HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kloniran

#11551 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

i dadnu ti sportklub golf :mrgreen:
The Realist

#11552 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Benq wrote: Jesi li vidio ovaj cirkus od kanala na TS6 ?
Sto se tice foxova , suti dobro je i ovo sto imamo (Adria, Life , Crime , Movies) , kako su krenuli ubacivat ove sund kanale , ovi foxovi su zlato...
Nemoj tako, to je samo zato što ne voliš Rome :D :D. Bio je nekada i onaj Valentino etno, ali ukinut je, tako da očekujem da ni ovo neće staviti....
TheWatcher

#11553 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Benq wrote:Poštovani korisnici ,

Obavještavamo Vas da će od 10.03.2015.godine digitalna programska shema biti bogatija za tri nova progama.

Na frekvenciji 330 MHz možete pronaci novi sportski program Fight Sports namijenjen ljubiteljima borilačkih vještina.

Na 370 MHz se nalazi program iz Pink paketa Pink Classic dok na frkvenciji 642 MHz korisnici koji posjeduju HD prijemnike mogu gledati program Hayat HD.

Izvor : http://www.hs-hkb.ba/2015/03/09/obavjes ... skoj-semi/

Cuj Pink Classic novi kanal od 10.03. a to smece od programa je tu vec godinu dana...

nemoj tako zbunili se ljudi :lol: :lol:

http://teve.ba/article/20383/rtl-pokrec ... ova-kanala

ove ce hs uvesti 2054 :oops:
NK33

#11554 Re: HS kablovska

Post by NK33 »

soha96 wrote:Smijesni kanali, dao bih sve 4 arene + milion pinkova za 1 Sport Klub
Takodjer :D
Sportklub je jedini razlog zasto razmisljam o prelasku na Logosoft ili Telemach iako s HS-om nisam imao nikakvih problema.
Raigor Stonehoof

#11555 Re: HS kablovska

Post by Raigor Stonehoof »

vala ja bih dao sve sportklubove i 90% ostalih programa za arene (da ih nemam :D )

pa samo kad zamislim da bih ligu sampiona morao gledati na bht, i to samo jednu jedinu utakmicu, hoce mi nesto bit :-)
The Realist

#11556 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Pojavili su mi se HayatHD i Fight Channel (ili kako već), ali nema Pink Classic, no ne mislim radi njega pretraživati, poremeti mi se onda sve....

Dobra je slika na ovom Hayatu, samo šteta što ga ne gledam :D.
Maharadza

#11557 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

Raigor Stonehoof wrote:vala ja bih dao sve sportklubove i 90% ostalih programa za arene (da ih nemam :D )

pa samo kad zamislim da bih ligu sampiona morao gledati na bht, i to samo jednu jedinu utakmicu, hoce mi nesto bit :-)
khm za sve ima lijek:

http://torrent-tv.ru/category.php?cat=4

8)
soha96

#11558 Re: HS kablovska

Post by soha96 »

NK33 wrote:
soha96 wrote:Smijesni kanali, dao bih sve 4 arene + milion pinkova za 1 Sport Klub
Takodjer :D
Sportklub je jedini razlog zasto razmisljam o prelasku na Logosoft ili Telemach iako s HS-om nisam imao nikakvih problema.
Htio sam ja preci na Telemach uzeti Quadro paket ali ne moze telefon bez kablovske a u mom naselju prosla samo HS kablovska cc
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#11559 Re: HS kablovska

Post by suad-sarajevo »

Maharadza wrote:
Raigor Stonehoof wrote:vala ja bih dao sve sportklubove i 90% ostalih programa za arene (da ih nemam :D )

khm za sve ima lijek:

8)
Nakon sto se registrujes na site torrent-tv.ru dobije se jos hrpa kanala, izmedju ostalih i sport kkubovi.
kloniran

#11560 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

suad-sarajevo wrote:
Maharadza wrote:

khm za sve ima lijek:

8)
Nakon sto se registrujes na site torrent-tv.ru dobije se jos hrpa kanala, izmedju ostalih i sport kkubovi.
je li gledljivo na ovom nasem kokuz paketu :mrgreen:

edit: nije, 90 % kanala nece nikako da ucita, a one koje ucita stopaju ko ludi

sopcast tito :mrgreen:
TheWatcher

#11561 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

Maharadza wrote:

khm za sve ima lijek:

8)
kako skinuti ovaj Ace Stream P2P Multimedia Plug-in :?: pokusao sam ali Chrome blokira a pise da ne mooze bez tog plug-ina :oops:
tuzniMali

#11562 Re: HS kablovska

Post by tuzniMali »

Kako mogu doći do ove karice sto se stavlja u TV i da li se plaća šta?
supercali

#11563 Re: HS kablovska

Post by supercali »

mozes doci autom gradskim prevozom ili pjeske zavisi koliko daleko zivis od radnicke
i ne placa se nista samo prije toga preko telefona javis u centralu koji ti je tv i odes uzmes ili oni dodju i uzmu resiver a daju ti karticu
Raigor Stonehoof

#11564 Re: HS kablovska

Post by Raigor Stonehoof »

posra se ja sebi u usta.

Arene zatamnjene za ligu sampiona, JEBEM VAM SVE

nadat cu se da je neka greska. ako i u polufinalu budu zajebavali, poslat cu ih u picku materinu.
perfect_guy

#11565 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

Raigor Stonehoof wrote:

posra se ja sebi u usta.

Arene zatamnjene za ligu sampiona, JEBEM VAM SVE

nadat cu se da je neka greska. ako i u polufinalu budu zajebavali, poslat cu ih u picku materinu.
da i ja potvrdim, oko 8:15 su obične bile tu, ali ne i HD
T4h

#11566 Re: HS kablovska

Post by T4h »

Pa jedina stvar koja je valjala na ovoj digitalnoj su bile ove HD Arene kada je LP, bas me iznervirase na foru. Ne bude li prenosa u polufinalu, govno otkazujem.
The Realist

#11567 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Kada OBN prenosi, tu utakmicu ne prenose Arene u BiH, to je problem vjerovatno.
perfect_guy

#11568 Re: HS kablovska

Post by perfect_guy »

The Realist wrote:Kada OBN prenosi, tu utakmicu ne prenose Arene u BiH, to je problem vjerovatno.
priča je o digitalnoj, gdje nijedne od 4 HD arene nije bilo (a što se tiče utakmice koju prenose naši, tu možemo onda pričati o samo jednoj od arena)
tuzniMali

#11569 Re: HS kablovska

Post by tuzniMali »

supercali wrote:mozes doci autom gradskim prevozom ili pjeske zavisi koliko daleko zivis od radnicke
i ne placa se nista samo prije toga preko telefona javis u centralu koji ti je tv i odes uzmes ili oni dodju i uzmu resiver a daju ti karticu
Ali ja nemam resiver, samo analogni signal u TV i to je to, mogu li sad tu gurnuti karticu
supercali

#11570 Re: HS kablovska

Post by supercali »

tuzniMali wrote:
supercali wrote:mozes doci autom gradskim prevozom ili pjeske zavisi koliko daleko zivis od radnicke
Ali ja nemam resiver, samo analogni signal u TV i to je to, mogu li sad tu gurnuti karticu
pa nazoves hs i kazes hocu digitalnu
odaberes paket i kazes hocu modul i oni ti ga donesu
r_faruk

#11571 Re: HS kablovska

Post by r_faruk »

jel neki belaj sa kanalima ili.... zasto nije bilo arena HD sinoc, i zasto se ne mogu utakmice koje prenosi OBN gledati na areni. Ovako moram vugdalica slusati.. dok je bila grupna faza mogao sam gledati sve utakmice osim utakmice koja je na OBN-u. Sinoc samo analogna radi...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#11572 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

r_faruk wrote:jel neki belaj sa kanalima ili.... zasto nije bilo arena HD sinoc, i zasto se ne mogu utakmice koje prenosi OBN gledati na areni. Ovako moram vugdalica slusati.. dok je bila grupna faza mogao sam gledati sve utakmice osim utakmice koja je na OBN-u. Sinoc samo analogna radi...
Hebes Arene kad vidis Adrianu zaboravis na sport.....:)
MTV

#11573 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Sa Hayat facebook stranice:
Prvi dječiji bh. kanal Hayatovci uskoro na kablovskoj HS
Adriatic

#11574 Re: HS kablovska

Post by Adriatic »

Čim su opet počeli uvoditi ove lijeve kanale, od prodaje nema ništa. :sad:
Enes nam je sudbina.
The Realist

#11575 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

MTV wrote:Sa Hayat facebook stranice:
Prvi dječiji bh. kanal Hayatovci uskoro na kablovskoj HS
E ovo mi je drago, ali hebote, k'o nema dijete, sumnjam da se može puno promjenama radovati.

Sa druge strane, ne bi bilo prvi puta da ovako krenu, ali na kraju da se tu ubaci 5-6 kanala kako treba, možda i sada bude tako, a.B.d.!
Locked