Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
clanstranke

#11651 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by clanstranke »

"Zeljko je, pored onog sto je naveo Hrasno, od pocetka rata bio komandir voda i na liniji (jedno vrijeme je taj vod bio manevarski), zatim pomocnik komandanta bataljona, a presudna stvar zbog koje je dobio ljiljana se odigrala oko Varesa kada su tamo bile neke operacije Armije BiH.Nije bitno ni koje ni kakve, ali je to bilo presudno za ljiljana.
A sto se tice neke glasnije podrske od ove preko PC-a, narod je postao toliko indolentan na sva desavanja jer je bilo mucno i slusati i gledati sve ove koji su defilovali crvenim tepisima ovih 12 godina od poslije rata, jer narod glasa iz straha i protiv "anamonih", jer je jedina utjeha u situaciji kakva jeste "dobro je, ne puca se" i tako ce biti i narednih 15 godina, pošto niko od nas nema "cojones" da zaokruzi nekog od "anamonih" a ko je posten, ko je za BiH, (ne od onih Haretovih "za BiH"), ko je bez oraha u dzepovima.Mozda od nas ovde i ima takvih, ali ako je 15% onih kojima je dostupan internet u BiH, da su svi takvi, slaba nafaka.Znam da kad bi izracunali prosjek godina onih koji izlaze na izbore, isti bio oko 55-60 godina, i to je cinjenica koja se od rata na ovamo ne mijenja.Mnogi od mojih prijatelja ne izlaze na izbore, a puna im usta kritikovanja ovih i onih, i najvise se najezim na nekoga ko nije glasao ili je glasao za Mirnesa.Drzava u kojoj je Mirnes kandidat za predsjednistvo i dobija 50000 glasova i nije normalna drzava, tako da cemo mi jos pozadugo gledati iste face. Zeljko je sad sasvim slucajno uletio u sve ovo i, kako neko jednom napisa, bojim se da mu je jasno da on sam ovde ne moze ispraviti krive Drine, pa se opustio u svojim izjavama.Nije da ga ne podrzavam, naprotiv, zao mi je sto ostali politicari koji se busaju u prsa i zaklinju na patriotizam presutise podrsku Zeljki."

Avaj, nije bitna istina, nego laž, laž, laž i spin i pretpostavka i trolanje, pljuvanje, nagađanje...ko jebe istinu! Željko ublehaš, pijanica, glupan, Zlatkov izum...i ovo što se odvoijo je Zlatko tako htio, sve je to dio plana, sad mu poslao Emira da se s njim posvađa, da se potuku...samo gledaj.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#11652 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

uz sliku majke i oca rahmetli koji njega drže u naručju kao bebu
Dr. Emir Suljagić
Svi idemo putevima koje su za nas utrli naši očevi

Na današnji dan, kada se sjećamo onih koji su pali u pravednoj borbi i u odbrani istine i naše časti i ja se sjećam svog oca, Sulje Suljagića. Odgojio me je u duhu tradicionalnog poštenja, naučio da je rad jedina vrijednost koja prelazi sve granice i pokazao mi da je najveća čast dati svoj život za domovinu. Danas se sjećam i svih ljudi kao što je bio moj rahmetli otac, njenih građana i građanki, običnih ljudi od kojih Bosna nije tražila ništa, a oni su joj dali sve.

jebga meni ovo degutantno skroz :(
palermo

#11653 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

Corto Maltese wrote:Ne bih da vam kvarim sijelo, ali pitati ko je, prije 20 godina, dobio orden je zaista passe.
Pravo pitanje glasi: Ko je od tog ordena dobio najviše?
Branković ili Komšić?
Ja trećeg ne vidim.
Moram reći,meni su iskreno oba pitanja ovdje navedena glupa. Pa šta ako je dobio od ordena, i treba da dobije. U svakoj zemlji to nešto znači.

Jedino pravo pitanje za mene je, otkud Željko ti sa Fahrom. Šta ćeš sa njim?.

Al pošto odgovora na to nema, odnosno odgovore koje dobijam mene ne zadovoljavaju, onda meni ostaje samo da slegmem ramenima i okrenem glavu od njega.
clanstranke

#11654 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by clanstranke »

palermo wrote:
Corto Maltese wrote:Ne bih da vam kvarim sijelo, ali pitati ko je, prije 20 godina, dobio orden je zaista passe.
Pravo pitanje glasi: Ko je od tog ordena dobio najviše?
Branković ili Komšić?
Ja trećeg ne vidim.
Moram reći,meni su iskreno oba pitanja ovdje navedena glupa. Pa šta ako je dobio od ordena, i treba da dobije. U svakoj zemlji to nešto znači.

Jedino pravo pitanje za mene je, otkud Željko ti sa Fahrom. Šta ćeš sa njim?.

Al pošto odgovora na to nema, odnosno odgovore koje dobijam mene ne zadovoljavaju, onda meni ostaje samo da slegmem ramenima i okrenem glavu od njega.
Zato što je Željko i mafija! Samo što to još niko nije raskrinkao!
crvenebrigade

#11655 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crvenebrigade »

Ne znaju cak ni pristojno slagati... :lol:

Posrnula nada bh. ljevice: Da li će Demokratska fronta preživjeti do izbora?

Kada je negdje sredinom prošle godine pali anđeo SDP-a Željko Komšić i zvanično proglasio formiranje svoje nove stranke, Demokratske fronte, nada i optimizam ispunili su srca desetina hiljada lijevo orijentisanih građana BiH koji su u njemu vidjeli posljednju nadu za stvaranje neke istinske građanske, probosanske političke platforme, koja će ponuditi viziju i program za bolju, snošljiviju i prosperitetniju državu – i drugačiju od trenutnog tronacionalnog nefukcionalnog kazamata.

Oni drugi pak, svjesni da je Komšićeva popularnost, koja je znatno prevazilazila onu SDP-ovu, mnogo više rezultat njegove ratne prošlosti i jeftinih populističkih izjava nego bilo kakvih opipljivih organizacionih i političkih sposobnosti, sa krajnjom su skepsom posmatrali još jednu u nizu stranaka koja je zavonjala u domaćoj političkoj štali.

Nakon više od godinu dana postojanja ove stranke, svi su izgledi da su ovi potonji ipak daleko više u pravu. Svega dva mjeseca do opštih izbora, Demokratska fronta puca po svim šavovima i demonstrira organizacioni amaterizam na kakvom bi im pozavidio i Ibrahim Spahić.

Demonstrira li ovo išta slikovitije od ujdurme oko imenovanja kandidata za članove Predsjedništva? Nakon što je Komšić zahvaljujući bošnjačkim glasovima osam godina proveo na mjestu hrvatskog člana Predsjedništva, odlučio je nastaviti po starom, pa je najavljena kandidatura Slave Kukića koji je obznanio kako računa na glasove Bošnjaka. Međutim, Kukić je odustao od kandidature, a kao novi kandidat isturio se sarajevski profesor i kratkotrajni kantonalni ministar obrazovanja Damir Marjanović. No, s Marjanovićem su se pojavili malo kompleksniji problemi, jer ni on sam nije bio načisto šta je po nacionalnosti i za koju poziciju u Predsjedništvu se želi kandidirati, što njegovom stranačkom predsjedniku očito nije predstavljalo nikakav problem, pa je mrtav-hladan ispalio:

- Ne znam koje je nacionalnosti Damir Marjanović, ali ćemo ga kandidirati za hrvatskog člana Predsjedništva!

On je ipak, za razliku od ostalih političara, pošten i dobar čovjek. Vjerovatno i jeste, kao što je i svaki drugi čovjek u Bosni i Hercegovini, no to ih i dalje ne čini kompetentnim da sjede u najvišoj državnoj instituciji i vode stranku.

I onda, nagli obrat. Umjesto davanja dodatnog oružja u ruke raspudićima i borcima za treći entitet koji dananoćno dreče o aparthejdu koje Sarajevo provodi nad bh. Hrvatima, Marjanović je iznenadno objavio da, razočaran u poteze rukovodstva stranke, napušta Demokratsku frontu. Još uvijek nije otkrio šta je po nacionalnosti.

Alternativa je brzo nađena u Emiru Suljagiću, još jednom bivšem udarniku SDP-a i autoru ukoričenog hvalospjeva o Zlatku Lagumdžiji, koji danas kao i Komšić, ni najmanje ne bira riječi o svojim bivšim stranačkim saborcima. Kao vođa Građanske koalicije „Prvi mart“ koji je dosljedno lupao verbalne šamare vlastima u RS-u i zalagao se za jačanje bošnjačke pozicije u manjem entitetu, oštar na jeziku i konfliktan, Suljagić pored uobičajenih glasača DF-a zasigurno može računati i na dobar dio glasova onih Bošnjaka koji u njemu prepoznaju osobu koja je konačno dostojna suprotstaviti se RS-ovskom političkom kabadahijstvu, godinama personificiranom u Miloradu Dodiku. S te strane neloš izbor, no Predsjedništvo bi ipak trebalo nekako i da bude u funkciji u naredne četiri godine sa sva tri svoja člana.

Insistirajući na svojoj multietničnosti, DF se ipak nije htio zadržati samo na Suljagiću, pa su, simbolike radi, pored njega odlučili dati kandidata i za hrvatskog člana Predsjedništva, drugim riječima - naći nekog anonimnog luzera za kojeg mogu biti sigurni da ni na koji način ne može odnijeti glasove glavnom kandidatu. I tako, izvjesna Zora Šeremet-Terzić kandidirana je za hrvatskog člana Predsjedništva. No prije nego li smo uspjeli saznati ko je dotična osoba i kako uopšte izgleda, iz Demokratske fronte su nam javili da je Zora, zbog navodnih prijednji, odustala od kandidature i napustila zemlju, a umjesto nje možemo glasati za nekakvog Antu Popovića, psihologa iz Livna.

Zoru ili barem njenu sliku još uvijek nismo (ni čuli) ni vidjeli, no da se ipak radi o stvarnoj osobi potvrdio je MUP Kantona 10 koji je demantirao objavu iz DF-a da je njihova nesuđena kandidatkinja za Predsjedništvo prijavila prijetnje ili napustila svoj grad. Reakcija Komšića bila je iskrena i ljudska: 'Osjećam se kao kompletan idiot!'

Za razliku od konkurenata, ovi čak ne znaju ni pristojno slagati.

S razlogom. Onaj ko je u prethodnih osam godina imao priliku posmatrati konkretan rad Željka Komšića – dakle rad, a ne prijetnje udaranjem po nosu premijera Srbije - mogao je lako shvatiti da su njegovi državnički kapaciteti na krajnjem minimumu, a organizaciona sposobnost nepostojeća. Njegove pristalice će vam pak na to odgovoriti kako to nije toliko ni važno jer on je ipak za razliku od ostalih političara pošten i dobar čovjek. Vjerovatno i jeste, kao što je i svaki drugi čovjek u Bosni i Hercegovini, no to ih i dalje ne čini kompetentnim da sjede u najvišoj državnoj instituciji i vode stranku.

Ipak, ovakav diletantizam u vođenju stranke je zaista bilo teško očekivati. Ovaj tekst se dotiče tek jedne stvari u djelovanju ove stranke, kandidiranja osoba za Predsjedništvo, što je čak i kod onih najopskurnijih stranaka čisto formalna i rigorozna procedura. No ne i u Demokratskoj fronti, gdje se o potencijalnim kandidatima mjesecima špekuliše, pa se onda kao kandidat najavi osoba kojoj se ne zna ni nacionalnost i koja nakon toga naprasno napusti stranku, pa se kandidiraju potpuno anonimni ljudi kojima se kandidatura samo nekoliko sati poslije povlači, a sve to završava urnebesno komičnim laganjem rukovodstva stranke, u odnosu na koje čak i školarac koji pred učiteljicom smišlja izgovor za nenapisanu zadaću izgleda kao vrhunski maher.

Jer za razliku od konkurenata, ovi čak ne znaju ni pristojno slagati.

Napisao: Danijal Hadzovic

:thumbup:
clanstranke

#11656 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by clanstranke »

crvenebrigade wrote:Ne znaju cak ni pristojno slagati... :lol:

Posrnula nada bh. ljevice: Da li će Demokratska fronta preživjeti do izbora?

Kada je negdje sredinom prošle godine pali anđeo SDP-a Željko Komšić i zvanično proglasio formiranje svoje nove stranke, Demokratske fronte, nada i optimizam ispunili su srca desetina hiljada lijevo orijentisanih građana BiH koji su u njemu vidjeli posljednju nadu za stvaranje neke istinske građanske, probosanske političke platforme, koja će ponuditi viziju i program za bolju, snošljiviju i prosperitetniju državu – i drugačiju od trenutnog tronacionalnog nefukcionalnog kazamata.

Oni drugi pak, svjesni da je Komšićeva popularnost, koja je znatno prevazilazila onu SDP-ovu, mnogo više rezultat njegove ratne prošlosti i jeftinih populističkih izjava nego bilo kakvih opipljivih organizacionih i političkih sposobnosti, sa krajnjom su skepsom posmatrali još jednu u nizu stranaka koja je zavonjala u domaćoj političkoj štali.

Nakon više od godinu dana postojanja ove stranke, svi su izgledi da su ovi potonji ipak daleko više u pravu. Svega dva mjeseca do opštih izbora, Demokratska fronta puca po svim šavovima i demonstrira organizacioni amaterizam na kakvom bi im pozavidio i Ibrahim Spahić.

Demonstrira li ovo išta slikovitije od ujdurme oko imenovanja kandidata za članove Predsjedništva? Nakon što je Komšić zahvaljujući bošnjačkim glasovima osam godina proveo na mjestu hrvatskog člana Predsjedništva, odlučio je nastaviti po starom, pa je najavljena kandidatura Slave Kukića koji je obznanio kako računa na glasove Bošnjaka. Međutim, Kukić je odustao od kandidature, a kao novi kandidat isturio se sarajevski profesor i kratkotrajni kantonalni ministar obrazovanja Damir Marjanović. No, s Marjanovićem su se pojavili malo kompleksniji problemi, jer ni on sam nije bio načisto šta je po nacionalnosti i za koju poziciju u Predsjedništvu se želi kandidirati, što njegovom stranačkom predsjedniku očito nije predstavljalo nikakav problem, pa je mrtav-hladan ispalio:

- Ne znam koje je nacionalnosti Damir Marjanović, ali ćemo ga kandidirati za hrvatskog člana Predsjedništva!

On je ipak, za razliku od ostalih političara, pošten i dobar čovjek. Vjerovatno i jeste, kao što je i svaki drugi čovjek u Bosni i Hercegovini, no to ih i dalje ne čini kompetentnim da sjede u najvišoj državnoj instituciji i vode stranku.

I onda, nagli obrat. Umjesto davanja dodatnog oružja u ruke raspudićima i borcima za treći entitet koji dananoćno dreče o aparthejdu koje Sarajevo provodi nad bh. Hrvatima, Marjanović je iznenadno objavio da, razočaran u poteze rukovodstva stranke, napušta Demokratsku frontu. Još uvijek nije otkrio šta je po nacionalnosti.

Alternativa je brzo nađena u Emiru Suljagiću, još jednom bivšem udarniku SDP-a i autoru ukoričenog hvalospjeva o Zlatku Lagumdžiji, koji danas kao i Komšić, ni najmanje ne bira riječi o svojim bivšim stranačkim saborcima. Kao vođa Građanske koalicije „Prvi mart“ koji je dosljedno lupao verbalne šamare vlastima u RS-u i zalagao se za jačanje bošnjačke pozicije u manjem entitetu, oštar na jeziku i konfliktan, Suljagić pored uobičajenih glasača DF-a zasigurno može računati i na dobar dio glasova onih Bošnjaka koji u njemu prepoznaju osobu koja je konačno dostojna suprotstaviti se RS-ovskom političkom kabadahijstvu, godinama personificiranom u Miloradu Dodiku. S te strane neloš izbor, no Predsjedništvo bi ipak trebalo nekako i da bude u funkciji u naredne četiri godine sa sva tri svoja člana.

Insistirajući na svojoj multietničnosti, DF se ipak nije htio zadržati samo na Suljagiću, pa su, simbolike radi, pored njega odlučili dati kandidata i za hrvatskog člana Predsjedništva, drugim riječima - naći nekog anonimnog luzera za kojeg mogu biti sigurni da ni na koji način ne može odnijeti glasove glavnom kandidatu. I tako, izvjesna Zora Šeremet-Terzić kandidirana je za hrvatskog člana Predsjedništva. No prije nego li smo uspjeli saznati ko je dotična osoba i kako uopšte izgleda, iz Demokratske fronte su nam javili da je Zora, zbog navodnih prijednji, odustala od kandidature i napustila zemlju, a umjesto nje možemo glasati za nekakvog Antu Popovića, psihologa iz Livna.

Zoru ili barem njenu sliku još uvijek nismo (ni čuli) ni vidjeli, no da se ipak radi o stvarnoj osobi potvrdio je MUP Kantona 10 koji je demantirao objavu iz DF-a da je njihova nesuđena kandidatkinja za Predsjedništvo prijavila prijetnje ili napustila svoj grad. Reakcija Komšića bila je iskrena i ljudska: 'Osjećam se kao kompletan idiot!'

Za razliku od konkurenata, ovi čak ne znaju ni pristojno slagati.

S razlogom. Onaj ko je u prethodnih osam godina imao priliku posmatrati konkretan rad Željka Komšića – dakle rad, a ne prijetnje udaranjem po nosu premijera Srbije - mogao je lako shvatiti da su njegovi državnički kapaciteti na krajnjem minimumu, a organizaciona sposobnost nepostojeća. Njegove pristalice će vam pak na to odgovoriti kako to nije toliko ni važno jer on je ipak za razliku od ostalih političara pošten i dobar čovjek. Vjerovatno i jeste, kao što je i svaki drugi čovjek u Bosni i Hercegovini, no to ih i dalje ne čini kompetentnim da sjede u najvišoj državnoj instituciji i vode stranku.

Ipak, ovakav diletantizam u vođenju stranke je zaista bilo teško očekivati. Ovaj tekst se dotiče tek jedne stvari u djelovanju ove stranke, kandidiranja osoba za Predsjedništvo, što je čak i kod onih najopskurnijih stranaka čisto formalna i rigorozna procedura. No ne i u Demokratskoj fronti, gdje se o potencijalnim kandidatima mjesecima špekuliše, pa se onda kao kandidat najavi osoba kojoj se ne zna ni nacionalnost i koja nakon toga naprasno napusti stranku, pa se kandidiraju potpuno anonimni ljudi kojima se kandidatura samo nekoliko sati poslije povlači, a sve to završava urnebesno komičnim laganjem rukovodstva stranke, u odnosu na koje čak i školarac koji pred učiteljicom smišlja izgovor za nenapisanu zadaću izgleda kao vrhunski maher.

Jer za razliku od konkurenata, ovi čak ne znaju ni pristojno slagati.

Napisao Danijal Hadzovic

:thumbup:
Objavi portal u vlasništvu čovjeka koji je pravo dobar haver s bivšim mu kolegom Hadžiomerovićem.
Corto Maltese

#11657 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Portal g'o kurac, novinar g'o kurac, drug Hadžiomerović isto... ali šta od gore navedenog nije istina?
seln

#11658 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

The BEN10 wrote:
seln wrote:
The BEN10 wrote: Ma ratovali su mnogi, ali nije svako dobijao najviša priznanja. Za većinu dobitnika ZL se zna zašto su ga dobili, a za ŽK visi nepoznanica. Godinama nakon rata...
Periodicno ponavljana laz, a ti si belkim preuzeo stafetu od @Corta, koji je kmecao "kako Zeljko jeste, a ja nisam". Onda je neko objavio tacan podatak (ne bilo ti tesko, potrazi), ali od tada je proslo nekoliko mjeseci...pa ce opet za nekoliko mjeseci neki minder-efendija potegnuti pitanje Zeljkovog ljiljana....i tako...
Fail sine, fail. Prije par mjeseci jeste bilo postavljano pitanje ZL, ali niko nije dao odgovor zašto ga je ŽK dobio. A i tad je ko i sad bilo grijeh pitati KAKO i ZASTO...
Ne bilo ti teško da me demantuješ. ;-)
Sinom zovi ono sto sam sklepas, a taj jeftini paternalizam ostavi za stranacke akademije i himberase-poletarce.
Odgovor je bio, pa ga bujrum potrazi. A posto "za vecinu znas", onda nam i napisi zasto je ta "vecina" (50%? 90%?) dobila.
Ne smatram Komsica dobrim politicarem, ali hinjski napadi mi idu na zivce. Zasto ga nisi ti zaradio, tvoji su tad bili na vlasti?
A Zeljko je tad bio politicki N.N.
The BEN10

#11659 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

seln wrote:
The BEN10 wrote:Fail sine, fail. Prije par mjeseci jeste bilo postavljano pitanje ZL, ali niko nije dao odgovor zašto ga je ŽK dobio. A i tad je ko i sad bilo grijeh pitati KAKO i ZASTO...
Ne bilo ti teško da me demantuješ. ;-)
Sinom zovi ono sto sam sklepas, a taj jeftini paternalizam ostavi za stranacke akademije i himberase-poletarce.
Odgovor je bio, pa ga bujrum potrazi. A posto "za vecinu znas", onda nam i napisi zasto je ta "vecina" (50%? 90%?) dobila.
Ne smatram Komsica dobrim politicarem, ali hinjski napadi mi idu na zivce. Zasto ga nisi ti zaradio, tvoji su tad bili na vlasti?
Ćemu neuroza dečko? :D
Odgovora nije bilo, tražio sam. A inaće, moglo se i u zvaničnoj biografiji metnuti radi čega ga je dobio. Da se raja ne mući...
Željko je javna ličnost, godinama na najvišim funkcijama, kad možemo Baketa prozivati radi podrumasenja, nalaziti mu mahane, zašto za promjenu ne diviti se Komsinim ratnim podvizima? Mogli bi po njemu snimiti i kakav patriotski film, ne?
Last edited by The BEN10 on 31/07/2014 18:26, edited 1 time in total.
Mister Yes

#11660 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

The BEN10 wrote:... zašto za promjenu ne diviti se Komsinim ratnim podvizima? Mogli bi po njemu snimiti i kakav patriotski film, ne?
Ima već film o Komšiću i Suljagiću

Image
seln

#11661 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

The BEN10 wrote:
seln wrote:
...a deckom zovi svog guznog havera :D
Jel valja?
A Zeljko je ljiljana haman zaradio kad ga je u sefu narodne banke dokacio geler.
The BEN10

#11662 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

seln wrote:...a deckom zovi svog guznog havera :D
Jel valja?
Da kopiram misao sa druge teme - cigan će običnog insana u huji nazvati Cigane jedan. :)
seln wrote:A Zeljko je ljiljana haman zaradio kad ga je u sefu narodne banke dokacio geler.
Very funny. Sinko, koliko se upinješ da spinuješ mogao si tri puta do sada izvući te dokaze što je neko podastro ovdje. :lol:
The BEN10

#11663 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

http://www.klix.ba/forum/zeljko-komsic- ... l#p7527962
Banksy wrote:Nepravedno ste oštri i grubi.
Pošten i čestit čovjek s dobrim namjerama, ali pogrešnim procjenama i limitiranim kapacitetima.
Slučajno naletih na ovo - jel neko Banksy u međuvremenu hakovao profil?
seln

#11664 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

The BEN10 wrote:
seln wrote:...a deckom zovi svog guznog havera :D
Jel valja?
Da kopiram misao sa druge teme - cigan će običnog insana u huji nazvati Cigane jedan. :)
seln wrote:A Zeljko je ljiljana haman zaradio kad ga je u sefu narodne banke dokacio geler.
Very funny. Sinko, koliko se upinješ da spinuješ mogao si tri puta do sada izvući te dokaze što je neko podastro ovdje. :lol:
Sta je, mali :-)
priblizavaju se izbori, pa tako i raste strah za buducnost neonskog halife, od cije ruke u hazni mnogima od vas ovisi sahan pilava?
Eto, da ti dodje dusa na mjesto, Zeljko je dobio ljiljana jer mu je u to doba otac bio vlasnik bosnjackog dijela Bosne. :wink:
The BEN10

#11665 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

Uh što ovi Željovci znaju naružit insana... :lol:
seln

#11666 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

The BEN10 wrote:Uh što ovi Željovci znaju naružit insana... :lol:
Samo telale..
i nisam Zeljovac, ove izbore apstiniram.
Zasmetali su mu napadi na najcasnije doba njegovog zivota. O Zeljku politicaru mozes pricati sta hoces.
weredsf

#11667 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Biene wrote:
lerdi wrote:
Dr. Kuca wrote:8 godina nije malo. rezultati nula.
Sa njim smo bar na nuli. Ovi ostali nas odvedoše u debeli minus. ;)
Kao pojedinac on ne može mnogo uraditi.
Pa zasto se dva puta kandidovao na mjesto gdje nista ne moze uraditi :D :D
The BEN10

#11668 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

seln wrote:Zasmetali su mu napadi na najcasnije doba njegovog zivota. O Zeljku politicaru mozes pricati sta hoces.
Sinko dragi, mogao si ti komotno do kakvog hećima da ti vid provjeri - o kakvim NAPADIMA ti pričaš!? Najnormalnije se pita - radi čega je Željko Komšić dobio Zlatni ljiljan. I odgovora nema? Dakle, mjesta neurozi neJma, nemoj k srcu prifaćat najnormalnija pitanja. Ne priliči tvojim godinama. A nije ni za herciku dobro. ;-)
Isto to pitanje je postavljao Corto prije dvije godine, i tad isto tako nije bilo odgovora.
http://www.klix.ba/forum/zeljko-komsic- ... l#p7527151
Corto Maltese wrote: A, pošto se toliko spominje ta medalja, red bi bio da se sazna i za šta ga je dobio. Bilo je svakakvih razloga. Recimo, Branković je svoga dobio za crtanje.
weredsf

#11669 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

seln wrote:
The BEN10 wrote:
seln wrote:
Jel valja?
A Zeljko je ljiljana haman zaradio kad ga je u sefu narodne banke dokacio geler.
Cuj sad ovog, pa zbog cega ga je zaradio, koji dio pitanja nije jasan :D :D
seln

#11670 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

weredsf wrote:
seln wrote:
The BEN10 wrote: Ćemu neuroza dečko? :D
Jel valja?
Cuj sad ovog, pa zbog cega ga je zaradio, koji dio pitanja nije jasan :D :D
Pa tvoj istomisljenik je postavio link, prelistaj tih 80 strana, naci ces odgovor. Ako te toliko interesuje, naci ces odgovor.
seln

#11671 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by seln »

The BEN10 wrote:
seln wrote:Zasmetali su mu napadi na najcasnije doba njegovog zivota. O Zeljku politicaru mozes pricati sta hoces.
Sinko dragi, mogao si ti komotno do kakvog hećima da ti vid provjeri - o kakvim NAPADIMA ti pričaš!? Najnormalnije se pita - radi čega je Željko Komšić dobio Zlatni ljiljan. I odgovora nema? Dakle, mjesta neurozi neJma, nemoj k srcu prifaćat najnormalnija pitanja. Ne priliči tvojim godinama. A nije ni za herciku dobro. ;-)
Isto to pitanje je postavljao Corto prije dvije godine, i tad isto tako nije bilo odgovora.
http://www.klix.ba/forum/zeljko-komsic- ... l#p7527151
Corto Maltese wrote: A, pošto se toliko spominje ta medalja, red bi bio da se sazna i za šta ga je dobio. Bilo je svakakvih razloga. Recimo, Branković je svoga dobio za crtanje.
Malisa, ti se trebas brinuti oko toga hoce li toj feudalni gospodar zadrzati saku u hazni. Ako ne uspije, bice posta nafile, doduse ne dragovoljno...
A oko Zeljkovog ljiljana, imam par teorija:

-odbranio unutrasnjost trezora
-doveo Zaru u opkoljeno Sarajevo
-zaposlio zenu kao shepicu klinike
-itd.
weredsf

#11672 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Pa tvoj istomisljenik je postavio link, prelistaj tih 80 strana, naci ces odgovor. Ako te toliko interesuje, naci ces odgovor.
Cijelo vrijede se provlace dvije dominantne teorije, jedna govori o bitci na Hrasnom brdu gdje se dokazao u necemu, i druga koja govori o herojstvu u okolini Varesa, nema nista precizno
Corto Maltese

#11673 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Nemojte biti prestrogi.
Ako je Branković dobio Ljiljana, može ga svako dobiti.
Za bilo šta.
Nakon '94., to je, nažalost, postalo i pravilo.
Bilo ko, za bilo šta.
Opšte obezvrjeđivanje svega, ubacivanjem što većeg broja marioneta i mediokriteta u jednačinu.
I onda se ibretimo, otkud Kloc u predsjedništvu, otkud Pijačar na čelu vlade, i slično.
Last edited by Corto Maltese on 01/08/2014 00:05, edited 2 times in total.
The BEN10

#11674 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

seln wrote: Malisa, ti se trebas brinuti oko toga hoce li toj feudalni gospodar zadrzati saku u hazni. Ako ne uspije, bice posta nafile, doduse ne dragovoljno...
A oko Zeljkovog ljiljana, imam par teorija:

-odbranio unutrasnjost trezora
-doveo Zaru u opkoljeno Sarajevo
-zaposlio zenu kao shepicu klinike
-itd.
Jaoo, koja nervoza... :D
Pa druskane, ne crvene i bijele pilule zajedno...
crvenebrigade

#11675 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crvenebrigade »

SKANDAL NEDJELJE: EVO ZORE, EVO DANA...

Misteriozna Zora Terzić Šeremet preko noći promijenila iskaz i unijela sveopću pomutnju u redove Demokratske fronte Željka Komšića. :D
Post Reply