Znači ovo iz ličnog iskustva,što bi rekli provjereno 100%?Michun wrote:i da, traje 2-3 mjeseca. fakat super za nekog ko ima ravne trepuse kao ja.muhanata wrote:Hvala!
al sad imam super uvijac iz elf-a
Koliko je efikasan taj uvijač iz elf-a?
Moderator: anex
Znači ovo iz ličnog iskustva,što bi rekli provjereno 100%?Michun wrote:i da, traje 2-3 mjeseca. fakat super za nekog ko ima ravne trepuse kao ja.muhanata wrote:Hvala!
al sad imam super uvijac iz elf-a
Svi se lomimoMedenoSrce wrote:Žene šta mislite o perm. make upu?
Ja se lomim da uradim obrve
MedenoSrce wrote:Žene šta mislite o perm. make upu?
Ja se lomim da uradim obrve
smeni nije nimalorinna0304 wrote:jel ko koristio ovaj puder i kakav je ? jel i malo mat
jeste, iz iskustva.muhanata wrote:Znači ovo iz ličnog iskustva,što bi rekli provjereno 100%?Michun wrote:i da, traje 2-3 mjeseca. fakat super za nekog ko ima ravne trepuse kao ja.muhanata wrote:Hvala!
al sad imam super uvijac iz elf-aMa i moje su duge,ali ravne k'o daska
imam uvijač neki obični,uvije trenutno i nakon nekog vremena opet isto
![]()
Koliko je efikasan taj uvijač iz elf-a?
Fulila boju garantotherside wrote:ja vidjeh neki dan jednu curu-docrtala pocetak i kraj obrva drugom bojom![]()
pocetak ide na crvenkasto, pa sredina smedja i onda kraj opet crvenkast...vidi se iz aviJona![]()
je li to sad neki trend ili je ona nesto presafila?
preko pudera, puder u prahu bi trebalo da ideRosebud_ wrote:Evo popravila sam sliku, jest Ideal Flawless.
De mi kazite sta se stavlja preko pudera, recimo onaj Manhattan Sand 80, kolegica mi rece da stavlja jos neka dva 'preparata', i izgleda puno prirodnije nego kad se stavi samo ovaj prvi puder. Morebit da nisam bas najjasnije formulisala pitanje, al valjda se moze razaznat srz
EDIT: I kako znate koja vam nijansa odgovara? Mislim, to nesto ton-podton itd..
traje vas dan...ne blijedi odn. ne upija kozamuhanata wrote:Fulila boju garantotherside wrote:ja vidjeh neki dan jednu curu-docrtala pocetak i kraj obrva drugom bojom![]()
pocetak ide na crvenkasto, pa sredina smedja i onda kraj opet crvenkast...vidi se iz aviJona![]()
je li to sad neki trend ili je ona nesto presafila?Ja sam našla boju mojih obrva,ne vidi se da su krajevi docrtani (imam dlake i tu ali su
i ne rastu uopšte) ,ali ne traje recimo cijeli dan (znaš ono odeš ujutru vratiš se kasno naveče kući) .
Zato sam i pitala Michun onaj kajl što je ona naručila kakav je,ako ostaje duže,prije bih se odlučila za ovo nego permanent.
traje vas dan...ne blijedi odn. ne upija koza
Spominje i moj puderMichun wrote: al mozda ona stavlja primer prije pudera. ovaj puder je ja mislim malo jaci...opisuje ga vejn ovdje pa pogledaj
edit: trazis od prodavca avona da ti da tester. prije su imali...nero, imaju li sad?
a sad ton i podton, pa ili zuckasta ili roze ili neutralna.
Manhattan puderi u crnom pakovanju! Totalno prirodni, tj. ne dobijes maska efekat na licuLieToMe wrote:I meni treba preporuka za neki mat puder (najbolje ako je kameni) posto mi je ovaj moj Stay matte od Rimmela pri kraju
Ima i Manhattan u plavoj tubici, Natural Mat, i jos neki koji bolje pokriva, ali ista stvar k'o i ovaj prvi, samo za jace pokrivanje, ima i zastitni faktor 15Nisrin wrote:Manhattan puderi u crnom pakovanju! Totalno prirodni, tj. ne dobijes maska efekat na licuLieToMe wrote:I meni treba preporuka za neki mat puder (najbolje ako je kameni) posto mi je ovaj moj Stay matte od Rimmela pri kraju

ma dobro, ja sam inace masna, nisam ocekivala da ce mi odgovarati - vec se sva sjajim. mislim da ovo ipak nije prava bb krema nego tonirana. ali pitam jer su cure ovdje govorile da im odgovara, mozda je neka masna bila medju njima, pa da vidim kako podnose ovaj silni alkohol.MedenoSrce wrote:Meni je kombinovano - dehidrirano lice i meni je ova krema bb toliko dobra da uopšte više ne koristim puder, šta znam
Volim miris alkohola,boja i lakova tak da mi ne smetaalica.k wrote:ma dobro, ja sam inace masna, nisam ocekivala da ce mi odgovarati - vec se sva sjajim. mislim da ovo ipak nije prava bb krema nego tonirana. ali pitam jer su cure ovdje govorile da im odgovara, mozda je neka masna bila medju njima, pa da vidim kako podnose ovaj silni alkohol.MedenoSrce wrote:Meni je kombinovano - dehidrirano lice i meni je ova krema bb toliko dobra da uopšte više ne koristim puder, šta znam
al posto ne prekriva bas, kad sam rekla da se ne isplati mislim na to da je za bilo kakvo prekrivanje moras malo vise staviti, brzo se trosi.
hm, poprilicno je zut...ja sam dobila light. oces da ti ja dam? dobila sam je tak da nije steta...ladyblue18 wrote:Ja htjedoh kupiti BB kremu ali procitah kod plavooke na blogu da nije za hladni podton i sad ne znam sta cua bas sam je htjela
Kod plavooke i jeste recenzija light, ja nisam htjela da kupujem medium jer mi je prejak, kad je izasao light obradovala se pravo i taman rijesila da ga kupim kad procitam to i sad ne znam ni sama bil ili ne bihalica.k wrote:hm, poprilicno je zut...ja sam dobila light. oces da ti ja dam? dobila sam je tak da nije steta...ladyblue18 wrote:Ja htjedoh kupiti BB kremu ali procitah kod plavooke na blogu da nije za hladni podton i sad ne znam sta cua bas sam je htjela