to sto ti vidis stvari u apsolutima ne znaci da svi ostali vide.handžar88 wrote:
A u kojem slucaju nije bezveze laprdanje.. kad postavite stvari tako kako vi vidite, jedni su dobro drugi zlo, vi onda laprdate s nekom vezom i smislom.. ma daj ba ljudi uozbiljite semuhafuca wrote:
Aha postujem i tu perspektivu
al onda ti je bezveze laprdati po forumu jer su apsolutno svi jednaki pa je samim tim i laprdanje relativizirano.
Jednostavno ne podrzavas ni jednu stranu svi su jednaki - narod obicni ga po obicaju pusi i to je to
Rusija Amerika Saudija Iran Turska Evropa Izrael .... i svako ko je ikad bombu na drugu zemlju ili na svoju zemlju bacio
nebitno iz kojeg razloga
je u istom kosu kod tebe barem po toj perspektivi - pa cemu onda uopste laprdanje u prazno - to je nova normala i to je to
nije niko ni apsolutno zlo niti je iko apsolutno dobro u bilo kojem ratu
ali ako malo mozak ukljucis mozes sebi rastabiriti vrlo lahko ko je dobar a ko nije u bilo kojem sukobu.
A sa tvojim apsolutistickim pogledima - danas ne postoji zemlja koja je dobra - mozda neka mala ostvrska - ali oni su vjerovatno nekad glasali uz Ameriku u UN za ovo ili ono u zamjenu za kakvu hediju pa su samim tim uprljali obraz.
Sto se tice blebetanja i jel u ludo ili nije - ovi koji vide razliku izmedju strana zasigurno imaju o cemu blebetati pa koga god "podrzavali" u sukobu.
Ti mislis da su svi isti a opet imas materijala za blebetanje. Ja da mislim da su svi ista govna dole - ne bi me ni interesovala tema.