Sirija vol. 2

Locked
salik79

#116401 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

I jos nesto mi naumpade - ovo iz Jermuka je barem izvlaceno iz rusevina, koje ionako ce morati biti uklanjane, sto upotpunosti, sto djelimicno, dok je u Afrinu otimacina vrsena iz radnji i zgrada neostecenih ratnim djejstvima...A svi smo bili svjedoci sta se desi kada neko "digne glas" protiv toga.
Akibh

#116402 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

dragma wrote:
Akibh wrote:
dragma wrote:
To je ta ista bagra koja je raširenih ruku dočekivala ISIl, Nusru, razne shamove i njihov bolesni svjetonazor zasnovan na devijantnoj ideologiji. I sad bi oni kao trebali da budu alternativa mrskom diktatoru.
Još mi simpatizeri istih ovdje seru kako je u Libiji blagostanje ili u pojasu Gaze gdje su eto Palestinci glavni uzrok sukoba i trpe to što trpe samo zbog svog vlastitog pasjaluka.
Kurdi dočekivali isil raširenih ruku? Ponovo J.bena akrobatika i spin, level salik I cheli (to je onaj najviši level, nema dalje)
Halo, level intelektualac, nisko čelo ruke do koljena...

Moj upis se odnosio na ovu bagru koja je nalupala Kurde, ovakvi isti što su po Siriji donedavno zatvarali i degenečili ljude koji rade za vrijeme džume, ili bacali sa zgrade sve one čiji način života se kosi sa njihovim bolesnim poimanjem šerijata.
Kontaš li sad?
De ti i ovo pažljivo dva-tri puta pročitaj, konsultuj se sa nekim pametnijim od sebe, vjerujem da ti takvog neće biti problem naći, pa tek onda donosi zaključke.
Nastavak spina.... Konsultuj se koliko je ljudi ubijeno bacanjem sa zgrada a koliko ljudi barel bombama
jer se njihov način života kosio sa bolesnim poimanjem asadizma.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#116403 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:Bas te se dojmio :D A jes' markantan, sto jes' - jes'...Haman k'o Pol Markantni :lol:
Originalan je, nema dalje.

_______
Challenger_

#116404 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Za koga se navija u finalu? Liverpul ili Real?
Challenger_

#116405 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

"Kooooo o komeEeEeee, ko o čemuUuUuuu...
ako toneEeEem nek' potoneEeEeEem...
n'mogu bez njeEeEeee..."
salik79

#116406 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Challenger_ wrote:
"Kooooo o komeEeEeee, ko o čemuUuUuuu...
ako toneEeEem nek' potoneEeEeEem...
n'mogu bez njeEeEeee..."
Pa kaze: "Ona je ......" :skoljka:

:lol:
Challenger_

#116407 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

dragma
Vozim: Pješe

#116408 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

Akibh wrote:
Nastavak spina.... Konsultuj se koliko je ljudi ubijeno bacanjem sa zgrada a koliko ljudi barel bombama
Ja, i? Po tebi je broj žrtava glavni pokazatelj ko je bolji/gori?

Osim toga mojne meni podvaljivati tu priču i prozivati me tim infantilno-seljačkim insinuacijama.
Govorili smo o Kurdima i dgeneku koji su dobili..
A ja sam davno napisao, bezbroj puta, da je razlika u pet deka između ovih što bacaju ljude sa zgrada i onih što ruše zgrade ali ti to sa svojim skromnim intelektom očigledno nisi razumio/upratio.
Last edited by dragma on 26/05/2018 21:52, edited 1 time in total.
salik79

#116409 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Challenger_ wrote::lol:
RAV4

Akibh

#116410 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

salik79 wrote:I jos nesto mi naumpade - ovo iz Jermuka je barem izvlaceno iz rusevina, koje ionako ce morati biti uklanjane, sto upotpunosti, sto djelimicno, dok je u Afrinu otimacina vrsena iz radnji i zgrada neostecenih ratnim djejstvima...A svi smo bili svjedoci sta se desi kada neko "digne glas" protiv toga.
E onda je u redu, ako su im srušili kuće i poravnali naselje, onda je i pljačka ok i prihvatljiva
Challenger_

#116411 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:RAV4
Q

:mrgreen:

_______

1:1, trpajte Redsi!
insomnia78

#116412 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

A jezid? Sutimo, a?
Akibh

#116413 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

dragma wrote:
Akibh wrote:

Osim toga mojne meni podvaljivati tu priču i prozivati me tim infantilno-seljačkim insinuacijama.
A ja sam davno napisao, bezbroj puta, da je razlika u pet deka između ovih što bacaju ljude sa zgrada i onih što ruše zgrade ali ti to sa svojim skromnim intelektom očigledno nisi razumio/upratio.
Joj jesi karius...
Sve je počelo sa tvojom infantilno seljackom insinuacijom ko je gori a ko bolji
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#116414 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Young Erotica wrote:Ja sam mislio na pobunjenike u Idlibu i njihove medjusobne okršaje.
ja sam prosirio na sve vojske svijeta koji su napali siriju - medjusobno se vise pobili nego protiv predsjednika asada(ustat pa spomenuti)
insomnia78

#116415 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Ako su prije ili za vrijeme toga srusili jedni drugima kuce onda je sve u redu
insomnia78

#116416 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Ergo ne znam sto dizete frku. Islam poznaje i priznaje ratni plijen
Challenger_

#116417 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

japin_mutapi wrote: predsjednika asada(ustat pa spomenuti)
japin_mutapi

#116418 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Akibh wrote:
salik79 wrote:I jos nesto mi naumpade - ovo iz Jermuka je barem izvlaceno iz rusevina, koje ionako ce morati biti uklanjane, sto upotpunosti, sto djelimicno, dok je u Afrinu otimacina vrsena iz radnji i zgrada neostecenih ratnim djejstvima...A svi smo bili svjedoci sta se desi kada neko "digne glas" protiv toga.
E onda je u redu, ako su im srušili kuće i poravnali naselje, onda je i pljačka ok i prihvatljiva
Naravno da je u redu, sve su to teroristi i kozojebi - sve akcije koje poduzima legalna vojska medjunarodno priznate drzave protiv terorista i kozojeba su opravdane

ako je potrebno srusiti kucu ili zgradu u borbi protiv terorista i kozojeba, onda je treba i srusiti
insomnia78

#116419 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Osim ako nisu ciJonisti
Young Erotica

#116420 Re: Sirija vol. 2

Post by Young Erotica »

japin_mutapi wrote: ja sam prosirio na sve vojske svijeta koji su napali siriju - medjusobno se vise pobili nego protiv predsjednika asada(ustat pa spomenuti)
https://www.udemy.com/ultimate-beginner ... up-comedy/
japin_mutapi

#116421 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

insomnia78 wrote:Osim ako nisu ciJonisti
pa dobro nije samo izraelu i fasistickonacionalistickim turcima se spocitava rusenje kuca i zgrada u borbi protiv boraca pkk u turskoj -
japin_mutapi

#116422 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Young Erotica wrote:
japin_mutapi wrote: ja sam prosirio na sve vojske svijeta koji su napali siriju - medjusobno se vise pobili nego protiv predsjednika asada(ustat pa spomenuti)
ja sam savim ozbiljan, to ti mogu potvrditi kolege forumasi koji su duze na forumu i ovoj temi i koji me bolje poznaju od tebe

za komediju su ti zaduzeni neki drugi, ja nikako, ne znam odakle ti takav utisak
dragma
Vozim: Pješe

#116423 Re: Sirija vol. 2

Post by dragma »

Akibh wrote:
dragma wrote:
Akibh wrote:

Joj jesi karius...
Sve je počelo sa tvojom infantilno seljackom insinuacijom ko je gori a ko bolji
Eto, ne znaš ni odgovoriti kako treba bez da prepišeš.
I ono bi da se raspravlja...

Haj što nisi u stanju da upratiš šta drugi pišu, nego zaboravljaš šta si ti napisao.
Ili ti je možda neko diktirao!?
Da te podsjetim, sve je počelo tvojom glupavom konstatacijom da sam ja napisao kako su Kurdi dočekivali ISIL raširenih ruku. Niđe veze, osim u tvom ograničenom mozgu. :wink:
Challenger_

#116424 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

U Damasku je sirijske vojske kao mrava, a iz onih snimaka i fotografija se ne može zaključiti kolike su razmjere pljačke, odnosno koliko je njih uzelo učešća u tim radnjama. Dalje, ma koliko da ih je bilo, nisu, kao takfirističko-šovinistčke horde, otimali trakotore od živih seljana koje su ubili na licu mjesta već su POJEDINCI pljačkali srušeno i opustošeno naselje. NARAVNO i to je za osudu, moralnu i pravnu. Što je najbitnije, organi reda, sirijski i saveznički (ruska vojna policija) preduzimaju mjere protiv lopova, vidimo.

Možete se vi, tužni ljubitelji poraženih terorističko-lopovskih balvana truditi do zore da stavite znak jednakosti između njih i sirijske vojske i saveznika, ali ne ide pa ne ide.

Niti će ikada ići.

______
Young Erotica

#116425 Re: Sirija vol. 2

Post by Young Erotica »

japin_mutapi wrote:
Young Erotica wrote:
ja sam savim ozbiljan, to ti mogu potvrditi kolege forumasi koji su duze na forumu i ovoj temi i koji me bolje poznaju od tebe

za komediju su ti zaduzeni neki drugi, ja nikako, ne znam odakle ti takav utisak
Da dok veličaš Sadama tu se i moze nesto sto lici na ozbiljan post pročitati, inače si trol I to veoma los pa reko da te poguramo sa kursom stand up komedije.
Locked