clanstranke wrote: Komšić je dok je bio načelnik privukao Robot u tu Opštinu ...
Pa ne glasaj za ovakvog.
clanstranke wrote: Komšić je dok je bio načelnik privukao Robot u tu Opštinu ...
A što Robot ne dobi na poklot Altu, Importane, SCC lokaciju?! Kad je Zlatko superum što ne napravi bar još dva Željka i kako mu se običan glupan izmaknu?!OldMayor wrote:Cuj privukao Robot?clanstranke wrote:Komšić je dok je bio načelnik privukao Robot u tu Opštinu, odbio općinski stan...dok je bio ambasador nije kalkulisao i folirao nego se s te funkcije povukao časno a u Predsjedništvu nije zabušavao, bio konstruktivan, podnosio apelacije i pio, jer neko pijan lakše život odrobija.Inače njemu pijenje alkohola nije haram kao muslimanima jer, hej, on nije musliman. Inače, samo rijetki misle da je bezgrešan a još manje ih misli da je gori od "onog koji ga je napravio", Bakira, Radončića...Kada bi drugi bili Čerčil, Linkoln ili Mel Gibson - Brave hart onda bi on ne bi bio! Ali kada su drugi lopovi big time, cinici i hinje onda je on kombinacija Majke Tereze, aktuelnog Pape i Aleksandra Velikog! Uz svjesno pretjerivanje!
Nadam se da shvatas da bi pola vlasnika shopping centara ruku dalo da dobije onakve lokacije, kakve su poklonjene Selveru.
Dalje, obzirom da je bio u vrhu SDP i namazanog Zlaje, ja sam 100% siguran da je cilj bio od Zeljka napraviti 'obicnog covjeka'.
Uostalom, vidio si i kasnije da ce to biti Zeljkov imidz. Obican covjek, koji zivi u obicnoj zgradi - neboderu, koji ima kredit itd. Zena mu ne radi itd. Dakle, cilj je bio da se stvori poveznica sa obicnim ljudima, da se poistovjete s njim. Nemoj misliti da je to slucajno.I naravno, u tome su uspjeli jer je Zeljko ubijao na izborima.
I zar neko misli da Zeljko nema love? Dajte ljudi, pa njemu je plata 4000+ KM? On je na budzetu sve godine poslije rata.
Mislim rega je Zeljko lik, medjutim ja njega ne vidim kao nekog spasioca, mesiju. Da je najmanje los izbor, jeste to cu priznati, ali dizati sad covjeka nesto u nebesa, ne znam bas jednostavno ne vidim rezultate. Niti ih on moze imati, niti bilo ko drugi, jer dok je ovakvo uredjenje drzave nema sanse da se mogu napraviti neke vec promjene.
A ti nemoj nikako glasati! Načelnik je bio veoma kratko i s te pozicije katapultirao se u vrh države. Koji glupan, nehljebović, ublahaš...i koji super umovi, super junaci i super sve s druge strane! Majku mu!VjecitiStudent wrote:clanstranke wrote: Komšić je dok je bio načelnik privukao Robot u tu Opštinu ...
![]()
Pa ne glasaj za ovakvog.
Sa njim smo bar na nuli. Ovi ostali nas odvedoše u debeli minus.Dr. Kuca wrote:8 godina nije malo. rezultati nula.
Kao pojedinac on ne može mnogo uraditi.lerdi wrote:Sa njim smo bar na nuli. Ovi ostali nas odvedoše u debeli minus.Dr. Kuca wrote:8 godina nije malo. rezultati nula.
Tako sam i ja govorio do unazad par mjeseci. Ali Komsic ne bi bio Komsic kad ne bi usrao stvari. Prvo sa preimenovanjem stranke, pa sa kadrovskim zalijetanjima (ponavlja staru gresku angazovanja profanisanih likova), pa sa samom svojom nesposobnoscu i neodlucnoscu. Koji ce mu uopce racku ova komedija sa kandidatima za predsjednistvo?Biene wrote:Da li imate bolji prijedlog za glasanje?
Prosvijetlite me molim vas, ja zaista ne vidim bolju opciju u ovom trenutku.
Mogao je. Mogao je uradito ono sto radi najbolje i sto mu stvara najjaci imidz - ne uraditi nista!Biene wrote:Kao pojedinac on ne može mnogo uraditi.
Za koga onda da glasamo?dustaban wrote:Tako sam i ja govorio do unazad par mjeseci. Ali Komsic ne bi bio Komsic kad ne bi usrao stvari. Prvo sa preimenovanjem stranke, pa sa kadrovskim zalijetanjima (ponavlja staru gresku angazovanja profanisanih likova), pa sa samom svojom nesposobnoscu i neodlucnoscu. Koji ce mu uopce racku ova komedija sa kandidatima za predsjednistvo?Biene wrote:Da li imate bolji prijedlog za glasanje?
Prosvijetlite me molim vas, ja zaista ne vidim bolju opciju u ovom trenutku.
DA je bogdo imao zivaca pa nista ne raditi do izbora. Ovako...![]()
Nemoj glasati za mene.lerdi wrote:Treba mi samo jedno.Corto Maltese wrote:Odgovor a)lerdi wrote: Od ponuđenih rješenja taj koji će nam donijeti prosperitet je ko? Molim te napiši konkretno ime i prezime.
Na ovim izborima učestvuje nekoliko hiljada kandidata.
Koliko stotina imena i prezimena ti je potrebno?
Odgovor b)
Nisam ovdje da promovišem nečiju političku karijeru.
Jedino me zanima da razotkrivam ublehaše.
Pa sam krenuo od najvećeg.
Pardon, drugog najvećeg.
Najveći je u Turskoj, već godinama.
Pa najveći ublehaš ovdje si ti. Vazda iz šupljeg u prazno. Nikad ništa konkretno i vazda sa nekog umišljenog nivoa. Povazdan za tastaturom i u svom umišljenom svijetu. Možda da prvo razotkriješ sebe pa da pređeš na ostale?
johntra wrote:
Ma ratovali su mnogi, ali nije svako dobijao najviša priznanja. Za većinu dobitnika ZL se zna zašto su ga dobili, a za ŽK visi nepoznanica. Godinama nakon rata...clanstranke wrote:Ako ne znate da je Komšić ratovao pitajte nekog od boraca, ako poznajete kojeg.
Ublehaš kažem ja. Na kraju će ispast da si definicije napisane na ovoj temi posvetio svojoj malenkosti umjesto ličnosti iz naslova ove teme.Corto Maltese wrote:Nemoj glasati za mene.lerdi wrote: Treba mi samo jedno.
Pa najveći ublehaš ovdje si ti. Vazda iz šupljeg u prazno. Nikad ništa konkretno i vazda sa nekog umišljenog nivoa. Povazdan za tastaturom i u svom umišljenom svijetu. Možda da prvo razotkriješ sebe pa da pređeš na ostale?
Šta drugo da ti kažem?

Periodicno ponavljana laz, a ti si belkim preuzeo stafetu od @Corta, koji je kmecao "kako Zeljko jeste, a ja nisam". Onda je neko objavio tacan podatak (ne bilo ti tesko, potrazi), ali od tada je proslo nekoliko mjeseci...pa ce opet za nekoliko mjeseci neki minder-efendija potegnuti pitanje Zeljkovog ljiljana....i tako...The BEN10 wrote:Ma ratovali su mnogi, ali nije svako dobijao najviša priznanja. Za većinu dobitnika ZL se zna zašto su ga dobili, a za ŽK visi nepoznanica. Godinama nakon rata...clanstranke wrote:Ako ne znate da je Komšić ratovao pitajte nekog od boraca, ako poznajete kojeg.
Ne zna ni on.JoseMujica wrote:znate šta bi ŽK reko na sve ovo?
Reko bi ti da ces umjesto ljiljana dobiti po prstima i po nosu.Corto Maltese wrote:Ne zna ni on.JoseMujica wrote:znate šta bi ŽK reko na sve ovo?
zaista je politika poslata drugačija..... nekako zabavnija"Osjećam se kao kompletan idiot!"
Najbolje nas tek čeka.JoseMujica wrote:jok ba...vazda ima:
zaista je politika poslata drugačija..... nekako zabavnija"Osjećam se kao kompletan idiot!"
Fail sine, fail. Prije par mjeseci jeste bilo postavljano pitanje ZL, ali niko nije dao odgovor zašto ga je ŽK dobio. A i tad je ko i sad bilo grijeh pitati KAKO i ZASTO...seln wrote:Periodicno ponavljana laz, a ti si belkim preuzeo stafetu od @Corta, koji je kmecao "kako Zeljko jeste, a ja nisam". Onda je neko objavio tacan podatak (ne bilo ti tesko, potrazi), ali od tada je proslo nekoliko mjeseci...pa ce opet za nekoliko mjeseci neki minder-efendija potegnuti pitanje Zeljkovog ljiljana....i tako...The BEN10 wrote:Ma ratovali su mnogi, ali nije svako dobijao najviša priznanja. Za većinu dobitnika ZL se zna zašto su ga dobili, a za ŽK visi nepoznanica. Godinama nakon rata...clanstranke wrote:Ako ne znate da je Komšić ratovao pitajte nekog od boraca, ako poznajete kojeg.