Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Sanjarko
#11601 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pozdravi stozerni kod Ban Jelacica. 
- Sanjarko
#11602 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam kako pojedincima ne dojadi ovo otvaranje profila radi provociranje itd. Pored svega, svih problema koje ljudi imaju, svi skoro pa i oni vjerovatno, oni guslaju i guslaju po netu. Zali boze profila, imjelova i net potrosnje.
-
glockov kolac
#11603 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Osim ako mu to nije posao... Satro ikavica...Vizionar 1985 wrote:Ne znam kako pojedincima ne dojadi ovo otvaranje profila radi provociranje itd. Pored svega, svih problema koje ljudi imaju, svi skoro pa i oni vjerovatno, oni guslaju i guslaju po netu. Zali boze profila, imjelova i net potrosnje.
- Alfons Kauders
#11604 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kuzim ja, ali ti cifre ne stimajudr laganini wrote:..evo dva prihod po glavi stanovnika 156 000 na tisuću stanovnika najači u bih...stopa nezaposlenosti odma iza sarajevskog kantona..oćeš još..Alfons Kauders wrote:Navedi jedan.dr laganini wrote:..ne lupetaj po vašim pokazateljima iz asarajevskog zapadno hercegovačka županija dominir au svim ekonomskim pokazateljima..po indexu razvijenosti sarajevski kanton 130%..zapadno hercegovački 119 i hercegovačko neretvanski 106 još tuzlanski samo iznad sto ostalo ispod stoo..valjda kužiš što je index razvijenosti il da nacrtam..
- Alfons Kauders
#11605 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
More bit dotur Hafis ili doktor Peharfurlan wrote:Ma dzes Vojo, četničino stara.dr laganini wrote: ..samo je jedan dr na forumskoj karti...
Ovaj prvi se pretvara da je doktor i da mu je mjesto u bolnici.
Ovaj drugi jeste doktor i fakat mu je mjesto u bolnici, samo sto bi u njoj bio vezan za krevet.
-
furlan
#11606 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma dr.Vojo vam je novi i lijepo se igrajte sa njim. 
- Alfons Kauders
#11607 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Lepo cemo se igrati, bas lepo.furlan wrote:Ma dr.Vojo vam je novi i lijepo se igrajte sa njim.
-
kockakockica
#11608 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bilo je vrijeme kad sam i ja uvazavao termin konstitutivni narodi, ali sam kasnije vidio kako gadno sam se zeznuo. Hoce sva prava i vise, dok lijezu i bude se sa razmisljanjima kako razvaljivati drzavu, praviti stetu i sprdati se na racun Bosnjaka. Prije rata u srcu skutorije Listici govorilo se hiljada, a danas svi mahom postali "veliki Hrvati svijetlog tena, ugladjenog govora"
Vrijedja se drzava, pale se zastave, pljuje se po nasem sportu, krade i otima, ponizavaju nase firme dok se Hrvatske favorizuju. Izrugava se bosanski jezik i ponizavaju Bosnjaci. Tamo gdje su vecina Bosnjaci nemaju apsolutno nikakva prava, posao i osnovne uslove za zivot. Zivi se mahom od poljoprivrede dok debeli HDZ-ovci krevelje iz fotelja brisuci usta od mastne krmetine. Sve to financiraju gradjani BiH, nasa drzava, ali oni svi redom opet kazu da je Zg njihov glavni grad, njihova drzava Hrvatska. Ogroman broj odluka Ustavnog suda nisu provedene, pa cete tako naci u kantonima neustavno ime "zupanija", neustavne sahovnice, u nazivima jezika "bosnjacki jezik" i mnoge druge. Naravno, isti ti koji ne provode odluke svakodnevno spominju one koje smatraju za njih koristne.
I na kraju omiljeno poturanje javnosti da je za apsolutno sve krize kriv Zeljko Komsic, da je sve pocelo takozvanim biranjem Hrvata od strane Bosnjaka, vjesto se sakriva glavna cinjenica proglasenje SAMOUPRAVE 2000. godine od strane zlocinaca. Prvi put su pokusali 1996. godine, pa onda 2000. godine. Zeljko tada nije ni znao sta je to politika.
Ogromna kolicina najgore vrste hinjanluka potice od tih ljudi, mrznje prema svemu bosanskom i nasoj drzavi. Shvatio sam da je jedini odgovor gradjanska drzava, ukidanje izmisljenog termina konstitutivnosti i radjanje normalne zivotne sredine gdje nece masni Jozo odredjivati pravila mom narodu. Ne znam kako vam se da natezati sa njima, ja imam kratak i jasan odgovor - SIKTER
Vrijedja se drzava, pale se zastave, pljuje se po nasem sportu, krade i otima, ponizavaju nase firme dok se Hrvatske favorizuju. Izrugava se bosanski jezik i ponizavaju Bosnjaci. Tamo gdje su vecina Bosnjaci nemaju apsolutno nikakva prava, posao i osnovne uslove za zivot. Zivi se mahom od poljoprivrede dok debeli HDZ-ovci krevelje iz fotelja brisuci usta od mastne krmetine. Sve to financiraju gradjani BiH, nasa drzava, ali oni svi redom opet kazu da je Zg njihov glavni grad, njihova drzava Hrvatska. Ogroman broj odluka Ustavnog suda nisu provedene, pa cete tako naci u kantonima neustavno ime "zupanija", neustavne sahovnice, u nazivima jezika "bosnjacki jezik" i mnoge druge. Naravno, isti ti koji ne provode odluke svakodnevno spominju one koje smatraju za njih koristne.
I na kraju omiljeno poturanje javnosti da je za apsolutno sve krize kriv Zeljko Komsic, da je sve pocelo takozvanim biranjem Hrvata od strane Bosnjaka, vjesto se sakriva glavna cinjenica proglasenje SAMOUPRAVE 2000. godine od strane zlocinaca. Prvi put su pokusali 1996. godine, pa onda 2000. godine. Zeljko tada nije ni znao sta je to politika.
Ogromna kolicina najgore vrste hinjanluka potice od tih ljudi, mrznje prema svemu bosanskom i nasoj drzavi. Shvatio sam da je jedini odgovor gradjanska drzava, ukidanje izmisljenog termina konstitutivnosti i radjanje normalne zivotne sredine gdje nece masni Jozo odredjivati pravila mom narodu. Ne znam kako vam se da natezati sa njima, ja imam kratak i jasan odgovor - SIKTER
- Alfons Kauders
#11609 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jest, jest, da nije Livna, ne znam kako bi u Tuzli hljeba imali.dr laganini wrote:..rezultati su iz dzzs bih svak moze provjerit...al lakse je zabit glavu u pijesak i optuzivat hrvate za svoju nesposobnost...al eto imate najgori sport u europi i za to su va..krivi hrvati...koji su kako sam vec napisa nosioci razvoja federacije i da nije tako federacija bi bila ispod nivoa srpske republike..
- Alfons Kauders
#11610 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro, necemo vise.dr laganini wrote:..i huskanje na hrvate pa i na portalima i iznosenjem pausalni uglavnom neistina na kraju cinite sebi gore...
-
megaman4
#11611 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Je li to ti ozbiljno?dr laganini wrote:..rezultati su iz dzzs bih svak moze provjerit...al lakse je zabit glavu u pijesak i optuzivat hrvate za svoju nesposobnost...al eto imate najgori sport u europi i za to su va..krivi hrvati...koji su kako sam vec napisa nosioci razvoja federacije i da nije tako federacija bi bila ispod nivoa srpske republike..
Vidim kako ste nosioci razvoja FBiH. Iz Kantona gdje ste vecina, Hrvati masovno odlaze. Za to nisu krivi Bosnjaci, nego HDZ i Covic. Livno je pred nestankom zahvaljujuci HDZ-u.
Ti kao da ne vidis da narod nestaje. Nije vise ni bitno da li je Bosnjak, Srbin ili Hrvat, jer odlaze svi. Za manje od 5 godina, BiH ce imati manje od 2,5 miliona stanovnika.
Samo vidi Slavoniju u RH koja je skoro pa prazna. Ljudima je dosta suplje.
Ako ti ne vidis realnost, to je tvoj problem.
Last edited by megaman4 on 03/08/2017 11:21, edited 1 time in total.
- Point.
#11612 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad vec spominjete Livno, je li on pripada Bosni ili Hercegovini?
-
megaman4
#11613 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bosni. Nekad se zvalo Hlivno.Point. wrote:Kad vec spominjete Livno, je li on pripada Bosni ili Hercegovini?
- Alfons Kauders
#11614 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Juncker jutros:

Samo nek ne puca“I’m not in favor of the western Balkans joining the EU soon,” Juncker said. “But if you take away the European perspective, then we will again experience what we experienced in the 1990s. In this respect, the stability of the composition of the European Union is a prerequisite for the Balkans not being at war again. I hope [Trump] understood that.”
-
megaman4
#11615 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cuj Bosnjaci ne odlaze?dr laganini wrote:..misas kruske.i jabuke odlazi se iz iz hrvatske a pet puta je razvijenija od bih...da.mogu ic nebi ostalo sto bosunjaka u bih..
Ti zivis u nekom svom svijetu koliko nisi upucen.
Moja se mahala prepolovila jer su ljudi otisli a sve su Bosnjaci. Novi odlasci su na vidiku. Ove sedmice ispracam rodjake koji odose zauvijek.
I u Kanadu odose masovno. Nece niko ostati. A da ti ne kazem koliko je familija ranije otislo. I sve su Bosnjaci.
Nacionalisti su sahranili su ovu zemlju zauvijek.
Last edited by megaman4 on 03/08/2017 11:50, edited 1 time in total.
- BHCluster
#11616 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ili neJma sanse da nas prime u EU.Alfons Kauders wrote:Juncker jutros:
Samo nek ne puca“I’m not in favor of the western Balkans joining the EU soon,” Juncker said. “But if you take away the European perspective, then we will again experience what we experienced in the 1990s. In this respect, the stability of the composition of the European Union is a prerequisite for the Balkans not being at war again. I hope [Trump] understood that.”
- Alfons Kauders
#11617 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
aha, ovo zasluzuje posebnu temuBHCluster wrote:Ili neJma sanse da nas prime u EU.Alfons Kauders wrote:Juncker jutros:
- BHCluster
#11618 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nesto kao >>BiH imedju "nositelja europskih vrijednosti" i EU<<Alfons Kauders wrote:aha, ovo zasluzuje posebnu temuBHCluster wrote:Ili neJma sanse da nas prime u EU.Alfons Kauders wrote:Juncker jutros:
“I’m not in favor of the western Balkans joining the EU soon,” Juncker said. “But if you take away the European perspective, then we will again experience what we experienced in the 1990s. In this respect, the stability of the composition of the European Union is a prerequisite for the Balkans not being at war again. I hope [Trump] understood that.”
Samo nek ne puca
Mogo bi se i kakav naucni skup organizovati.
- moa
#11619 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
stara vijest ali ipak
http://vijesti.ba/clanak/370016/poruka- ... ozemo-u-eu
znaci za jedno 25-30 godina.Ako tada bude bila EU u ovom formatu.
- tandmand
#11620 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Veliko hvala Dodiku, Josipoviću a napose Kolindi, jer su svojim upozorenjima o beloj alkaidi, tisućama povratnika iz Sirije i sl. otvorili oči njemačkoj administraciji koja je zaključila da se samo građanska BiH može suprostaviti islamskom ekstremizmu. Zato nikakvi 3. entiteti, nikakve podjele koje bi getoizirale bosansku muslimansku zajednicu, nikakve evropske Gaze i Zapadne obale, već samo građanska BiH.moa wrote:stara vijest ali ipak
Veliko hvala i našoj dragoj Meliki (Angeli) Merkel koja je u konstitutivnosti naroda prepoznala ostatke sovjetsko-komunističke prakse a koju najviše zastupaju kadrovi oba HDZa, mahom bivši službenici Udbe i članovi saveza komunista. Svi znamo kako su Nijemci a pogotovo ovi koji pamte DDRov STASI alergični na ovakve pojave.
EU je dosta raznih Donjecka, Nagorno-Karabaha, Južne Osetije,Abhazije .... Samo im fali još 3. entitet i palestinizirana bošnjačka teritorija kao izvor nestabilnosti i barijera slobodnom protoku ljudi, roba, kapitala. Njemačka je u tehnološko-ekonomskoj trci sa azijskim zemljama, roba treba da piči preko ovih teritorija i onda zamisli nađe se jedan Dodik koji je uz pomoć sinova HDZa uzorao put i kaže "ne može preko oranja". Ma jašta ...
- ovo_malo_duse
#11621 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
tandmand wrote:Veliko hvala Dodiku, Josipoviću a napose Kolindi, jer su svojim upozorenjima o beloj alkaidi, tisućama povratnika iz Sirije i sl. otvorili oči njemačkoj administraciji koja je zaključila da se samo građanska BiH može suprostaviti islamskom ekstremizmu. Zato nikakvi 3. entiteti, nikakve podjele koje bi getoizirale bosansku muslimansku zajednicu, nikakve evropske Gaze i Zapadne obale, već samo građanska BiH.moa wrote:stara vijest ali ipak
Veliko hvala i našoj dragoj Meliki (Angeli) Merkel koja je u konstitutivnosti naroda prepoznala ostatke sovjetsko-komunističke prakse a koju najviše zastupaju kadrovi oba HDZa, mahom bivši službenici Udbe i članovi saveza komunista. Svi znamo kako su Nijemci a pogotovo ovi koji pamte DDRov STASI alergični na ovakve pojave.
EU je dosta raznih Donjecka, Nagorno-Karabaha, Južne Osetije,Abhazije .... Samo im fali još 3. entitet i palestinizirana bošnjačka teritorija kao izvor nestabilnosti i barijera slobodnom protoku ljudi, roba, kapitala. Njemačka je u tehnološko-ekonomskoj trci sa azijskim zemljama, roba treba da piči preko ovih teritorija i onda zamisli nađe se jedan Dodik koji je uz pomoć sinova HDZa uzorao put i kaže "ne može preko oranja". Ma jašta ...
Tetka Melika (Angela) Merkel
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11622 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
samoISELJAVANJE
Čavka: RS svake godine izgubi 20 hiljada stanovnika
- Sanjarko
#11623 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma znam da ima i toga. Ali fakat ne kontam. Ispostovana konstitutivnost naroda tamo dze smo mi vecina kako znam. Zaposleni ne Boshnjaci u institucijama, administraciji, drzavnim preduzecima itd. Bruka Hrvata i Srba radi da su domicilni cak poceli da govore o tome kako su se svi Hrvati, Srbi u manjoj mjeri svi uvalili na radna mjesta drzavna, cak neki i negoduju u vezi toga. A sto nisu Kurcubici, glavonje, sefovi ne kontaju da je Kurcubic lizao supaka i supaka da bi dospio na mjesto glavonje, sefa i da osim lizanja supka ima tu jos sto sta sta se treba poklopit da bi glavonja, sef bio neko i normala da domicilni, oni koji su vecina obavlja vecinu ti pozicija. Jos ne kontaju da ovo sto je ostalo Hrvata i Srba sve skoro staro u penzijama ili pred penzijama, a nekima mi i pomazemo koliko mozemo od svog jada, i oni nama koliko mogu.glockov kolac wrote:Osim ako mu to nije posao... Satro ikavica...Vizionar 1985 wrote:Ne znam kako pojedincima ne dojadi ovo otvaranje profila radi provociranje itd. Pored svega, svih problema koje ljudi imaju, svi skoro pa i oni vjerovatno, oni guslaju i guslaju po netu. Zali boze profila, imjelova i net potrosnje.
-
155_mm
#11624 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kolko ja kontam ovaj luksenburski jezik, junker je reko trampu“I’m not in favor of the western Balkans joining the EU soon,” Juncker said. “But if you take away the European perspective, then we will again experience what we experienced in the 1990s. In this respect, the stability of the composition of the European Union is a prerequisite for the Balkans not being at war again. I hope [Trump] understood that.”
"jarane tranpe, mi smo malo u sranju ovaj bregzit pa poljaci pa madjari, moramo se restartovati. to ce potrajati. de ti vidi da ove preostale (BiH i MK) uvuces u NATO da bar osiguramo da ne bude sranja. kontas?!"
-
155_mm
#11625 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa onda ide
Matthew Nimetz, američki diplomata i posrednik u sporu Makedonije i Grčke o imenu izjavio je da je optimista i da vjeruje da se bliži vrijeme rešenja ovog spora, a portal Sputnjik tvrdi da je premijer Zoran Zaev iza kulisa Samita lidera Jadranske povelje u Podgorici sa delegacijom SAD dogovorio novo ime za Makedoniju kako bi se ta zemlja što prije priključila NATO..