La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#11551 Re: La Liga Santander
To ismijavanje Mbappea jeste bilo primitivno. Ali, ništa neočekivano od Argentinaca.
Last edited by Osmi Socrates on 02/01/2023 23:28, edited 1 time in total.
-
LSD
#11552 Re: La Liga Santander
Dobro to
Nego, kako planiraš pratiti saudijsku ligu naredne sezone to jest svog idola kako zabija penale Al- Hilalu i Al-Fatehu
- B6Redhell
#11553 Re: La Liga Santander
Ma tip im je nanio dusevnu i fizicku (anus :wink) bol….
Ali levati franci se uplasili. Zajdno sa onim levatom na klupi.
Ali levati franci se uplasili. Zajdno sa onim levatom na klupi.
- JohnnyS
#11554 Re: La Liga Santander
Ne znam može li se naći ijedan upis na forumu da navijač Reala prati Juventus ili Utd, a svi smo svjedočili tvojoj onaniji na npr. igre Cityja. Što se tiče saudijske lige, ne sumnjam da će Messijevi fanboysi to pratiti više nego Portugalci, njima je Ronaldo i dalje glavna preokupacija iako je to gotov igrač od 2018.godine
-
LSD
#11556 Re: La Liga Santander
Sve i nekako, ali da dokazana luzerčina i navijač luzerskog Tottenhema ovdje na ovoj temi nešto pametuje simpatizerima Barce ili Reala
e to je moguće samo na Klixu 
-
Osmi Socrates
#11557 Re: La Liga Santander
Vidiš, ništa lakše nego izabrati tim koji će sigurno pobjeđivati. Ali, meni to karakter ne dozvoljava. 
Na kraju, ni to ne znate izabrati. Sad ćete navijati i za PSG, jer za Barcu se više ne isplati navijati.
Na kraju, ni to ne znate izabrati. Sad ćete navijati i za PSG, jer za Barcu se više ne isplati navijati.
-
LSD
#11558 Re: La Liga Santander
Da si kakav karakter navijao bi za Luton ili Millwall
a ne za klub ciji je budzet kao budzet citave BIH, al ih yebe hronicni luzeraj 
-
Osmi Socrates
#11559 Re: La Liga Santander
Naš'o se navijač lopovskog kluba da priča o nečijem luzeraju.
Samo vas je Super Liga mogla spasiti, sad vas ništa više ne spasi.
Mislili se mangupi grebati kod Engleza, nakon što su sve uradili da unište špansku ligu. Nije ni Real nevin, ali... Sreća pa su engleski navijači pametniji.
Samo vas je Super Liga mogla spasiti, sad vas ništa više ne spasi.
Mislili se mangupi grebati kod Engleza, nakon što su sve uradili da unište špansku ligu. Nije ni Real nevin, ali... Sreća pa su engleski navijači pametniji.
- JMGuti
#11560 Re: La Liga Santander
Daj vratite se nazad pet stranica. Ko 14-godišnjaci ispred škole.
-
LSD
#11561 Re: La Liga Santander
Osmi
Samo se za Želju navija.
Ma nisam ja nikakav navijac Barce, šta ti je bolan, jednom u životu bio na njihovom stadionu
vec obicni simpatizer koji ovdje trolla druge
a i oni mene
A na ovoj temi se samo zayebavamo i prepucavamo sa halašima, ionako je zamrla. Da ja ponekad ne gurem prst u oko ovim Roninim jahacima, da ih malo ne bocnem - niko ne bi posta napisao ovdje
sramota realno.
Hell se trudi jedini da održi u životu
al ne može jedan čovjek....svi navalili na temu EPL, ko mutavi.
Samo se za Želju navija.
Ma nisam ja nikakav navijac Barce, šta ti je bolan, jednom u životu bio na njihovom stadionu
A na ovoj temi se samo zayebavamo i prepucavamo sa halašima, ionako je zamrla. Da ja ponekad ne gurem prst u oko ovim Roninim jahacima, da ih malo ne bocnem - niko ne bi posta napisao ovdje
Hell se trudi jedini da održi u životu
-
LSD
#11562 Re: La Liga Santander
https://www.klix.ba/sport/kosarka/barce ... /230102133
Ma šta će levati, dere ih Barca u svim sportovima
nešto se Musa koprcao, al slabo je to.
Ma šta će levati, dere ih Barca u svim sportovima
- luckylaka
#11563 Re: La Liga Santander
Ja kao simpatizer Barse tvrdim da sa Xaviem Barsa ne moze uzeti prvenstvo da se na glavu usade.Eto daj boze
- ultima_palabra
#11564 Re: La Liga Santander
Ne sjecam se sta sam jucer rucao, a kamoli da znam sta je Logovani pisao prije 20 danaSid the sloth wrote: ↑02/01/2023 16:10Sad cemo se praviti da nismo vidjeli kuknjavu Logovanog, Johnya i ostalih Madridista na forumu poslije GOAT pecata? A twitter da ne spominjem?ultima_palabra wrote: ↑02/01/2023 02:55 Barcelona izgubila od Real Madrida na svakom mogucem polju u zadnjih nekoliko godina, ali je zato igrac PSGa imao bolje Svjetsko prvenstvo nego igrac Al Nassra![]()
Kukaju Nigerijci po socijalnim mrezama…
Pogodila je vas Messieva potvrda GOATa jednako koliko je obradovala simpatizere i navijace Barcelone samo ima vas politicara koji glumite a ima onih koji nisu mogli sakriti frustraciju.
Na kraju svega, Messi je zasluzeno osvojio SP i ispala je jedna filmska prica. Razilaze se misljenja oko GOATa, ali eto recimo da je Messi... pa kakav je klub Barcelona kada je za 15-20 godina GOATa u primeu i toliko dobrih igraca i trenera oko njega uspjela uzeti 3 LP? Madrid toliko uzme u tri prosjecne sezone
-
Sid the sloth
#11565 Re: La Liga Santander
Jebiga, kad imas Pereza sve je moguce pa tako i dovesti Figa, kapitena Barce, u Real ili malo porazgovarati sa UEFAom, itd. Pitaj Lukicu kako je uzeo Zlatnu loptu, tako sto je Ronaldo otisao u Juventus sto se Perezu nije svidjelo pa nema ni Zlatne lopte. Tako nekako ide i sa LP.ultima_palabra wrote: ↑03/01/2023 04:10Ne sjecam se sta sam jucer rucao, a kamoli da znam sta je Logovani pisao prije 20 danaSid the sloth wrote: ↑02/01/2023 16:10
Sad cemo se praviti da nismo vidjeli kuknjavu Logovanog, Johnya i ostalih Madridista na forumu poslije GOAT pecata? A twitter da ne spominjem?
Pogodila je vas Messieva potvrda GOATa jednako koliko je obradovala simpatizere i navijace Barcelone samo ima vas politicara koji glumite a ima onih koji nisu mogli sakriti frustraciju.Na Twitteru nisam, blago tebi kad imas toliko vremena.
Na kraju svega, Messi je zasluzeno osvojio SP i ispala je jedna filmska prica. Razilaze se misljenja oko GOATa, ali eto recimo da je Messi... pa kakav je klub Barcelona kada je za 15-20 godina GOATa u primeu i toliko dobrih igraca i trenera oko njega uspjela uzeti 3 LP? Madrid toliko uzme u tri prosjecne sezone![]()
Prica o Ovrebu i sudijama ... loading ...
- Logovan
#11566 Re: La Liga Santander
Pravi sam Madridista. Zivim za Real.Sid the sloth wrote: ↑02/01/2023 16:10Sad cemo se praviti da nismo vidjeli kuknjavu Logovanog, Johnya i ostalih Madridista na forumu poslije GOAT pecata? A twitter da ne spominjem?ultima_palabra wrote: ↑02/01/2023 02:55 Barcelona izgubila od Real Madrida na svakom mogucem polju u zadnjih nekoliko godina, ali je zato igrac PSGa imao bolje Svjetsko prvenstvo nego igrac Al Nassra![]()
Kukaju Nigerijci po socijalnim mrezama…
Pogodila je vas Messieva potvrda GOATa jednako koliko je obradovala simpatizere i navijace Barcelone samo ima vas politicara koji glumite a ima onih koji nisu mogli sakriti frustraciju.
Dzaba tebi govoriti oko ovoga, vazda ces jedno te isto pisati.
-
Sid the sloth
#11567 Re: La Liga Santander
Sta bi, nekad dobijas nekad gubis.Logovan wrote: ↑03/01/2023 09:19Pravi sam Madridista. Zivim za Real.Sid the sloth wrote: ↑02/01/2023 16:10
Sad cemo se praviti da nismo vidjeli kuknjavu Logovanog, Johnya i ostalih Madridista na forumu poslije GOAT pecata? A twitter da ne spominjem?
Pogodila je vas Messieva potvrda GOATa jednako koliko je obradovala simpatizere i navijace Barcelone samo ima vas politicara koji glumite a ima onih koji nisu mogli sakriti frustraciju.A pogodilo me pravo, necu sebi doci ni za 7 godina.
![]()
Dzaba tebi govoriti oko ovoga, vazda ces jedno te isto pisati.
Kad je Argentina izgubila finale od Njemacke za Madridiste je bio praznik, ovo finale u Kataru je dan zalosti, djaba je. Ja znam da ljudi biraju da navijaju za Real Madrid zato sto ne mogu podnijeti poraze pa ono odaberes najuspjesnije da te raja sto manje moze zajebavati ali opet morate nekad istrpiti i lose trenutke.
Iako, vremena se mijenjaju, sad Pero vise nije najbogatiji pa ga jedan klinac Mbappe odbije zbog nekog s vise love. Mozda cete se i vi morati malo poceti navikavati na to da vise u Realu ne igraju najskuplji igraci kao kad ste poceli navijati za isti :/
- Logovan
#11568 Re: La Liga Santander
Sve super, ali ova priča ti je za nekoga drugog, ne za mene, fulio si.Sid the sloth wrote: ↑03/01/2023 10:24 Sta bi, nekad dobijas nekad gubis.
Kad je Argentina izgubila finale od Njemacke za Madridiste je bio praznik, ovo finale u Kataru je dan zalosti, djaba je. Ja znam da ljudi biraju da navijaju za Real Madrid zato sto ne mogu podnijeti poraze pa ono odaberes najuspjesnije da te raja sto manje moze zajebavati ali opet morate nekad istrpiti i lose trenutke.
Iako, vremena se mijenjaju, sad Pero vise nije najbogatiji pa ga jedan klinac Mbappe odbije zbog nekog s vise love. Mozda cete se i vi morati malo poceti navikavati na to da vise u Realu ne igraju najskuplji igraci kao kad ste poceli navijati za isti :/
- p206
#11569 Re: La Liga Santander
negdje na Twitteru naletim da je do sad u ovoj ligi podijeljeno 42 crvena kartona, u engleskoj 9 u bundes 8...ova liga je već upola uništena od saveza i sudija kao Lahoz... mislim da će u budućnosti sve više zaostajati za drugim... Barcu je bivša uprava uništila, a i Reala drži sposobnost jednog čovjeka. .. kad on više ne bude mogao u ovu ligu neće više dolaziti veliki talenti
- luckylaka
#11570 Re: La Liga Santander
Bas vidim kako navijaci Barse I Reala tamo na njihovi portalima na temi Premier Liga BiH kolju se izmedju sebe ko je uspjesniji klub Zeljo ili Sarajevo..Meni kao simpatizeru Barse je drazi Igman iz Konjica nego Barsa da sutra ispadnu iz lige jebem se za njima Ali bosnjo Koji na globusu ne zna pokazati gdje je Madrid ili Barselona svrsava na njihovi klubovi.Samo Zeljo ,Velez ,Sa ,Sloboda
-
JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#11571 Re: La Liga Santander
I šta imate od Želje, Sarajeva, Slobode?? Možete se popišati na njih. Amaterizam, lopovluk,
tvoja država te koristi i gleda samo kako oderati.
Papanska politika..
tvoja država te koristi i gleda samo kako oderati.
Papanska politika..
-
Sid the sloth
#11572 Re: La Liga Santander
To ti je isto da vozis Yugu jer je "nas", jebes BMW i Audi.luckylaka wrote: ↑03/01/2023 12:36 Bas vidim kako navijaci Barse I Reala tamo na njihovi portalima na temi Premier Liga BiH kolju se izmedju sebe ko je uspjesniji klub Zeljo ili Sarajevo..Meni kao simpatizeru Barse je drazi Igman iz Konjica nego Barsa da sutra ispadnu iz lige jebem se za njima Ali bosnjo Koji na globusu ne zna pokazati gdje je Madrid ili Barselona svrsava na njihovi klubovi.Samo Zeljo ,Velez ,Sa ,Sloboda
- luckylaka
-
JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
- B6Redhell
#11575 Re: La Liga Santander
To o milijardama i dugu. lucky obrati se laporti. Ne mjesaj drugi klub. Nije toliko u gov**ima.
…
Btw da se vratim malo na
Par stranica unazad i sudjenje i zakidanje barsica.
Zasto vam levandosvki igra utakmicu koju je trebao
Biti suspendovan. Ja konto sudjenje i sudije protiv vas.

Btw da se vratim malo na
Par stranica unazad i sudjenje i zakidanje barsica.
Zasto vam levandosvki igra utakmicu koju je trebao
Biti suspendovan. Ja konto sudjenje i sudije protiv vas.