Da sam ja Srbin, ne bih obracao paznju na ono sto govori Mile od Laktasa. Nego bih razmislio dobro da li je dobro da se sukobim sa svojim komsijama i sugradjanima ili da srljam u novi rat koji niko ne zna da li ce dobit. A i ako dobije prodje pola zivota dok se vratim na nivo od prije rata. Srbima niko ne ukida pravo da zajedno sa drugima upravlja ovom zemljom, da cuvaju i razvijaju svoju kulturu, da se obazuju na nacin na koji misle da je za njih najbolji ali yebiga, nije to njima u krvi. Oni su takvi da ne mogu izmedju sebe normalno funkcionisat a kamo li kad su neki drugi pored njih. Evo u Srbiji ih niko ne ugrozava, u Republici Smrtskoj ih niko ne ugrozava, pa gdje je to blagostanje o kome bombarduju svi srpski mediji. Razlog lezi u tome sto nema naroda na svijetu koji je toliko lijen kao sto su Srbi. Ako moze kako na kvarnjaka onda super.naiskrenije wrote:independer wrote:Da sam ja Bošnjak,ne bih obraćao pažnja na ono što govori Bojan Bajić.[/color]
Pa sad ako neko od vas Srba misli da ce zivjeti 1500 godina onda mu toplo preporucujem da
izabere ovu opciju.
osim toga, zamisli i da ostvarite tu nezavisnost. i pripojite se Srbiji. Kako se Beograd brine o Zajecaru, jos bi se manje brino o Banjaluci. A o Bileci ili takvim mjestima ne bi ni znali da postoje. Zato bi vam bilo bolje da dodjete tobe.