Poštovani, možete uvesti naše usluge u navedenoj ulici.Nisrin wrote:Ima li HSa na Otoci- Brcanska?
Za sve dalje informacije i prijave možete nam poslati privatnu poruku ili pozvati na jedan od kontakt telefona 033 974 444 ili 972 222.
Moderator: anex
Poštovani, možete uvesti naše usluge u navedenoj ulici.Nisrin wrote:Ima li HSa na Otoci- Brcanska?
nego ko ce meni srediti RTL i onu citavu jednu frekvenciju oko RTL-a sto zapinje na digitalnoj... ovi vasi serviseri rade otprilike kad sam i ja na poslu pa se ne nalazimoMH i HS kablovska wrote:Poštovani, možete uvesti naše usluge u navedenoj ulici.Nisrin wrote:Ima li HSa na Otoci- Brcanska?
Za sve dalje informacije i prijave možete nam poslati privatnu poruku ili pozvati na jedan od kontakt telefona 033 974 444 ili 972 222.
Pa radili su mi to, ima godina. Nema veze, nazvati ću ovih dana i tražiti da mi dođu to odraditi. Ne može se više ovakoBenq wrote:Ne valja ti signal , insistiraj da izadju i pojacaju signal. Ja ne znam kad sam zadnji put imao kakvih problema , jos sad kako su povecali brzine milina je skidat filmovebull21 wrote:Mogli bi, ne daj Bože, zlo ne čulo, da POPRAVITE JEBENI INTERNET. Već mjesec dana čim krene bilo kakav malo jači site da se učita - puc, ode veza. Krene skidanje preko Steama (pa i torenta) - puc, ode veza. Krene video na jutubu a da je 720p - puc, ode veza. Kome da se obratim? Nazovem gore - kaže restartuj internet. I tako 3 puta.
Odlično, SF kanal, moja tematikaAdrianMole wrote:Novi tematski Pink kanali: PINK ROMACE, THRILLER, CRIME i SCI-FI
Od 01.04.2015. godine kanal PINK MOVIES 2 mijenja ime u PINK ROMANCE, kanal PINK MOVIES 3 se zove PINK THRILLER, kanal PINK ACTION 2 će se zvati PINK CRIME & MYSTERY, a kanal PINK ACTION 3 postaje kanal PINK SCI FI & FANTASY.
Najveće iznenađenje je kanal SF temeatike na kojem će te idućih mjesec dana gledati:
- Star trek franšizu, od Star Trek: The Motion Picture (1979) do Star Trek 10: Nemesis (2002)
- Terminator 2: Judgment Day
---------------
Napokon su uradili ono što su trebali i na početku i profirirali kanale.Bilo bi dobro vidjeti u shemi i ovaj Pink Scifi&Fantasy.Znam da su svi ovi filmovi već mnogo puta viđeni,ali SF je SF
Molim Vas da nam u privatnu poruku ostavite korisničke podatke kako bi kolege mogle provjeriti zbog cega se javlja navedeni problem.polis wrote:Zadnjih 20 dana imam isti problem kao sto su prethodni forumasi opisali - Internte konekcija ne valja pišljivog boba. Ako mi je otvoren YT + PlayStation 3 konektovan na net, nastaje totalni haos sa vezom. Uvijek me izbacuje i puca veza. Navodno moja veza je 20/2 mb, i to mi i pokaze na speed testu, ali je stabilnost veze baš loša.
HS, šta bi to moglo biti?
Poslao sam. Hvala.MH i HS kablovska wrote:Molim Vas da nam u privatnu poruku ostavite korisničke podatke kako bi kolege mogle provjeriti zbog cega se javlja navedeni problem.polis wrote:Zadnjih 20 dana imam isti problem kao sto su prethodni forumasi opisali - Internte konekcija ne valja pišljivog boba. Ako mi je otvoren YT + PlayStation 3 konektovan na net, nastaje totalni haos sa vezom. Uvijek me izbacuje i puca veza. Navodno moja veza je 20/2 mb, i to mi i pokaze na speed testu, ali je stabilnost veze baš loša.
Proslijedili smo Vaše podatke, očekujte poziv od kolega.polis wrote:Poslao sam. Hvala.MH i HS kablovska wrote:Molim Vas da nam u privatnu poruku ostavite korisničke podatke kako bi kolege mogle provjeriti zbog cega se javlja navedeni problem.polis wrote:Zadnjih 20 dana imam isti problem kao sto su prethodni forumasi opisali - Internte konekcija ne valja pišljivog boba. Ako mi je otvoren YT + PlayStation 3 konektovan na net, nastaje totalni haos sa vezom. Uvijek me izbacuje i puca veza. Navodno moja veza je 20/2 mb, i to mi i pokaze na speed testu, ali je stabilnost veze baš loša.
Nema, osim ako ih ne dodaju u shemu..MTV wrote:Zar HS ima PINK MOVIES 3 i PINK ACTION 3?
Tesko da ce odma doci SFI i Triller.
Od kad to? Nije baš da je to nešto što se neće objaviti.dzeno123 wrote:Posto je vec sada javna tajna da je telemach kupio hs, kada bi smo mogli dobiti mi ex hsovci Sportklub?
E jesmo država u pm, hahahahahahahaha!StupskaBitanga wrote:ne znam kada tačno ali ako konkurentsko vijeće ne donese odluku ona postaje pozitivna baš kao u slučaju konzuma
BBC Entertainment nema prevoda vec godinu dana jer je Telecom Srbije prestao placati prevod.chakany wrote:Pozdrav,
interesuje me da li ostali korisnici imaju prevod na BBC Entertainmentu i Food Networku, pošto kod mene nema prevoda.
Unaprijed hvala.