uhvatio je za ruku i ucalnio?salik79 wrote:
Jok, moj babo ima. On je doveo i primio u stranku.
kakve veze,sta ti znas o toj zeni,licno pa mozes tako da sudis bas me interesuje?
il je to samo jos jedan od spreminh foldera?
uhvatio je za ruku i ucalnio?salik79 wrote:
ccccarman1 wrote:Onog koji vam je havere poslao na ljetovanje na kubu.sumirprimus wrote:kojeg ba zlaje?salik79 wrote:Vec mu je majka to odradila u KS, pa se slabo ko bunio, zasto bi se sad bunili zbog njega?! Zlajin pulen
Ova nije prenosila, nego sjedila kao predsjedavajuca Skupstine kantona u Sarajevu.sumirprimus wrote:da ne pobjegnemo od sustinedakle rt. je medij koji ovo prenosi...
kao i onaj njihov reporter na licu mjesta...gazdijev...slicna prica u 5 deka...
a vi navijate...
heeeehhh
koga cemo optuzit naravno sdp...
aaaa tako mi kazi,jednom su teroristi drugi put nisu,kako godi...od slucaja do slucaja?ne?salik79 wrote:
Cuo Zlaja tad da uz sirova i suha gore, potpomognut desnim bekom u vidu Ivice Misica, pokusa i naseg ratnog heroja/gaziju hafza Esada Cancara strpati u isti voz. Hvala Allahu, nije im uspjelo, ali kroz sta je sve taj insan prosao, govori i podatak da je morao, nakon svega, zajedno sa svojom porodicom, promijeniti i prezime. Skoro su ti svi aferimi isplivali ma povrsinu u vidu zdravstvenih tegoba... Sjeme im se zatrlo!
O toj zeni licno znam koliko i ti o kolegiju RT-a.sumirprimus wrote:uhvatio je za ruku i ucalnio?salik79 wrote:
kakve veze,sta ti znas o toj zeni,licno pa mozes tako da sudis bas me interesuje?
dakle pricam o medijskoj kuci rt ruskoj procetnickoj tv kuci..salik79 wrote:Ova nije prenosila, nego sjedila kao predsjedavajuca Skupstine kantona u Sarajevu.sumirprimus wrote:da ne pobjegnemo od sustinedakle rt. je medij koji ovo prenosi...
a vi navijate...
heeeehhh
Fol je u tome sto je ovaj "terorista" iz nasih bosanskih ,tradicionalnih voda, a ne zaljevskih.sumirprimus wrote:aaaa tako mi kazi,jednom su teroristi drugi put nisu,kako godi...od slucaja do slucaja?ne?salik79 wrote:
Cuo Zlaja tad da uz sirova i suha gore, potpomognut desnim bekom u vidu Ivice Misica, pokusa i naseg ratnog heroja/gaziju hafza Esada Cancara strpati u isti voz. Hvala Allahu, nije im uspjelo, ali kroz sta je sve taj insan prosao, govori i podatak da je morao, nakon svega, zajedno sa svojom porodicom, promijeniti i prezime. Skoro su ti svi aferimi isplivali ma povrsinu u vidu zdravstvenih tegoba... Sjeme im se zatrlo!
pa sto je onda koji vrag koristis ko municiju u formskoj raspravi.salik79 wrote:O toj zeni licno znam koliko i ti o kolegiju RT-a.sumirprimus wrote:uhvatio je za ruku i ucalnio?salik79 wrote:
Procetnicka koliko je Ak Lazira, Cnn, Fox,..., vehabijski. Po potrebisumirprimus wrote:dakle pricam o medijskoj kuci rt ruskoj procetnickoj tv kuci..salik79 wrote:Ova nije prenosila, nego sjedila kao predsjedavajuca Skupstine kantona u Sarajevu.sumirprimus wrote:da ne pobjegnemo od sustinedakle rt. je medij koji ovo prenosi...
a vi navijate...
heeeehhh
ljep pokusaj skretanja paznje sa saveznika.
Da ti je znati. Osoba s tri pasoša sjedi u BiH i poprđuje s vama.sumirprimus wrote:ccccarman1 wrote:Onog koji vam je havere poslao na ljetovanje na kubu.sumirprimus wrote: kojeg ba zlaje?
pa neam rijeci.
hu iz ju armane ?
cije havere,citas li ti ista ovde?
il si po zadatku?
pust se ba njeg...salik79 wrote:Fol je u tome sto je ovaj "terorista" iz nasih bosanskih ,tradicionalnih voda, a ne zaljevskih.sumirprimus wrote:aaaa tako mi kazi,jednom su teroristi drugi put nisu,kako godi...od slucaja do slucaja?ne?salik79 wrote:
Cuo Zlaja tad da uz sirova i suha gore, potpomognut desnim bekom u vidu Ivice Misica, pokusa i naseg ratnog heroja/gaziju hafza Esada Cancara strpati u isti voz. Hvala Allahu, nije im uspjelo, ali kroz sta je sve taj insan prosao, govori i podatak da je morao, nakon svega, zajedno sa svojom porodicom, promijeniti i prezime. Skoro su ti svi aferimi isplivali ma povrsinu u vidu zdravstvenih tegoba... Sjeme im se zatrlo!![]()
Skid'o cetalje ko grlice, sa okolnih brda, zato je nekome i bio trn u oku.
Mislis izraelsko-americkim?sumirprimus wrote:salik79 wrote:sumirprimus wrote: il je mozda to po ovim iransko ruskim saveznickim formama malo revidirano???ono deri sve redom,nema tu civila??
ejs tri pasosa..malo li je?arman1 wrote:
Da ti je znati. Osoba s tri pasoša sjedi u BiH i poprđuje s vama.
Koji nisu?sumirprimus wrote:salik79 wrote:sumirprimus wrote: pitam te,kako su ovi dole u siriji teroristi,a ovi vamo nisu?u cemu je ralzika...
dodaj tu jos i gb,njemacku,francusku,kanadu,australiju,skandinavce i to je to...salik79 wrote: Mislis izraelsko-americkim?
pa ovi domaci?salik79 wrote:
Koji nisu?
puno ti nesto o terpaijama,da to nije po onoj koga sta boli boli?Em2r wrote:Dsghssf hahaha emevije fsfhhh
Koji domaci?sumirprimus wrote:pa ovi domaci?salik79 wrote:
Koji nisu?
sta je njihov cilj na forumu,dok dolaze svaki dan spremni...The 51st State wrote:nista sahar, irib tv i slicno propagando smetlje iz irana?
to onako elegentno se zaobilazi.
isporuceni?salik79 wrote:
Koji domaci?
Iran jos uvijek, u zadnjih 300 godina, nikoga nije napao, izvrsio agresiju. A ti pobrojani iz "slobodnog" svijeta?sumirprimus wrote:dodaj tu jos i gb,njemacku,francusku,kanadu,australiju,skandinavce i to je to...salik79 wrote: Mislis izraelsko-americkim?
nasuprot svjetionika slobode,rusija,iran,kina,sramota rec i sjeverna koreja,tu je ta osovina...
Navedi jednog domaceg, koji je isporucen?sumirprimus wrote:isporuceni?salik79 wrote:
Koji domaci?
ma jasno se iskristalisala medijska agentura i tortura nad zdravim razumom, zato je ovaj topik posto deponija ekspoziturnih marginalaca i pokoja budala pride...sumirprimus wrote:sta je njihov cilj na forumu,dok dolaze svaki dan spremni...The 51st State wrote:nista sahar, irib tv i slicno propagando smetlje iz irana?
to onako elegentno se zaobilazi.
jebte... i onda pricaju saxu kako je placenik...