Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Challenger__

#11651 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Challenger__ »

Sabina, molim Vas... Ako hoćete da vas svi čitaju, nakon komentara, napravite kratak sažetak za nas koji nemamo koncetraciju duže od dva-tri reda 8-) .

Hvala.
Doktor29

#11652 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

madner wrote:
Doktor29 wrote:
madner wrote:Pa ti kazes da ako neko iz vjerskih razloga promjeni ime to je nesto drugo, a ako to uradi iz ubjedjenja to je bezze. :D
Ne, ja kazem da je suludu porediti te ljude sa njim i da to dvoje nema nista zajednicko
Ne ti to ne kazes, ti kazes da je tvoj kriterij totalno proizvoljan. Mozda bi to htio reci, ali morao bi obrazloziti zasto to dvoje nije isto.
Molim te daj mi reci sta je zajednicko Felixu Sturmu i Denisu, necemo ici dalje od toga.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11653 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Doktor29 wrote:
-LIBERO- wrote:
Doktor29 wrote: Ti su ljudi promjenili ime iz vjerskih razloga, ovdje to nije slucaj znas i sam i suludo je to porediti. Zbog tih postotaka svi oni i postoje, oni opravdavaju njihovo postojanje ili nepostojanje i nema razloga da ja ili ti o tome raspravljamo
Kazem ti opet. Radi se o licnom odabiru i licnom identitetu. Ako po tome vrjednujes ljude i donosis ultimativne stavove vezano za njih, onda ja i ti zaista nemam sta raspravljati.
Ti poredis ljude koji su iz svojih vjerskih ubjedzenja promjenili ime i prezime sa Denisom koji tek nije znao da se nosi ili ga je bila sramota svog imena i prezimena i koji ima dovoljno hrabrosti i drskosti da racuna i trazi glasove priparnika tog naroda cijeg se imena odrekao, nije nitko lud toliko
Znaci po tebi je samo religija opravdan i validan razlog da neko nadogradi svoj identitet, po licnoj zelji i volji, novim imenom. Pa o tome se i radi, upravo se zbog toga i razilazimo po ovom pitanju.
Doktor29

#11654 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

LIBERO

Puno mi je shvatljiviji i opravdaniji od ovog Denisovog slucaja, jasnije mi je koje ubjedzenje stoji iza toga a razlozi su uvjek subjektivni i treba ih postovati, samo nemoj da netko tako labilan i nesiguran, mozda i iskompleksiran bude u poziciji da odlucuje o necemu bitnom
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#11655 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Challenger__ wrote:Sabina, molim Vas... Ako hoćete da vas svi čitaju, nakon komentara, napravite kratak sažetak za nas koji nemamo koncetraciju duže od dva-tri reda 8-) .

Hvala.
:-D :-D :-D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11656 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Znaci, ako je tebi nesto shvatljivo i prihvatljivo, to je onda jakosna vrijednost i za moral, psihicku labilnost i sve ostale licne i individualne kvalitete. 8-) ;-)

Ok, trebao si odmah tako reci, da ne ulazimo u raspravu, a i da uvidim sa kojim autoritetom uopste diskutujem :D :lol: :thumbup:
sabina1

#11657 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

Doktor29 wrote:LIBERO

Puno mi je shvatljiviji i opravdaniji od ovog Denisovog slucaja, jasnije mi je koje ubjedzenje stoji iza toga a razlozi su uvjek subjektivni i treba ih postovati, samo nemoj da netko tako labilan i nesiguran, mozda i iskompleksiran bude u poziciji da odlucuje o necemu bitnom

Proklinjem dan kad je narod ove zemlje dopustio da SDA odlučuje o mojoj sudbini.
Od tada se evo uz sve životne probleme svim demokratskim sredstvima borim za dan kada će SDA biti pretvorena u marginalni politički opus.
;-)
Doktor29

#11658 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

-LIBERO- wrote:Znaci, ako je tebi nesto shvatljivo i prihvatljivo, to je onda jakosna vrijednost i za moral, psihicku labilnost i sve ostale licne i individualne kvalitete. 8-) ;-)

Ok, trebao si odmah tako reci, da ne ulazimo u raspravu, a i da uvidim sa kojim autoritetom uopste diskutujem :D :lol: :thumbup:

Da cujem sta je tebi prihvatljivo osim kontrirati meni, cime ti opravavas ili podrzavas to. Rekao sam da mi je
opravdanije, nisam bio iskljuciv
pemanapemani

#11659 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

@tvsabina

Kada bi NS mogla postati najjača politička opcija u državi? Vaše mišljenje.

Recimo, moja malenkost nije nimalo optimistična, a najviše na svijetu bih volio da griješim.
Doktor29

#11660 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

tvsabina wrote:
Doktor29 wrote:LIBERO

Proklinjem dan kad je narod ove zemlje dopustio da SDA odlučuje o mojoj sudbini.
Od tada se evo uz sve životne probleme svim demokratskim sredstvima borim za dan kada će SDA biti pretvorena u marginalni politički opus.
;-)
Srecom ja ne trebam cekati da se to desi sa "Nasom Strankom", to je za vas surova sadasnjost :thumbup:
madner

#11661 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

tvsabina wrote:
madner wrote:
Harizma se ne moze mjeriti na osnovu jednog uzorka.
To sta pali i zasto opste nije bitno, harizma je cinjenica. Pitajte 1000 ljudi kom bh politicaru vjeruje i siguran sam da ce Komsic biti pri vrhu.
Ovde se ipak razmimoilazimu. Ipak , koliko shvatam vaš kontekst , čak i Amir Zukić kad bi izjavio izjave kao Komšić mogao bi se okarakterisati "harizmatičnim".
Svako moze dati izjave. Samo neki to mogu uraditi tako da im ostali povjeruju. Potpuno iste izjave od dvije osobe daju potpuno drugaciju interpretaciju. Niko nije simpatican svakom, ali ne mogu reci da Adriana Lima nije ljepa, mada kao meni nije nesto (ovo je samo primjer, meni je ekstra :D ).

tvsabina wrote:
madner wrote: Komsic je dugo u politici i ostao je manje vise cist. To je rijedak kvalitet u BiH. Puno je prilika, rizik minimalan. Drugo zasto bi to radio, imamo dvije opcije:
Ne podrzimo Komsica i ljudi ce glasat kako su glasali do sada. Dakle bice repriza ovih lokalnih izbora. Tvrditi da je moguce da NS ili neka treca stranka napravi bum nije realno, znamo sabirat. Dakle opcija je dati Komsicu sansu i razocarat se, ili dati SDA sansu i dobiti tacno ono sto ocekujem. Da mi je to dovoljno, glasao bi za njih.
Manje-više su vaše riječi. Odlično preslikavaju raspoloženje pojedinih građana u Novom Sarajevu. Opet u predsjednikovaju bez ovlasti - nema ni neke velike koristi. Ali izgleda zaboravljamo da je ŽK već 15 godina bio potpredsjednik SDP-a i da se svi grijesi koji se pripisuju toj partiji trebaju pisati i njemu - ukoliko ne postoje jasni i pisani dokazi da je on PROTIV neke odluke ili imenovanja određene osobe. Koliko znamo - ne postoje.
Tvrditi da zbog "buma" treba glasati za Komšića je neodgovorno madner. Pogotovo ako to utvrde inteligentni ljudi. Dati u ruke "bum" zbog "buma" nije nimalo pametno jer ne znamo kuda ide "bum". A ovdje pišemo stranice u oblikovanju istinske uloge nosioca buma. Ne glasam za "bumove" jer nisu kompetentni ni za dječiji pištolj plašljivac. Ali opet - sve je subjektivna stvar. A SDA je naš usud kojoj može dohakati jedino - sud.
SDPov najveci grijeh je sto nije radio sto je obecao. Kao i Haretov. Treba glasati za Komsica jer je alternativa i nada, a druge opcije to nisu. Da li je bolje baciti kocku ili u startu izgubiti? Vi tvrdite da je bolje odmah predati partiju i prihvatiti ulogu gubitnika.
Postoji jasan trag da je Komsic izasao iz SDP-a mada mu je nudjena pozicija vd predsjednika.

Sud ne moze dohakat, jer na sudu su njihovi ljudi.

tvsabina wrote:
madner wrote: Rekoh da su potrebna oba koraka. Samo vi nikako da shvatite da bez prvog NIKAD necete doci u situciju da pokazete sta znate i mozete.
Nije problem, ja imam 7 naziva koje cu mu rado ponuditi tako da cu kompenzirat njegov manjak vizije. Dakle on moze okupiti ljude sa vizijom i idealima. Sto je opet odlika harizme.
Ne znam da li mislite na mene kao osobu ili posebno kao glasačicu NS-a sa ovim "vi" no nije ni važno. Važno je da će narod reći kada će NS doći u poziciju da mijenja sistem. To će se desiti onog trenutka....kad NS postane najjača politička partija. To se MORA desiti jer jedino NS djeluje na pravilan način - bez korupcije uz principijelnost a svaki trud se isplate.
Madner , vi me onda pozovite da glasam za VAS i za ostale. Da glasam za VAŠ prijedlog imena. Ali mi ponudite sve VAŠE prednosti i nedostatke madner. Nemojte mi poturati nesposobnog Komšića. Ukoliko će se zbog njegove "harizme" okupiti neki - sačekajmo te neke. Da ih vidim tj. da vas vidimo. Nemojte od početka postavljati sv. Komšića. Za mene je on MINUS a za 330 hiljada ljudi je on nažalost PLUS. Dakle krećemo s populizmom bez vođe populizma. A želite "bum" ?

Ja bih ipak da se uclanim u tu stranku, gdje djelim razmisljanje o bar dvije kljucne teme i onda ponudim sto mogu, pa ako stranka od toga dobije 5-6 glasova dobro jeste.

tvsabina wrote:
madner wrote: NS moze opstati, ali ocekivati da ce bitno jacati je iluzorno. Cak i na podrucju Sarajeva su oko svog potencijala.
Iluzorno je očekivati da u ovoj zemlji nakon svih katastrofa jednom neće pobijediti razum i kompetencija. Isticanjem klasičnog poluobrazovanog populiste bez političke vizije i talenta u prvi plan , razum i kompetencija mogu dugo čekati.
No u Sarajevu makar takbih problema - nemamo ;-)

Kompetetnost politicke stranke se mjeri sa dvije stvari
a) koliko je u stanju privuci glasace.
b) koliko je u stanju iz svojih glasova ostvariti svoje ciljeve.

Imali smo lokalne izbore gdje nije bilo populiste i rezultat je bio sta?
Nemamo vremena cekati da dobijemo drugi narod, ako je NS razuman i kompetentan onda se mora moci postaviti da dobije naklonost glasaca.
Challenger__

#11662 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Challenger__ »

tvsabina wrote:
Challenger__ wrote:Sabina, molim Vas... Ako hoćete da vas svi čitaju, nakon komentara, napravite kratak sažetak za nas koji nemamo koncetraciju duže od dva-tri reda 8-) .

Hvala.
:-D :-D :-D
:thumbup:
sabina1

#11663 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

pemanapemani wrote:@tvsabina

Recimo, moja malenkost nije nimalo optimistična, a najviše na svijetu bih volio da griješim.
pemanapemani

Da je NS imala samo 10% medijskog prostora kao šest najvećih stranka u BiH u kojem bi se predstavili njeni kandidati i kandidatkinje - superiorno bi osvojila glasove.
Sve zavisi o političkim uslovima o slobodi govora o geopolitici o samoj NS....on što ohrabruje je da je NS postala - stranka u pravom smislu riječi a ne kao dosada...

Već 2014 očekujem istinske pomake....kraj borbe za našu zemlju ne može iznijeti samo NS već svi mi...baš onako kako je madner napisao ali ne oko ŽK i njegovog poziva...već oko promjene sistema koji mora početi podhitno , inače nas nema...

Kad nam dobro zagusti pemanapemani....
madner

#11664 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Doktor29 wrote:
madner wrote:
Doktor29 wrote: Ne, ja kazem da je suludu porediti te ljude sa njim i da to dvoje nema nista zajednicko
Ne ti to ne kazes, ti kazes da je tvoj kriterij totalno proizvoljan. Mozda bi to htio reci, ali morao bi obrazloziti zasto to dvoje nije isto.
Molim te daj mi reci sta je zajednicko Felixu Sturmu i Denisu, necemo ici dalje od toga.
Pazi ako ti promjena imena zato sto nisi ponosan na svoje korijene negativna stvar onda je uvijek negativna stvar. Pa i kada se neki Stevo preimenuje u Muhameda, jer nije bio licnost da bude Stevo musliman. Zasto bi novcani motiv bio opravdan, pogotovo kada se pokusava prodati kao Njemac za Sturma?

Samo trazim da imas isti kriterij, a ocito nemas.
sabina1

#11665 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by sabina1 »

madner wrote:
tvsabina wrote:
madner wrote:
Harizma se ne moze mjeriti na osnovu jednog uzorka.
To sta pali i zasto opste nije bitno, harizma je cinjenica. Pitajte 1000 ljudi kom bh politicaru vjeruje i siguran sam da ce Komsic biti pri vrhu.
Ovde se ipak razmimoilazimu. Ipak , koliko shvatam vaš kontekst , čak i Amir Zukić kad bi izjavio izjave kao Komšić mogao bi se okarakterisati "harizmatičnim".
Svako moze dati izjave. Samo neki to mogu uraditi tako da im ostali povjeruju. Potpuno iste izjave od dvije osobe daju potpuno drugaciju interpretaciju. Niko nije simpatican svakom, ali ne mogu reci da Adriana Lima nije ljepa, mada kao meni nije nesto (ovo je samo primjer, meni je ekstra :D ).

tvsabina wrote:
madner wrote: Komsic je dugo u politici i ostao je manje vise cist. To je rijedak kvalitet u BiH. Puno je prilika, rizik minimalan. Drugo zasto bi to radio, imamo dvije opcije:
Ne podrzimo Komsica i ljudi ce glasat kako su glasali do sada. Dakle bice repriza ovih lokalnih izbora. Tvrditi da je moguce da NS ili neka treca stranka napravi bum nije realno, znamo sabirat. Dakle opcija je dati Komsicu sansu i razocarat se, ili dati SDA sansu i dobiti tacno ono sto ocekujem. Da mi je to dovoljno, glasao bi za njih.
Manje-više su vaše riječi. Odlično preslikavaju raspoloženje pojedinih građana u Novom Sarajevu. Opet u predsjednikovaju bez ovlasti - nema ni neke velike koristi. Ali izgleda zaboravljamo da je ŽK već 15 godina bio potpredsjednik SDP-a i da se svi grijesi koji se pripisuju toj partiji trebaju pisati i njemu - ukoliko ne postoje jasni i pisani dokazi da je on PROTIV neke odluke ili imenovanja određene osobe. Koliko znamo - ne postoje.
Tvrditi da zbog "buma" treba glasati za Komšića je neodgovorno madner. Pogotovo ako to utvrde inteligentni ljudi. Dati u ruke "bum" zbog "buma" nije nimalo pametno jer ne znamo kuda ide "bum". A ovdje pišemo stranice u oblikovanju istinske uloge nosioca buma. Ne glasam za "bumove" jer nisu kompetentni ni za dječiji pištolj plašljivac. Ali opet - sve je subjektivna stvar. A SDA je naš usud kojoj može dohakati jedino - sud.
SDPov najveci grijeh je sto nije radio sto je obecao. Kao i Haretov. Treba glasati za Komsica jer je alternativa i nada, a druge opcije to nisu. Da li je bolje baciti kocku ili u startu izgubiti? Vi tvrdite da je bolje odmah predati partiju i prihvatiti ulogu gubitnika.
Postoji jasan trag da je Komsic izasao iz SDP-a mada mu je nudjena pozicija vd predsjednika.

Sud ne moze dohakat, jer na sudu su njihovi ljudi.

tvsabina wrote:
madner wrote: Rekoh da su potrebna oba koraka. Samo vi nikako da shvatite da bez prvog NIKAD necete doci u situciju da pokazete sta znate i mozete.
Nije problem, ja imam 7 naziva koje cu mu rado ponuditi tako da cu kompenzirat njegov manjak vizije. Dakle on moze okupiti ljude sa vizijom i idealima. Sto je opet odlika harizme.
Ne znam da li mislite na mene kao osobu ili posebno kao glasačicu NS-a sa ovim "vi" no nije ni važno. Važno je da će narod reći kada će NS doći u poziciju da mijenja sistem. To će se desiti onog trenutka....kad NS postane najjača politička partija. To se MORA desiti jer jedino NS djeluje na pravilan način - bez korupcije uz principijelnost a svaki trud se isplate.
Madner , vi me onda pozovite da glasam za VAS i za ostale. Da glasam za VAŠ prijedlog imena. Ali mi ponudite sve VAŠE prednosti i nedostatke madner. Nemojte mi poturati nesposobnog Komšića. Ukoliko će se zbog njegove "harizme" okupiti neki - sačekajmo te neke. Da ih vidim tj. da vas vidimo. Nemojte od početka postavljati sv. Komšića. Za mene je on MINUS a za 330 hiljada ljudi je on nažalost PLUS. Dakle krećemo s populizmom bez vođe populizma. A želite "bum" ?

Ja bih ipak da se uclanim u tu stranku, gdje djelim razmisljanje o bar dvije kljucne teme i onda ponudim sto mogu, pa ako stranka od toga dobije 5-6 glasova dobro jeste.

tvsabina wrote:
madner wrote: NS moze opstati, ali ocekivati da ce bitno jacati je iluzorno. Cak i na podrucju Sarajeva su oko svog potencijala.
Iluzorno je očekivati da u ovoj zemlji nakon svih katastrofa jednom neće pobijediti razum i kompetencija. Isticanjem klasičnog poluobrazovanog populiste bez političke vizije i talenta u prvi plan , razum i kompetencija mogu dugo čekati.
No u Sarajevu makar takbih problema - nemamo ;-)

Kompetetnost politicke stranke se mjeri sa dvije stvari
a) koliko je u stanju privuci glasace.
b) koliko je u stanju iz svojih glasova ostvariti svoje ciljeve.

Imali smo lokalne izbore gdje nije bilo populiste i rezultat je bio sta?
Nemamo vremena cekati da dobijemo drugi narod, ako je NS razuman i kompetentan onda se mora moci postaviti da dobije naklonost glasaca.
Ne znam da li ste umorni ili bez argumenata ;-)....no odgovori su vam sve više "uopšteniji".. :-D ...da nastavimo drugom prilikom?
pozdrav
madner

#11666 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Ja sam covjek kratkih komentara.

Nikad vise :D
pemanapemani

#11667 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

tvsabina wrote:
pemanapemani wrote:@tvsabina

pemanapemani

Da je NS imala samo 10% medijskog prostora kao šest najvećih stranka u BiH u kojem bi se predstavili njeni kandidati i kandidatkinje - superiorno bi osvojila glasove.
Sve zavisi o političkim uslovima o slobodi govora o geopolitici o samoj NS....on što ohrabruje je da je NS postala - stranka u pravom smislu riječi a ne kao dosada...

Već 2014 očekujem istinske pomake....kraj borbe za našu zemlju ne može iznijeti samo NS već svi mi...baš onako kako je madner napisao ali ne oko ŽK i njegovog poziva...već oko promjene sistema koji mora početi podhitno , inače nas nema...

Kad nam dobro zagusti pemanapemani....
Kako ćemo promijeniti sistem?

U pravu si, borbu ne može iznijeti samo NS već svi mi.

Većina stvari koje si napisala za Komšića potpuno stoje, ali trenutno je on jedini kapacitet koji oko sebe može okupiti ljude kojima je stalo do BiH i tako se suprotstaviti nacionalistima i kriminalcima. Jebi ga, ja bih volio da je to neko kao Peđa, ali nažalost nije. Opet, smatram da bi se podrškom Komšiću popločao put da jednog dana Peđa, Sabina ili Lejla naprave istinske pomake.

Kako u ovakvom rasporedu snaga mijenjati sistem?
Doktor29

#11668 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

Mander

Ja ne govorim da je negativna stvar ali govori o njegovom karakteru puno, za Feliksa postoje objektivni razlozi (po meni) ali doticni svaki puta nakon pobjede ogrne zastavu svoje zemlje jasno pokazujuci svoju pripadnost i porijeklo bez obzira na ime koje nosi, kada si cuo Denisa da pravi takav osvrt i da pokazuje pripadnost onome cijeg se imena odrekao .
Guido_Špišić

#11669 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Guido_Špišić »

nema nista od nase stranke. demagogija i suplja. strategija im je kandidovati zene. i to kao dokazuje nesta? ne dokazuje nista osim da misle da su glasaci budale.

komsic ce ih pogaziti svojom komsijskom harizmom.
Ricken

#11670 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Ricken »

tvsabina:

Jesu li to Fahrine metode diskreditacije? Zašto se vlastita afirmacija uvijek mora bazirati na negaciji drugih?

Nemože stranka sa 0,3% govoriti o harizmi čovjeka za kojeg je glasalo preko 300.000 ljudi. Jednostavno van svake logike. A nije valja da ćemo i na ovoj temi potvrđivati izjavu tamo gdje prestaje logika počinje Bosna. Nije populizam osvojiti preko 300.000 glasova, niti je populizam napustiti stranku zbog njenog mešatarenja i skretanja u desno.

NS treba da iskoristi ovo vrijeme do općih da ojača vlastiti organizaciju, kapacitete, da se pozabavi sobom. Bavljenje drugima sa ovakvim rezultatima je čisti luksuz.
NKVD

#11671 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by NKVD »

Ricken wrote:tvsabina:

Nemože stranka sa 0,3% govoriti o harizmi čovjeka za kojeg je glasalo preko 300.000 ljudi. Jednostavno van svake logike.
Naravno da može!

Pogotovo u društvu duboko frustriranom, razvaljenom ili fašistički nastrojenom, a naše je upravo tako. Koliko je Slobo dobijao, koliko Hitler? Ovdje, naravno i nipošto, ne upoređujem ovoga od 300.000 sa Miloševićem i soboslikarom nego pravim paralelu između društava koje "karizmatičnima" daju vlast...

Mislim, čisto spram tvoje tvrdnje da neko ko je u dubokoj manjini ne može govoriti o nečijoj harizmi.
Ricken

#11672 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Ricken »

Da, puno je toga zajedničkog u političkom rezultatu ova tri lika koja si pobrojao. Nisam siguran da Njemačka 33., Srbija 90. ili BiH 2010. mogu doći u istu ravan. Da si rekao Obama pa ok :D .
Last edited by Ricken on 14/10/2012 11:25, edited 3 times in total.
madner

#11673 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Pa Hitler je bio harizmatican. Biti harizmatican ne znaci da si dobar, posten, fin, pametan. Znaci samo da si harizmatican.
Doktor29

#11674 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

madner wrote:Pa Hitler je bio harizmatican. Biti harizmatican ne znaci da si dobar, posten, fin, pametan. Znaci samo da si harizmatican.
Ovo precjenjivanja Zeljka Komsica izgleda nema granica :-)
madner

#11675 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Vise me brine sto poredjenje sa Hitlerom smatras pozitivnom komparacijom. :D
Locked