malo mu dakle - Fuks - prIkrizIt..... ostaje Blondista te Vrač - za Vrača nikaj nenam a za Blondistu sam skonto da je veliki Budalssohn....ExNihilo wrote:Koji 'odža? Pa nije jedan u Zenici.
Ima Fudin imovinski karton online. Žena 103k eura ušteđevine u kešu, haos. O dionicama da ne govorimo.
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- commendatore
#11526 Re: Zeničani
- commendatore
#11527 Re: Zeničani
cenecimoveocino wrote: Gdje ovo slikano?
ja zenicanina i klinca
al ajd da te prosvijetlim - harem IVZa
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#11528 Re: Zeničani
Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram.
i ako može da nisu oni iz Pharmacie 
-
didzej1602
#11529 Re: Zeničani
Imaš one La Rive parfeme, navodno su kopije poznatih parfema, imaš čak i listu na netu koji je kopija čega. Baš su jeftini, tipa oko 10 km, možeš pogledati u CM oni ih imaju.Jimmy McNulty wrote:Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram.i ako može da nisu oni iz Pharmacie
Ja sam jedan dobila podavno, nije mi loš, špricnem ga povremeno, mislim da je Cash ili Money ili tako nešto
-
Dee-Dee_13
#11530 Re: Zeničani
Otiđi i do DM-a pogledaj, bude sniženih parfemčića za te pare (Esprit, Bruno Banani...), još će i lijepo zapakovatiJimmy McNulty wrote:Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram.i ako može da nisu oni iz Pharmacie
-
Satori
#11531 Re: Zeničani
Ne kupuj ovo ako Boga znaš.didzej1602 wrote:Imaš one La Rive parfeme, navodno su kopije poznatih parfema, imaš čak i listu na netu koji je kopija čega. Baš su jeftini, tipa oko 10 km, možeš pogledati u CM oni ih imaju.Jimmy McNulty wrote:Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram.i ako može da nisu oni iz Pharmacie
Ja sam jedan dobila podavno, nije mi loš, špricnem ga povremeno, mislim da je Cash ili Money ili tako nešto
Tesori d'Oriente. Mislim da su 12 KM, a ako ugrabiš na sniženju, onda 7-8. Skroz solidni. Imaš ih u DM, a mislim i u CM.
Inače, može li mi neko reći kakav je ono skup u IVZ?
- kamen spoticanja
#11532 Re: Zeničani
Preporod organizovao bajramski prijemSatori wrote:Ne kupuj ovo ako Boga znaš.didzej1602 wrote:Imaš one La Rive parfeme, navodno su kopije poznatih parfema, imaš čak i listu na netu koji je kopija čega. Baš su jeftini, tipa oko 10 km, možeš pogledati u CM oni ih imaju.Jimmy McNulty wrote:Pošto nema teme gdje u Zenici da pitam ovdje, može l' se nać gdje kakav parfemčić ženski za cca 10-15-20 maraka. Znam da i ako može da nije neki kvalitet ali nemam love a nešto kupit moram.i ako može da nisu oni iz Pharmacie
Ja sam jedan dobila podavno, nije mi loš, špricnem ga povremeno, mislim da je Cash ili Money ili tako nešto![]()
Tesori d'Oriente. Mislim da su 12 KM, a ako ugrabiš na sniženju, onda 7-8. Skroz solidni. Imaš ih u DM, a mislim i u CM.
Inače, može li mi neko reći kakav je ono skup u IVZ?
-
Eborg
#11533 Re: Zeničani
NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!
Ako nije SDA umiješana možeš se nadati nečemu. Sjajan potez!
-
kakavdanakneiskustvu
- Norm
#11535 Re: Zeničani
...gledajuci ove pakete/hediju sto dijeli SDA ne mogu se oteti dojmu da je kriterij SDA glasackog tijela spusten na iznos ispod 20KM...dotle ih doveli a oni jopet i iznova? Ne kontam...
-
sorted
#11536 Re: Zeničani
Aha mozda na izborima za kucni savjet.kamen spoticanja wrote:"Budimo dobre.komsije" najbolji slogan kampanje![]()
svaka cast
-
sorted
#11537 Re: Zeničani
Ma sjajan da se istopis.Eborg wrote:NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!
Eto sarajevski srbosloven muhamed gracic aka dennis gratz vise voli celik od samih zenicana, i kao spasava ga s tim sto ce uputit prijedlog parlamentu u kojem se marginalna NS pita ko lanjski snijeg, a vecinska SDA&co ce bezbeli poletit da ga prihvati.
-
Eborg
#11538 Re: Zeničani
Pa eto sto to ne uradi bajna SDA? Od njih se to trazilo mjesecima i oni su hladno govorili da se zakon ne moze promijeniti i da samo zbog toga ne moze se uci u reprogram: "Mi bi ali zakon problem, jebi ga, zaaaakon!"
Razgovaralo se sa svima eto i ponudilo da pokrenu tu inicijativu. Ovi ispostovali naspram zelenih koji su samo govorili da se to ne moze uraditi. Sto Boga ti, jel' ustav zabranio mozda ili je nesto drugo u pitanju? Nisu morali garantovati usvajanje zakona, ali sto ne probase?
Paradoks jeste - ali kako drugacije depolitizirati klub nego otjerati politikom one koji ga ne pustaju? Treba li naglasavati da je sve ovo sto rade sa Celikom apsolutno nelegalno? Zamisli ja sa komsijom osnujem udruzenje gradjana koje se bavi humanitarnim radom i onda dodje Kelesturin neki potrcko i sve nama diriguje sta cemo i kako cemo, postavlja nam ljude i donosi odluke samo zato sto toj stranci kao ne moze niko nista.
Izvini ali ako je tebi normalno gledati sunovrat u gradu i politicko izivljavanje i sjediti s rukama u dzepovima ne zeleci to promijeniti ukidanjem pozicije takvim kriminalcima - nekome ocito nije.
Razgovaralo se sa svima eto i ponudilo da pokrenu tu inicijativu. Ovi ispostovali naspram zelenih koji su samo govorili da se to ne moze uraditi. Sto Boga ti, jel' ustav zabranio mozda ili je nesto drugo u pitanju? Nisu morali garantovati usvajanje zakona, ali sto ne probase?
Paradoks jeste - ali kako drugacije depolitizirati klub nego otjerati politikom one koji ga ne pustaju? Treba li naglasavati da je sve ovo sto rade sa Celikom apsolutno nelegalno? Zamisli ja sa komsijom osnujem udruzenje gradjana koje se bavi humanitarnim radom i onda dodje Kelesturin neki potrcko i sve nama diriguje sta cemo i kako cemo, postavlja nam ljude i donosi odluke samo zato sto toj stranci kao ne moze niko nista.
Izvini ali ako je tebi normalno gledati sunovrat u gradu i politicko izivljavanje i sjediti s rukama u dzepovima ne zeleci to promijeniti ukidanjem pozicije takvim kriminalcima - nekome ocito nije.
- kamberovica polje
#11539 Re: Zeničani
Nego reci ti nama, kakav je bio paketić?sorted wrote:Ma sjajan da se istopis.Eborg wrote:NGG "Za Čelik" uspio u namjerama - pokreće se procedura za izmjenu zakona u Parlamentu FBiH!
Ako nije SDA umiješana možeš se nadati nečemu. Sjajan potez!Nista drugo do jeftina predizborna, prvo se hladno pozvase na NS i SDP kao moguce nade i spasioce, pa odmah potom za totalnu depolitizaciju.
![]()
Eto sarajevski srbosloven muhamed gracic aka dennis gratz vise voli celik od samih zenicana, i kao spasava ga s tim sto ce uputit prijedlog parlamentu u kojem se marginalna NS pita ko lanjski snijeg, a vecinska SDA&co ce bezbeli poletit da ga prihvati.Providno i jeftino do bola, ali eto ljudi ne kuze ni osnovno pa se na prvu prime. Pitanje je samo jel ngg s ovim levatski upala na jeftin ns/sdp trik, ili su se sami ovako amaterski slucajno druknuli, ili je konacno nastupio predizborni vakat za izlazak iz ormara?
Last edited by kamberovica polje on 15/09/2016 11:57, edited 1 time in total.
- Oi
#11540 Re: Zeničani
udario secer od topsa iz paketica....
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#11541 Re: Zeničani
Ali najjace kupuju Babin topsOi wrote:udario secer od topsa iz paketica....
Al' dobro razumijem, ko ce dodat jos pola marke za Jaffu
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11542 Re: Zeničani
Idu po kucama i daju pare za glasove 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#11543 Re: Zeničani
E da hoce meni naletit kad je stari kod kuce, platio bih ja njima. 
-
Eborg
#11544 Re: Zeničani
Ja bih volio da neko pozvoni na vrata sa paketicem, ma iz koje stranke. Uvijek me interesovalo kako je to razbiti kesu brasna nekome od glavu i na silu ga hraniti suhim makaronima. 
Prenisko su postavili cijenu covjeka u ovom prokletom protektoratu.
Prenisko su postavili cijenu covjeka u ovom prokletom protektoratu.
-
Mustang1
#11545 Re: Zeničani
Fkt hodaju sa tim paketicima po zgradama ili se zajebajete? 
-
Eborg
#11547 Re: Zeničani
Treba uvest' narodni obicaj da ko hoce da se kandiduje da ga prvo carsija unaprijed nalema za sve ono sto je obecao. 
- ExNihilo
#11549 Re: Zeničani
Je li Mevludin kapiten, šta kaže Fudica?
-
Mustang1
#11550 Re: Zeničani
Vidjaj Medihe u pozadini, ko je nju "gurno"