Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Ma pusti budalu ba .. Na d3go radi malo malo stane i tako .. Evo meni je sad doslo na analognoj ali nema na digitalnoj HD nijedan kanal
Evo jos jedan od "budale" za pametne.
Ne znam dje to ti zivis, pa ti nije O.K. SK.
Nema HD SK, ima samo ovih iz start paketa.
Ja ove i ne gledam vise, jer na velikom ekranu je negledljivo zrnasto. Zato sam uzeo HD paket, koji mi je sad postao potpuno suvisan.
Hocu racun manji za 15 KM .. U mjesecu imaju 4-5 utakmica Liverpoola koje cekam .. I vama se svi SK ugase 20 minute prije utakmice .. Jednu utakmicu ovaj mjesec nisam gledao znaci 15 KM .. Slobodno uzmite broj utakmica i podijelite sa brojem dana i toliko mi umanjite racun ! Jebo ovo sve vise u pm .. Ovo je do vas jer jos neki kanali ne rade !
Last edited by Mustang1 on 01/03/2014 18:44, edited 1 time in total.
Mustang1 wrote:Hocu racun manji za 15 KM .. U mjesecu imaju 4-5 utakmica Liverpoola koje cekam .. I vama se svi SK ugase 20 minute prije utakmice .. Jednu utakmicu ovaj mjesec nisam gledao znaci 15 KM .. Slobodno uzmite broj utakmica i podijelite sa brojem dana i toliko mi umanjite racun ! Jebite se vise .. Ovo je do vas jer jos neki kanali ne rade !
Dobit cu klinac .. Ako ce koga banovat nek Telemacha banuje sto trolla .. Covjek je bio legenda ali u zadnje vrijeme ne znam je'l se osoba promijenila ili se mijenja stalno ali zabusava momacki ..
Jel se zajebajes .. Reci da nas zajebajes .. Reci da se salis molim te ! Mi se svi zalimo kako nema kanala a on njemu kaze da posalje podatke jer mu ne radi na d3go
Meni nije .. Jest na analognoj ali na digitalnoj HD ne radi .. Radi ali isprekidano nesto slika nista se ne vidi sareno nesto .. Ostale programe nisam ni gledao