Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tiger 033 wrote:@Telemach mozete li nam na MMDS vratiti TTX na b92 i da pitam moze li se sta uraditi da i mi na MMDS dobijemo EPG
p.s. znam da moze... jer je donedavno biJo na RTL-u pa ste ga ukinuli
@Tiger 033
Dobili smo povratnu informaciju od nadležnog sektora da TTX na kanalu B92 uredno ide. Što se tiče EPG-a, kolege trenutačno rade na tome i bit ćete blagovremeno obaviješteni kada servis bude funkcionalan.
Tiger 033 wrote:@Telemach mozete li nam na MMDS vratiti TTX na b92 i da pitam moze li se sta uraditi da i mi na MMDS dobijemo EPG
@Tiger 033
Dobili smo povratnu informaciju od nadležnog sektora da TTX na kanalu B92 uredno ide. Što se tiče EPG-a, kolege trenutačno rade na tome i bit ćete blagovremeno obaviješteni kada servis bude funkcionalan.
Srdačan pozdrav,
Hvala za info TTX sigurno nije isao do jutros kad sam pisao post...sad NE mogu da provjerim jer je trenutno zatamnjen sadržaj na istom...budem kasnije
@Tiger 033
Srdačan pozdrav,
Hvala za info TTX sigurno nije isao do jutros kad sam pisao post...sad NE mogu da provjerim jer je trenutno zatamnjen sadržaj na istom...budem kasnije
@Tiger 033
Svakako nas kontaktirajte u slučaju problema s uslugom.
Gdje je b92 na analogonoj ?
Kod mene vazdan zatamnjen, tek sada mi dodje.
Samo taj kanal je u pitanju.
Mislim da se i jucer desilo da je bio zatamnjen u odredjenom periodu.
MOJI DRAGI LIJEPI FORUMAŠI,KOD NAS U DRŽAVI POSTOJI JEDNA KROVNA ORGANIZACIJA,ZOVE SE RAK(REGULATORNA AGENCIJA ZA KOMUNIKACIJE) U MNOGOME ONA DIKTIRA DOSTA STVARI AKO NISTE ZNALI SVAKU FREKVECIJU ZA ANALOGNU TV KABEL OPERATER DOBIVA OD NJIH,I VISE NEMA SLOBODNIH FREKVENCIJA ZA ANALOGIJU,CINI MI SE DA JE OVAKO AKO NISAM UPRAVU NEKA ME ADMIN ISPRAVI...LIJEP POZDRAV
@Tiger 033
Srdačan pozdrav,
N.N. wrote:Gdje je b92 na analogonoj ?
Kod mene vazdan zatamnjen, tek sada mi dodje.
Samo taj kanal je u pitanju.
Mislim da se i jucer desilo da je bio zatamnjen u odredjenom periodu.
kod mene nije nikad zatamnjen,@Telemach,šta se dešava?
rajv0sa wrote:Pravda za kakavdanakneiskustvu
Čovjek se bori od kako postoji forum.
ne mogu šuplje priče,jbg,evo @Telemach ne odgovori na naša pitanja o nezatamnjenju HRT 2 u pojedinim gradovima a poslije tih pitanja odgovori čini mi se @tigru,znači očito neće da odgovore,ne smiju,ne znaju
fortaleza wrote:@telemach što je s kanalom AXN Spin, sbb i svi totalovi korisnici su ga već dobili?
ma ne može se porediti ovaj naš jad od telemacha sa SBB I slovenskim telemachom a ko fol ista firma...jebote pogledaj samo koje tamo ljudi imaju usluge i kanale pa pogledaj ovu našu bijedu ..
Telemach u Sloveniji uz Sportklub kanale (svih šest u start paketu) ima i slovensku verziju Arenesport, tj. Šport TV u proširenom paketu i pokriven sav mogući sport za razliku od ovih naših, a pravo je pitanje kad i hoćemo li i mi tako imati.
Telemach u Sloveniji uz Sportklub kanale (svih šest u start paketu) ima i slovensku verziju Arenesport, tj. Šport TV u proširenom paketu i pokriven sav mogući sport za razliku od ovih naših, a pravo je pitanje kad i hoćemo li i mi tako imati.
ispadošmo građani drugog reda od iste firme koje boli neka stvar za ljude u BiH...gotiva srbiji i sloveniji a nas ko hebe
ispadošmo građani drugog reda od iste firme koje boli neka stvar za ljude u BiH...gotiva srbiji i sloveniji a nas ko hebe