-Ja petero imam svojih, sine.
insomnia78 wrote:
insomnia78 wrote:

Ne samo da ce poslati pare nego ce i ucestvovati na Eurovision Song Contest 2019...Matzan wrote:Poslace im Saudi donaciju za organizaciju takmicenja.
Iznenadio bi se koje sve zemlje imaju pravo ucescaNadzornik wrote:Ne samo da ce poslati pare nego ce i ucestvovati na Eurovision Song Contest 2019...Matzan wrote:Poslace im Saudi donaciju za organizaciju takmicenja.![]()
Kad moze Australija i Izral,zasto ne bi mogla Saudija.
Znam,sve ovo plavo ima pravo ucesca...insomnia78 wrote: Iznenadio bi se koje sve zemlje imaju pravo ucesca

Ma ovo su stare slike sad ima 100 kila višeNadzornik wrote:Pobjedila je sa pjesmom protiv nasilja...![]()
A evo je ovdje na fotografiji iz 2014 godine kad je bila u Izraelskoj mornarici koja je te godine opustosila Gazu...![]()
handžar88 wrote:Ti si druze cetnik, fasista.. i idolopoklonik.
Indonesian police: Suicide bombers who hit churches in Surabaya were all from same family - parents and four children - and were returnees from Syria.

nikad hrvatska nije imala potpun sistem, niti ga je legalno nabavila, a i oko onih kontejnera ima dosta prica, navodno dosli prazni (ne pakuju se onako prikazano na slici)...cak i onaj kamion i sto ih je vukao na obicnoj prikolici je pogresan.dječak sa šibicama wrote:cudi me da Sirija nema S300, Hrvatska jos '95 na Jarunu pokazala svoje primjerke, ako su oni tada mogli imati, kako ovi nemaju danas
Ma nema toliko...Bobi wrote: Ma ovo su stare slike sad ima 100 kila više

Maystor wrote:handžar88 wrote:Ti si druze cetnik, fasista.. i idolopoklonik.
Očekivao sam drugog forumaša da izvjesti o napadima na crkve.insomnia78 wrote:Nakon teroristickog napada u IndonezijiIndonesian police: Suicide bombers who hit churches in Surabaya were all from same family - parents and four children - and were returnees from Syria.
Borci koji znaju kako zastititi civile.zrakomlat wrote:Očekivao sam drugog forumaša da izvjesti o napadima na crkve.insomnia78 wrote:Nakon teroristickog napada u IndonezijiIndonesian police: Suicide bombers who hit churches in Surabaya were all from same family - parents and four children - and were returnees from Syria.
Two zio biatches.Maystor wrote:Kako ono kažu, u laži su kratke noge![]()
Podsjeća li vas terminologija ove dronfulje na nekoga?
Labud izišo, mogul ti ja šta pomoćizrakomlat wrote:Očekivao sam drugog forumaša da izvjesti o napadima na crkve.insomnia78 wrote:Nakon teroristickog napada u IndonezijiIndonesian police: Suicide bombers who hit churches in Surabaya were all from same family - parents and four children - and were returnees from Syria.
insomnia78 wrote:Labud izišo, mogul ti ja šta pomoćizrakomlat wrote:Očekivao sam drugog forumaša da izvjesti o napadima na crkve.insomnia78 wrote:Nakon teroristickog napada u Indoneziji
............
Indonesian police: Suicide bombers who hit churches in Surabaya were all from same family - parents and four children - and were returnees from Syria.