mirsek wrote:Cekam balisticke po tel avivu.
Sta cekaju borci ISIL-a i alqaida, ovi sto ih savoxx ne osudjuje, sto ne svete bracu Palestince ?
Jašta će, sve trče borci Jehove dželešanuhu.
mirsek wrote:Cekam balisticke po tel avivu.
Sta cekaju borci ISIL-a i alqaida, ovi sto ih savoxx ne osudjuje, sto ne svete bracu Palestince ?
Neka i ovo utefteri u svoju teku.Nadzornik wrote:Sto bi rekao Francuz......sarajevoxxxx wrote:
Pro-režimski portali objavili da je pogođen izraelski tenk u farmama Šeba.
Problem je u tome sto ja puno vozim,pa mi ni Boziji govor nebi pomogao.Challenger_ wrote:Ja ga, do vrha, natankao juče prije Trumpovog govora.nixon69 wrote:Nadzornik wrote:Sutra nafta skace preko 100 dolara po barelu.![]()
Ja bio lijen danas da tankam.
Dje su ti borci ISILA i alqaida za Palestince zadnjih 70 godina ??sarajevoxxxx wrote:Liberman: Vratit ćemo Libanon, Siriju i Iran u kameno doba nakon ove gluposti koju su večeras počinili.
ليبرمان: "سنعيد لبنان و سوريا و ايران الى العصر الحجري بعد ارتكاب هذه الحماقه التي قامو بها الليلة" .
Nadzornik wrote:Jes ispusio one silne cigarete sto si ih onomad kupio...Challenger_ wrote:
Ja ga, do vrha, natankao juče prije Trumpovog govora.
Opet ne razumiješ ništa. Nego, ja sam mislio da si, gluho bilo, preselio. Zamalo da naručim dženazu u odsustvu.Fudo387 wrote:...
Challenger_ wrote:Opet ne razumiješ ništa. Nego, ja sam mislio da si, gluho bilo, preselio. Zamalo da naručim džuma-namaz u odsustvu.Fudo387 wrote:...
Kupuj stare ratne, metalne kanistere, puni garažu.nixon69 wrote:Problem je u tome sto ja puno vozim,pa mi ni Boziji govor nebi pomogao.![]()
Uglavnom, bezveze trosite penzije, Saudijci upalili sve pumpe sto imaju, nece gorivo nidje.Challenger_ wrote:Kupuj stare ratne, metalne kanistere, puni garažu.nixon69 wrote:Problem je u tome sto ja puno vozim,pa mi ni Boziji govor nebi pomogao.![]()
Jos malo pa ce biti kao u Mad Max-u.Challenger_ wrote:Kupuj stare ratne, metalne kanistere, puni garažu.
Kada sam sinoć pogledao bio je oko 75.75, a sad je 77.33. USOIL prešišao 70 (bio nešto ispod, sinoć) i sada je iznad 71.Challenger_ wrote:UKOIL chart je momentalno reagovao i sada je barel prešao 75 USD sa tendencijom daljnjeg rasta. Biće zanimljivo gledati kako će tršište reagovati narednih dana.
Fudo387 wrote:Uglavnom, bezveze trosite penzije, Saudijci upalili sve pumpe sto imaju, nece gorivo nidje.
Ti si fakat najbeskorisniji lik na ovom forumuNadzornik wrote:VIDEO.
Iron Dome ne uspjeva da zaustavi Sirijsku raketu.
Drske, okrestrirane provokacije. Definitivno.Kaligrafija wrote:Sta je sad misevi, kako ono, nemaju oni muda da uzvrate...kako da ne...!?! Jedini ko ima muda da uzvrati bijesnom psetu, jeste Iran...mozda je ovo blagi samar, mozda ni toliko, ali jedini ko smije uzvratiti, Hezbolah, Hamas, Iran i Sirija...gdje su vam selefije, fsa, turkmeni i silni ostali muslimani, u kurcu, eto gdje, finansira ih isti taj Izrael...gdje su ti saudi, katarani, emiracani i picke materine, nema ih, zabili glavu u pijesak i otkrili guzice i primaju ga u supak redovno...!!
Svima nam je jasno, bar nekim jeste ustvari, da su ovo sve namjerne provokacije Izraela, proteklih dana i mjeseci, da bi im se uzvratilo na vatru, da bi uvukli Ameriku u jos jedan njihov rat, vjerovatno ce tako i biti, a kako ce se stvari odvijati na terenu to cemo tek da vidimo...mislim da ce ameri da zavrse ko sovjeti u Afganistanu nekad...!!