Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#11626 Re: Gledate seriju - preporucite je
za one koji jos uvijek prate i one koji onanisu na lizzy caplan, pocela je cetvrta sezona masters of sex.
- zomri
#11627 Re: Gledate seriju - preporucite je
Počela je i nova sezona "Masters of Box" njenog rođaka Salmiraomar little wrote:za one koji jos uvijek prate i one koji onanisu na lizzy caplan, pocela je cetvrta sezona masters of sex.
/morao sam/
-
omar little
#11628 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:Počela je i nova sezona "Masters of Box" njenog rođaka Salmiraomar little wrote:za one koji jos uvijek prate i one koji onanisu na lizzy caplan, pocela je cetvrta sezona masters of sex.![]()
/morao sam/
parum-chak
- Towelie
#11629 Re: Gledate seriju - preporucite je
cassius wrote:
Jedva cekam.
-
Officer Crabtree
#11630 Re: Gledate seriju - preporucite je
svaka uzivo iz kluba je vrh vrhovaQler wrote:Meni je Luke Cage super. Odgledao je u dva dana na netflixu. Likovi dobri, svi imaju svoju pricu, niko nije crn ili bijel (ne rasa nego dobar/loš odnos) svi imaju historiju... a soundtrack je beton. Odavno nisam slusao bolju muziku u seriji. Volio bih otici u Harlem Paradise
- Saian
#11631 Re: Gledate seriju - preporucite je
nevezano, nimeta vam ne prevodite ove stvari, nema kod nas sholje chaja majka mu stara, kak'a sholja caja, il' napisi u orginalu il po vuku, al sholja chaja, e pa jebi gaDiwan wrote:
Čak i da jeste moja šolja čaja,
- Tito_i_Partija
#11632 Re: Gledate seriju - preporucite je
Hahaha, i ja sam bas ovo primjetio. Kakva solja caja jbt.Saian wrote:nevezano, nimeta vam ne prevodite ove stvari, nema kod nas sholje chaja majka mu stara, kak'a sholja caja, il' napisi u orginalu il po vuku, al sholja chaja, e pa jebi gaDiwan wrote:
- Diwan
#11633 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pravo interesantni postovi i duhovitost - impresioniran sam vasom inteligencijom i odgovoromSaian wrote:nevezano, nimeta vam ne prevodite ove stvari, nema kod nas sholje chaja majka mu stara, kak'a sholja caja, il' napisi u orginalu il po vuku, al sholja chaja, e pa jebi gaDiwan wrote:
- Jack Be Nimble
#11634 Re: Gledate seriju - preporucite je
Insecure djeluje kao moguca dobra komedija.
- yoda82
#11635 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dobar Luk Cage. Nije k'o DD ili JJ, ali dobar. Sviđa mi se što ima dosta referenci na ostale Marvelove filmove/serije, što prije nije bio slučaj.Qler wrote:Meni je Luke Cage super. Odgledao je u dva dana na netflixu. Likovi dobri, svi imaju svoju pricu, niko nije crn ili bijel (ne rasa nego dobar/loš odnos) svi imaju historiju... a soundtrack je beton. Odavno nisam slusao bolju muziku u seriji. Volio bih otici u Harlem Paradise
koliko sam razumio, Netflix i definitivno snima Punishera (mada još uvijek nije jasno hoće li se i on pojaviti u Defendersima). Jedva čekam
I što neko reč, ima 10 nerealnijih serija od ovih sa superjunacima. Pogotovo od ovih Netflixovih.
- Tito_i_Partija
#11636 Re: Gledate seriju - preporucite je
Diwan wrote:Pravo interesantni postovi i duhovitost - impresioniran sam vasom inteligencijom i odgovoromSaian wrote:nevezano, nimeta vam ne prevodite ove stvari, nema kod nas sholje chaja majka mu stara, kak'a sholja caja, il' napisi u orginalu il po vuku, al sholja chaja, e pa jebi gaDiwan wrote:

-
omar little
#11637 Re: Gledate seriju - preporucite je
djeste sta ima? 
- KB9
#11638 Re: Gledate seriju - preporucite je
u zadnje vrijeme, mozda cak i zadnjih godina, nisam imo mogucnosti i volje gledat te serije, sta je najbolje da pocnem gledat od svih sto postoje o tim herojima iz stripova? da li je gotham dovoljno kvalitetan il cu se samo razocarat u taj strip? (da se tako izrazim jel)yoda82 wrote:Dobar Luk Cage. Nije k'o DD ili JJ, ali dobar. Sviđa mi se što ima dosta referenci na ostale Marvelove filmove/serije, što prije nije bio slučaj.Qler wrote:Meni je Luke Cage super. Odgledao je u dva dana na netflixu. Likovi dobri, svi imaju svoju pricu, niko nije crn ili bijel (ne rasa nego dobar/loš odnos) svi imaju historiju... a soundtrack je beton. Odavno nisam slusao bolju muziku u seriji. Volio bih otici u Harlem Paradise
koliko sam razumio, Netflix i definitivno snima Punishera (mada još uvijek nije jasno hoće li se i on pojaviti u Defendersima). Jedva čekam![]()
I što neko reč, ima 10 nerealnijih serija od ovih sa superjunacima. Pogotovo od ovih Netflixovih.
- yoda82
#11639 Re: Gledate seriju - preporucite je
Daredevil, Jessica Jones i Luck Cage.KB9 wrote:u zadnje vrijeme, mozda cak i zadnjih godina, nisam imo mogucnosti i volje gledat te serije, sta je najbolje da pocnem gledat od svih sto postoje o tim herojima iz stripova? da li je gotham dovoljno kvalitetan il cu se samo razocarat u taj strip? (da se tako izrazim jel)yoda82 wrote:Dobar Luk Cage. Nije k'o DD ili JJ, ali dobar. Sviđa mi se što ima dosta referenci na ostale Marvelove filmove/serije, što prije nije bio slučaj.Qler wrote:Meni je Luke Cage super. Odgledao je u dva dana na netflixu. Likovi dobri, svi imaju svoju pricu, niko nije crn ili bijel (ne rasa nego dobar/loš odnos) svi imaju historiju... a soundtrack je beton. Odavno nisam slusao bolju muziku u seriji. Volio bih otici u Harlem Paradise
koliko sam razumio, Netflix i definitivno snima Punishera (mada još uvijek nije jasno hoće li se i on pojaviti u Defendersima). Jedva čekam![]()
I što neko reč, ima 10 nerealnijih serija od ovih sa superjunacima. Pogotovo od ovih Netflixovih.koje bi bile znaci eto 2 maksimalno koje stvarno vrijedi gledat?
Serije su odlične, poprilično realne, ali malo spore. Likovi su odlični. Ako ih budeš gledao, gledaj ih redosljedom izlaska DD1, JJ, DD2, LC. Radnja se ne veže direktno, ali ima nekih referenci.
Ostale ti ne bi preporučio da gledaš, ako nisi veliki fan tih serija. Praviše je tu šupljina i nelogičnosti, čak i za taj žanr. Meni su od ostalih najbolje legli Agents of S.C.H.I.E.L.D i Agent Carter (koja je čak i otkazana), onda Flash, pa Constantine (isto otkazana), pa Gotham, pa Arrow, pa Supergirl i na kraju Legends of Tomorrow, mada su ove sve bar za klasu ili dvije slabije od prve tri.
- KB9
#11640 Re: Gledate seriju - preporucite je
znaci gotham da preskocim, nema veze sto mi je betmen najdrazi od svihyoda82 wrote:Daredevil, Jessica Jones i Luck Cage.
Serije su odlične, poprilično realne, ali malo spore. Likovi su odlični. Ako ih budeš gledao, gledaj ih redosljedom izlaska DD1, JJ, DD2, LC. Radnja se ne veže direktno, ali ima nekih referenci.
Ostale ti ne bi preporučio da gledaš, ako nisi veliki fan tih serija. Praviše je tu šupljina i nelogičnosti, čak i za taj žanr. Meni su od ostalih najbolje legli Agents of S.C.H.I.E.L.D i Agent Carter (koja je čak i otkazana), onda Flash, pa Constantine (isto otkazana), pa Gotham, pa Arrow, pa Supergirl i na kraju Legends of Tomorrow, mada su ove sve bar za klasu ili dvije slabije od prve tri.
zahvaljujem
- Fajcion
#11641 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa ako imaš vremena odvoji vremena za svaku počni pa vidi jer mislim ukusi su različiti. Recimo yoda82 ti je ovdje preporučio sve marvel serije, a daleko od toga da su zanimljivije od ovih DC nabrojanih. U kvaliteti ima razlike ali opet od osobe do osobe je kako šta voli i šta mu godi.
- yoda82
#11642 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma realno za klasu su bolje (sve je radio Netflix). Ne samo od DC-ovih, nego i od ostalih Marvelovih. Volio bi vidjeti neke DC serije u Netfloxovoj produkciji ili eventualno u nekoj HBO produkciji.Fajcion wrote:Pa ako imaš vremena odvoji vremena za svaku počni pa vidi jer mislim ukusi su različiti. Recimo yoda82 ti je ovdje preporučio sve marvel serije, a daleko od toga da su zanimljivije od ovih DC nabrojanih. U kvaliteti ima razlike ali opet od osobe do osobe je kako šta voli i šta mu godi.
-
easy
#11643 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne znam jel Braindead vec spomenuta. meni je opustajuca i na svoj nacin interesantna

http://www.imdb.com/title/tt4877736/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.imdb.com/title/tt4877736/?ref_=fn_al_tt_1
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11644 Re: Gledate seriju - preporucite je

-
l33t
#11645 Re: Gledate seriju - preporucite je
huh kakav outfit maze ima... haos
- Fajcion
#11646 Re: Gledate seriju - preporucite je
The CW i jeste boljka DC-ovih serija, ali opet kažem daleko je to od toga da su pojedine loše ili da su nezanimljive. Pratim nekoliko i sa jedne i sa druge strane pa zato ovo i govorim.yoda82 wrote:Ma realno za klasu su bolje (sve je radio Netflix). Ne samo od DC-ovih, nego i od ostalih Marvelovih. Volio bi vidjeti neke DC serije u Netfloxovoj produkciji ili eventualno u nekoj HBO produkciji.
- yoda82
#11647 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma ja pratim sveFajcion wrote:The CW i jeste boljka DC-ovih serija, ali opet kažem daleko je to od toga da su pojedine loše ili da su nezanimljive. Pratim nekoliko i sa jedne i sa druge strane pa zato ovo i govorim.yoda82 wrote:Ma realno za klasu su bolje (sve je radio Netflix). Ne samo od DC-ovih, nego i od ostalih Marvelovih. Volio bi vidjeti neke DC serije u Netfloxovoj produkciji ili eventualno u nekoj HBO produkciji.
- Fajcion
#11648 Re: Gledate seriju - preporucite je
A ne znam ni kako mi mozak više funkcioniše od tolikih sadržaja koje pratim.yoda82 wrote:Ma ja pratim svepa zato ovako i komentarišem. Znam da je SF žanr, ali nervira me kada "padaju" na nekim elementarnim stvarima. Previše je nelogičnosti i to je ono što mi najviše smeta. Osim toga, i gluma i efekti su u najboljem slučaju prosječni, za razliko od ovih Netflixovih. Npr. DC ima puno bolji animirani univerzum, a filmski je tu negdje (DC ima i vrh filmova i baš loših, dok su kod Marvela obično neka sredina).
-
upsy_daisy
#11649 Re: Gledate seriju - preporucite je
Šta je sa serijom ''Orange is new black''? Snimaju li je i dalje ili je završena?
- Fajcion
#11650 Re: Gledate seriju - preporucite je
Obnovljena za još 3 sezoneupsy_daisy wrote:Šta je sa serijom ''Orange is new black''? Snimaju li je i dalje ili je završena?