Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
L u c i f e r wrote:pretskazanje
sad će se političari malo uvlačiti u bulju narodu
na izborima sda značajno pada, sdp još više, a sbb najviše
mile takođe pada
manje stranke dobivaju značajni broj glasova
među njima i lucifer kao jedan od kandidata
postaje ministar vjere, hiritacije i policije
uzima alfonsa, mujicu i džejn za savjetnike
ovi što vole nasilje opet se nešta bune
blokiraju saobraćaj
luciferova policija dobro izdegeneči hipstere
raja aplaudira, trube u znak podrške
pokrećemo stvari nabolje
idemo u evropu
postajemo nova švica
utom plenumaši konačno formulišu listu svojih zahtjeva
traže da ekrem izađe iz kuhinje
ja hocu da, u najmanju ruku, budem reis
Ne moze chisum je rejs...nosara naibu rejs
Tebi uvrh glave upravljanje vakufskom imovinom
Meni naravno imovina ostala od CK SK BiH
Šejtane meni dosta da me na jedan mandat na mjesto Keme Kozarića postaviš...ne trebaju mi ni medalje, ni plakete, ni ljubav naroda svekolika.....a vi slobodno uzimajte milijarde...skroman sam čovjek i živim da služim boga i narod
Last edited by JoseMujica on 20/02/2014 23:03, edited 1 time in total.
JoseMujica wrote:Šejtane meni dosta da me na jedan mandat na mjesto Keme Kozarića postaviš...ne trebaju mi ni medalje, ni plakete, ni ljubav naroda svekolika.....a vi slobodno uzimajte milijarde
JoseMujica wrote:Šejtane meni dosta da me na jedan mandat na mjesto Keme Kozarića postaviš...ne trebaju mi ni medalje, ni plakete, ni ljubav naroda svekolika.....a vi slobodno uzimajte milijarde
kemicu imenuje imf
cak ni nvz ne moze protiv imfa
pu...ti lopovi i banda imperijalna....da mi je nekim slučajem Hanka mama možda bi mogao biti zamjenik
kemicu imenuje imf
cak ni nvz ne moze protiv imfa
pu...ti lopovi i banda imperijalna....da mi je nekim slučajem Hanka mama možda bi mogao biti zamjenik
nema veze, vec smo razradili plan... tj ukrali od douglasa adamsa
to je jedan od razloga za akciju NVZ u Ukrajini... jer nisu bas predali sve bojeve glave rujama... a ostalo je i onih kh55 krstarecih raketica koje su ko fol preko Chenge prodale Iranu, a zapravo smo ih zastekali u jednoj stali kraj Zivinica
pod plastom gradjanskog rata u Ukrajini izvlacimo 24 bojeve glave od po 500kT... da ima za oko kuce... i za pregovore s IMFom
u...ti lopovi i banda imperijalna....da mi je nekim slučajem Hanka mama možda bi mogao biti zamjenik
Off topic
Ona je svoju kcerku zaposlila u zavod, preko tvog Esse
jel to još djece ima?
Jedna šćer zaposlena u CBBiH kad je Alijansa došla na vlast (mama) i unapređena na neku čivijašku funkciju (mislim viceguverner) kad je nabila Prolaznika u zicagu i digla noge, pardon ruku za SDA u Kurtonu. Sin zaposlen na fakultetu gdje mama radi...inače mi smo nova stranka, alternativa svemu, a posebno se zalažemo za borbu protiv korupcije
u...ti lopovi i banda imperijalna....da mi je nekim slučajem Hanka mama možda bi mogao biti zamjenik
Off topic
Ona je svoju kcerku zaposlila u zavod, preko tvog Esse
jel to još djece ima?
Jedna šćer zaposlena u CBBiH kad je Alijansa došla na vlast (mama) i unapređena na neku čivijašku funkciju (mislim viceguverner) kad je nabila Prolaznika u zicagu i digla noge, pardon ruku za SDA u Kurtonu. Sin zaposlen na fakultetu gdje mama radi...inače mi smo nova stranka, alternativa svemu, a posebno se zalažemo za borbu protiv korupcije
Vajzovic Lejla, referent za farmaceutske poslove pd 01.04.2013....
ja sad Alfons šupak što je reko šta rade...a oni što to rade su OK...haj bjeri odavle..nemoj da sad proDŽem krozate?!
Da citiram Avduku: "nema nikakve potrebe"
ama, zvuči strašno to za djecu, mislio sam drugi dio da briše... čuj, oni što rade su OK? đe sam to reko?
zvuci strasno, a znas sta je jos strasnije? sto ne lazem i ne preuvelicavam
uostalom kad NVZ dodje na vlast jedna od izmjena KZa ce biti uvodjenje novih kazni za djecojepce... fikarenje hasima pred publikom, na kosevu... kao uvodni cin u masovne egzekucije neprijatelja stranke, ovaj naroda
hellue wrote:
masallah...sad se dobro vidi šta je božija ruka nekada davno sam napisao da je Hanka zapravo Esso a.s. s muffinom, samo elokventan, dobro našminkan i maskiran glumac.
I to je jedan od razloga što obožavam Essa a.s. jer je on nepatvoren Homo Naturalis...nema prevare i nema glume...što vidi to ti je....ja bi Essa a.s. instaliro za PreCednika
hellue wrote:
masallah...sad se dobro vidi šta je božija ruka nekada davno sam napisao da je Hanka zapravo Esso a.s. s muffinom, samo elokventan, dobro našminkan i maskiran glumac.
I to je jedan od razloga što obožavam Essa a.s. jer je on nepatvoren Homo Naturalis...nema prevare i nema glume...što vidi to ti je....ja bi Essa a.s. instaliro za PreCednika
Ako ovo procitaju ovi iz DF neces dobro proci...da napomenem da je odmah primljena na neodredjeno
Naravnopored nje Esoo je zbrinuo u zavod i svoju malu princezu
hellue wrote:
Esso a.s. je moralna horizontala nase politicke scene!
hellue wrote:
Ako ovo procitaju ovi iz DF neces dobro proci...da napomenem da je odmah primljena na neodredjeno
Naravnopored nje Esoo je zbrinuo u zavod i svoju malu princezu
mogu mislit na sta lici ta "princeza"... jos ako je pokupila pamet od matere i izgled o Esse dz.sh.