Tomahawk11 wrote:Baš sve
Crvena Tifoza wrote:
Da te prisjetim, zadnju LP kad je Barça uzela pregazila je sve evropske šampione u knock-out fazi i u finalu.
Znao sam da ćeš to napisati.
Znaš ti šta ja mislim.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Baš sve
Crvena Tifoza wrote:
Da te prisjetim, zadnju LP kad je Barça uzela pregazila je sve evropske šampione u knock-out fazi i u finalu.
Malo si se pogrešno odrazio, ali znam šta mislišCrvena Tifoza wrote:Tomahawk11 wrote:Baš sve
Crvena Tifoza wrote:
Znao sam da ćeš to napisati.Ali već napisao post, reko je8aji ga, vozim, da ne brišem sad.
![]()
Znaš ti šta ja mislim.
To drugo.missko wrote:Zna li se ko ide na koga poslije ili je opet izvlacenje
svaka runda je novo izvlačenjemissko wrote:Zna li se ko ide na koga poslije ili je opet izvlacenje
Logovan wrote:Još malo, još malo.

Burazov sin žestoki realovac isto ovako. Ali ipak je s njom dogovorio po danu, cura mu opasnaB6Redhell wrote:[img]http://i67.klix.com/9hncs1.jpg[/imgLogovan wrote:Još malo, još malo.
Logo neko ti u telefon provalio. Vidi sta su nasli.![]()
AmiĐa_Idriz wrote:Uzasna i tuzna vijest, spremite kocku vode i casu secera prije nego procitate, nemoj da bude da nisam rek'o:
sta cemo bez Adriane jbt
- nema više Lige Čampijona, drage moje dragi moji, na OBN-u, ovo je zadnja semzona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
al džezira kupila prava?AmiĐa_Idriz wrote: - nema više Lige Čampijona, drage moje dragi moji, na OBN-u, ovo je zadnja semzona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokupila im Arena termin srijedom do 2022.zomri wrote:al džezira kupila prava?AmiĐa_Idriz wrote: - nema više Lige Čampijona, drage moje dragi moji, na OBN-u, ovo je zadnja semzona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()