A tko će koga nego svoj svoga. Naravno da možeš.zg1911 wrote:Nego? Odmah s visoka! Dat do znanja sugovorniku da priča s građaninom, da ne bi kopao nos, prdio, podrigivao, da persira i tako to. Bečka škola, nedalmatinka wrote:
Zavisi. Najprije kao pozdrav morate usvojiti "Dobar dan" kao i svi normalni ljudi umjesto
"Znate ja sam iz Zagreba" ( tako počinje svaki razgovor purgera s ostatkom svekolikog pučanstva)
![]()
Uostalom, imamo mi svoj "bok", koji krimokatolici s juga prekrštavaju u "bog"
Sori, malo sam otrovan. Računam da mogu protiv svojih
Desavanja u Hrvatskoj
- dalmatinka
#11676 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- dalmatinka
#11677 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nije.sherbett wrote:Pa bok je nastalo od Bog.. al sta bi vi porijeklom dalmatici zagrepcani wannabe to znalizg1911 wrote:Nego? Odmah s visoka! Dat do znanja sugovorniku da priča s građaninom, da ne bi kopao nos, prdio, podrigivao, da persira i tako to. Bečka škola, nedalmatinka wrote:
Zavisi. Najprije kao pozdrav morate usvojiti "Dobar dan" kao i svi normalni ljudi umjesto
"Znate ja sam iz Zagreba" ( tako počinje svaki razgovor purgera s ostatkom svekolikog pučanstva)
![]()
http://srednja.hr/Novosti/Jeste-li-znal ... ozdrav-bok
- zg1911
#11678 Re: Desavanja u Hrvatskoj
nije ziher kako je nastao pozdrav, ali znamo da je pozdrav zagrebački. pa ga preuzeli ostali hrvati. u zg/sjevernoj verziji je bok, u dalmatinsko/bosansko-hercegovačkoj je bog.
- dale cooper
#11679 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Želim da se ispričam za one svoje ranije izjave i nade koje sam polagao u novog šefa SDP-a
Davora Bernardića. Tip je 10 puta veća ubleha od Zokija a 100 puta gluplji i nesposobniji.
Kako se zapetljava u izjavama i koliki ima nedostatak bilo kakve konkretne vizije i plana
to je stravično. Pa jebote HDZ pravi ovakve pizdarije i umjesto da ih lopatom uzimaju SDP
tako mlako i anemično gleda na ono što se trenutno dešava.
Davora Bernardića. Tip je 10 puta veća ubleha od Zokija a 100 puta gluplji i nesposobniji.
Kako se zapetljava u izjavama i koliki ima nedostatak bilo kakve konkretne vizije i plana
to je stravično. Pa jebote HDZ pravi ovakve pizdarije i umjesto da ih lopatom uzimaju SDP
tako mlako i anemično gleda na ono što se trenutno dešava.
- hrle1976
#11680 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ocigledno je da u hrvatskom parlamentu najvise se raspravlja o licnim interesima, koji vise nisu licni u smislu lobiranja tipa ko je koga vani kupio da mu zastupa interese primjerice firme, vec skroz licni, cim se svi brane da moze hodati normalno cestom, da mu puste porodicu na miru
A sad ovo:
A sad ovo:
PRILIČAN gaf napravio je večeras predjednik HNS-a kad je osnivačicu svoje stranke Savku Dabčević Kučar preimenovao u Savka Dabčević Kurac. Vrdoljak je, gostujući u Dnevniku Nove tv, govorio o današnjoj drami u vladi.
Čini se da su i kod njega umor i stres došli po svoje jer je, govoreći o HNS-u, prezime osnivača svoje stranke zamijenio s muškim spolovilom.
- Connaisseur Karlin
#11681 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dalmatinkadalmatinka wrote:Zavisi. Najprije kao pozdrav morate usvojiti "Dobar dan" kao i svi normalni ljudi umjestozg1911 wrote:Ajde ajde, iskamčilo bi se valjda neko dvojno državljanstvodalmatinka wrote:
Jesi li ti čuo za referendum?Možeš ti i s putovnicom u Dalmaciju.
- Connaisseur Karlin
#11682 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ludi si zg1911zg1911 wrote:Nego? Odmah s visoka! Dat do znanja sugovorniku da priča s građaninom, da ne bi kopao nos, prdio, podrigivao, da persira i tako to. Bečka škola, nedalmatinka wrote:
![]()
- hrle1976
#11683 Re: Desavanja u Hrvatskoj
zg1911 wrote:Nego? Odmah s visoka! Dat do znanja sugovorniku da priča s građaninom, da ne bi kopao nos, prdio, podrigivao, da persira i tako to. Bečka škola, nedalmatinka wrote:
![]()
ZG bas neki vele grad
- karanana
#11684 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Haha
Savka dapcevic kurac i vesna pusi.....c
Joj sto me hrvati politicari mogu nasmijat to je nevjerovatno. Ne pamtim kad sam se do suza i pishanja nasmijo prije nego li cu vidjet sliku chichka sa kolindom kad su mu pantole spale. Tipkam sad i umirem od smijeha. Vjerovatno je i do alkohola malo.
Savka dapcevic kurac i vesna pusi.....c
Joj sto me hrvati politicari mogu nasmijat to je nevjerovatno. Ne pamtim kad sam se do suza i pishanja nasmijo prije nego li cu vidjet sliku chichka sa kolindom kad su mu pantole spale. Tipkam sad i umirem od smijeha. Vjerovatno je i do alkohola malo.
- Banksy
#11686 Re: Desavanja u Hrvatskoj
... rođen 1970. godine u selu Klobuk pokraj Ljubuškog u Bosni i Hercegovini.
"Gospodin Pupovac je član Sabora, i podupire većinu. On i manjine, iako sudjeluju u radu Vlade, neće određivati sustav i smjer Vlade. I podsjetio bih na ono što sam već govorio u medijima, da je ovo hrvatska država. Da u Hrvatskoj, uz nacionalne manjine koje imaju itekako zajamčena ustavna prava, odlučuju Hrvatice i Hrvati. I da je ovo naša zemlja, a ne nečija tuđa.
I zamislite kako bi to bilo kad bih ja odavde govorio kako će gospodin Vučić rekonstruirati srpsku vladu, tko sam ja da to govorim", rekao je Brkić...
Vaso, genije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hasa ... 68572.aspx
Plenković, sve bolji.
-
megaman4
#11687 Re: Desavanja u Hrvatskoj
mayab wrote:
Savka se okrece u grobu koji je debil uzima u usta.
- zg1911
#11688 Re: Desavanja u Hrvatskoj
hoćete li nam izvest ikad nekog normalnog političara?Banksy wrote:... rođen 1970. godine u selu Klobuk pokraj Ljubuškog u Bosni i Hercegovini.
"Gospodin Pupovac je član Sabora, i podupire većinu. On i manjine, iako sudjeluju u radu Vlade, neće određivati sustav i smjer Vlade. I podsjetio bih na ono što sam već govorio u medijima, da je ovo hrvatska država. Da u Hrvatskoj, uz nacionalne manjine koje imaju itekako zajamčena ustavna prava, odlučuju Hrvatice i Hrvati. I da je ovo naša zemlja, a ne nečija tuđa.
I zamislite kako bi to bilo kad bih ja odavde govorio kako će gospodin Vučić rekonstruirati srpsku vladu, tko sam ja da to govorim", rekao je Brkić...
Vaso, genije.![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hasa ... 68572.aspx
Plenković, sve bolji.
koliko laži u tih par rečenica...
1. "naša zemlja a ne nečija tuđa"
hrvatski srbi, pa tako ni pupovac nisu tuđi nego domaći. t
2. "to bi bilo kao da ja vučiću slažem vladu"
ne, to bi bilo kao da mu je slaže predstavnik ili hrvatske manjine ili najveće manjine.
al to je nebitno jer većina njegovih glasača ne može razumit proširenu rečenicu. pogotovo kad sadrži riječ srbi
plenković isto govance, samo umiveno. sve ih imotska jugoudbašina ima na platnoj listi
-
AmirBaa
#11691 Re: Desavanja u Hrvatskoj
https://www.klix.ba/biznis/dubrovacki-a ... /170513028 oni kad se zaduze barem znaju za sta su se zaduzili...
- musicman80
#11692 Re: Desavanja u Hrvatskoj
AmirBaa wrote:https://www.klix.ba/biznis/dubrovacki-a ... /170513028 oni kad se zaduze barem znaju za sta su se zaduzili...
Upravo tako. Ako već vraćaš, kredita, onda barem da imas infrastrukturu.
- problemnatravunu
#11693 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ha ja, dubrovačka zračna luka u sezoni radi ludo, avioni ne prestaju poletati i sletati, i to je Dubrovniku jako bitno s obzirom na prilicnu prometnu izoliranost od ostatka Hr, a i klijentelu koja dolazi i hoće doći.....
A ovi naši uhljupi razmisljaju o gradnji perilica para tipa aerodrom u Trebinju, ili Bihaću

A ovi naši uhljupi razmisljaju o gradnji perilica para tipa aerodrom u Trebinju, ili Bihaću
-
Bodkin
#11694 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jedna od rijetko dobrih stvari sto je hrvatska napravila sa kreditima. Prica se da ce dalmatina pod koncesiju na 40 godina sto opet niie lose. Nece je koncesionar odnijeti iz drzave. Ostaje njima svakako
- dječak sa šibicama
#11695 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Dubrovnik je svjetski turisticki biser, njima se svako ulaganje isplati, u bilo sta.
I opcina Ravno uzima svoj dio kolaca na Ivanici, pozicija tog naselja je fantasticna za turizam.
I opcina Ravno uzima svoj dio kolaca na Ivanici, pozicija tog naselja je fantasticna za turizam.
-
Novak20
#11696 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Novo čudo u Hrvatskoj. Rođen 20 godina poslije smrti oca.
“OTAC MI JE UBIJEN NA BLEIBURGU 1945.“: Ovo je izjavio kandidat za gradonačelnika Zagreba koji je rođen 1965. godine..
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/525 ... odine.html
“OTAC MI JE UBIJEN NA BLEIBURGU 1945.“: Ovo je izjavio kandidat za gradonačelnika Zagreba koji je rođen 1965. godine..
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/525 ... odine.html
- mayab
-
kakavdanakneiskustvu
-
ST11
#11699 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hiša znači kuča, dom je i kod nas dom.
- mayab
#11700 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma jasno je to, ovo je više zbog parodiranja aktuelne situacije sa zbranom koncerta dotičnog "glazbenika" u Mariboru