Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Warashii

#11601 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

@kakaljin
nemoj me ba vuc bezze za jezik,isto ti je to sve

SBB - Srpske kablovske mreže

Bulevar Zorana Đinđića 8a
11070 Beograd

[email protected]

Kontakt centar: 19900
kakaljin

#11602 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Warashii wrote:@kakaljin
nemoj me ba vuc bezze za jezik,isto ti je to sve

SBB - Srpske kablovske mreže

Bulevar Zorana Đinđića 8a
11070 Beograd

[email protected]

Kontakt centar: 19900
Znamo svi da je SBB = SPORT KLUB = TELEMACH

Samo sto se svi pave blesavi i nedaju informaciju koju korisnici traze.
channel10

#11603 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by channel10 »

Ja mislim da je doslo vrijeme da se ukine HRT2. Ne zatamni nego ukine, kao sto su ukinuli NOVA TV. Ukinuli su SK u terminu 16h, sta je sljedece najgledanije na Telemachu?

Mislim da je vrijeme da otvorimo kladionicu sta je sljedece. Pobjednik dobija godisnji prikljucak na Logosoftu ili Moja Tv!

Ne bi bilo lose da neko napise sta su sve ukinuli u zadnjih godinu i pol, odnosno prebacili u paket vise!

Jedino sto ubacuju su srpski kanali i naturaju narodu da gledaju istocne komsije!
dog_killer

#11604 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dog_killer »

channel10 wrote:Ja mislim da je doslo vrijeme da se ukine HRT2. Ne zatamni nego ukine, kao sto su ukinuli NOVA TV. Ukinuli su SK u terminu 16h, sta je sljedece najgledanije na Telemachu?

Mislim da je vrijeme da otvorimo kladionicu sta je sljedece. Pobjednik dobija godisnji prikljucak na Logosoftu ili Moja Tv!

Ne bi bilo lose da neko napise sta su sve ukinuli u zadnjih godinu i pol, odnosno prebacili u paket vise!

Jedino sto ubacuju su srpski kanali i naturaju narodu da gledaju istocne komsije!
pa telemach je u dusi srpska firma, zar to ne znas?
Domy31

#11605 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

dog_killer wrote:
channel10 wrote:Ja mislim da je doslo vrijeme da se ukine HRT2. Ne zatamni nego ukine, kao sto su ukinuli NOVA TV. Ukinuli su SK u terminu 16h, sta je sljedece najgledanije na Telemachu?

pa telemach je u dusi srpska firma, zar to ne znas?
Da, i sta s tim?
van helsing

#11606 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Svaki kanal koji nije obezbjedio prava za emitovanje na podrucju BiH neka se nosi u neku stvar.
Lijepe pare daju svi kabl/IPTV operateri tim kucama,a te iste pare namicu od nase pretplate. Izbacite gov*a iz programske sheme,boli me uho jesu li sa istoka ili zapada. To me najmanje zanima. Hocu da gledam ono sto placam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Warashii

#11607 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Pa iskreno govoreci, zbog SK i premier lige sam placao HD paket a sad to stvarno vise nemam neke zelje, tako da njima u najmanju ruku ce da fali 8KM od mene a dat cu im jos malo vremena do zamjene operatera .
kakavdanakneiskustvu

#11608 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

arshavin wrote:Koji si ti smor @kakavdanakneiskustvu u pm.Smori vise sve zivo.
Privatizov'o si ovu temu samo za sebe.
Ako ti ne valja odjavi uslugu,mene neko da guzi konstantno ja bi odajvio uslugu.
Dosadan si vise.

pa lijepo preskočiš ono što ti se ne čita i gotova priča,smor je i meni milion postova na ovoj i drugim temama pa lijepo samo preskočim ono što me ne zanima,mene ne zanima engleska premijer liga i to što nema prenosa u 16 sati na pazi sad,sportklubu,pa nisam pisao da su dosadni,smorovi išta već oni koji pišu o tome na ovoj temi,valjda zato forum služi
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 01/03/2014 14:19, edited 1 time in total.
Domy31

#11609 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

Warashii wrote:Pa iskreno govoreci, zbog SK i premier lige sam placao HD paket a sad to stvarno vise nemam neke zelje, tako da njima u najmanju ruku ce da fali 8KM od mene a dat cu im jos malo vremena do zamjene operatera .
Ako nesto ne urade ni ja definitivno necu produziti postojeci ugovor, vjerovatno cu na supermix m ili trio tako da im je i od mene 30 kermi manje
kakavdanakneiskustvu

#11610 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bato99 wrote:
arshavin wrote:Koji si ti smor @kakavdanakneiskustvu u pm.Smori vise sve zivo.
Privatizov'o si ovu temu samo za sebe.
Ako ti ne valja odjavi uslugu,mene neko da guzi konstantno ja bi odajvio uslugu.
Dosadan si vise.
ma ne može se više ništa pročitati na temi od njega i njegovih kloniranih nikova

e jbg,nema potrebe za izmišljanjem i laganjem,kakvi klonirani nickovi jadan ne bio
kakavdanakneiskustvu

#11611 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

van helsing wrote:Svaki kanal koji nije obezbjedio prava za emitovanje na podrucju BiH neka se nosi u neku stvar.
Lijepe pare daju svi kabl/IPTV operateri tim kucama,a te iste pare namicu od nase pretplate. Izbacite gov*a iz programske sheme,boli me uho jesu li sa istoka ili zapada. To me najmanje zanima. Hocu da gledam ono sto placam.

tačno,ništa drugo,zar puno tražimo?
NediM17

#11612 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Vidim da niko ne spominje, ocito niste upuceni, SportKlub i njegov vlasnik "Iko Balkan" je kaznjen sa 125.000 KM zbog zloupotrebe dominantnog polozaja na trzistu.

http://www.avaz.ba/showbiz/film-i-tv/sp ... -125000-km

Pretpostavljam da ovo ima veze sa ukidanjen termina u 16.00 h, koji je pretpostavljam najskuplji termin za prenos Premier Lige, pa onda lazu kako je engleska Premier Liga zabranila prenose u 16.00h zbog lafo posjeta na stadionima. To nema veze sa zdravim mozgom, jer na raznim satelitskim kanalima postoje prenosi utakmica koje se igraju u terminu od 16.00h .

Image

Image

Tako da ko ima satelitski risiver i "karticu", moze da uziva.
shandrprcSA

#11613 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

de posalji na pp tu stranicu :D
dog_killer

#11614 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dog_killer »

de i meni
NediM17

#11615 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 »

Warashii

#11616 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Mah upoznati smo sa tim da drugi kanali sasvim normalno prenose utakmice, mislim od kud nam onda stream-ovi .
Uglavnom poprilicno los potez SK, razlog vjerovatno imaju ali ga nece podjeliti s nama, taj koji oni spominju je u najmanju ruku smijesan .
Pa onda neke utakmice SP po toj logici nebi nikako bile emitovane putem TV-a .
Mislim nece im niko iz BiH doci na utakmicu EPL-a samo zato sto nema prijenosa u 16 sati :P .
dog_killer

#11617 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dog_killer »

Warashii wrote:Mah upoznati smo sa tim da drugi kanali sasvim normalno prenose utakmice, mislim od kud nam onda stream-ovi .
Uglavnom poprilicno los potez SK, razlog vjerovatno imaju ali ga nece podjeliti s nama, taj koji oni spominju je u najmanju ruku smijesan .
Pa onda neke utakmice SP po toj logici nebi nikako bile emitovane putem TV-a .
Mislim nece im niko iz BiH doci na utakmicu EPL-a samo zato sto nema prijenosa u 16 sati :P .
Kazu po nekim forumima da ce izgubiti i ostale utakmice premier lige.
Warashii

#11618 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

dog_killer wrote: Kazu po nekim forumima da ce izgubiti i ostale utakmice premier lige.
Pa jbo majku prvo ukinuse onaj pemier league kanal, pa sad ovo .
Ako tako bude ili mjenjati operatera ili se natjerati gledat golf, i onako ne kontam za sta im sluzi onaj kanal medju sport klubovima :P .
Mustang1

#11619 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

NediM17 wrote:Vidim da niko ne spominje, ocito niste upuceni, SportKlub i njegov vlasnik "Iko Balkan" je kaznjen sa 125.000 KM zbog zloupotrebe dominantnog polozaja na trzistu.

http://www.avaz.ba/showbiz/film-i-tv/sp ... -125000-km

Pretpostavljam da ovo ima veze sa ukidanjen termina u 16.00 h, koji je pretpostavljam najskuplji termin za prenos Premier Lige, pa onda lazu kako je engleska Premier Liga zabranila prenose u 16.00h zbog lafo posjeta na stadionima. To nema veze sa zdravim mozgom, jer na raznim satelitskim kanalima postoje prenosi utakmica koje se igraju u terminu od 16.00h .

Image

Image

Tako da ko ima satelitski risiver i "karticu", moze da uziva.
Nema to veze sa ovim .. To se odnosi na odluku da SK nece da bude na Mojoj tv i zato ih se tuzi jer samo Telemach ima a i ostali bi htjeli SK ..
avaks

#11620 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

Od sedam Sport Klub kanala i 4 utakmice Premier lige oni ne prenose niti jednu fakat...
E pa neće moći ove noći sunce vam jedem!

Image

Za šta služe ovi 4, 5 i 6? Da reklame voze na njima? SRAMOTA!
kakavdanakneiskustvu

#11621 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

avaks wrote:Od sedam Sport Klub kanala i 4 utakmice Premier lige oni ne prenose niti jednu fakat...

Image

ja se izvinjavam ali kakve veze to ima sa telemachom,mislim ,možda im je vlasnik isti ili šta već,ali je li ima neke veze sa ovom temom?
Mustang1

#11622 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ima itekako .. Mi se zalimo njima a oni nek se zale dalje i nek nam daju objasnjenje !
kakavdanakneiskustvu

#11623 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Mustang1 wrote:Ima itekako .. Mi se zalimo njima a oni nek se zale dalje i nek nam daju objasnjenje !

koliko se sjećam odgovorili su da programska šema sportkluba nije u njihovoj nadležnosti
avaks

#11624 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

kakavdanakneiskustvu wrote:
avaks wrote:Od sedam Sport Klub kanala i 4 utakmice Premier lige oni ne prenose niti jednu fakat...

Image

ja se izvinjavam ali kakve veze to ima sa telemachom,mislim ,možda im je vlasnik isti ili šta već,ali je li ima neke veze sa ovom temom?
Hoćemo objašnjenje drug. Zašto u pola sezone prestaje prenos na ionako osiromašenom sportskom programu. Dabome da ima veze. Ako je SK izgubio pravo prenosa tih termina a naš dragi Telemah u ponudi ima samo SK pa da brate idem ovim većim lihvarima ostavljati pare. Barem imaju Arene u HD pa se može Liga Šampiona pratiti ako ću već na streamu da gledam Engleze.
A ko će prije dobiti odgovor od glasnogovornika SK, ja kao fizičko lice ili nadležni sektor Telemacha koji je bio dužan da nas obavijesti o tome i ranije iako evo već 10 dana trubimo o tome! :run:
van helsing

#11625 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Pa dobro vam kaze kolega @kakavdanak,kakve veze ima Telemach sa tim?
Zasto ne pitate SK?

Locked