daj njenu sliku, hebes propagadnu za babuhellue wrote:Sa njenog fb profilaJoseMujica wrote:već su me hrakali zbog toga...al neka....izduro je Mujo i gore pa opet nije šutio ko mufna
ps
apsolutno Alfons...to je jedini čoek sa integritetom u politici...kad se kod Essa a.s. cjenovnik odredi nema foliranja i koverti ispod stola
Jack Pot u BiH oženiti Essinu princezu
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Alfons Kauders
#11601 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#11602 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
jes Pici svega mi...evo Esso fin reko koiko košta ruka i budale platile...sad je tu Esso a.s. šupak? Vala nije jer poštena čoeka moraš pošteno platiti
a vidi s druge strane ...Hanka namazana...finjak, osmjesi, frizurice, šuplja se prodaje, profesorica, dobra spika i visoki moral a po najnovijim saznanjima s prethodne stranice troje djece na bužet uvalila sve dizanjem nogu, pardon ruke.
Esso a.s. je svetac....čovjek s velikim integritetom...štaviše tolikom da bi prije njemu digo spomenik u SA nego onom nekadašnjem šefu pedofila...
Esso a.s nam je svima otvorio oči i javno rekao cjenovnik da svi jasno vidimo u kakvom kupleraju živimo i kolike su cijene pojedinih kurvi.
Esso a.s. je prosvjetitelj, da bih ga neuzubillah, usporedio s Kemalom Malovčićem
a vidi s druge strane ...Hanka namazana...finjak, osmjesi, frizurice, šuplja se prodaje, profesorica, dobra spika i visoki moral a po najnovijim saznanjima s prethodne stranice troje djece na bužet uvalila sve dizanjem nogu, pardon ruke.
Esso a.s. je svetac....čovjek s velikim integritetom...štaviše tolikom da bi prije njemu digo spomenik u SA nego onom nekadašnjem šefu pedofila...
Esso a.s nam je svima otvorio oči i javno rekao cjenovnik da svi jasno vidimo u kakvom kupleraju živimo i kolike su cijene pojedinih kurvi.
Esso a.s. je prosvjetitelj, da bih ga neuzubillah, usporedio s Kemalom Malovčićem
-
hellue
#11603 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zauzeta je vecdaj njenu sliku, hebes propagadnu za babu
- Alfons Kauders
#11604 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
apsolutno, apsolutnoJoseMujica wrote:jes Pici svega mi...evo Esso fin reko koiko košta ruka i budale platile...sad je tu Esso a.s. šupak? Vala nije jer poštena čoeka moraš pošteno platiti
a vidi s druge strane ...Hanka namazana...finjak, osmjesi, frizurice, šuplja se prodaje i visoki moral a po najnovijim saznanjima s prethodne stranice troje djece na bužet uvalila sve dizanjem nogu, pardon ruke.
integritet, postenje, iskrenost - kvalitete koje ces tesko naci kod nasih politicara
jos ako mu je kcerka dobra...
- Alfons Kauders
#11605 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
eto vidis da u ovoj zemlji nema cestitog slobodnog zenska...hellue wrote:Zauzeta je vecdaj njenu sliku, hebes propagadnu za babu![]()
- JoseMujica
#11606 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hellue wrote:Zauzeta je vecdaj njenu sliku, hebes propagadnu za babu![]()
auuu Alfons neki je namazanko potegao prvi
-
hellue
#11607 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Na vakat uboJoseMujica wrote:hellue wrote:Zauzeta je vecdaj njenu sliku, hebes propagadnu za babu![]()
auuu Alfons neki je namazanko potegao prvizlatan ti je qurac mladiću zlatan
Odosmo off ali Esoo je stalna inspiracija, za sve generacije
P.S.
Znas da je formirao stranku u Gorazdu koja se zove Stranka za bolje Gorazde ili tako nesto
- Alfons Kauders
#11608 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa eto sad, uvijek sam horan za uletit u kaki miraz... dosta sam vise i ja radio, ha ja... vako ima drito od pejgambera stan, lovu i poso u fondu...JoseMujica wrote:hellue wrote:Zauzeta je vecdaj njenu sliku, hebes propagadnu za babu![]()
auuu Alfons neki je namazanko potegao prvizlatan ti je qurac mladiću zlatan
- JoseMujica
#11609 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa ti hellue moreš grdne pare uzeti da budeš Essin a.s. hronolog....hebote pa to su novi hadisi 
nego daj nam jednu sliku iskopaj princeze života ti...mojne nas vako nasuho ložit....hebote osjećam se ko pubertetlija u Saudiji
nego daj nam jednu sliku iskopaj princeze života ti...mojne nas vako nasuho ložit....hebote osjećam se ko pubertetlija u Saudiji
-
L u c i f e r
#11610 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
al ne odjedneAlfons Kauders wrote: fikarenje hasima
već krišku po krišku
ko suđuku
i de reknite plenumašima nek i ovo bidne zahtjev
-
hellue
#11611 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nastavio bih prepisku sa vama, ali uz svo duzno postovanje prema vama dvojici neprihvatljivo mi je da ovog tipa oslovljavate tako, koliko god bilo to smjesno ja sam vjernik!pa eto sad, uvijek sam horan za uletit u kaki miraz... dosta sam vise i ja radio, ha ja... vako ima drito od pejgambera stan, lovu i poso u fondu...
-
hellue
#11612 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja sam sretan da sam svjedok njegovog vremenaJoseMujica wrote:pa ti hellue moreš grdne pare uzeti da budeš Essin a.s. hronolog....hebote pa to su novi hadisi
- Alfons Kauders
#11613 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
i to keramichkim nozh0m... tanko da tanje ne moze... ko dlaka kose, ko krajiska pastrma, ko visochka sudzuka... kolut po kolut, proziranL u c i f e r wrote:al ne odjedneAlfons Kauders wrote: fikarenje hasima
već krišku po krišku
ko suđuku
i de reknite plenumašima nek i ovo bidne zahtjev
- JoseMujica
#11614 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ok...jel more win win?hellue wrote:Nastavio bih prepisku sa vama, ali uz svo duzno postovanje prema vama dvojici neprihvatljivo mi je da ovog tipa oslovljavate tako, koliko god bilo to smjesno ja sam vjernik!pa eto sad, uvijek sam horan za uletit u kaki miraz... dosta sam vise i ja radio, ha ja... vako ima drito od pejgambera stan, lovu i poso u fondu...
za sliku princeze smo spremni i na korekciju Essine nebeske uloge u kreiranju svemira i politike Kurtona Sarajevu u samo heftu dana.
jel pošteno?
Ps
ma đe si sretan jadan ne bio da ovoj Sadami i Homori svjedočiš
- Alfons Kauders
#11615 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa ako si vjernik, zasto se ne klanjas essi dz.sh?hellue wrote:Nastavio bih prepisku sa vama, ali uz svo duzno postovanje prema vama dvojici neprihvatljivo mi je da ovog tipa oslovljavate tako, koliko god bilo to smjesno ja sam vjernik!pa eto sad, uvijek sam horan za uletit u kaki miraz... dosta sam vise i ja radio, ha ja... vako ima drito od pejgambera stan, lovu i poso u fondu...
samo se jebeno orijentisat ka bmwu x6 u pokretu, imam ja nedje kod matere technics gramofon, slbd 20... taman da se mores okrenut za njim na 45... gratis ubacujem paket aranzman i par ploca smithsa, simpl majnds, toking heds i nesto starije rokache tipa sabata i parpla
-
hellue
#11616 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pa sretan kao i tiJoseMujica wrote:ok...jel more win win?hellue wrote:Nastavio bih prepisku sa vama, ali uz svo duzno postovanje prema vama dvojici neprihvatljivo mi je da ovog tipa oslovljavate tako, koliko god bilo to smjesno ja sam vjernik!pa eto sad, uvijek sam horan za uletit u kaki miraz... dosta sam vise i ja radio, ha ja... vako ima drito od pejgambera stan, lovu i poso u fondu...
za sliku princeze smo spremni i na korekciju Essine nebeske uloge u kreiranju svemira i politike Kurtona Sarajevu u samo heftu dana.
jel pošteno?
Ps
ma đe si sretan jadan ne bio da ovoj Sadami i Homori svjedočiš
Deal...
https://www.facebook.com/amra.radeljas.5?fref=ts
- JoseMujica
#11617 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
e svaka ti dala! i čekalo te onih tuce junferica i Allah te čuvo....sadake si zaradio s ovim potezom neopisive...ne bi toliko nabro da si svaki dan pred Sedam braće išo
-
L u c i f e r
#11618 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
JoseMujica wrote:pa ti hellue moreš grdne pare uzeti da budeš Essin a.s. hronolog....hebote pa to su novi hadisi

edit: prestigoše me nalet ih ne bilo
Last edited by L u c i f e r on 21/02/2014 00:03, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#11619 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa et... lago bi kad bi reko da nisam jebo i goreJoseMujica wrote:e svaka ti dala! i čekalo te onih tuce junferica i Allah te čuvo....sadake si zaradio s ovim potezom neopisive...ne bi toliko nabro da si svaki dan pred Sedam braće išo
samo sad sumnjam da esso dzh.sh nije bioloski otac
-
hellue
#11620 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Mujice hvala na zeljama, ocekujem da postujes deal barem u komunikaciji sa mnomJoseMujica wrote:e svaka ti dala! i čekalo te onih tuce junferica i Allah te čuvo....sadake si zaradio s ovim potezom neopisive...ne bi toliko nabro da si svaki dan pred Sedam braće išo
- JoseMujica
#11621 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ooo oko moje okanooo prava babina šćer ....ima škembe, ima auta ko šaner kakav, a sreća njena ne liči na našeg prosvjetitelja
ps
drug besa je pala...to sam te samo počastio lijepim željama
ps
- Alfons Kauders
#11622 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
nemre ona bit losa kolko joj babo more imat para
-
hellue
#11623 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Posteno, molim te obrati samo paznju na komentare tamo i ljude koji daju podrsku Essi!!!JoseMujica wrote:ooo oko moje okanooo prava babina šćer ....ima škembe, ima auta ko šaner kakav, a sreća njena ne liči na našeg prosvjetitelja
ps
- O'zone
- Globalni moderator
#11624 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
PU J...M TI ŽIVOT DA TI J...M!
Vidi se da je na babu, kratke pameti.
- McMoy
#11625 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Samo se vi šegačite. Poslije izbora u oktoMbru Esso će biti Ministar vanjskih poslova BiH.
Provjerena info.
Provjerena info.