Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Benq wrote: ↑21/08/2022 22:51
Razumijem o cemu pises, ali ako je korisnik na pretplati, broj ce zavrsiti u javnom imeniku ako nije stavio zabranu, tu se ne pravi razlika izmedju fiksnih i mobilnih brojeva.
EDIT: Vecina ih ne stavi zabranu na prikaz svog broja u imeniku, dok ih ne pocnu pozivat za madrace, miksere..
Ti su gori od jehovinih svjedoka...
Jbg, i onda se ljudi cude kad ih pocnu pozivati iz marketinskih agencija, a vecina ne zna da im je broj dostupan javno, ili jednostavno putem adrese, unesu u imenik adresu i dobiju sve brojeve koji su registrovani na toj adresi/ulici.
Sve moram crtati Nije problem prilikom pretrage po broju telefona, problem je pretraga po ključnoj riječi, odnosno imenu, ili prezimenu mobilnih brojeva.
Da bila je pretraga, ali fixnih brojeva. Koji to jos operater nudi pretragu mobilnih brojeva?
Benq wrote: ↑21/08/2022 22:43
Brisat ce se svaki spam, off topic... svidjelo se to tebi ili ne.
Ovo postoji oduvijek, neko to tek sada primijetio i nesto se ko cude
Zato postoji zahtjev od strane korisnika da mu se broj stavi pod zabranu u javnom imeniku.
laserShow wrote: ↑21/08/2022 22:59
Sve moram crtati Nije problem prilikom pretrage po broju telefona, problem je pretraga po ključnoj riječi, odnosno imenu, ili prezimenu mobilnih brojeva.
Da bila je pretraga, ali fixnih brojeva. Koji to jos operater nudi pretragu mobilnih brojeva?
Za druge operatere ne znam, nisam koristio pretplatu kod drugih, samo u BH Telecomu, i to je uvijek bilo.
Da se ne spama tema vise, ako mislis da je nesto pogresno, obrati im se sluzbenim putem pa ces dobiti odgovor, ovdje vise necemo pisati o tome.
NecuVise wrote: ↑21/08/2022 22:59
Kako uputiti taj zahtjev?
Prije nekoliko godina se moglo telefonskim putem, samo je bilo potrebno nazvati sa broja telefona za koji trazis zabranu prikaza u imeniku i to na klik ide. Nisam upoznat na koji nacin sada ide.
Benq wrote: ↑21/08/2022 22:51
Razumijem o cemu pises, ali ako je korisnik na pretplati, broj ce zavrsiti u javnom imeniku ako nije stavio zabranu, tu se ne pravi razlika izmedju fiksnih i mobilnih brojeva.
EDIT: Vecina ih ne stavi zabranu na prikaz svog broja u imeniku, dok ih ne pocnu pozivat za madrace, miksere..
Moj broj je u javnom imeniku i ne zovu me za madrace, miksere, ni za sta...
Ko se boji sijenki, razumijem da mu je neprijatno...
vanjki wrote: ↑22/08/2022 22:21
Imam Telemach kuci i nedozvoljava mi koristiti Bhtelekom Moja web,koju plaćam na vikendici.Ima li neka mogucnost da se izbjegne?
Imam Telemach kuci i nedozvoljava mi koristiti Bhtelekom Moja web,koju plaćam na vikendici.Ima li neka mogucnost da se izbjegne?
Postoji, pustis hotspot sa mobitela.
Da pokusao sam.Ali za povezivanje na tv treba wifi a wifi je telemach
Kupiš paket od 10 KM koji može na svim mrežama. Taj paket od 5 KM je BHT ograničio na svoju mrežu
Kupiš paket od 10 KM koji može na svim mrežama. Taj paket od 5 KM je BHT ograničio na svoju mrežu
Na vikendici placam 48KM Moja Tv.Mislis na tu sumu jos 10 KM?
To što imaš u sklopu tog paketa je mojawebtv koja radi isključivo na BHT mreži. Ja sam ti rekao koja ti je druga opcija pa ti računaj koliko ti se isplati.
ja imam to i vjeruj u zadnje vrijeme pocinje da stopa. Cak vjerujem da telemach sabotira mi