Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
commendatore

#11526 Re: Zeničani

Post by commendatore »

ExNihilo wrote:Koji 'odža? Pa nije jedan u Zenici.

Ima Fudin imovinski karton online. Žena 103k eura ušteđevine u kešu, haos. O dionicama da ne govorimo. :D
malo mu dakle - Fuks - prIkrizIt..... ostaje Blondista te Vrač - za Vrača nikaj nenam a za Blondistu sam skonto da je veliki Budalssohn....
commendatore

#11527 Re: Zeničani

Post by commendatore »

cenecimoveocino wrote: Gdje ovo slikano?

ja zenicanina i klinca :mrgreen:

al ajd da te prosvijetlim - harem IVZa :mrgreen:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11528 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram. :-) i ako može da nisu oni iz Pharmacie :mrgreen:
didzej1602

#11529 Re: Zeničani

Post by didzej1602 »

Jimmy McNulty wrote:Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram. :-) i ako može da nisu oni iz Pharmacie :mrgreen:
Imaš one La Rive parfeme, navodno su kopije poznatih parfema, imaš čak i listu na netu koji je kopija čega. Baš su jeftini, tipa oko 10 km, možeš pogledati u CM oni ih imaju.
Ja sam jedan dobila podavno, nije mi loš, špricnem ga povremeno, mislim da je Cash ili Money ili tako nešto :D
Dee-Dee_13

#11530 Re: Zeničani

Post by Dee-Dee_13 »

Jimmy McNulty wrote:Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram. :-) i ako može da nisu oni iz Pharmacie :mrgreen:
Otiđi i do DM-a pogledaj, bude sniženih parfemčića za te pare (Esprit, Bruno Banani...), još će i lijepo zapakovati :)
Satori

#11531 Re: Zeničani

Post by Satori »

didzej1602 wrote:
Imaš one La Rive parfeme, navodno su kopije poznatih parfema, imaš čak i listu na netu koji je kopija čega. Baš su jeftini, tipa oko 10 km, možeš pogledati u CM oni ih imaju.
Ja sam jedan dobila podavno, nije mi loš, špricnem ga povremeno, mislim da je Cash ili Money ili tako nešto :D
Ne kupuj ovo ako Boga znaš. :D
Tesori d'Oriente. Mislim da su 12 KM, a ako ugrabiš na sniženju, onda 7-8. Skroz solidni. Imaš ih u DM, a mislim i u CM.

Inače, može li mi neko reći kakav je ono skup u IVZ?
kamen spoticanja

#11532 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Satori wrote:
didzej1602 wrote:
Ne kupuj ovo ako Boga znaš. :D
Tesori d'Oriente. Mislim da su 12 KM, a ako ugrabiš na sniženju, onda 7-8. Skroz solidni. Imaš ih u DM, a mislim i u CM.

Inače, može li mi neko reći kakav je ono skup u IVZ?
Preporod organizovao bajramski prijem
Eborg

#11533 Re: Zeničani

Post by Eborg »

NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!

Ako nije SDA umiješana možeš se nadati nečemu. Sjajan potez! :thumbup:
Norm

#11535 Re: Zeničani

Post by Norm »

...gledajuci ove pakete/hediju sto dijeli SDA ne mogu se oteti dojmu da je kriterij SDA glasackog tijela spusten na iznos ispod 20KM...dotle ih doveli a oni jopet i iznova? Ne kontam...
sorted

#11536 Re: Zeničani

Post by sorted »

kamen spoticanja wrote:"Budimo dobre.komsije" najbolji slogan kampanje :thumbup:
svaka cast
Aha mozda na izborima za kucni savjet. :-)
sorted

#11537 Re: Zeničani

Post by sorted »

Eborg wrote:NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!

Ma sjajan da se istopis. :roll: Nista drugo do jeftina predizborna, prvo se hladno pozvase na NS i SDP kao moguce nade i spasioce, pa odmah potom za totalnu depolitizaciju. :-)
Eto sarajevski srbosloven muhamed gracic aka dennis gratz vise voli celik od samih zenicana, i kao spasava ga s tim sto ce uputit prijedlog parlamentu u kojem se marginalna NS pita ko lanjski snijeg, a vecinska SDA&co ce bezbeli poletit da ga prihvati. :lol: Providno i jeftino do bola, ali eto ljudi ne kuze ni osnovno pa se na prvu prime. Pitanje je samo jel ngg s ovim levatski upala na jeftin ns/sdp trik, ili su se sami ovako amaterski slucajno druknuli, ili je konacno nastupio predizborni vakat za izlazak iz ormara?
Eborg

#11538 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Pa eto sto to ne uradi bajna SDA? Od njih se to trazilo mjesecima i oni su hladno govorili da se zakon ne moze promijeniti i da samo zbog toga ne moze se uci u reprogram: "Mi bi ali zakon problem, jebi ga, zaaaakon!"

Razgovaralo se sa svima eto i ponudilo da pokrenu tu inicijativu. Ovi ispostovali naspram zelenih koji su samo govorili da se to ne moze uraditi. Sto Boga ti, jel' ustav zabranio mozda ili je nesto drugo u pitanju? Nisu morali garantovati usvajanje zakona, ali sto ne probase?

Paradoks jeste - ali kako drugacije depolitizirati klub nego otjerati politikom one koji ga ne pustaju? Treba li naglasavati da je sve ovo sto rade sa Celikom apsolutno nelegalno? Zamisli ja sa komsijom osnujem udruzenje gradjana koje se bavi humanitarnim radom i onda dodje Kelesturin neki potrcko i sve nama diriguje sta cemo i kako cemo, postavlja nam ljude i donosi odluke samo zato sto toj stranci kao ne moze niko nista.

Izvini ali ako je tebi normalno gledati sunovrat u gradu i politicko izivljavanje i sjediti s rukama u dzepovima ne zeleci to promijeniti ukidanjem pozicije takvim kriminalcima - nekome ocito nije.
kamberovica polje

#11539 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

sorted wrote:
Eborg wrote:NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!

Ma sjajan da se istopis. :roll: Nista drugo do jeftina predizborna, prvo se hladno pozvase na NS i SDP kao moguce nade i spasioce, pa odmah potom za totalnu depolitizaciju. :-)
Eto sarajevski srbosloven muhamed gracic aka dennis gratz vise voli celik od samih zenicana, i kao spasava ga s tim sto ce uputit prijedlog parlamentu u kojem se marginalna NS pita ko lanjski snijeg, a vecinska SDA&co ce bezbeli poletit da ga prihvati. :lol: Providno i jeftino do bola, ali eto ljudi ne kuze ni osnovno pa se na prvu prime. Pitanje je samo jel ngg s ovim levatski upala na jeftin ns/sdp trik, ili su se sami ovako amaterski slucajno druknuli, ili je konacno nastupio predizborni vakat za izlazak iz ormara?
Nego reci ti nama, kakav je bio paketić?
Last edited by kamberovica polje on 15/09/2016 11:57, edited 1 time in total.
Oi

#11540 Re: Zeničani

Post by Oi »

udario secer od topsa iz paketica....
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11541 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Oi wrote:udario secer od topsa iz paketica....
Ali najjace kupuju Babin tops :mrgreen: a donedavno se pjevalo "oj Alijo velikoga nosa neces jesti Babinoga topsa" :lol:

Al' dobro razumijem, ko ce dodat jos pola marke za Jaffu :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#11542 Re: Zeničani

Post by _BataZiv_0809 »

Idu po kucama i daju pare za glasove :-)
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#11543 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

E da hoce meni naletit kad je stari kod kuce, platio bih ja njima. :lol:
Eborg

#11544 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Ja bih volio da neko pozvoni na vrata sa paketicem, ma iz koje stranke. Uvijek me interesovalo kako je to razbiti kesu brasna nekome od glavu i na silu ga hraniti suhim makaronima. :D

Prenisko su postavili cijenu covjeka u ovom prokletom protektoratu.
Mustang1

#11545 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Fkt hodaju sa tim paketicima po zgradama ili se zajebajete? :D
Mustang1

#11546 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Realno :D

Eborg

#11547 Re: Zeničani

Post by Eborg »

Treba uvest' narodni obicaj da ko hoce da se kandiduje da ga prvo carsija unaprijed nalema za sve ono sto je obecao. :mrgreen:
Freamon Lester

#11548 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Image

:lol:
ExNihilo

#11549 Re: Zeničani

Post by ExNihilo »

Je li Mevludin kapiten, šta kaže Fudica?
Mustang1

#11550 Re: Zeničani

Post by Mustang1 »

Vidjaj Medihe u pozadini, ko je nju "gurno" :D
Post Reply