Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
bato99

#11576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

kakavdanakneiskustvu wrote:

a i u bih vrše diskriminaciju
ne daju bošnjacima da gledaju HRT2 sportske prenose,sad zašto im zabranjuju ne znam...možda im je HRT2 dao uslov da puštaju samo gdje žive hrvati..nemam pojma ali činjenica je da raja u sarajevu ne može gledati HRT2 20 godina i eto vi u zenici odnedavno....meni tu smrdi sve na politiku
andr0id

#11577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by andr0id »

Telemach, tebi je najbolje da se izbrises sa foruma, i napravis novi account. Svaki dan kako ovo kako ono.. sto nema ovo sto nije kad ce doci, de ovo de ono.. non stop mi temu izbacuje u neprocitanim.. kakva podrska na klixu?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
kakavdanakneiskustvu

#11578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

bato99 wrote:

a i u bih vrše diskriminaciju
ne daju bošnjacima da gledaju HRT2 sportske prenose,sad zašto im zabranjuju ne znam...možda im je HRT2 dao uslov da puštaju samo gdje žive hrvati..nemam pojma ali činjenica je da raja u sarajevu ne može gledati HRT2 20 godina i eto vi u zenici odnedavno....meni tu smrdi sve na politiku

ima tu svega,ja sam ubijeđen da će ako budu zatamnili kojim slučajem hrt 2 za vrijeme svj. prvesntva u brazilu za par mjeseci u vitezu i okolnim mjestima gdje telemach ima pretplatnike izbiti revolucija,protesti,boga pitaj šta,u RAK-u na to sve kažu mi čuli da neko direktoru Telemacha prijeti ako slučajno zatamni hrt 2 kad igra hrvatska,pazi ovo,pred novu godinu meni na njihovom tel. broju tvrde da ne moraju tamo zatamniti jer po propisima to ne moraju raditi u gradovima gdje postoji zemaljski signal,odem do njihovih prostorija u zenici,šef njihove poslovnice tvrdi da će se i u tim mjestima zatamnjivati od nove godine,nazovem ih poslije nove godine,javi mi se nekakva šefica,ona nema pojma o tome da će se u vitezu morati zatamniti sport na hrt 2 jer imaju zemaljski signal,ko tu koga hebe u zdrav mozak,i ne čudi me da @Telemach neće da odgovori,jer ne zna šta bi odgovorio,opet ga pitam,@Telemach,zbog čega ne zatamnite sport na HRT 2 u vitezu,mostaru?
bato99

#11579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

ima tu svega,ja sam ubijeđen da će ako budu zatamnili kojim slučajem hrt 2 za vrijeme svj. prvesntva u brazilu za par mjeseci u vitezu i okolnim mjestima gdje telemach ima pretplatnike izbiti revolucija,protesti,boga pitaj šta,u RAK-u na to sve kažu mi čuli da neko direktoru Telemacha prijeti ako slučajno zatamni hrt 2 kad igra hrvatska,pazi ovo,pred novu godinu meni na njihovom tel. broju tvrde da ne moraju tamo zatamniti jer po propisima to ne moraju raditi u gradovima gdje postoji zemaljski signal,odem do njihovih prostorija u zenici,šef njihove poslovnice tvrdi da će se i u tim mjestima zatamnjivati od nove godine,nazovem ih poslije nove godine,javi mi se nekakva šefica,ona nema pojma o tome da će se u vitezu morati zatamniti sport na hrt 2 jer imaju zemaljski signal,ko tu koga hebe u zdrav mozak,i ne čudi me da @Telemach neće da odgovori,jer ne zna šta bi odgovorio,opet ga pitam,@Telemach,zbog čega ne zatamnite sport na HRT 2 u vitezu,mostaru?
protiv vjetrenjača se boriš prijatelju ako misliš da će hrvatski sport zatamniti u mjestima gdje žive hrvati...nećeš to dočekati,možeš se samo nadati da tebi skinu mrak sa programa
kakavdanakneiskustvu

#11580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bato99 wrote:

protiv vjetrenjača se boriš prijatelju ako misliš da će hrvatski sport zatamniti u mjestima gdje žive hrvati...nećeš to dočekati,možeš se samo nadati da tebi skinu mrak sa programa

ja hoću samo da mi ovdje odgovore,ali vidim da ili neće ili ne smije ili ne zna šta bi odgovorio,i jebemga ja pa i u zenici žive hrvati,i u sarajevu,ako ćemo to tako gledati
south

#11581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

@telemach kada cemo i mi imati uslugu kao oni u Srbiji i Sloveniji :?: mi smo uvijek zadnja rupa :twisted: :twisted:
EDIT tek sad sam vidio da Telemach Slovenia ima u ponudi i mobitele auuu kad cemo mi to docekat :sad:
Mustang1

#11582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Nego bolan Telemachu de proslijedi nadleznom sektoru pitanje kako su sta ima kod njih jesu umorni ..
hipija

#11583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Trebao bi jedan od ovih silnih plenuma građana da traži promjenu nadležnog sektora u Telemachu.
Telemach

#11584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine želi vam kompanija Telemach.

Image
kakavdanakneiskustvu

#11585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Telemach wrote:Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine želi vam kompanija Telemach.

Image

nemate odgovor na pitanje?
hipija

#11586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Telemach wrote:Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine želi vam kompanija Telemach.

Image
Hvala :-D
hipija

#11587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Image

nemate odgovor na pitanje?

Ovaj momak telemach ne moze dati iskren odgovor, jer je to u domenu kako on cesto kaze nadleznog sektora :-D. Uglavnom odgovor koji bi on napisao a ne moze bi se sveo na sljedece: Tacno je da bi signal HRT2 trebalo zamraciti na citavoj teritoriji, bez obzira ima li ili nema prelijevanja signala. Medjutim zbog Hrvata u Mostaru i u srednjoj Bosni mi ne zamracujemo signal, jer smo ocekivali da ce to drugi korisnici gdje zamracujemo signal prihvatiti kao normalno i da se nece oko svega toga dizati velika pompa. Buduci da ipak ima nezadovoljnih korisnika koji svojom brojnoscu ne predstavljaju kriticnu masu da bi ipak nesto trebali mjenjati, mi iz Telemacha cemo ili izbjegavati odgovore na pitanja u vezi navedene problematike, ili cemo povremeno davati bilo kakve odgovore da korisnici ne steknu utisak da ih potpuno ignorisemo, i sto je najvaznije, necemo nista mijenjati.

@Telemach, je li dobar odgovor? :-D

Ako jest imenuj me za svog pomocnika za pocetak, pa mozda napredujem do nadleznog sektora
kakaljin

#11588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Image
Kada cestitate praznik onda postujte zakone ove drzave i zatamljujte HRT-2 u svim gradovima u kojim imate korisnike.

Odgovorite nam Vise na ovo pitanje sa konkretnim odogovorom.

ZASTO NE POSTUJETE ODLUKU HRT-a 2 ( KAO STO STE NAPISALI DA JE HRT 2 POSLAO DOPIS DA SE ZATAMLJUJE SAV SPORTSKI SADRZAJ) NA CIJELOJ TERITORIJ BIH?

Odgovorite nam na ovo pitanje, kada odgovarate na druga pitanja,

Nemojte preskakati pitanja koja Vam postave Vasi korisnici, jer je to nepostivanje korisnika.
Reglan

#11589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Koji si ti smor @kakavdanakneiskustvu u pm.Smori vise sve zivo.
Privatizov'o si ovu temu samo za sebe.
Ako ti ne valja odjavi uslugu,mene neko da guzi konstantno ja bi odajvio uslugu.
Dosadan si vise.
bato99

#11590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

arshavin wrote:Koji si ti smor @kakavdanakneiskustvu u pm.Smori vise sve zivo.
Privatizov'o si ovu temu samo za sebe.
Ako ti ne valja odjavi uslugu,mene neko da guzi konstantno ja bi odajvio uslugu.
Dosadan si vise.
ma ne može se više ništa pročitati na temi od njega i njegovih kloniranih nikova
south

#11591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

ma nije zatamnjivanje Hrt-a 2 jedini problem fol je u tome sto imaju dosta amaterskih kanala koji su po meni radio znaci citav dan slike neke i muzika koja ide sa radija :roll: pa zar nije bolje da se ti kanali izbace i da se malo smanji pretplata @telemach je napisao da pink reprizira filmove a telemach pitajte vi taj vas sektor imaju li ovi kanali filmove neke ili bilo sta drugo :? TV Igman TV Kiss OSM Behar TV Istočno Sarajevo RTV Mostar TV Oscar C Kanal 6 NTVIC Jasmin TV Posavina TV Istočno Sarajevo TV Zenica TV Vinet ... ja stvarno ne znam koji ce vam djavo ovi kanali :oops: i vi ste umjeto Espn-a stavili TV Vinet koji citav dan samo muziku pusta sa radija :oops:
hipija

#11592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Ovi trash kanali su tu samo da se moze reci da imaju veliki broj kanala u ponudi. Da ujednace malo ponudu sa onom u Srbiji ili Sloveniji, da ubace Cinemaniu,Nova.RS, Axn Spin ili da neke kanale iz prosirenog prebace u start ili osnovni i to bi bio neki pomak. Ovako su se prilicno uspavali. Evo danas gledam, od 5 utakmica Premier lige oni prenose samo jednu. Cak ni na telemach facebook stranici nema najave te danasnje utakmice.
dog_killer

#11593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dog_killer »

Image
opet nema nijedne utakmice engleske lige u 16 sati--- da imate obraza nebi se ni javljali
Warashii

#11594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Fakat koji im je fazon sa ovim utakmicama u 16 sati?
4 utakmice se igraju u 16 sati a samo jedna u 18:30 i oni tu jednu jedinu danas prenose . :-)
I usput @telemache nemam interneta od prekjuce, malo nesto dodje pa ga nema, sad sam na netu zahvaljujuci komsiji koji nema passworda :P .
Nije fazon jbga .
Last edited by Warashii on 01/03/2014 12:03, edited 1 time in total.
Mustang1

#11595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Ovo je strasno svake sedmice ce biti sve strasnije i strasnije .. Pa subota svakog muskarca je bila u znaku gledanja utakmica i sjedenja pred tv.om a sad se moramo jebavati u onom glavnom terminu i traziti streamove i gledato po monitorcicima .. A najjace od svega mi je sto nema pravog izvinjenja jos uvijek i sto svi znamo da su oni zajebali a pucaju price da je svima ukinuto a internet pun streamova
dog_killer

#11596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dog_killer »

Mustang1 wrote:Ovo je strasno svake sedmice ce biti sve strasnije i strasnije .. Pa subota svakog muskarca je bila u znaku gledanja utakmica i sjedenja pred tv.om a sad se moramo jebavati u onom glavnom terminu i traziti streamove i gledato po monitorcicima .. A najjace od svega mi je sto nema pravog izvinjenja jos uvijek i sto svi znamo da su oni zajebali a pucaju price da je svima ukinuto a internet pun streamova
To se zove licemjerstvo.
Warashii

#11597 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Mah ja sam se nadao stream-u al kad sam sad vidio da jos uvijek nemam interneta jos mi veca muka dosla :P .
Domy31

#11598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

Warashii wrote:Fakat koji im je fazon sa ovim utakmicama u 16 sati?
.
Kome?
Warashii

#11599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

Sport Klubu .
kakaljin

#11600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Domy31 wrote:
Warashii wrote:Fakat koji im je fazon sa ovim utakmicama u 16 sati?
.
Kome?
Sport Klub Televizija

Bulevar Zorana Đinđića 8a
11000 Beograd, Srbija

Telefon: +381(0)11/400-10-64

E-mail: [email protected]

HAJRUDINA ŠABANIJA 49
Sarajevo
Dobrinja
71000
Bosnia and Hercegovina