Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad sam počeo čitati tekst tačno sam pomislio "Sad kad kažu da je auto na plin" i bi tako! Naši kvazi stručnjaci koji odmah znaju uzrok požara, a kladiti se mogu da je dotrajala elektroinstalacija ili curenje benzina na praistorijskom Golfu II pravi uzrok.
Kad se doda tome da ima još dosta auta koja ni atest plinske instalacije nemaju i eto ga.
i ja mislim da je prije curenje benzina nego da je plin plus bog zna kakva instalacija plina i ko zna kakvo odrzavanje
a plin da se zapali moralo bi biti zestoko curenje plus jos hiljadu faktora, a dvojkara suplja na sve strane tako da ce se kriticni odnos tesko stvoriti
Juče išli u Mostar. Nasuli dizel na EP na glavnoj cesti, prije Heco pijace - 1,91 KM/l.
Od tog mjesta do Mostara, samo je na BP Oil pred Mostarom bilo jeftinije (1,81 KM).
U Hercegovini puno skuplje gorivo (na M-17), i uglavnom im je dizel E5 skuplji od benzina.
Dzontra_Volta wrote:Juče išli u Mostar. Nasuli dizel na EP na glavnoj cesti, prije Heco pijace - 1,91 KM/l.
Od tog mjesta do Mostara, samo je na BP Oil pred Mostarom bilo jeftinije (1,81 KM).
U Hercegovini puno skuplje gorivo (na M-17), i uglavnom im je dizel E5 skuplji od benzina.
Dzontra_Volta wrote:Juče išli u Mostar. Nasuli dizel na EP na glavnoj cesti, prije Heco pijace - 1,91 KM/l.
Gazprom u konjicu?
Gazprom u Konjicu dugo imao samo D4 (1,71 - 1,81 KM), sad vidim na onoj tabli i D5 za 1,96 KM, benzin 95 je 1,91 KM, a 98-ica 2,01 KM.
Ja dana Sarajevo - Zenica - Doboj - modrica... Nema nigdjr ispod 1.86 benzina ni dizela... Bp oil sarajevo sa karticom 1.71 daleko najpovoljniji, nasuo 50 KM prije nego sam krenuo... 5.8 l prosjek potrosnja, napravio 450 km i ostalo nesto goriva u rezervaru... BPPetric gore u RSu je cini mi se 1.82... Na koji nacin pvaj BP u Sa drzi ove cijene ziv ne znam... Al fkt im je gorivo dobro
Ja dana Sarajevo - Zenica - Doboj - modrica... Nema nigdjr ispod 1.86 benzina ni dizela... Bp oil sarajevo sa karticom 1.71 daleko najpovoljniji, nasuo 50 KM prije nego sam krenuo... 5.8 l prosjek potrosnja, napravio 450 km i ostalo nesto goriva u rezervaru... BPPetric gore u RSu je cini mi se 1.82... Na koji nacin pvaj BP u Sa drzi ove cijene ziv ne znam... Al fkt im je gorivo dobro