Znam jednog forumasa koji ga nije mogao dobiti.Corto Maltese wrote:Nemojte biti prestrogi.
Ako je Branković dobio Ljiljana, može ga svako dobiti.
Za bilo šta.
Demokratska fronta Željko Komšić
- seln
#11676 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- seln
#11677 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jaooo, koji minderluk...The BEN10 wrote:Jaoo, koja nervoza...seln wrote: Malisa, ti se trebas brinuti oko toga hoce li toj feudalni gospodar zadrzati saku u hazni. Ako ne uspije, bice posta nafile, doduse ne dragovoljno...
A oko Zeljkovog ljiljana, imam par teorija:
-odbranio unutrasnjost trezora
-doveo Zaru u opkoljeno Sarajevo
-zaposlio zenu kao shepicu klinike
-itd.
Pa druskane, ne crvene i bijele pilule zajedno...
kako volim vidjeti himbercice kad im ponestane rijeci....onda samo ponavljaju shanerske fore.
- Corto Maltese
#11678 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da se vratimo temi:

Oglasiše li se oni ikada zvanično po ovom pitanju, ili je ostalo na:

Oglasiše li se oni ikada zvanično po ovom pitanju, ili je ostalo na:
Željko Komšić' wrote:"... osjećam se kao kompletan idiot!"
-
weredsf
#11679 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
Doveo SCC ali je i to upitno ali cim vama smeta on dobija na jos vecoj vrijednosti, posebno kada njegova okolica pozeleni od sadrzaja na monitoru

U CB je bio kabinet prdsjenika zemlje, gle cuda tamo je bio i njegov sinodbranio unutrasnjost trezora
-itd.
Doveo SCC ali je i to upitno ali cim vama smeta on dobija na jos vecoj vrijednosti, posebno kada njegova okolica pozeleni od sadrzaja na monitoru
- joint union
#11680 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sa druge teme:weredsf wrote:-U CB je bio kabinet prdsjenika zemlje, gle cuda tamo je bio i njegov sinodbranio unutrasnjost trezora
-itd.![]()
![]()
![]()
Doveo SCC ali je i to upitno ali cim vama smeta on dobija na jos vecoj vrijednosti, posebno kada njegova okolica pozeleni od sadrzaja na monitoru![]()
Veceras na Oprah Show-u
Shokantna ispovijest Bakira Izetbegovica, u narodu poznatijeg kao Natasha Kampush:
"Babo me drz'o u podrumu 4 godine"
-
weredsf
#11681 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sa druge strane trebas citirati cija je to fora, vec se danima vrti tu ali nije tvojajoint union wrote:Sa druge teme:weredsf wrote:-U CB je bio kabinet prdsjenika zemlje, gle cuda tamo je bio i njegov sinodbranio unutrasnjost trezora
-itd.![]()
![]()
![]()
Doveo SCC ali je i to upitno ali cim vama smeta on dobija na jos vecoj vrijednosti, posebno kada njegova okolica pozeleni od sadrzaja na monitoru![]()
Veceras na Oprah Show-u
Shokantna ispovijest Bakira Izetbegovica, u narodu poznatijeg kao Natasha Kampush:
"Babo me drz'o u podrumu 4 godine"
- joint union
#11682 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Trebam joj i licnu traziti?weredsf wrote:Sa druge strane trebas citirati cija je to fora, vec se danima vrti tu ali nije tvojajoint union wrote:
Sa druge teme:
Veceras na Oprah Show-u
"Babo me drz'o u podrumu 4 godine"![]()
![]()
Al' je fora, a?
-
weredsf
#11683 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne trebas, fora je jedna nova dimenzija kmecanja, nista novojoint union wrote:Trebam joj i licnu traziti?weredsf wrote:Sa druge strane trebas citirati cija je to fora, vec se danima vrti tu ali nije tvojajoint union wrote:
Sa druge teme:
Veceras na Oprah Show-u
"Babo me drz'o u podrumu 4 godine"![]()
![]()
Al' je fora, a?
- joint union
#11684 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma ja, kmece ovi sto se nisu snasli.weredsf wrote:
Ne trebas, fora je jedna nova dimenzija kmecanja, nista novo
-
weredsf
#11685 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U ovoj zemlji gdje jos uvijek se nisu potrosile sve karte za biznis samo se jos iznimno retardirani ljudi nisu snasli a onaj ko vam je prodo tu foru se snasaojoint union wrote:Ma ja, kmece ovi sto se nisu snasli.weredsf wrote:
Ne trebas, fora je jedna nova dimenzija kmecanja, nista novo
To su oni koji dane provode u kladionicama, kafanama pod izgovorom da nema posla jer oni cekaju da neko dodje u kladionicu i ponudi posao, naravno da imaju slobodan vikend i da rade "sa papitima"
- joint union
#11686 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onda smo zemlja puna retardiranih (iznimno) ljudi. Nije ni cudo ko nam je na vlasti.weredsf wrote:
U ovoj zemlji gdje jos uvijek se nisu potrosile sve karte za biznis samo se jos iznimno retardirani ljudi nisu snasli a onaj ko vam je prodo tu foru se snasao![]()
![]()
To su oni koji dane provode u kladionicama, kafanama pod izgovorom da nema posla jer oni cekaju da neko dodje u kladionicu i ponudi posao, naravno da imaju slobodan vikend i da rade "sa papitima"![]()
Hajd' sve, al' sta su ti "papiti"?
- Corto Maltese
#11687 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Marko Rakar wrote:"Ako se osjeća kao idiot, izgleda kao idiot i govori kao idiot - onda mislim da, kao donji minimum, moramo ozbljno razmotriti mogućnost da on doista i je idiot."

- joint union
#11688 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E Corto, sta mu je ovo "donji minimum"?Corto Maltese wrote:Marko Rakar wrote:"Ako se osjeća kao idiot, izgleda kao idiot i govori kao idiot - onda mislim da, kao donji minimum, moramo ozbljno razmotriti mogućnost da on doista i je idiot."
- seln
#11689 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mnogi sinovi predsjednika su svojevremeno bili u prvim borbenim redovima.weredsf wrote:
U CB je bio kabinet prdsjenika zemlje, gle cuda tamo je bio i njegov sin![]()
![]()
![]()
Sta je trebala uraditi sitna raja, kojoj babo nije bio predsjednik?
- seln
#11690 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cortov maximum.joint union wrote:E Corto, sta mu je ovo "donji minimum"?Corto Maltese wrote:Marko Rakar wrote:"Ako se osjeća kao idiot, izgleda kao idiot i govori kao idiot - onda mislim da, kao donji minimum, moramo ozbljno razmotriti mogućnost da on doista i je idiot."
- Corto Maltese
#11691 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eufemizam za: "Jebem ga ćorava, ko do sad nije skont'o!"joint union wrote:E Corto, sta mu je ovo "donji minimum"?Corto Maltese wrote:Marko Rakar wrote:"Ako se osjeća kao idiot, izgleda kao idiot i govori kao idiot - onda mislim da, kao donji minimum, moramo ozbljno razmotriti mogućnost da on doista i je idiot."

- joint union
#11692 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Heh, lijepo bi bilo da imamo samo jednog idiota u politici.Corto Maltese wrote:
Eufemizam za: "Jebem ga ćorava, ko do sad nije skont'o!"
- Mister Yes
#11693 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese wrote:Marko Rakar wrote:"Ako se osjeća kao idiot, izgleda kao idiot i govori kao idiot - onda mislim da, kao donji minimum, moramo ozbljno razmotriti mogućnost da on doista i je idiot."
kad tri čovjeka kažu da si lud, onda budi lud. Ja sam ovaj put izabrao da budem lud
- Corto Maltese
#11694 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
joint union wrote:Corto Maltese wrote:Eufemizam za: "Jebem ga ćorava, ko do sad nije skont'o!"[/i
Heh, lijepo bi bilo da imamo samo jednog idiota u politici.
Stvar je proporcije. Recimo, Esed Radeljaš je nešto veći idiot, ali govorimo o kantonalnom poslaniku.
To je jedno 6 stepenica ispod predsjednika države.
Željko se, obzirom na poziciju u kojoj se uhljebio, a pogotovo obzirom na velika očekivanja, zaista izdvaja.
- joint union
#11695 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese wrote:joint union wrote:Corto Maltese wrote:Eufemizam za: "Jebem ga ćorava, ko do sad nije skont'o!"[/i
Stvar je proporcije. Recimo, Esed Radeljaš je nešto veći idiot, ali govorimo o kantonalnom poslaniku.
Željko se, obzirom na poziciju u kojoj se uhljebio, a pogotovo obzirom na velika očekivanja, zaista izdvaja.
Sa tim se ne bi slozio, prevelika je konkurencija u Predsjednistvu.
- Corto Maltese
#11696 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Konkurencija jest jaka, ali ŽK je jedan od rijetkih koji i u takvoj konkurenciji uspijeva da se istakne.joint union wrote:Sa tim se ne bi slozio, prevelika je konkurencija u Predsjednistvu.Corto Maltese wrote:Stvar je proporcije. Recimo, Esed Radeljaš je nešto veći idiot, ali govorimo o kantonalnom poslaniku.joint union wrote:
Kad god usta otvori.
- joint union
#11697 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma vala i ova druga dvojica bolje da ih ne otvaraju.Corto Maltese wrote:
Konkurencija jest jaka, ali ŽK je jedan od rijetkih koji i u takvoj konkurenciji uspijeva da se istakne.
Kad god usta otvori.
Radmanovica nisam cuo ikad ista da je rekao, jedino ga po malverzacijama spominju. Ovaj sin, ne znam sta bih rekao, za njega kao clana Predsjednistva znam samo u vezi pranja para preko nekakvih fiktivnih arapskih firmi. I raje koja salje crnce. I sad se nesto provalio.
U takvoj konkurenciji tesko da se ZK istice.
-
weredsf
#11698 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno da jeste, pogledaj ponasanje na ulici, u saobracaju itd itdjoint union wrote:Onda smo zemlja puna retardiranih (iznimno) ljudi. Nije ni cudo ko nam je na vlasti.weredsf wrote:
U ovoj zemlji gdje jos uvijek se nisu potrosile sve karte za biznis samo se jos iznimno retardirani ljudi nisu snasli a onaj ko vam je prodo tu foru se snasao![]()
![]()
To su oni koji dane provode u kladionicama, kafanama pod izgovorom da nema posla jer oni cekaju da neko dodje u kladionicu i ponudi posao, naravno da imaju slobodan vikend i da rade "sa papitima"![]()
Hajd' sve, al' sta su ti "papiti"?
-
weredsf
#11699 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese wrote:Marko Rakar wrote:"Ako se osjeća kao idiot, izgleda kao idiot i govori kao idiot - onda mislim da, kao donji minimum, moramo ozbljno razmotriti mogućnost da on doista i je idiot."
- joint union
#11700 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi ikad bio u nekoj drugoj zemlji?weredsf wrote:
Naravno da jeste, pogledaj ponasanje na ulici, u saobracaju itd itd