Eh kad ti Kosac ovo napise sve je jasno..Cossack wrote: Umjesto da su uložili pare u igrače i prošli dalje sada NEMAMO NI PARA NI IGRAČA! Aferim upravo!
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#11601 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
- vicious
#11602 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ima li negdje snimak utakmice? Moram pogledati one neke situacije iz drugog poluvremena, nisam dobro ni vidio šta se dešavalo tamo pred njihovim golom.
- Cossack
#11603 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
KristalnoNadzorna_ploca wrote:Eh kad ti Kosac ovo napise sve je jasno..Cossack wrote: Umjesto da su uložili pare u igrače i prošli dalje sada NEMAMO NI PARA NI IGRAČA! Aferim upravo!
-
Nadzorna_ploca
#11604 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ja i dalje hocu da mi neko kaze gdje su pare od Hamze. Ali ne da odgovor bude da prestanem crnjaciti.Cossack wrote:KristalnoNadzorna_ploca wrote:Eh kad ti Kosac ovo napise sve je jasno..Cossack wrote: Umjesto da su uložili pare u igrače i prošli dalje sada NEMAMO NI PARA NI IGRAČA! Aferim upravo!
- leškarenje
#11605 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
E čuj došao na forum da pita dje su pare od Hamze
blago tebi...Hahahaaaaàaa,e što se nasmija sabahile 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11606 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jebo pare.
Hocu titulu.
Hocu titulu.
-
Nadzorna_ploca
#11607 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ti nas nasmijavas vec danima. 
-
north
#11608 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jeste, samo problem je što se ovo prečesto dešava tako da se više alibiji ne mogu tražiti u nesreći......treneru je najlakše reći ispali smo od slabije ekipe i bili smo bolji, mislim to znaju i ptice na grani, nije topla voda sa tim otkrivena, ali treba reći kako i zašto stalno dolazimo u takve situacije..kako vazda mi kiksamo od lošijih, kako to nekako najviše mi proživljavamo godinama, kako cijelu sezonu na Koševu smo prividno bolji od protivnika, a svaka druga završava sa nekim kiksom, itd, itdleškarenje wrote:Da se samo jedna usunjala od onih što su skidali haman sa linije ovdje bi bila drkica na veličanstvenu predstavu,totalnu dominaciju,bla,bla.....
Milion pitanja može se postaviti vezano za ovaj klub i ekipu, samo oni što su najodgovorniji se prave blesavi i ne znaju objasniti u čemu je problem i kad će se početi to rješavati?
Ovakvim načinom rada i neuviđavanjem gdje je problem i rješavanju toga, mi ćemo i 2025 godine završavati treći u ligi zadovoljavati se izlaskom u Evropu, i onda ćemo opet u prom pretkolu biti puno bolji i ispasti, i opet pričati takav je fudbal....Ako ćemo to prihvatiti, onda ok, ukinuti "divove" na koševu jer vć odavno ta riječ je besmislena jer nas svako kara ko stigne, i prihvatimo da smo u rangu prosječne ekipe ispodprosječne lige u Evropi...
- leškarenje
#11609 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Haj ba ne seri,da ti ovako kažem....šta ba ti nekome otvaraš oči iz banovica ili odakle si već....odjebausNadzorna_ploca wrote:Ti nas nasmijavas vec danima.
-
Nadzorna_ploca
#11610 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Odjebaus i ti konacno jer nemas pojma sa kim pricas i glumis neku velicinu pokusavajuci da spustis.leškarenje wrote:Haj ba ne seri,da ti ovako kažem....šta ba ti nekome otvaraš oči iz banovica ili odakle si već....odjebausNadzorna_ploca wrote:Ti nas nasmijavas vec danima.znaš ono što pročitaš u novinama i ovdje glumiš nekog znalca,ako i dodjes na tekmu bezbeli si medju onima što psuju da se ubaci Hadzic.....
Ljude koji dolazi iz Banovica ili bilo odakle bi trebalo posebno cijeniti ali ti si bezvrijedan i ne kontas.
- leškarenje
#11611 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ti ne dolaziš što je najbitnije,dok one koji dolaze čak i kući dovedem da prespavaju
a sad nastavi pitati na forumu dje su pare 
- Pitar s Kariba
#11612 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
I ja sam upratio te .. ali nije bila nikakva grupa, već dva nekakva, čini mi se dopingovana, lika.Tomahawk11 wrote: Pojedine kad citam, tacno profil one grupe na vrh coska zapada na kraju utakmice.
To psuje, Cala odlazi, jebu od do, pjene![]()
Nisu oni zbog FKS tu, oni su tu zbog sebe izgleda.
-
Nadzorna_ploca
#11613 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa nisam lud kod tebe da spavam. 
- leškarenje
#11614 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Takvi i nemaju bujruma.
- Pitarrr82
#11615 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Tuga, realno...
- Pitar s Kariba
#11616 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Benko nije baš Bugari, al' mislim da bi on to lahko skin'omissko wrote:Ma treba selit s Kosevasencobih wrote:Mislim da bi trebali angazovati nekoga da skine sihre sa stadiona, ovo već postaje zabrinjavajuće
- Cossack
#11617 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
On bi sinoć protiv onakve ekipe dva gola guzicom ugurao ako treba ali bi prošli 100%Pitar s Kariba wrote:Benko nije baš Bugari, al' mislim da bi on to lahko skin'omissko wrote:Ma treba selit s Kosevasencobih wrote:Mislim da bi trebali angazovati nekoga da skine sihre sa stadiona, ovo već postaje zabrinjavajuće
-
emmir1
#11618 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Biti toliko kvalitetniji, onoliko nadmoćan i ne utrpati 5 golova.
Nije mi jasno.
Sarajevo mora dovesti jednog kvalitetnog veznjaka koji zna dati zadnji pas i mora dovesti napadača koji će nešto pospremiti u mrežu
Kada se otišlo na penale siguran sam bio da nemaju šanse, jer kada je Zaria preživjela sve ono, pa Sarajevo penal 3 min prije kraja, pa igrač manje
Da je bila oklada ko prolazi na penale stavio bih milju na Zariu
Nije mi jasno.
Sarajevo mora dovesti jednog kvalitetnog veznjaka koji zna dati zadnji pas i mora dovesti napadača koji će nešto pospremiti u mrežu
Kada se otišlo na penale siguran sam bio da nemaju šanse, jer kada je Zaria preživjela sve ono, pa Sarajevo penal 3 min prije kraja, pa igrač manje
-
Labirint
#11619 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ako bilo ko od igrača ili stručnog štaba ili Uprave spomene "evropu" kao nekakav cilj za koji se borimo kroz sezonu i kome stremimo automatski bi ga trebalo isključiti iz bavljenja fudbalom do kraja života. Samo ko će ga isključiti
Cijelu sezonu prošlu nas tuše "primaran cilj izlazak u Evropu, zanima nas Evropa, Evropa Evropa..." kao da u najmanju ruku nas širom otvorenih ruku čekaju po grupnim fazama. I šta dobijemo od te "evrope"? Blamažu u 180 , pardon 240 plus minuta izrežiranu od strane "igrača" i "stručnog štaba", ispadanje od nekih amatera ( što ljudi ruku na srce realno i jesu), upropašten start sredina i kraj sezone, gadjenje fudbalske igre za minimalo 10 milja ljudi koji su ih došli ispoštovati , izgubljene pare na račun prolazaka u naredno kolo i...neka neko nastavi niz. Što je već ranije rečeno ovdje bez smjene komplet rukovodstva prvo a samim tim i ostalih segmenata u klubu napredka na duže staze nema, ma ni na kraće ni na kakve. Ne znam za vas al' ovaj Crnkić od sinoć me doooobro podsjetio na Meluna i uopšte na te "slavne dane naše prošlosti" ...

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11620 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Da li su to bili oni isti koji su smotali?Pitar s Kariba wrote:I ja sam upratio te .. ali nije bila nikakva grupa, već dva nekakva, čini mi se dopingovana, lika.Tomahawk11 wrote: Pojedine kad citam, tacno profil one grupe na vrh coska zapada na kraju utakmice.
Miris sijena se sirio tribinom cijelo drugo poluvrijeme
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11621 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kako je problem u zadnjem pasu, ako smo stvorili toliko prilika?emmir1 wrote:Biti toliko kvalitetniji, onoliko nadmoćan i ne utrpati 5 golova.
Nije mi jasno.
Prije je problem u realizatoru.
-
north
#11622 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Imao si milion puta situacije, kada se na stranu gurne lopta i igrač se sjuri u šesnest i treba povratna u sredinu, ali ti pasovi su uvijek pogađali protivničke igrače koji su izbijali u aut, korner....prelako smo dolazili blizu njihovih 16, prelako, gotovo iz svakog napada, a tako slabo to kapitalizitali da je to za bogu plakati...Tomahawk11 wrote:Kako je problem u zadnjem pasu, ako smo stvorili toliko prilika?emmir1 wrote:Biti toliko kvalitetniji, onoliko nadmoćan i ne utrpati 5 golova.
Nije mi jasno.
Prije je problem u realizatoru.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11623 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
To da, te lopte sa strane jesu slabe, ali ocito nema ni ko da zavrsi, ne moze 500 centarsuteva biti da bas ni jedan ne pogodi.north wrote:
Imao si milion puta situacije, kada se na stranu gurne lopta i igrač se sjuri u šesnest i treba povratna u sredinu, ali ti pasovi su uvijek pogađali protivničke igrače koji su izbijali u aut, korner....prelako smo dolazili blizu njihovih 16, prelako, gotovo iz svakog napada, a tako slabo to kapitalizitali da je to za bogu plakati...
Mislio sam na one okomite pasove, u kazneni, bilo je 4-5 situacija, drugi penal, ono kad je Radovac bio u prilici, Hebib par puta....to je dobro bilo, ali opet ta zavrsnica.
- Cossack
#11624 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bekić je također odlično ubacivao ali šta možeš kada nismo imali napadača da to samo skrene u gol.Tomahawk11 wrote:To da, te lopte sa strane jesu slabe, ali ocito nema ni ko da zavrsi, ne moze 500 centarsuteva biti da bas ni jedan ne pogodi.north wrote:
Imao si milion puta situacije, kada se na stranu gurne lopta i igrač se sjuri u šesnest i treba povratna u sredinu, ali ti pasovi su uvijek pogađali protivničke igrače koji su izbijali u aut, korner....prelako smo dolazili blizu njihovih 16, prelako, gotovo iz svakog napada, a tako slabo to kapitalizitali da je to za bogu plakati...
Mislio sam na one okomite pasove, u kazneni, bilo je 4-5 situacija, drugi penal, ono kad je Radovac bio u prilici, Hebib par puta....to je dobro bilo, ali opet ta zavrsnica.
- hamo22
#11625 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bravo!Tomahawk11 wrote:leškarenje wrote:Da se samo jedna usunjala od onih što su skidali haman sa linije ovdje bi bila drkica na veličanstvenu predstavu,totalnu dominaciju,bla,bla.....![]()
Pojedine kad citam, tacno profil one grupe na vrh coska zapada na kraju utakmice.