DSL Status: SHOWTIME.L0 ADSL2+
Upstream Speed: 524 kbps (Interleave)
Downstream Speed: 4911 kbps (Interleave)
to su parametri u modemu, a modem je zvani"crnjo" Paradigm...
Moderator: Benq
DSL Status: SHOWTIME.L0 ADSL2+
nije do modema ja isto koristim paradigmu par godina i odlican jejaco_sa wrote:DSL Status: SHOWTIME.L0 ADSL2+
Upstream Speed: 524 kbps (Interleave)
Downstream Speed: 4911 kbps (Interleave)
to su parametri u modemu, a modem je zvani"crnjo" Paradigm...
Ma samo malo da potpucam i nista viseTheWatcher wrote:ae ne ser bezze motorola

imamo isti modem nije do njega sigurnoHerr Flick wrote:Sta je sad to,da nemoze modem podnijeti brzinu novu?? Kod mene ovaj:
![]()
![]()
Ma nije moja tema, vjeruj. Ja samo gledam ko nudi vise i bolje za manje novca. Bio sam na BHT do prije 2-3 godine. Bili su dotad dobri, ali iskreno sad su pali qrcu za usi. Da li zbog svjesnog obaranja vrijednosti firme ili neznanja, to ne znam, ali bice prije ovo prvo.TheWatcher wrote:eto jesi malo ajde sada na svoju temu![]()
![]()
![]()
najbolji je, i ja samo koristim netTheWatcher wrote:najbolji modem sto je bhtelecom imao (ja koristim samo netflat bez tv-a)
Vjerujem, neka barem neko nesto dobije od ove lopovske drzave za covjekaMustafapasa wrote:motorola, sad sam dobio 13% na platu- hvala
kao sto rekoh na kraju, svako sebi bira gdje i sta zeli...sve je napisano pa bujrum!
a sto se tice fiksne, imas ovako:
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M58f676c6be6.html
a imas i ove popuste na fiksnoj:
- Cijena pretplate, za sve pretplatničke kategorije, uključuje ekvivalent od 120 minuta jakog saobraćaja u mjesnoj mreži. Ukoliko bi ovih 120 minuta prebacili u novac, dobili bi da u ukljucenih 9,8KM, imas ukljucenih 3,9KM za pozive, sto ispadne da je pretplata. 5,9KM! A kad se sta na fiksnoj mrezi pokvari, sigurno ne platis izlazak montera niti nove kablove niti novu infrastrukturu, odrzavanje toga, servisiranje itd...drugi operatori primjenjuju jos vece cijene.
- Pretplatnik kategorije „fizičko lice“, a koji posjeduje/koristi dva i više analognih telefonskih priključaka (direktni ili dvojni) i/ili ISDN BRA priključaka, na području jedne ili više regionalnih/kantonalnih direkcija BH Telecoma, ostvaruje pravo na 20 % popusta na cijenu mjesečne pretplate za svaki priključak (analogni i/ili ISDN BRA priključak). Uslov za ostvarivanje popusta jeste jedan mjesečni račun na kojem se ispostavljaju troškovi korištenja 2 ili više priključaka jednog pretplatnika.
jos pitanja
Isti je i kod menejaco_sa wrote:najbolji je, i ja samo koristim netTheWatcher wrote:najbolji modem sto je bhtelecom imao (ja koristim samo netflat bez tv-a)
Ma "crnjo" zakon.... Nebi bilo lose da svako pise odakle je ako su mu povecali brzinu ili nisu da se mozemo orijentisati..legenda reala wrote:Isti je i kod menejaco_sa wrote:najbolji je, i ja samo koristim netTheWatcher wrote:najbolji modem sto je bhtelecom imao (ja koristim samo netflat bez tv-a)![]()
prošle godine kad su ono povećavali brzo su to obavili, valjda neće sad otezati

AMIN, AMEN.. svejednolegenda reala wrote:
slika sa drugogo foruma, počeli su izgleda