nenam na ovo foldera hehesalik79 wrote:
ti ajatolah,ajatolah no gud..
ajatolah ali baba bum bum...
nenam na ovo foldera hehesalik79 wrote:
Citiraj me!?sumirprimus wrote:u vezi isporucivanja potencijalnih teorirista amerikancima...salik79 wrote:
Ne razumijem. Jer ti velis da ja pravim nekakvu razliku izmedju "domacih"(?!) i tamo nekih! Pitam te ko su ti domaci i kada sam ja to pravio nekakvu razliku?
evo letim...salik79 wrote:
Citiraj me!?
Jaranesumirprimus wrote:nenam na ovo foldera hehesalik79 wrote:
ti ajatolah,ajatolah no gud..
ajatolah ali baba bum bum...
Naravno da neces, jer takvo sta nikada napisao nisam.sumirprimus wrote:evo letim...salik79 wrote:
Citiraj me!?
slika,kasim martin,prijatelji ,no ali baba sadam bum bum???salik79 wrote:
Jarane
vjerujem,ipak si ti spreman...salik79 wrote:[
Naravno da neces, jer takvo sta nikada napisao nisam.
Tebi se vec polijepo omaklo.sumirprimus wrote:vjerujem,ipak si ti spreman...salik79 wrote:[
Naravno da neces, jer takvo sta nikada napisao nisam.
da ti se omakne,cisto sumnjam...
normala..hebe mi se za ajatolahom i sranjem u ruandi..salik79 wrote: Tebi se vec polijepo omaklo.
pa vidis da se pravi nemust...Mlohavi wrote:Jesu vec ispali Saudi i onaj neki Thani krivi za to sto na RT objavise clanak? Il' mozda treba jos koja stranica?
Rusija, nas toliko puta dokazani prijatelj.
Mlohavi wrote:Hvala RT, hvala autoru clanka, i hvala svim kolegama forumasima koji imaju obraza da i ovo previde.DuckZz wrote:Tako će i ovaj grad za 20 godina ismijavat.
![]()
Jel' stvarno moguce da ce neki forumasi blaze reagovati na ovaj clanak nego na savoxove postove?? Aferim
insomnia78 wrote:SimpaticnoDuckZz wrote:Tako će i ovaj grad za 20 godina ismijavat.
Nahvali nas Nebojsa, nema govora...What gives me hope is that years ago, in Bosnia, such lies could win because there was no alternative to the media megaphone of the West. Today, there is.
By Nebojsa Malic, for RT
E moji vi
https://www.rt.com/op-edge/328661-maday ... ropaganda/
Maystor wrote:Besima iz vrha stranke je čitav rat bila s agresorima.
sumirprimus wrote:pa vidis da se pravi nemust...Mlohavi wrote:Jesu vec ispali Saudi i onaj neki Thani krivi za to sto na RT objavise clanak? Il' mozda treba jos koja stranica?
Rusija, nas toliko puta dokazani prijatelj.
ne godi mu čapri...
nada se resetu.
i vracanju na evemije kako vec...
Naravno da nije. Pokusali su ono sto sam spomenuo, ali Allahovom voljom, zalaganjem nekih nasih ljudi, ta spletka je propala. Ali je ostavila traga i posljedice na ovog naseg heroja i njegovu porodicu.Em2r wrote:Cisto onako informativno, jeli bio iko domaci u alzirskoj grupi?
Jesi kad neku od formacija koje se bore na strani Asada osudio zbog njihovih ciljeva te borbe?salik79 wrote:
Ja nemust?!Ljudi se bore za ponovnu uspostavu Emevijskog halifata, zvanicni stav ubiVenog Alusha, kojeg su svi sekularni priznavali, gotivili i najvise spominjali.
Ti si tvrdio da sam pravio nekakvu razliku izmedju "domacih" isporucenih u Gvantanamo i onih po Siriji. Pitao sam te gdje i kada sam to izjavio, te ko su ti domaci!? Odgovor je bio u tebi specificnom stilu.
Citaj. Obrazuj se. Nije forum citav Svijet.sumirprimus wrote:Prvo mi pojasni to emeviski hilafat.na bosanskom.fakat ne razumijem
Koju i kojih ciljeva?Mlohavi wrote:Jesi kad neku od formacija koje se bore na strani Asada osudio zbog njihovih ciljeva te borbe?salik79 wrote:
Ja nemust?!Ljudi se bore za ponovnu uspostavu Emevijskog halifata, zvanicni stav ubiVenog Alusha, kojeg su svi sekularni priznavali, gotivili i najvise spominjali.
Ti si tvrdio da sam pravio nekakvu razliku izmedju "domacih" isporucenih u Gvantanamo i onih po Siriji. Pitao sam te gdje i kada sam to izjavio, te ko su ti domaci!? Odgovor je bio u tebi specificnom stilu.
jasta cu,ne isce mi hljeba...heehsalik79 wrote:Citaj. Obrazuj se. Nije forum citav Svijet.sumirprimus wrote:Prvo mi pojasni to emeviski hilafat.na bosanskom.fakat ne razumijem
Nisam znao to za Cancara. Istina, bas dugo nista nisam cuo o njemu. Ne kontam po kakvim su osnovama njega mogli povezati sa alzirskom grupom. Nebo i Zemlja.salik79 wrote:Naravno da nije. Pokusali su ono sto sam spomenuo, ali Allahovom voljom, zalaganjem nekih nasih ljudi, ta spletka je propala. Ali je ostavila traga i posljedice na ovog naseg heroja i njegovu porodicu.Em2r wrote:Cisto onako informativno, jeli bio iko domaci u alzirskoj grupi?
Bila čitav rat u Vogošći. Možda sam pretjerao prema njoj, to što je bila na okupiranoj teritoriji ne znači da je četnik. Ali je činjenica da je bila tamo.Opetja033 wrote:Maystor wrote:Besima iz vrha stranke je čitav rat bila s agresorima.
Otkud ti ovo?! Moze i preko pp ako hoces, da ne spamamo temu.