hocemo drugar.L u c i f e r wrote:kano hoćemol mi ba osnovat jednukanocale wrote:meni bi bilo dovoljne dvije,ali kvalitetne.JaneEyre wrote:
''Iz Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP) potvrđeno je kako u BiH trenutačno, barem na papiru, postoje 183 političke stranke, a od izbora provedenih 2010. godine iz sudskih je registara izbrisano čak 77 stranaka''(izvor: Dnevnik.hr)
poštovani, je li moguće da od oko 250 stranaka koje su učestvovale na prošlim općim izborima vama niti jedna ne odgovara sa svojim programom?![]()
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- kanocale
#11551 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
L u c i f e r
#11552 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
patetični su tvoji pokušaji provokacijeAspekt wrote:Kako si proziran , palis se brzo ko sibica , letis ko bik na crvenu krpu , sam se odajes . Bice da ti nije neki IQL u c i f e r wrote:nisam se nikad kandidovaoAspekt wrote: trebaju izabrati , glasati za Lucifera ponovo i po ko zna koji putZna narod
al eto vi ste pametni pa rješavajte stvari nasiljem
samokad neko vaš strada od tog istog nasiljanemojte meni plakati![]()
uz skromnu nadoknadu
mogu ti pokazati kako se to radi
i ako sam ti toliko interesantan
otvori brate posebnu temu o meni
ovo je tema o protestima
-
L u c i f e r
#11553 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
a zna se ko bi biokanocale wrote: hocemo drugar.
lider hopozicije
-
L u c i f e r
#11554 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
vidi seAspekt wrote: ja sam baustelac .
- kanocale
#11555 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
L u c i f e r wrote:a zna se ko bi biokanocale wrote: hocemo drugar.
lider hopozicije![]()
- emigrazione
#11556 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ismet Bajramović ponovo predsjednik Saveza samostalnih sindikata BiH
- biske
#11557 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
očekivano. da nije bilo sve dogovoreno odgodila bi se skupština. dobrodošli u bih!emigrazione wrote:Ismet Bajramović ponovo predsjednik Saveza samostalnih sindikata BiH
- Better Man
#11558 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Žalosno i sramotno da opet izaberu čovjeka koji se prodao za kćerkin posao. Nikšić mu je zaposlio kćerku i on sad radi sve što mu Vlada kaže.biske wrote:očekivano. da nije bilo sve dogovoreno odgodila bi se skupština. dobrodošli u bih!emigrazione wrote:Ismet Bajramović ponovo predsjednik Saveza samostalnih sindikata BiH
-
VjecitiStudent
#11559 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kakvi radnici, takav im i vođa.
- kanocale
#11560 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
znas onu pjesmu: sve je isto ko i lani.....emigrazione wrote:Ismet Bajramović ponovo predsjednik Saveza samostalnih sindikata BiH
- Alfons Kauders
#11561 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ne znam odakle cudjenje
sindikat ne predstavlja privredu, vec javni sektor - ono malo granskih sindikata iz realnog sektora se tu pita koliko i ja za izbor gradonacelnika u Kinsasi...
da dodam - nikad nisam bio clan nikakvog sindikata, ta ce mene ko pazit, sam se snalazim...
sindikat ne predstavlja privredu, vec javni sektor - ono malo granskih sindikata iz realnog sektora se tu pita koliko i ja za izbor gradonacelnika u Kinsasi...
da dodam - nikad nisam bio clan nikakvog sindikata, ta ce mene ko pazit, sam se snalazim...
- O'zone
- Globalni moderator
#11562 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kakva li je šansa da se okupi drugi sindikat mimo ovoga?Alfons Kauders wrote:ne znam odakle cudjenje
Kako upratih zadnjih dana a i prije dosta se sindikata ogradilo od SSSBiH a ima ako se ne varam i Savez nezavisnih sindikata BiH il je to isto
Ja ne mogu da vjerujem da je neko izglasao tipa koji u svom mandatu nije napravio ama baš ništa u korist radnika. Čak je otišao na bolovanje kad su krenule demonstracije i nije se uopšte pojavljivao ni na poslu ni u javnosti, međutim kako vidimo danas uspio je nekako iz postelje da dođe kako bi ga ponovo izabrali.
Umjesto da stane ispred radnika koje predstavlja pa da povede...ma šta i ja serem...
- Alfons Kauders
#11563 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pa stao je ispred radnika koje predstavlja - tj ispred javnog sektoraO'zone wrote:Kakva li je šansa da se okupi drugi sindikat mimo ovoga?Alfons Kauders wrote:ne znam odakle cudjenje
Kako upratih zadnjih dana a i prije dosta se sindikata ogradilo od SSSBiH a ima ako se ne varam i Savez nezavisnih sindikata BiH il je to isto![]()
Ja ne mogu da vjerujem da je neko izglasao tipa koji u svom mandatu nije napravio ama baš ništa u korist radnika. Čak je otišao na bolovanje kad su krenule demonstracije i nije se uopšte pojavljivao ni na poslu ni u javnosti, međutim kako vidimo danas uspio je nekako iz postelje da dođe kako bi ga ponovo izabrali.
Umjesto da stane ispred radnika koje predstavlja pa da povede...ma šta i ja serem...
ne znam kakve su sanse da se formira paralelni sindikat, vjerovatno nikakve jer ga niko ne bi finansirao... budzetski korisnici placaju clanstvo... ja prvi ne bi placao clanstvo u nekakvom sindikatu, niti ga placam
u ismetovu odbranu, ja ne vidim iza cega je mogao stati, jer se haman najmanje prica o privredi
-
L u c i f e r
#11564 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ma naši sindikati su čista smijurija
kakvi radnici, takvi sindikati
kakav narod, takvi političari
- Alfons Kauders
#11565 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ja bi rado formirao sindikat u svojoj bransi... no ujedno bi i bio jedini clan istog u bihL u c i f e r wrote:ma naši sindikati su čista smijurija
-
L u c i f e r
#11566 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
eAlfons Kauders wrote:ja bi rado formirao sindikat u svojoj bransi... no ujedno bi i bio jedini clan istog u bihL u c i f e r wrote:ma naši sindikati su čista smijurija
al zato bi sav prihod od članarine
išao tebi
- Alfons Kauders
#11567 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
hm, vidis, za pranje para to i ne bi bilo lose... a taman sam konto pokrenut svoju religiju... kad vec ima mormona u sarajevu, ima sigurno i dovoljno morona...L u c i f e r wrote:eAlfons Kauders wrote:ja bi rado formirao sindikat u svojoj bransi... no ujedno bi i bio jedini clan istog u bihL u c i f e r wrote:ma naši sindikati su čista smijurija
al zato bi sav prihod od članarine
išao tebi
btw
ovo serveri opet strajkuju, ili samo saxovci jos uvijek nisu skontali kako se otkriva ko je organizovo ddos napad i zasto serveri crkavaju od loada i kad niko ne ddosa... taman da im das sve amazon servere, opet bi pado forum, jer problemi zapravo nemaju veze s kapacitetom... hm... koliko ce im jos godina trebati da skontaju u cemu je zaista problem... i da je najveci dio problema u kodu a ne u serverima
a ono sto prijavljuju napad fup-u - mogu obrisaj gujicu prijavom... jedini covjek u fup-u koji je to mogao odradit je otisao iz drzave ima cetiri godine, mislim da imam nedje imejl doticnog... to doduse njima jos nije palo na pamet - traziti pomoc od nekog ko zna sta radi... tja, njihove pare, njihova firma, njihov problem... ja sam tu samo da podjebavam
-
kakonako
#11568 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ja mislim,Alfonse,da si posteno odradio i vrijeme je da ugasis tastaturu.OK?
- Danguba
#11569 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Imam osjecaj da je prvi ciklus protesta zavrsen-(neuspjesno).O'zone wrote:
Kakva li je šansa da se okupi drugi sindikat mimo ovoga?
Kako upratih zadnjih dana a i prije dosta se sindikata ogradilo od SSSBiH a ima ako se ne varam i Savez nezavisnih sindikata BiH il je to isto![]()
Problemi(vecina njih) ostaju.
O cemu razmislja i vlast i opozicija?
Cekaju li drugi ciklus koji ce sigurno biti brutalniji?
Nezadovoljstvo umjesto da se smanjuje ono se povecava i kada eksplodira...u sta nas snadje? ...a upravo im ovakvi daju povoda.
- MuaDib
#11570 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nažalost protesti su isparili ko helij, vlast je ponovo vratila legitimitet sebi i pokazala sav besmisao plenumskog kanalisanja protesta.
-
VjecitiStudent
#11571 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Eh, da su se odmah pojavili nekakvi predstavnici koji imaju jasnu strategiju i zahtjeve, bila bi još veća vriska "ukrali proteste", "manipulatori", "hoće da se uhljebe", "odakle im pravo da predstavljaju građane", ....MuaDib wrote:Nažalost protesti su isparili ko helij, vlast je ponovo vratila legitimitet sebi i pokazala sav besmisao plenumskog kanalisanja protesta.
Moramo se konačno odlučiti šta i kako želimo, ovo beskrajno naprđivanje zbilja nema smisla ...
-
hellue
#11572 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Kojih gradjana, onih 200-300 ljudi ne prestavlja nisam osim sebe???OldMayor wrote:Pa plenum govori u svoje ime valjda, ne govori u vase. Plenum je usvojio zahtjeve gradjana koji su dosli tamo i rekli iste.hellue wrote:Sve recenomadner wrote:Ako plenum ne izadje na izbore, ne predstavlja nikog niti ima pravo govoriti u necije ime.
Ja koliko znam istom nisam dao punomoc da govori u moje ime.
Dakle moze biti plenum nekih gradjana i ljudi iz inostranstva.
Vi sad opet organizujte svoj plenum, pa trazite povecanje plata ministara, vracanje bijelog hljeba itd. Ili jos bolje, otidjite na ovaj isti plenum pa im to recite.
Ne kontam sta hocete?
- kanocale
#11573 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
kakvi plenumi nismo mi dorasli tome. to ti dodje kao kad politicari nece nesto da rijese pa oforme komisije.MuaDib wrote:Nažalost protesti su isparili ko helij, vlast je ponovo vratila legitimitet sebi i pokazala sav besmisao plenumskog kanalisanja protesta.
-
L u c i f e r
#11574 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
pretskazanje
sad će se političari malo uvlačiti u bulju narodu
na izborima sda značajno pada, sdp još više, a sbb najviše
mile takođe pada
manje stranke dobivaju značajni broj glasova
među njima i lucifer kao jedan od kandidata
postaje ministar vjere, hiritacije i policije
uzima alfonsa, mujicu i džejn za savjetnike
ovi što vole nasilje opet se nešta bune