FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#11651 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma vidio sam i ja kad sam kuci došao,ali na tekmi to nije niko živ vidio
to ja govorim.
-
Nadzorna_ploca
#11652 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Onda nije Crnkic glup nego ostalih 10.
A ono njegovo lupanje i nerviranje kraj klupe kad je ostao kod penala je vrhunac njegovog bezobrazluka kojeg smo se nagledali. Balavac mali.
A ono njegovo lupanje i nerviranje kraj klupe kad je ostao kod penala je vrhunac njegovog bezobrazluka kojeg smo se nagledali. Balavac mali.
-
VPSA
#11653 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma i meni je sinoc bilo manje vise ok sve, ne moze niko sporiti da su se borili, malo manjak srece, malo manjak kvaliteta i dobijes da si u onakvoj dominaciji pobjedio samo 2-1.
Ali sinocna tekma je samo pokazala koliko je nas strucni stab zajebo prvu tekmu, posebno pripremu za nju, gdje su izsali s idejom da je poraz od 2-1 dobar rezultat. A to je sve odraz kukavicluka i gubitnickog mentaliteta sto je nazalost nesto sto je ovom strucnom stabu svojstveno. Ima tu i dobrih stvari puno, kao sto je ta borbenost, jedinstvo u ekipi, sve se to da primjetit, ali ja ne mogu zamislit da u nekoj utakmici koja je na ivici da ode na na jednu ili drugu stranu, da ode na nasu, mi cemo svaku takvu izgubit. I to nije peh ni slucajnost.
Zato fino promjene sad, a ne da izgubimo 10 kola i da kasnimo 7-8 bodova pa onda. Naravno daleko od toga da je Cala nas navjeci problem, od sportskog direktora, ostalih direktora, bordova, kordinatora, ali za to ce trebat malo veca metla koju ne vidim ni u najavi trenutno.
Ali sinocna tekma je samo pokazala koliko je nas strucni stab zajebo prvu tekmu, posebno pripremu za nju, gdje su izsali s idejom da je poraz od 2-1 dobar rezultat. A to je sve odraz kukavicluka i gubitnickog mentaliteta sto je nazalost nesto sto je ovom strucnom stabu svojstveno. Ima tu i dobrih stvari puno, kao sto je ta borbenost, jedinstvo u ekipi, sve se to da primjetit, ali ja ne mogu zamislit da u nekoj utakmici koja je na ivici da ode na na jednu ili drugu stranu, da ode na nasu, mi cemo svaku takvu izgubit. I to nije peh ni slucajnost.
Zato fino promjene sad, a ne da izgubimo 10 kola i da kasnimo 7-8 bodova pa onda. Naravno daleko od toga da je Cala nas navjeci problem, od sportskog direktora, ostalih direktora, bordova, kordinatora, ali za to ce trebat malo veca metla koju ne vidim ni u najavi trenutno.
- Maharadza
#11654 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

"Koliko li ono traju produžeci kod ovih penala?"
- Dinostula
#11655 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mjeri Cala vrijeme koliko igracu treba kad se zaleti da dodje do lopte i osuta.Maharadza wrote:
"Koliko li ono traju produžeci kod ovih penala?"![]()
- Muhamed Đakmić
#11656 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma jok ba. Husref Musemić, Robert Jarni, Dženan Uščuplić, Meho Kodro, Dženan Uščuplić, Almir Hurtić, Miodrag Ješić, Almir Hurtić, Mehmed Janjoš.VPSA wrote:Ma i meni je sinoc bilo manje vise ok sve, ne moze niko sporiti da su se borili, malo manjak srece, malo manjak kvaliteta i dobijes da si u onakvoj dominaciji pobjedio samo 2-1.
Devet trenerskih promjena za tri i po godine. Znači više od jedne trenerske promjene za pola godine. Nije to rješenje jer da dovedeš Pepa Guardiolu ne može u antisistemu uspostaviti sistem.
- leškarenje
#11657 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Meni je glupo ovo ismijavanje Čale i igrača od "nasih" navijača 
-
Sarlo Akrobata
#11658 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
leškarenje wrote:Meni je glupo ovo ismijavanje Čale i igrača od "nasih" navijača
Mnogima je drago sto smo ipsali, da mogu srat, i govoriti "jesam vam ja rek'o".
- Muhamed Đakmić
#11659 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jarane, i vi ba pretjerujete. Ovo nije dobro i to je realnost. Pustite ljude da budu nezadovoljni, prvi put u historiji smo ispali u prvom pretkolu.Sarlo Akrobata wrote:leškarenje wrote:Meni je glupo ovo ismijavanje Čale i igrača od "nasih" navijača
Igrali smo dobro i nismo imali sreće, ja se s tim slažem, ali fakat ne trebaš doći u poziciju da od sreće ovisi hoćeš li proći Zariju.
-
VPSA
#11660 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Slazem se da za ozdravljenje kluba treba mnogo temeljitijih promjena i da nam je trener daleko od najveceg problema. Svakako da nam treba i dugorocno trenersko rjesenje, ali ne da to bude neko ko se slucajno nasao tu u trenutku kada smo to odlucili, nego neko s kim vidimo dugorocnu perspektivu. Sto je najgore od tih imena koje si naveo po meni barem dvojici je vrijedilo dati takvu priliku (Cala nije medju njima).Muhamed Đakmić wrote:Ma jok ba. Husref Musemić, Robert Jarni, Dženan Uščuplić, Meho Kodro, Dženan Uščuplić, Almir Hurtić, Miodrag Ješić, Almir Hurtić, Mehmed Janjoš.VPSA wrote:Ma i meni je sinoc bilo manje vise ok sve, ne moze niko sporiti da su se borili, malo manjak srece, malo manjak kvaliteta i dobijes da si u onakvoj dominaciji pobjedio samo 2-1.
Devet trenerskih promjena za tri i po godine. Znači više od jedne trenerske promjene za pola godine. Nije to rješenje jer da dovedeš Pepa Guardiolu ne može u antisistemu uspostaviti sistem.
Ali ko sto rekoh u prvom postu, ove sistemske promjene ne vidim ko moze trenutno sprovesti i realnost je da od tog trenutno nema nista. A ako hocemo nesto od ove sezone, a to nesto je titula, s ovim strucnim stabom nece moci. Opet cemo biti blizu i kad se bude odlucivalo popusit cemo.
-
Sarlo Akrobata
#11661 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Salzem se apolutno, sramota epskih razmjera. Calina greska, posebno prva utakmica.
Ali ja ne kontam da neko moze ismijavat Calu, ili jos gore psovati mu majku, unucad itd.
A i ovi, jesam vam ja rekao da smo karina od ekipe, ja nbecu doci dugo na utakmicu itd. i oni mi idu na kurac!
Ali ja ne kontam da neko moze ismijavat Calu, ili jos gore psovati mu majku, unucad itd.
A i ovi, jesam vam ja rekao da smo karina od ekipe, ja nbecu doci dugo na utakmicu itd. i oni mi idu na kurac!
- Muhamed Đakmić
#11662 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa i sa tim novim stručnim štabom ćemo popušiti, to je realno.
Čala može osvojiti titulu, to treba prihvatiti, ali se moraju poklopiti neke stvari. Ovako kako se sad kod nas vodi klub, ne može je osvojiti niko. Zato ne znam šta će promjena donijeti.
A za psovanje majke Čali, to je gadost, ali mislim da u tome prednjače mlade generacije, koje ne znaju ko je frajer uopšte. Bar po komentarima na fb.
Čala može osvojiti titulu, to treba prihvatiti, ali se moraju poklopiti neke stvari. Ovako kako se sad kod nas vodi klub, ne može je osvojiti niko. Zato ne znam šta će promjena donijeti.
A za psovanje majke Čali, to je gadost, ali mislim da u tome prednjače mlade generacije, koje ne znaju ko je frajer uopšte. Bar po komentarima na fb.
- leškarenje
#11663 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ja čudna načina za iskazivanje nezadovoljstva 
Nije Sarajevo jedna utakmica i vozdra,znaš da je to život,volim ga ko dijete rođeno.....
Nije Sarajevo jedna utakmica i vozdra,znaš da je to život,volim ga ko dijete rođeno.....
-
VPSA
#11664 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
I najmanje dobro za klub rade oni koji misle da navijat za Sarajevo znaci uvijek govorit da je sve dobro, i aplaudirati i svim trenerima i svim igracima, i svim direktoricama. Ne treba ni psovat svima redom, i ja kad cujem da neko psuje Cali meni se to gadi, jer je vidno da on daje sve od sebe i da mu je stalo koliko i nama, ali kako neko ko voli Sarajevo moze biti zadovoljan ovakvim klubom ?
- Cossack
#11665 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ono sinoć je bio takav miks neznanja i manjka sreće da je to za plakati!
Prije svega me zanima zašto bivši kapiten Duljević nije mogao odigrati ove dvije utakmice pa ići? Moglo se valjda naći neko rješenje. Dalje me zanima zašto je jedno Sarajevo moralo u EL ući sa samo jednim napadačem koji je odavno van svake forme!? Zašto se Velkoski nije mogao dovesti bar 7 dana ranije? Zašto u upravi nije bilo pameti pa da se na vrijeme dovedu kvalitetne zamjene? Pare koje bi dali vratile bi se višestruko samim prolaskom u drugo pretkolo! Zašto smo morali čekati do zadnjeg trenutka da nas tri bitna igrača otkače kao zadnje levate?! Zašto je jedan Crnkić morao pucati penal kada se zna da je lik labilan? Zašto to Čala nije u korijenu sasjekao? Zašto je u prvom poluvremenu prve utakmice ekipa izgledala kao da je ograjisala? Ovo je onako na prvu, sigurno ima još more grešaka našeg trenera i uprave.
Što se pehova tiče, fakat smo imali peh da se Kadušić povrijedi. Da je on pucao i drugi penal vjerovatno bi sada pričali o drugom pretkolu. Također nas je kod mnogobrojnih šansi izdala sreća ali za sreću treba i znanja!
Sinoć smo izgubili oko pola miliona maraka pa neka vide kako će to nadoknaditi.
Prije svega me zanima zašto bivši kapiten Duljević nije mogao odigrati ove dvije utakmice pa ići? Moglo se valjda naći neko rješenje. Dalje me zanima zašto je jedno Sarajevo moralo u EL ući sa samo jednim napadačem koji je odavno van svake forme!? Zašto se Velkoski nije mogao dovesti bar 7 dana ranije? Zašto u upravi nije bilo pameti pa da se na vrijeme dovedu kvalitetne zamjene? Pare koje bi dali vratile bi se višestruko samim prolaskom u drugo pretkolo! Zašto smo morali čekati do zadnjeg trenutka da nas tri bitna igrača otkače kao zadnje levate?! Zašto je jedan Crnkić morao pucati penal kada se zna da je lik labilan? Zašto to Čala nije u korijenu sasjekao? Zašto je u prvom poluvremenu prve utakmice ekipa izgledala kao da je ograjisala? Ovo je onako na prvu, sigurno ima još more grešaka našeg trenera i uprave.
Što se pehova tiče, fakat smo imali peh da se Kadušić povrijedi. Da je on pucao i drugi penal vjerovatno bi sada pričali o drugom pretkolu. Također nas je kod mnogobrojnih šansi izdala sreća ali za sreću treba i znanja!
Sinoć smo izgubili oko pola miliona maraka pa neka vide kako će to nadoknaditi.
Last edited by Cossack on 07/07/2017 15:19, edited 2 times in total.
-
north
#11666 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Odavno je problem sa tim pretjerivanjem, nije to od sinoć....jedni bi nakon ovakve utakmice sve rastjerali sa čistačicom, neki ovo predstavljaju kao igru Barcelone samo eto nije bilo sreće, zaboravljajući pri tome da smiješniji protivnik na Koševu odavno nije bio...niti ćemo šta dobiti sa tjeranjem, jer bolje nećemo dovesti, niti ćemo na zelenu igru zabijajući glavu u pijesak i govoriti ovo je fudbal, ne pobjeđuje uvijek bolji....dvije godine opasno stagniramo, čak i nazadujemo, a nekih konkretnih pomaka nema izuzev toga da se više ne dovode preskupi polovnjaci ali to nije dovoljno za rezultat...Muhamed Đakmić wrote:Jarane, i vi ba pretjerujete. Ovo nije dobro i to je realnost. Pustite ljude da budu nezadovoljni, prvi put u historiji smo ispali u prvom pretkolu.Sarlo Akrobata wrote:leškarenje wrote:Meni je glupo ovo ismijavanje Čale i igrača od "nasih" navijača
Igrali smo dobro i nismo imali sreće, ja se s tim slažem, ali fakat ne trebaš doći u poziciju da od sreće ovisi hoćeš li proći Zariju.
I dalje mislim da nam ne treba puno da bi u ligi bili ozbiljan kandidat za vrh i da u Evrope bez problema preskačemo prvo pretkolo, pa i drugo kad te malo žrijeb pomazi....zato ne treba 2 miliona niti dovođenje super klasa i super trenera s vana....samo malo pametniji prelazni rokovi, i pravi potezi SŠ kako prije tako i tokom utakmice...Izjava Ćala prije početka prve utakmice protiv ovako smiešnog protivnika kako bi bio zadovoljan sa minimalni porazom uz dati gol je blago rečeno tragikomična, baš kao i ova kako ne pobjeđuje uvijek bolji u fudbalu a da pri tome ne kaže kako mi baš malo češće smo ti koji kao bolji ne prolaze i šta je uzrok tome
- leškarenje
#11667 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
I dalje tvrdim da smo sinoć ubili hljeb u ovim kuravama igrom.....ko to nije vidio i tvrdi suprotno taj nema blage veze o fudbalu. Jedna od bolje odigranih utakmica u zadnjoj godini dana. Mene interesuje samo šta je ko htio da vidi.....@north je napola 
-
Nadzorna_ploca
#11668 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Igrali smo dobro ali zajebo nas sudija. Kako je ubola ova pjesma.
-
north
#11669 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nema tu haveru napola, nisu stvari ni crne ni bijele do kraja..kad ima pozitivnih stvari treba ih tako nazvati i raditi da se ide u tom smjeru....pozitivno sinoć je bilo što je bilo dobre igre, trke, stvaranja šansi, trčalo se dobro fakat, nismo bili mlohavi i tromi, ALI, protivnik je tako stajao na terenu da je to izgledalo smiješno s njihove strane pa smo za njih izgledalo kao ekipa lige petice......evo opet ponavljam, hajde da ovako igramo u ligi, eto ne moramo protiv prve 3-4 ekipe, hajmo protiv ostalih ovako ili slično igrati i osvajati bodove uz ovakvu igru i onda ću biti optimista....Ali šta ćemo ako bude opet patnja SVAKA na Koševu, a biti će tako vjeruj, hoćemo li opet saburati i govoriti cilj je Evropa 2018 gdje ćemo opet u 1 pretkolu ispasti a biti bolji i tako do kijameta?...Vrtimo se u krug prijatelju predugo, svake sezone kontaš biti će bolje, evo nešto se radi, a vazda dobiješ po guzovima...boli priznaćešleškarenje wrote:I dalje tvrdim da smo sinoć ubili hljeb u ovim kuravama igrom.....ko to nije vidio i tvrdi suprotno taj nema blage veze o fudbalu. Jedna od bolje odigranih utakmica u zadnjoj godini dana. Mene interesuje samo šta je ko htio da vidi.....@north je napola
- Maharadza
#11670 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
I meni je glupo tvoje ismijavanje moldavaca kao "pregazit ćemo ih" i sl. seruckanje a ovamo nas krupa dobije bez pola muke, što je svakome iole razumnom navijaču alarm i upozorenje da bi mogli i ispasti jer smo u 5 deka sa njima! Kao da si jučer počeo pratiti FKS ili si postao senilan pa si zaboravio našu "igru" tokom prošle sezone (izbij na Ahmetovića i prouči Bismillu ili "1001 promašeni zicer" by Hebibi)?!leškarenje wrote:Meni je glupo ovo ismijavanje Čale i igrača od "nasih" navijača
I da, ko ga neće ismijavati kada mu u jednome trenutku sinoć igra 6 KRILA NA TERENU: Bekic, Hebibovic, Crnkic, Andzusic, Kuzmanovic, Hodzic!
Mi smo FK Krilo, izvolite svi u 16. jer kroz sredinu ne znamo niti želimo uopšte pokušati nego ćemo kao mutavi ubacivati (iako ni to ne znamo, tj. svaki 15. centaršut izgleda kao upotrebljiv a nemamo ni jablana naprijed koji bi ga glavom zabio nego se nadamo da će to učiniti "hobbiti" hebibi i crnkić)!
I na kraju, kada treba da preuzme odgovornost na SEBE za ovu katastrofu (što bi učinio svaki iole iskren i razuman trener), on počinje spominjati nekakva pojačanja koja nisu dovedena (Petraka?!) kao valjda da prebaci lopticu na upravu ili bilo koga drugoga, ali od toga čovjeka NIKADA nećeš čuti priznanje kako je on kriv što je apsolutno smiješno i žalosno istovremeno!
- leškarenje
#11671 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sam kazes da smo ih ubili,znali smo da su losi i tako smo se postavili....razbili ih,eh sad su valjda uvidjeli da nam treba napadac podhitno...kol'ko je danas,stoper i vezni.Nismo prosli pa sta,nije ni Glazgov,Olimpija,Vojvodina koji su za nas u ovome trenutku Barca....to sto se mi furamo,je neka druga prica,furali smo se vazda a ono kita.Cala rece da ce raditi na tome da dovedu te igrace,ali ismijavanje njega i svega sto je vezano za klub po drustvenim mrezama ja karinasko,pickasto.north wrote:Nema tu haveru napola, nisu stvari ni crne ni bijele do kraja..kad ima pozitivnih stvari treba ih tako nazvati i raditi da se ide u tom smjeru....pozitivno sinoć je bilo što je bilo dobre igre, trke, stvaranja šansi, trčalo se dobro fakat, nismo bili mlohavi i tromi, ALI, protivnik je tako stajao na terenu da je to izgledalo smiješno s njihove strane pa smo za njih izgledalo kao ekipa lige petice......evo opet ponavljam, hajde da ovako igramo u ligi, eto ne moramo protiv prve 3-4 ekipe, hajmo protiv ostalih ovako ili slično igrati i osvajati bodove uz ovakvu igru i onda ću biti optimista....Ali šta ćemo ako bude opet patnja SVAKA na Koševu, a biti će tako vjeruj, hoćemo li opet saburati i govoriti cilj je Evropa 2018 gdje ćemo opet u 1 pretkolu ispasti a biti bolji i tako do kijameta?...Vrtimo se u krug prijatelju predugo, svake sezone kontaš biti će bolje, evo nešto se radi, a vazda dobiješ po guzovima...boli priznaćešleškarenje wrote:I dalje tvrdim da smo sinoć ubili hljeb u ovim kuravama igrom.....ko to nije vidio i tvrdi suprotno taj nema blage veze o fudbalu. Jedna od bolje odigranih utakmica u zadnjoj godini dana. Mene interesuje samo šta je ko htio da vidi.....@north je napola
Nabijem na kurac takve navijace,ali najvise mi smeta sto to rade ovi koji su kao vidjeniji
- leškarenje
#11672 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ismijavaj,samo nastaviMaharadza wrote:I meni je glupo tvoje ismijavanje moldavaca kao "pregazit ćemo ih" i sl. seruckanje a ovamo nas krupa dobije bez pola muke, što je svakome iole razumnom navijaču alarm i upozorenje da bi mogli i ispasti jer smo u 5 deka sa njima! Kao da si jučer počeo pratiti FKS ili si postao senilan pa si zaboravio našu "igru" tokom prošle sezone (izbij na Ahmetovića i prouči Bismillu ili "1001 promašeni zicer" by Hebibi)?!leškarenje wrote:Meni je glupo ovo ismijavanje Čale i igrača od "nasih" navijača
I da, ko ga neće ismijavati kada mu u jednome trenutku sinoć igra 6 KRILA NA TERENU: Bekic, Hebibovic, Crnkic, Andzusic, Kuzmanovic, Hodzic!
Mi smo FK Krilo, izvolite svi u 16. jer kroz sredinu ne znamo niti želimo uopšte pokušati nego ćemo kao mutavi ubacivati (iako ni to ne znamo, tj. svaki 15. centaršut izgleda kao upotrebljiv a nemamo ni jablana naprijed koji bi ga glavom zabio nego se nadamo da će to učiniti "hobbiti" hebibi i crnkić)!
I na kraju, kada treba da preuzme odgovornost na SEBE za ovu katastrofu (što bi učinio svaki iole iskren i razuman trener), on počinje spominjati nekakva pojačanja koja nisu dovedena (Petraka?!) kao valjda da prebaci lopticu na upravu ili bilo koga drugoga, ali od toga čovjeka NIKADA nećeš čuti priznanje kako je on kriv što je apsolutno smiješno i žalosno istovremeno!
Eto ti si znao da cemo ispasti ,jelde.....pa sto nam ne rece prije tekme da se ne nadamo.....nisam se tebi obratio niti ti se obracam ikad,valjda si upratio....tako da te molim da me se prodjes sa ovim epitetima
-
Nadzorna_ploca
#11673 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovaj klub je osudjen na ovakvu i slicnu garnituru ljudi, treneri legende koje srce vodi a ustvari kasne 15tak godina za nogometnim trendovima i uprava koja jedno dobro uradi pa dva koraka nazad. Meni je zao Mehe Kodre jer mi je djelovalo da on ima viziju kako klub treba da izgleda u sportskom segmentu.
Raja je vec prilicno svjesna u kakvim smo stanjima i razocarenja se prihvataju brze i lakse. Meni je genijalan zapad bio sinoc, bez psovki i napetosti i mirno i dostojanstveno. Jer pokusavalo se i nasilnim putevima tipa Siroki pa u konacnici nije dalo rezultat.
Standardna ekipa ce biti tu uvijek, svakako je cjelokupno stanje u nasem fudbalu krahirajuce. Mislim da bi klub definitivno trebao oslonac praviti na svojoj djeci, jeftinije je i ima vise smisla. Rezultat ce svakako biti vrlo slican.
Raja je vec prilicno svjesna u kakvim smo stanjima i razocarenja se prihvataju brze i lakse. Meni je genijalan zapad bio sinoc, bez psovki i napetosti i mirno i dostojanstveno. Jer pokusavalo se i nasilnim putevima tipa Siroki pa u konacnici nije dalo rezultat.
Standardna ekipa ce biti tu uvijek, svakako je cjelokupno stanje u nasem fudbalu krahirajuce. Mislim da bi klub definitivno trebao oslonac praviti na svojoj djeci, jeftinije je i ima vise smisla. Rezultat ce svakako biti vrlo slican.
- omega369
#11674 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ja rekoh da je neophodan remont. Ne postoji nikakav sistem nizasta to je najveci problem. samo mi u svemu ovome nije nimalo Tan jasan. Likovi nam hladno izbise milion i kusur prosle godine, ove pola miliona....i nikome nista... ono... a klub sve jadniji i jadniji

- Logovan
#11675 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dva preglupa posta, bezveze skroz.Dinostula wrote:Mjeri Cala vrijeme koliko igracu treba kad se zaleti da dodje do lopte i osuta.Maharadza wrote: "Koliko li ono traju produžeci kod ovih penala?"![]()