool haman svaku zabijao do 20.te minute utakmice.
Otisao Suarez, ali nisu otisli Henderson, Coutinho, Sterling...

Mario Balotelli's last 20 Premier League appearances: 39 shots 1 goal 0 assists 2.6% chance conversion rate.
pa nije samo do jednog igraca, sad ti kazem da su imali problema sa povredama... Sturridge koji je mozda i najbolji igrac u Liverpoolu trenutno nije igrao vise od mjesec.todd_smith wrote:Ne znam, ja ne kontam kako Southampton izgubi najbolje igrace i Jay Rodrigez im ne igra, i opet bolji nego prosle sezone.
Liverpool izgubi 1 igraca i odmah raspad sistema.
Ne kontam, ali bas nikako.
PravimHaos wrote: