Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
Stjui

#11651 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

5 0 5 wrote: bili i ti svoje (petogodisnje) dijete poslao ovako na oklopnjak?
da bi se ovo pitanje moglo prodiskutovati prvo se treba staviti u poziciju palestinskog čovjeka.čovjeka,nad kojim se zločinačka država izrael iživljava,bez ikakvih sankcija,već skoro 70 godina.
5 0 5

#11652 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

Stjui wrote: da bi se ovo pitanje moglo prodiskutovati prvo se treba staviti u poziciju palestinskog čovjeka.čovjeka,nad kojim se zločinačka država izrael iživljava,bez ikakvih sankcija,već skoro 70 godina.
de nemoj mi politike i suplje. stavi (se) ti u kakvu god hoces poziciju. pitanje je jednostavno i zahtjeva odgovor od samo dva slova. molim te odgovori sa jednostavnim, da ili ne:

da li bi i ti svoje (petogodisnje) dijete poslao ovako na oklopnjak?
Stjui

#11653 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

5 0 5 wrote: de nemoj mi politike i suplje. stavi (se) ti u kakvu god hoces poziciju. pitanje je jednostavno i zahtjeva odgovor od samo dva slova. molim te odgovori sa jednostavnim, da ili ne:

ja vam sad pišem kako pitanje uopšte nije jednostavno,a vi i dalje po svom.možete u sljedećem odgovoru i font i boju slova promijeniti,ali moj komentar ostaje isti.
Hafis

#11654 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Mali već zadužio i uniformu :)
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#11655 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by emillio estevez »

Hafis wrote:Mali već zadužio i uniformu :)

U ocima mu vidis da zeli doci u Europu da zaradi za novi kamionet
Browing te ga namontira da moze jurisati na Zidove koji su divljaci
Jer uce djecu od malih nogu da MRZE I KAMENUJU nezidove.

:lol: :evil:
Fantassin

#11656 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Fantassin »

breuer wrote:Bolesnici petogodišnju djecu huškaju na jednu od najjačih armija svijeta :-)

i to sa sve povezom preko glave... :-)
Staviti uniformu na dijete znaci ga svjesno izloziti velikoj opasnosti.... u ratu ili razmjeni vatre vojnik je hipersenzitivan na pokrete jos kada na 200-300 metara vidis pokret jos lica u uniformi tu se otvara vatra na isto odmah....
Ludjaci..
Hafis

#11657 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

emillio estevez wrote:

Tog mu ćaću treba pendrečiti danima a ne dati mu plakati. Ako je on prodangubio život, ne treba barem ovo dijete
Jebla ih više sviju i zemlja i teritorij.
Pametan čovjek živi tamo gdje mu je dobro, a budala tamo gdje mora.
Stjui

#11658 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

treniranje budućih zločinaca

Image

Image
Hafis

#11659 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Sasvim isti slučaj. Nikakve razlike.
5 0 5

#11660 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

Stjui wrote:
5 0 5 wrote: de nemoj mi politike i suplje. stavi (se) ti u kakvu god hoces poziciju. pitanje je jednostavno i zahtjeva odgovor od samo dva slova. molim te odgovori sa jednostavnim, da ili ne:

ja vam sad pišem kako pitanje uopšte nije jednostavno,a vi i dalje po svom.možete u sljedećem odgovoru i font i boju slova promijeniti,ali moj komentar ostaje isti.
znas kako se kaze, ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da zvijer pokaze trag. ili si monstrum koji bi djecu slao na nisan, ili si licemjer koji pokusava lihvarski iskoristiti ovo dijete sa slike za svoju bolesnu pateticnu politickovjersku trgovinu.

ako izraelski vojnik ubije dijete na pravdi boga, sto se svakako desava cesto, onda je on zlocinac. ali ako neko posalje svoje (ili vjerovatno tudje) dijete da kamenicama jurisa na cijevi, onda taj covjek nije samo zlocinac nego i monstrum. ti si u cijeloj prici samo ljigavac. moje misljenje.
Stjui

#11661 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

Hafis wrote:Sasvim isti slučaj. Nikakve razlike.
naravno da ima razlike.ovi će danas,sutra biti zlostavljači,dok će mali palestinci biti zlostavljani,kao što su bili i njihovi očevi,djedovi,pradjedovi...
Hafis

#11662 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

S tim da ovi židovski maksumi nisu na crti, dok onaj palestrinski maksum ide odmah na obuku, i to na teren, ''uživo''.
Hafis

#11663 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Stjui wrote:
naravno da ima razlike.ovi će danas,sutra biti zlostavljači,dok će mali palestinci biti zlostavljani,kao što su bili i njihovi očevi,djedovi,pradjedovi...
Pa voljeli bi i oni zlostavljati itekako, ali ih ne može zapasti.
Nećeš reći da bi uveli parlamentarnu demokraciju s gornjim i donjim domom, ako bi kojim slučajem nametnuli vlast Židovima.
5 0 5

#11664 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

nije isti slucaj. izraelci sa ovim primjerom svojoj djeci usadjuju mrznju prema palestincima i od njih prave bezosjecajne ljude. ali neces vidjeti izraelca, osim onih najortodoksinijih koji idu zivjeti medju palestince, da rizikuju zivot svoje djece u propagandnu svrhu. djetetu nije mjesto na ulici u borbi protiv vojnika. ko gura djecu na nisan, mora biti samo zlotvor.
Stjui

#11665 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

5 0 5 wrote: znas kako se kaze, ne pada snijeg da prekrije brijeg, nego da zvijer pokaze trag. ili si monstrum koji bi djecu slao na nisan, ili si licemjer koji pokusava lihvarski iskoristiti ovo dijete sa slike za svoju bolesnu pateticnu politickovjersku trgovinu.

ako izraelski vojnik ubije dijete na pravdi boga, sto se svakako desava cesto, onda je on zlocinac. ali ako neko posalje svoje (ili vjerovatno tudje) dijete da kamenicama jurisa na cijevi, onda taj covjek nije samo zlocinac nego i monstrum. ti si u cijeloj prici samo ljigavac. moje misljenje.
a vi u cijeloj priči hoćete da amnestirate i relativizirate izraelske zločine,dok ni sekunde jedne ne posvećujete mome prvobitnom odgovoru vama.gdje će veća ljigavština od toga,g.505?na kraju ispadam ja zločinac,zato što sam rekao da odgovor na vaše pitanje nije lagan :lol:
Hafis

#11666 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Jebat ga, teško je braniti ovakvo bolesno zloupotrebljavanje djece.
Stjui

#11667 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

Hafis wrote: Pa voljeli bi i oni
oni bi voljeli da žive na svojoj zemlji bez da ih neko zločinačko pseto iz idf-a koristi kao živu metu za podešavanje optike na karabinu il šta pacovi već koriste.
insomnia78

#11668 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

Hafis wrote:
emillio estevez wrote:

Tog mu ćaću treba pendrečiti danima a ne dati mu plakati. Ako je on prodangubio život, ne treba barem ovo dijete
Jebla ih više sviju i zemlja i teritorij.
Pametan čovjek živi tamo gdje mu je dobro, a budala tamo gdje mora.
Pa dobro, nije bas sad da mu otac moze spakovati stvari i reci: odoh ja u Njemacku obezbjediti siguran i dostojan zivot
Da ne pretjerujemo sad
Nije ovo sto se desava tamo njihov izbor
Mada izbor postupaka vecinom jeste
Tu opet ima i do mentaliteta
5 0 5

#11669 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

Stjui wrote: a vi u cijeloj priči hoćete da amnestirate i relativizirate izraelske zločine,dok ni sekunde jedne ne posvećujete mome prvobitnom odgovoru vama.gdje će veća ljigavština od toga,g.505?na kraju ispadam ja zločinac,zato što sam rekao da odgovor na vaše pitanje nije lagan :lol:
odgovor nije lagan. ali nije ni lako koristiti slike djece u propagandne svrhe. sto vi radite gospodine stjui. no, za tako sto treba imati tvrdu kozu, i nimalo obraza. mozda tebi fali jos jedna fotografija u serijalu, slika prosutog mozga onog djeteta, da bi tvoj ugodjaj bio kompletan i argument kompletiran. po tome, nisi nista bolji ni od tog palestinca koji salje djete na nisan a ni izraelca koji mu prospe mozak. sva trojica ste sinovi iste majke.
Stjui

#11670 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

5 0 5 wrote: odgovor nije lagan. ali nije ni lako koristiti slike djece u propagandne svrhe. sto vi radite gospodine stjui. no, za tako sto treba imati tvrdu kozu, i nimalo obraza. mozda tebi fali jos jedna fotografija u serijalu, slika prosutog mozga onog djeteta, da bi tvoj ugodjaj bio kompletan i argument kompletiran. po tome, nisi nista bolji ni od tog palestinca koji salje djete na nisan a ni izraelca koji mu prospe mozak. sva trojica ste sinovi iste majke.
nemojte,g.505, da mi se kačite za mater,niste tim nickom ni blizu zaštičeni kako mislite da jeste.

na temu,slike pokazaju jad palestinskog čovjeka i njima nikakva posebna propaganda ne treba.
5 0 5

#11671 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

Stjui wrote: nemojte,g.505, da mi se kačite za mater,niste tim nickom ni blizu zaštičeni kako mislite da jeste.

na temu,slike pokazaju jad palestinskog čovjeka i njima nikakva posebna propaganda ne treba.
sta znaci to: "niste (s) tim nickom ni blizu zasticeni"? prijetis mi? hoces li poslati svoje dijete da me gadja kamenom? razmisli malo o svojim rijecima. ne samo da krsis pravila ovog foruma nego i zakone drzave bosne i hercegovine.
Stjui

#11672 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

5 0 5 wrote:
Stjui wrote: nemojte,g.505, da mi se kačite za mater,niste tim nickom ni blizu zaštičeni kako mislite da jeste.

sta znaci to: "niste (s) tim nickom ni blizu zasticeni"? prijetis mi? hoces li poslati svoje dijete da me gadja kamenom? razmisli malo o svojim rijecima. ne samo da krsis pravila ovog foruma nego i zakone drzave bosne i hercegovine.
red je da se izvinete.apsulutno su mi nevažni zakoni,g.505.
insomnia78

#11673 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by insomnia78 »

5 0 5 wrote:

:lol: :lol: :lol:
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#11674 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by emillio estevez »

U biti dijete nije krivo

Kriv je tko ga poslao
Na nepravdu ga uce da i on bude sudionik nepravde.

Samo budale dijete uci da barata oruzjem ,, prije 12 godine :lol:

Salu na stranu

Ja bih svoju djecu nabubao a kamoli ih oblacio u uniforme
5 0 5

#11675 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by 5 0 5 »

Image
Image
Image
Image
Locked