Kaligula I wrote:Ja Sam Odavle wrote:
Ti vidi sa Hemonom sta on misli o sebi. Sta si ti izvalio je sta Amerikanci misle o Amerikancima.
I opet, nevjerovatno. Ako ti se diskutuje sta Amerika radi svijetu, siguran sam da su ostali mladi ruski dobrovoljci otvorili hejbet tema o tome. Ova je o Ukrajini i ruskoj otimacini ukrajinske teritorije.
I ja sam volio Ruse dok nisu zastranili onda kad su taj svijet, uslijed egoizma, počeli da teroriše putem ratova, konflikata, 'izuzetnošću' itd itd... sto ce reci nikada.
...čitaj ispravno i neće biti nesporazuma...ja sam napisao da je to Hemonov citat o Amerima, a ne moj ili samih Amerikanaca o sebi...
...ako ti smeta moja diskusija onda me zaobiđi ili nemoj dolazit na ovaj podforum...vrlo jednostavno...meni ti ne smetaš, mada se ne slažem s tobom, barem u nečem, ako ne svemu...
...pa moj cilj i jeste pokazat da su svi 'veliki' isti...a kad su već isti zašto bi onda jedni imali pravo na protekciju, a drugi ne...jesi li za to da se sve vojske povuku u svoje 'avlije'?...ja jesam, a znaš ko nije

...čik pogodi?

[/quote]
Nije bolan majka Muju karala sto se kocko, nego sto se vadio. Izvalio si stereotip bez pokrica i sada fantaziras o tome sta Hemon misli o Amerikancima.
Inace, apsolutno se slazem s tobom da ruska vojska ide iz Ukrajine nazad u Rusiju, da se Putinko izvine cijelom svijetu za kradju teritorije suverene i nezavisne Ukrajine, i da se prestane ponasati kao manijak.