Meni HD proradio i fercera ok, upravo gledam utakmicuMustang1 wrote:Meni nije .. Jest na analognoj ali na digitalnoj HD ne radi .. Radi ali isprekidano nesto slika nista se ne vidi sareno nesto .. Ostale programe nisam ni gledao
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Domy31
#11676 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
kakaljin
#11677 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postovani/a @Telemach,Telemach wrote:@ivo89ivo89 wrote:meni na d3go nista ne radi krene kanal i samo stane..
a na SK dugine boje
Molim Vas da pošaljete korisničke podatke na PP da provjerimo.
Srdačan pozdrav,
ima toliko pitanja koja su postavljena od ranije, ali nisu odgovorena, pa Vas molimo da odgovorite na ta pitanja koja su ranije postavljena pa tek onda prelazite na novija pitanja.
Hvala unaprijed
-
kakavdanakneiskustvu
#11678 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@ivo89ivo89 wrote:meni na d3go nista ne radi krene kanal i samo stane..
a na SK dugine boje
Molim Vas da pošaljete korisničke podatke na PP da provjerimo.
Srdačan pozdrav,
a odgovori na ostala pitanja????????
-
ivo89
#11679 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hahah imam respekt od telemacha (sala)
proradio d3go
proradio d3go
- Telemach
#11680 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Mustang1Mustang1 wrote:Meni nije .. Jest na analognoj ali na digitalnoj HD ne radi .. Radi ali isprekidano nesto slika nista se ne vidi sareno nesto .. Ostale programe nisam ni gledao
Ukoliko imate problema sa uslugom, molim Vas da pošaljete korisničke podatke na PP da provjerimo.
Srdačan pozdrav,
-
kakavdanakneiskustvu
#11681 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:@Mustang1Mustang1 wrote:Meni nije .. Jest na analognoj ali na digitalnoj HD ne radi .. Radi ali isprekidano nesto slika nista se ne vidi sareno nesto .. Ostale programe nisam ni gledao
Ukoliko imate problema sa uslugom, molim Vas da pošaljete korisničke podatke na PP da provjerimo.
Srdačan pozdrav,
@Telemach,zašto ne odgovorite na prethodna pitanja????
-
Mustang1
#11682 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je'l stvarno ne znate da je danas od 6 sati bio prekid do nekih 8 .. Od 6 pa do 15 do 7 nije bilo analognih kanala nekih ukljucujuci SK 1 i 3 ostalih nekih znam da nije bilo ali ne znam koji su ..Onda su dosli na analognoj ali na digitalnoj nisu do 8 i onda je bila slika dugine boje nije se moglo gledati .. I neko vrijeme je biloTelemach wrote:@Mustang1Mustang1 wrote:Meni nije .. Jest na analognoj ali na digitalnoj HD ne radi .. Radi ali isprekidano nesto slika nista se ne vidi sareno nesto .. Ostale programe nisam ni gledao
Srdačan pozdrav,
Evo ni trenutno nema SK HD,Rtl na digitalnoj .. Nisam gledao ostale .. Bilo je doslo ali trenutno nema
Trenutno ne gledam sport a nema ni nocas nesto sporta tako da sacekat cemo mozda dodje samo od sebe .. Ali ne razumijem takav prekid a vi ne znate da je prekid
-
kakavdanakneiskustvu
#11683 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mustang1 wrote:Je'l stvarno ne znate da je danas od 6 sati bio prekid do nekih 8 .. Od 6 pa do 15 do 7 nije bilo analognih kanala nekih ukljucujuci SK 1 i 3 ostalih nekih znam da nije bilo ali ne znam koji su ..Onda su dosli na analognoj ali na digitalnoj nisu do 8 i onda je bila slika dugine boje nije se moglo gledati .. I neko vrijeme je biloTelemach wrote:@Mustang1Mustang1 wrote:Meni nije .. Jest na analognoj ali na digitalnoj HD ne radi .. Radi ali isprekidano nesto slika nista se ne vidi sareno nesto .. Ostale programe nisam ni gledao
Srdačan pozdrav,
Evo ni trenutno nema SK HD,Rtl na digitalnoj .. Nisam gledao ostale .. Bilo je doslo ali trenutno nema
Trenutno ne gledam sport a nema ni nocas nesto sporta tako da sacekat cemo mozda dodje samo od sebe .. Ali ne razumijem takav prekid a vi ne znate da je prekid
baš me zanima kakav će odgovor,ako ga uopće bude,biti na ovo boldirano
- Telemach
#11684 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Mustang1Mustang1 wrote:Je'l stvarno ne znate da je danas od 6 sati bio prekid do nekih 8 .. Od 6 pa do 15 do 7 nije bilo analognih kanala nekih ukljucujuci SK 1 i 3 ostalih nekih znam da nije bilo ali ne znam koji su ..Onda su dosli na analognoj ali na digitalnoj nisu do 8 i onda je bila slika dugine boje nije se moglo gledati .. I neko vrijeme je biloTelemach wrote:@Mustang1Mustang1 wrote:Meni nije .. Jest na analognoj ali na digitalnoj HD ne radi .. Radi ali isprekidano nesto slika nista se ne vidi sareno nesto .. Ostale programe nisam ni gledao
Srdačan pozdrav,
U slučaju da se problem s uslugom nastavi,pošaljite nam vaše korisničke podatke da provjerimo. Za sve dodatne informacije budite slobodni da pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.
Srdačan pozdrav,
-
kakavdanakneiskustvu
#11685 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,molim vas da odgovorite na pitanja koja su vam postavljena,zar je to tako teško?
-
sencobih
#11686 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
prestali su i proslijeđivati nadleznom sektoru 
- Tiger 033
#11687 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Buraz ba ne moze ti ovaj cikica ili teta koja se ovdje javlja (@Telemach) nista konkretno odgovoritikakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,molim vas da odgovorite na pitanja koja su vam postavljena,zar je to tako teško?
1. Da im Hebes sve po spisku ko' sto to rade ljudi iz Mostara,Viteza,Kiseljaka itd... na Facebook-u ... ja znam kad njima iskljuce HRT2 odmah su psovanja,prijetnje kako ce odHebat Telemach itd...
2. Po meni najbolja i najucinkovitija opcija je MASOVNO ODJAVLJIVANJE sa Telemacha... sve ostalo je prdimaHovina ,šuplja prica i presipanje iz šupljeg u prazno
poznavajuci NAS mentalni sklop druga opcija "definitivno" otpada
-
kakavdanakneiskustvu
#11688 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jbg,konkretno odgovori da moraju zatamniti,odgovori na milion pitanja,očito izbjegava odgovoriti na dva pitanjaTiger 033 wrote:Buraz ba ne moze ti ovaj cikica ili teta koja se ovdje javlja (@Telemach) nista konkretno odgovoritikakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,molim vas da odgovorite na pitanja koja su vam postavljena,zar je to tako teško?oni su OBCINI radnici i sta mi nadređeni kazu oni rade ("veži konja 'đe ti gazda kaže") ...nego imaju dvije opcije
1. Da im Hebes sve po spisku ko' sto to rade ljudi iz Mostara,Viteza,Kiseljaka itd... na Facebook-u ... ja znam kad njima iskljuce HRT2 odmah su psovanja,prijetnje kako ce odHebat Telemach itd...
2. Po meni najbolja i najucinkovitija opcija je MASOVNO ODJAVLJIVANJE sa Telemacha... sve ostalo je prdimaHovina ,šuplja prica i presipanje iz šupljeg u praznobez obzira sto Sarajevo i Zenica imaju vise pretplatnika od svih ostalih zajedno (Mostar,Kiseljak,Vitez),oni se ba po guJici NEce pocesati što se korisnici u Sarajevu i Zenici bune kao sto to se i dosad pokazalo ...
poznavajuci NAS mentalni sklop druga opcija "definitivno" otpadatako da ...tišu mišu
od psovanja nema ništa,niti sam takav niti bi time šta postigao,ne znam i kad se desi da u mostaru zatamne da li psovkama ti ljudi šta postignu baš u tom trenutku,to se desilo par puta u pretkolu lige prvakla i ne znam za ikad kasnije
- phillie
#11689 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jel se vama desavaju prekidi u konekciji, meni u zadnjih sat vremena bar tri put po jedno pet minuta...
- drug_profi
#11690 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bez zajebancije, meni je nedostatak prenosa EPL toliko unazadio kvalitet ponude da ne mogu ni opisati. U sustini subota i nedelja su mi se prilagodjavale prenosima, rucak, pivo , drustvo...
Sad ovo isto ko da je kraj sezone. Pokusao gledati druge lige, ma ne ide...nije to to.
Ima li neko neku ideju sta ciniti ako ovako ostane, a da nije LQ stream sa neta? kakva je situacija na total TV i da li mozda na Logosoftu ili HS ima nekih kanala koji prenose engleze?
Sad ovo isto ko da je kraj sezone. Pokusao gledati druge lige, ma ne ide...nije to to.
Ima li neko neku ideju sta ciniti ako ovako ostane, a da nije LQ stream sa neta? kakva je situacija na total TV i da li mozda na Logosoftu ili HS ima nekih kanala koji prenose engleze?
-
Mustang1
#11691 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A i ja budala vjerujem da ce doci samo od sebe
Nemam ni danas SK HD (ostale SK nisam ni gledao) i RTL hrvatski ..
-
hipija
#11692 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@drugi profil
Ma najbolje rijesenje je CS. Bitno je imati samo neki linux risiver a besplatnih linija na netu koje ne traju doduse dugo ima koliko hoces i vozi Misko. I onda nema zafrkancije ni sa telemachom ni sa nadleznim sektorom.
Ma najbolje rijesenje je CS. Bitno je imati samo neki linux risiver a besplatnih linija na netu koje ne traju doduse dugo ima koliko hoces i vozi Misko. I onda nema zafrkancije ni sa telemachom ni sa nadleznim sektorom.
-
Mustang1
#11693 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jest ali kada si u zgradi tesko je antenu nakacit .. Ja dok sam bio u kuci imao sam CS i uzimao neke linije ponekad dzabaluka ali sada u zgradi ne mogu postavit antenu balkon na drugu stranu okrenut i prozori 
-
hipija
#11694 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A to jest ozbiljan problem. I ja sam u zgradi, ali je kod mene stan okrenut na jug. Cak sam prilikom kupovine stana obracao paznju na tu stvar, dok sam zenu ubijedio da je to zbog rasporeda prostorija. 
-
semir1988
#11695 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
phillie wrote:Jel se vama desavaju prekidi u konekciji, meni u zadnjih sat vremena bar tri put po jedno pet minuta...

nemam poojma sta se desava..zvao ih...kazu sve je uredu...signali uredu
stranice otvara ocajno sporo...
jutros sve bilo uredu... bio je discovery i animal planet nestao na analognoj..pa su se vratili..
- dog_killer
#11696 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hipija wrote:A to jest ozbiljan problem. I ja sam u zgradi, ali je kod mene stan okrenut na jug. Cak sam prilikom kupovine stana obracao paznju na tu stvar, dok sam zenu ubijedio da je to zbog rasporeda prostorija.
-
Domy31
-
Mustang1
#11698 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima na krovu zgrade vidio sam neka antena postavljena ali nema kabal pa cu se morati raspitati mogu li ja to prisvojiti ako niko ne koristi samo ne zanm kako cu kabal kroz citavu zgradu ali snaso bih sehipija wrote:A to jest ozbiljan problem. I ja sam u zgradi, ali je kod mene stan okrenut na jug. Cak sam prilikom kupovine stana obracao paznju na tu stvar, dok sam zenu ubijedio da je to zbog rasporeda prostorija.
-
Mustang1
#11699 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za sve probleme posaljite @Telemachu podatke .. Evo ja poslao prije 15 minuta a minutu poslije nazvali me i to na mobitel 
-
Domy31